Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Тільки що, Gring сказав:

А ось з цього місця детальніше, плиз.

Мій текст: 

image.png

Цитування: 

image.png

16 хвилин тому, Sanich сказав:

+попередження за цитування під моїм ніком тексту, який я не писав. 

Можливо колега скористався Гугл перекладом, а той автоматично перевів сторінку? Машинальна помилка.

7 хвилин тому, Троян сказав:

Можливо колега скористався Гугл перекладом, а той автоматично перевів сторінку? Машинальна помилка.

Я знаю чому так могло вийти не навмисно, але це не знімає відповідальності із того, хто таким займається. Я не писав процитованого тексту.

Бо так і недалеко до "нема сечі вже терпіти ці пекельні борошна".

23 минуты назад, Sanich сказал:

Я знаю, почему так могло получиться ненамеренно, но это не снимает ответственности с того, кто таковым занимается. Я не писал процитированный текст.

Потому что так и недалеко до "нет мочи уже терпеть эти адские мучения".

"...это не снимает ответственности с того, кто таковым занимается."

Писал. Извинения будут?

20221225_015607[1].jpg

28 хвилин тому, Gring сказав:

"...это не снимает ответственности с того, кто таковым занимается."

Писал. Извинения будут?

20221225_015607[1].jpg

Мені вас стало навіть трохи жаль. Я думав, що той факт, що я прикріпив саме скріни свого тексту і вашої цитати вас до чогось підштовхне в аналізі. Є підозра, що помилився... Може з підсказкою стане легше. 

21 хвилину тому, Sanich сказав:

Мені вас стало навіть трохи жаль. Я думав, що той факт, що я прикріпив саме скріни свого тексту і вашої цитати вас до чогось підштовхне в аналізі. Є підозра, що помилився... Може з підсказкою стане легше. 

А мені жаль, шо ви не слідкуєте за своїм форумом. Де є безкарні побажання смерті та мовний срач.

І я прикріпив те, що бачу у себе на моніторі, на Вашому сайті, з установкою "за замовчуванням"

"Я не писав процитованого тексту."(с) Ась? Так чий текст я процитував? 

9 часов назад, Александр К. сказал:

Може це вже зараз не на часі... може всі ці питання залишимо на мирний час....

Чому не на часі?  Ти можеш покрутити пальцем  біля виска (пахомич придурок ) , але кіріл поклонився антихристу. Вся кров пролита в цій війні на руках кіріла

• Подобається 4

3 часа назад, Пахомич сказал:

Чому не на часі?  Ти можеш покрутити пальцем  біля виска (пахомич придурок ) , але кіріл поклонився антихристу. Вся кров пролита в цій війні на руках кіріла

То якщо не розумієте то поясню розвернуто. Кирилл це те щє гімно яке гоне свою паству на убой.... Але як і з мовою так і з вірою швидко не вдастся буде розбрад.... Закон прийняли і це добре попів за жабра взяли і це дуже добре але людина робить як звикла особливо якщо перейшла за 40 років... Змінити в свідомості чоловіка такі базові речі як мова та віра за день чи місяць не вдастся... Це довели ще комуністи яки що тільки не робили але стерти не вийшло... Так до чого докотимося ми у цому питанні до комунистів.... 

Є таке добре питання чому Моісей водив народ Ізраілю по пустелі 40 років.... Ви бачили тот Сінайский півострів там пішки їти три дні...  Відповідь для того щоб люди зрозуміли хто вони..  Та народилось наступне поколуння яке буде вже свободним....

Ми вже маємо покоління які мають розум свободного чоловіка та розуміння того що таке держава та Україна... Тому в нас війна хтось у кремлі поняв що ми стаємо вільні та від кремля незалежні.....

• Подобається 1

А Ви все про мову та віру..... Всралося їм що тут буде реальна незалежність....

10 минут назад, Александр К. сказал:

То якщо не розумієте то поясню розвернуто. Кирилл це те щє гімно яке гоне свою паству на убой.... Але як і з мовою так і з вірою швидко не вдастся буде розбрад.... Закон прийняли і це добре попів за жабра взяли і це дуже добре але людина робить як звикла особливо якщо перейшла за 40 років... Змінити в свідомості чоловіка такі базові речі як мова та віра за день чи місяць не вдастся... Це довели ще комуністи яки що тільки не робили але стерти не вийшло... Так до чого докотимося ми у цому питанні до комунистів.... 

Є таке добре питання чому Моісей водив народ Ізраілю по пустелі 40 років.... Ви бачили тот Сінайский півострів там пішки їти три дні...  Відповідь для того щоб люди зрозуміли хто вони..  Та народилось наступне поколуння яке буде вже свободним....

Ми вже маємо покоління які мають розум свободного чоловіка та розуміння того що таке держава та Україна... Тому в нас війна хтось у кремлі поняв що ми стаємо вільні та від кремля незалежні.....

Ну їхній вождь пу ... недавно серед того кінжу який останнім часом верзе чітко заявив, що для їх народу матеріального не потрібно, а головне духовне. З цього космосу і війна. На болотах живуть в гімні і хочуть щоб інші так жили, а золоті палатки тільки для вождя і його холуїв.

• Подобається 2

6 минут назад, Wladimir_K сказал:

Ну їхній вождь пу ... недавно серед того кінжу який останнім часом верзе чітко заявив, що для їх народу матеріального не потрібно, а головне духовне. З цього космосу і війна. На болотах живуть в гімні і хочуть щоб інші так жили, а золоті палатки тільки для вождя і його холуїв.

Пе*дить воно про духовне гроші та влада ось і вся ціль..... Яке духовне... воно вже стільки беди наробило ... 

13 годин тому, Sanich сказав:

Було у мене бажання видалити російську мову з інтерфейсу в березні. Тоді мене переконали, що не варто. Але ваш допис повертає мене до думки, що, мабуть, таки варто.

Кацапи на опущеній ПаРаші ведуть пошук інформації в інтернеті в абсолютній більшості на кацапській мові. Щоб отримати правдиву інформацію про Україну, кацапи набирають пошук кацапською мовою. Чим більше кацапів отримає правдиву інформацію про Україну, тим менш боєздатною буде армія опущеної ПаРаші...Під час окупації у нас тупорилі кацапи шукали приймачі для прослуховування українських медіа каналів...

1 годину тому, Александр К. сказав:

Є таке добре питання чому Моісей водив народ Ізраілю по пустелі 40 років.... 

Тому шо

рабів до раю не пускають!

Якою б хто мовою не говорив коли люди хотять порозумітися вони порозуміються.:IMHO: 

А релігія? Кіріл ще не папа римська щоб гонити паству.:umora: Й нєфіг державі взагалі лізти в віру.

Є закон? Один для всіх? То й один для всіх. Й ні в труси ні  на хрестик не дивитись.

Пяний за рулем ? В тюрму!

Є ворожа пропаганда ? в тюрму, Відмовляєшся служити, бо віра не дозволяє? в тюрму!

Тоді порядок.:dntknw: 

2 часа назад, олександр сказал:

Тому шо

рабів до раю не пускають!

Якою б хто мовою не говорив коли люди хотять порозумітися вони порозуміються.:IMHO: 

А релігія? Кіріл ще не папа римська щоб гонити паству.:umora: Й нєфіг державі взагалі лізти в віру.

Є закон? Один для всіх? То й один для всіх. Й ні в труси ні  на хрестик не дивитись.

Пяний за рулем ? В тюрму!

Є ворожа пропаганда ? в тюрму, Відмовляєшся служити, бо віра не дозволяє? в тюрму!

Тоді порядок.:dntknw: 

У Вас все як зараз у Китайців... 

Тоді в тюрмі не буде порядка:umora:

15 годин тому, Gring сказав:

А мені жаль, шо ви не слідкуєте за своїм форумом. Де є безкарні побажання смерті та мовний срач.

Повторюю ще раз - я вам НІЧИМ не зобов'язаний, щоб мені якісь претензії виставляти.

15 годин тому, Gring сказав:

І я прикріпив те, що бачу у себе на моніторі, на Вашому сайті, з установкою "за замовчуванням"

Надаю вам ще одну підсказку. Можливо, нарешті, дійде, що ви читаєте не зовсім те, що на сайті написано іншими дописувачами. 

image.png

21 час назад, Gring сказал:

Не в поводі справа. Є безпрограшна тема - "Поділяй і володарюй". Внутрішні розбрати послаблюють країну. І це сприяє ворогові.

Це по-перше.

А по друге - є правила форуму, які кожен підписав -

P.S. Кстати, москальским языком написаны;)

Для начала пожелали сдохнуть, потом к сепарским попам пристроили. А модерам пофиг:af:

Це форум пасічників. Ви пасічник чи сепар? Бджілки у вас є?

47 минут назад, Sanich сказал:

Повторяю еще раз – я вам НИЧЕМ не обязан, чтобы мне какие-то претензии выставлять.

Предоставляю вам еще одну подсказку. Возможно, наконец, дойдет, что вы читаете не совсем то, что на сайте написано другими корреспондентами. 

image.png

Да то понятно, что автоперевод, но ведь это никак не меняет суть и смысл цитаты. 

У меня автоперевод автоматом почему-то включается только на украинском интерфейсе, на русском - нет, и я вижу на каком языке написан каждый пост.

44 минуты назад, Александр 83 сказал:

Это форум пчеловодов.

Читайте правила-

Цитата

Форум «На Точку» є некомерційним проектом і призначений для спілкування зареєстрованих користувачів на теми, відповідні назвам і змісту розділів Форуму. Основне призначення Форуму - обговорення питань утримання та догляду за бджолами, інструментів і засобів, необхідних для пасічника, продуктів бджільництва, їх використання та реалізації, діагностики та лікування хвороб бджіл, а також всього іншого, що непрямим і прямим чином пов'язано з бджільництвом.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

Наші ввійшли в Кремінну 

• Подобається 1
  • Переможемо 7

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Наші ввійшли в Кремінну 

І горить під москвою великий склад ракет ! 

:ole_ole:Гори,гори ясно, щоби не погасло !

А ще палає на аеродромі під Курськом і вибухи там же

на залізничному вокзалі , де стояв ешелон з мобіками ! :umora::UA:

• Переможемо 4

15 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

І горить під москвою великий склад ракет ! 

:ole_ole:Гори,гори ясно, щоби не погасло !

А ще палає на аеродромі під Курськом і вибухи там же

на залізничному вокзалі , де стояв ешелон з мобіками ! :umora::UA:

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st Господи, де ви такі новини знаходите? 

• Ха-Ха 5

12 хвилин тому, Sanich сказав:

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st Господи, де ви такі новини знаходите? 

В інтернеті ! Часу ж придостатньо, от відшукую те, що й кожного українця звеселить.:umora::UA:

1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

В інтернеті ! Часу ж придостатньо, от відшукую те, що й кожного українця звеселить.:umora::UA:

Воно було б смішно, якби маса легковірного народу не сприймали все написане за чисту монету. 

9 часов назад, Sanich сказал:

Господи, де ви такі новини знаходите? 

По Енгельсу знову нормальний прильот. Скоріше всього, знову аеродром. Є декілька відео в мережі. 800км...

По Кремінній навіть Карась натякав, що, хоча він і оптиміст, новини приємно здивували і його. Чи якось так. Хоча Діпстейт пишуть, що в лісах під Кремінною ідуть бої, але "взяття Кремінної являється лише вологою фантазією"... 

Взагалі, не зовсім зрозуміло, чому визволення було названо взяттям і чому визволення українських мяст Україною названо вологими фантазіями... 

• Подобається 1

27 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

По Енгельсу знову нормальний прильот. Скоріше всього, знову аеродром. Є декілька відео в мережі. 800км...

По Кремінній навіть Карась натякав, що, хоча він і оптиміст, новини приємно здивували і його. Чи якось так. Хоча Діпстейт пишуть, що в лісах під Кремінною ідуть бої, але "взяття Кремінної являється лише вологою фантазією"... 

Взагалі, не зовсім зрозуміло, чому визволення було названо взяттям і чому визволення українських мяст Україною названо вологими фантазіями... 

Наші близько біля двох міст це Кремінна і Сватове. Серед цих двох напрямків є явне просування. Поки інформації про звільнення немає. По аеропорту пишуть про враження пункту керування польотами. По всіх ознаках сьогодні нас мали бомбити і вчора активно проводили розвідку, якщо не буде сьогодні пуску ракет то враження можна стверджувати, що відбулося з гарантією саме пункту керування.

• Подобається 9
  • Переможемо 1

13 годин тому, Sanich сказав:

Воно було б смішно, якби маса легковірного народу не сприймали все написане за чисту монету. 

А ось іще повідомлення  @Avgust Vadim Poltava на підтвердження після вашого посту. 

Мої посилання чомусь тут не хочуть фіксуватися.:dntknw:

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...