gardener Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 6 годин тому, ромео сказав: Під ранок дощик. Зараз темні густі хмари транзитують... холодно... майже літо Сонце, тепло. але трохи вітер. пасіка гуде. Походу літо почалося на два дні раніше. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 Только что, gardener сказал: Сонце, тепло. але трохи вітер. пасіка гуде. Походу літо почалося на два дні раніше. В місті вже зацвіта липа. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 2 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: В місті вже зацвіта липа. акація тільки почала, але дуже вже вона ріденька 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 28 хвилин тому, gardener сказав: Походу літо почалося на два дні раніше. Ну да літо, весь день в шапці проходив... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 Вчора у моїх краях пройшла напевне рекордна злива за останні так років 5. Ще досі на полях стоїть вода. Хоча навіть не дивлячись на величезну кількість опадів води в невеликих річках, які коли ніколи не пересихали так і не з'явилося. Досить холодно не більше +18 в день і знову по прогнозу на наступний тиждень будуть дощі. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 37 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Вчора у моїх краях пройшла напевне рекордна злива за останні так років 5. Ще досі на полях стоїть вода. Хоча навіть не дивлячись на величезну кількість опадів води в невеликих річках, які коли ніколи не пересихали так і не з'явилося. Досить холодно не більше +18 в день і знову по прогнозу на наступний тиждень будуть дощі. І в мене вчора був добрячий дощ. Загалом за тиждень випало більше 10 см дощу. Сьогодні нарешті розпогодилось. Бджоли активно літали на всі 360, багато танцюючих на рамках, але нектару нема. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 30 мая, 2025 Share Опубликовано 30 мая, 2025 17 минут назад, yu1986ra сказал: І в мене вчора був добрячий дощ. Загалом за тиждень випало більше 10 см дощу. Сьогодні нарешті розпогодилось. Бджоли активно літали на всі 360, багато танцюючих на рамках, але нектару нема. Пилок буде, а от по нектару у мене є сумніви. З понеділка знову по прогнозу дощ. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 31 мая, 2025 Share Опубликовано 31 мая, 2025 вчора злило після обіду.сьогодні сонячно.Поїду на пасіку(17 км)буду готовити відводки під маточники,які дозрівають в виховательці.В сильних сімях почали печатати,але качати не буду-хай доцвіте чорноклен і гледичія.Також виписав неплодки скленар по 80 грн із під Коломиї 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 мая, 2025 Share Опубликовано 31 мая, 2025 1 годину тому, wwlo сказав: вчора злило після обіду.сьогодні сонячно.Поїду на пасіку(17 км)буду готовити відводки під маточники,які дозрівають в виховательці.В сильних сімях почали печатати,але качати не буду-хай доцвіте чорноклен і гледичія.Також виписав неплодки скленар по 80 грн із під Коломиї Теж сьогодні планую добратися на пасіку, завезти тару на відводки, а завтра післязавтра треба зробити відводки, бо на понеділок біля 100 маточників. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 вчора при +25 попрацював на пасіці,бо вилетів первак і десь годину возився поки спорядив.Маточники ройові по розміру не зрівняти з джентеровськими.Сьогодні знову їду,бо робота ще є і завтра на роботу.Сонячно і тепло-літо стартануло. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 23 хвилини тому, wwlo сказав: вчора при +25 попрацював на пасіці,бо вилетів первак і десь годину возився поки спорядив.Маточники ройові по розміру не зрівняти з джентеровськими.Сьогодні знову їду,бо робота ще є і завтра на роботу.Сонячно і тепло-літо стартануло. З джентера в аналогічну погоду вирощувались? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 23 хвилини тому, wwlo сказав: Маточники ройові по розміру не зрівняти з джентеровськими. Маленькі дуже? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 1 июня, 2025 Share Опубликовано 1 июня, 2025 26 хвилин тому, gardener сказав: Маленькі дуже? дебелі 27 хвилин тому, yu1986ra сказав: З джентера в аналогічну погоду вирощувались? одночасно ті і ті,тільки ройові великі,побачим які будуть матки 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июня, 2025 Share Опубликовано 2 июня, 2025 дощ. без всяких прогнозів. А я бетону наколотив як на погоду 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 июня, 2025 Share Опубликовано 2 июня, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: дощ. без всяких прогнозів. А я бетону наколотив як на погоду Бетон на погріб? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 июня, 2025 Share Опубликовано 2 июня, 2025 6 хвилин тому, В 361 сказав: Бетон на погріб? Беріть вище. над погребом 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 июня, 2025 Share Опубликовано 2 июня, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: Беріть вище. над погребом Та понятно , там такі двері що і танком не проб'єш , тому тільки підкоп або ... Вже пізно. Неврожай ягід робить свою справу , а саме ріст цін на ягідні бульбуль. Тому захист бетонний дуже доцільний . Ну і від жари літньої буде де сховатись. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 2 июня, 2025 30.05.2025 в 18:29, gardener сказав: акація тільки почала, але дуже вже вона ріденька Так, навіть на прокорм буде мало. А моя акація то й не цвістиме вже цьогоріч. Слава Богу, що хоч відходить. Може на той рік щось і видасть. А дощик пройшов гарний біля пасіки - мій ставочок штучний піднявся на сантиметрів 15-20... Малинники та ожина щось може й видадуть. Теж розсаджував їх по лісі. Але й до мене вони вже гарно росли в підліску на пару га довкола пасіки. А то добра підмога - гарни взяток нектару і обніжка. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 2 июня, 2025 8 годин тому, gardener сказав: дощ. без всяких прогнозів. А я бетону наколотив як на погоду Вам і не вгодиш... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 2 июня, 2025 Автор Share Опубликовано 2 июня, 2025 30.05.2025 в 19:46, Wladimir_K сказав: Вчора у моїх краях пройшла напевне рекордна злива за останні так років 5. Ще досі на полях стоїть вода. Хоча навіть не дивлячись на величезну кількість опадів води в невеликих річках, які коли ніколи не пересихали так і не з'явилося. Досить холодно не більше +18 в день і знову по прогнозу на наступний тиждень будуть дощі. А ви цим не зовсім задоволені ?... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 июня, 2025 Share Опубликовано 3 июня, 2025 Трохи жарковато. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 июня, 2025 Share Опубликовано 3 июня, 2025 7 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Трохи жарковато. Почалося 1 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 3 июня, 2025 Share Опубликовано 3 июня, 2025 Жарко +31 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 3 июня, 2025 Share Опубликовано 3 июня, 2025 Гроза, лиє 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 июня, 2025 Share Опубликовано 3 июня, 2025 І в мене зранку добрий дощ ллє. Ще з минулого водоспаду вода не розійшлась і тепер знов стоїть на городі. Біля точка в дядька є ставок. Весною не вистачало 1 м води до минулорічного рівня. Після минулих дощів вода вийшла з берегів, затопила поле вівса. Як вода зійшла бачив зграю карасів в розорі з протилежного від ставка боку поля. Тепер бачу в них буде можливість перепливти назад до ставка. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.