Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

47 хвилин тому, ромео сказав:

Сьогодні, на диво, без відключень...

і в нас так само

• Подобається 3

2 часа назад, gardener сказал:

і в нас так само

Тільки те написав, і виключили...

Зате всього лише на 2 години...

• Подобається 1
  • Переможемо 1

40 минут назад, ромео сказал:

Зате всього лише на 2 години...

Аналогічно.

• Подобається 2

14 хвилин тому, ded50 сказав:

То скіки часу птрібно для закачки 5 кг скажем.

Кілограми не потрібні одразу. Орієнтуватись потрібно на продуктивність. В характеристиках газових ел. генераторів вказано для потужності 3 квт споживання газу 1 м3/год. Скільки ж приблизно споживає газовий котел. Таку кількість газу люба мережа забезпечить.

А закачувати потрібно в звичайний газовий балон і підтримувати в ньому тиск 2 кг.

Все це, звичайно, потрібно ховати від очей контролерів.

1 минуту назад, ded50 сказал:

Що до газофікації генератора. Хлопці, якби я не пробував, я би тут не рвав рубашку. Балон ваше фсьо. Но не забуваєм, газ трохи дешевший, но розход більший. Ніяким редуктором не зменшиш. Суть таж як і в авто з ГБО.

Карб-редуктори на переобладнання під пропан розкуплені ще місяць назад

• Подобається 1

53 хвилини тому, blek-269 сказав:

Виробник вказує що це максимум ( пікова) Пікова вона може обмежене часом , а далі або захист , а бо дим . От от пікової віднімаєм 30% і є робоча :ah:

Так і є , схоже і з інверторами 12-220v  . а якщо ще генератор китайський то заявлені кіловати можуть бути в нього "китайські":umora: 

• Дякую 1
  • Переможемо 1

9 годин тому, blek-269 сказав:

Ну що я можу тоді гроші збирати на нових холодильник , а бо шукати доброго майстра в кого буде компресор , фрион 134 масло компресорне зварювальний апарат і знову компресор , викачати і накачати :umora:, струм в розети .

То Я не зрозумів, як Ви збираєтесь продукти зберігати? Чи немає такої потреби?

3 години тому, blek-269 сказав:

Для Вас буде і 48 годин :) . Бо бензин закінчиться 

Хлопці я пищу з свого життя :( а не  стелі

З власного досвіду, що бачив в окупації: коли кацапи будуть відступати, можуть зливати паливо з машин або просто забирати справний транспорт, в який можуть вкинути і вашу зайву тушонку з вашого дозволу:dntknw:. Не рекомендується щось знімати з машини і ховати- можуть заїхати прикладом. Краще добряче присипати машину пилюкою, а робочий елемент замінити на несправний

• Подобається 3

12 часов назад, Троян сказал:

То Я не зрозумів, як Ви збираєтесь продукти зберігати? Чи немає такої потреби?

Ні як що сіллю пересипаєш ,що в банки

12 часов назад, язичник сказал:

З власного досвіду, що бачив в окупації: коли кацапи будуть відступати, можуть зливати паливо з машин або просто забирати справний транспорт, в який можуть вкинути і вашу зайву тушонку з вашого дозволу:dntknw:. Не рекомендується щось знімати з машини і ховати- можуть заїхати прикладом. Краще добряче присипати машину пилюкою, а робочий елемент замінити на несправний

В сучасних автомобілях можна  нічого не знімати просто скинуть деякий датчик , або не той ключик , а пилюкою це також добре

• Переможемо 1

37 хвилин тому, blek-269 сказав:

Ні як що сіллю пересипаєш ,що в банки

В сучасних автомобілях можна  нічого не знімати просто скинуть деякий датчик , або не той ключик , а пилюкою це також добре

У тупих кацапів в цивільному житті теж були авто. За явне навмисне пошкодження можна отримати прикладом...і за телефон з номерами, по яких ненавидять ПаРашу, можна отримати сповна

• Подобається 2

8 часов назад, язичник сказал:

У тупих кацапів в цивільному житті теж були авто. За явне навмисне пошкодження можна отримати прикладом...і за телефон з номерами, по яких ненавидять ПаРашу, можна отримати сповна

Телефон то є  тільки я ним не користуюсь  , бо українські оператори не працюють , а цю недолугу мені не потрібно . Живу як раніше без телефонів .

Я розумію  ну в сучасному авто ще треба розуміти і на кожному авто свої замороки( ось розбираюсь заднім двірником , працював тепер не працює чого )   На зразок сучасних автомобілів ,я ж кажу не потрібно знімати те що на виду заліз  під низ зняв фішку на приклад з датчика колінвала трошки , або запобіжник той що треба . А їх там багато . Сучасний це не тазок .

• Подобається 3

22 часа назад, язичник сказал:

А за попередження і пилюки дуже  дякую:hi: , з пилюкою не подумав ,темер назбирати треба .:hmm:

• Подобається 1
  • Переможемо 1

3 години тому, blek-269 сказав:

А за попередження і пилюки дуже  дякую:hi: , з пилюкою не подумав ,темер назбирати треба .:hmm:

Якщо є пилосос, то не проблема...але без фанатизму

• Подобається 1

34 минуты назад, язичник сказал:

Якщо є пилосос, то не проблема...але без фанатизму

Пилотяг  є тільки пилу нема , грязюка . поки час є ще . Там до вас 6 ракет полетіло ,3 бачив 3 чув

• Подобається 1

Дві ракети пішло на північ.

Тре біля села ставити ппо

• Подобається 4
  • Переможемо 1

16 минут назад, ромео сказал:

Дві ракети пішло на північ.

Тре біля села ставити ппо

Біля села ППО? Це ще як подивитись...

Я живу в Кривому Розі, батьки за 25 км в селі, поруч з ними постійно відпрацьовує ППО по ракетах, що летять на місто. То я Вам скажу, їм там страшніше, постійні вибухи у повітрі та уламки ракет по посадках, патрулюючі винищувачі, а ми в місті іноді і не знаєм що щось на підходах по міста відбувається.

Місто довжиною 120 км і локацію ППО за моїм повідомленням не вирахуєте, росіянці та білорусці:)

• Подобається 4
  • Переможемо 2

Згасло все , зв'язок поки ще є.

2 хвилини тому, Конструктор сказав:

Скоро не буде. робіть запас всього, що можна запастися і потребує світла... 

• Подобається 3
  • Дякую 1

4 часа назад, Конструктор сказал:

Да, проблемка... У нас із відключенням світла пропадає все. Мобільна мережа також.

• Подобається 1

18 годин тому, blek-269 сказав:

Пилотяг  є тільки пилу нема , грязюка . поки час є ще . Там до вас 6 ракет полетіло ,3 бачив 3 чув

У себе ракет не бачив, слава богу...може десь гепнулися на голови тупорилих кацапів, щастя їм у пеклі...

На горищі завжди є недоторканий запас пилюки. Я з переляку викидав з горища все барахло, то пилюка віялася завірюхою

• Дякую 1

Вам треба й під ноги більше дивитися, бо після проїзду кацапської техніки чи обстрілу, траплялися розкидані міни- метелики

• Дякую 1

2 часа назад, язичник сказал:

У себе ракет не бачив, слава богу...може десь гепнулися на голови тупорилих кацапів, щастя їм у пеклі...

Ні ці крилаті ракети летіли 50/100 м над землею ,думав що літак, бо свистить, бо  як і він коли полички з переді більші крила , а по заді менші . І вони багато біди зробили  а, бо може збиті були

• Подобається 2
  • Переможемо 1

Європарламент визнав ПаРашу державою- спонсором тероризму. Тобто, говорячи теперішньою мовою тупорилих кацапів, ПаРашу опустили зі статусу ,,обиженых'' після санкцій до статусу ,,опущеных'' після рішення Європарламенту і на десятиліття загнали під ,,шконку'' цивілізованого світу. А все ж було у тупорилих, щоб жити нормально

• Подобається 2
  • Дякую 1
  • Переможемо 3

1 година тому, язичник сказав:

Європарламент визнав ПаРашу державою- спонсором тероризму. Тобто, говорячи теперішньою мовою тупорилих кацапів, ПаРашу опустили зі статусу ,,обиженых'' після санкцій до статусу ,,опущеных'' після рішення Європарламенту і на десятиліття загнали під ,,шконку'' цивілізованого світу. А все ж було у тупорилих, щоб жити нормально

Тепер, оцінюючи усю історію українсько - паРашинських подій, дуже добре  проявилися їх "братні" стискання протягом усієї історії з першого ж історичного нападу на Київ на своїх "єдинокровних братів" та його грабунку чи не найпершим нашим зрадником й запроданцем князем Юрієм Долгоруковим- від мародерства ним у Вишгороді й крадіжки Вишгородської ( тепер переіменованої москалями на Володимирівську) ікону Божої Матері , що стала символом цього недонародцю без ім'я й історії й до тепер. Бо й назву свою рашці украли теж у нас. Немає й не було у них ніколи свого - все крали та мародерили по світах.Тож далі такі виродки варварські право на життя не повинні мати, про що матеріально зараз засвідчують ЗСУ ! :ay::UA:

• Подобається 1
  • Переможемо 1

4 години тому, blek-269 сказав:

Ні ці крилаті ракети летіли 50/100 м над землею ,думав що літак, бо свистить, бо  як і він коли полички з переді більші крила , а по заді менші . І вони багато біди зробили  а, бо може збиті були

Різниця у звуку крилатих і літаків все ж є. Вони трохи тонкіший свист мають. Я за три роки на флоті,

коли їх пуляли з ракетних катерів через нас по цілях, добре вивчив.:ah:

• Подобається 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...