Конструктор Опубликовано 23 июня, 2023 Share Опубликовано 23 июня, 2023 На раші стає веселіше. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 10 часов назад, Конструктор сказал: На раші стає веселіше. День "лебединого озера " прийшов. За класиком "умом расею не понять". Може все у нас завершитися досить швидко. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Він також наш ворог, але все ж зараз хочеться сказати: Женьок - Жми на повну!!! 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Пишуть що армія рашки вже бомбить колони ЧВК. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 9 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Пишуть що армія рашки вже бомбить колони ЧВК. Так вони теж не з голими руками. Взагалі впевнений що це все готувалося , заздалегідь. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 6 минут назад, Конструктор сказал: Так вони теж не з голими руками. Взагалі впевнений що це все готувалося , заздалегідь. Да ні. Все в скрепоносеній розвалюється неочікувано. Фронт повинен на днях посипалися у них. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 17 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Да ні. Все в скрепоносеній розвалюється неочікувано. Фронт повинен на днях посипалися у них. Маю на увазі що Чвк готувплись до цьго заздалегідь,(не за один день) надто все добре організовано і укомплектовано. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 42 минуты назад, Конструктор сказал: Маю на увазі що Чвк готувплись до цьго заздалегідь,(не за один день) надто все добре організовано і укомплектовано. Однозначно копили зброю. За цією структурою є таємні власники. Зараз нам головне, щоб фронт посипався. Літаки і вертольоти падають гарно. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Ну це громадянська війна... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Не сильно я надіюсь на всю ту бучу в московії, Занадто мало в лисого сил. Але мені здається це чудовий час для утворення прориву на фронті поки оленевод і компанія іншим зайнятий... 4 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Oryx, почав вести підрахунки втрат вагнера окремо від правітєльственних сил. Це таки громадянська війна. День перший. (якщо не вкид звісно, бо інформація взята з телеграм каналів) 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 2021: фтарая армія в мірє 2022: фтарая армія в Україні 2023: фтарая армія на росії 1 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 55 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Ну це громадянська війна... Це поки бунт стрєльцов , царь нє настоящій 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 24 минуты назад, Бджолопотам сказал: Не сильно я надіюсь на всю ту бучу в московії, Занадто мало в лисого сил. Але мені здається це чудовий час для утворення прориву на фронті поки оленевод і компанія іншим зайнятий... А там їх багато в не потрібено. Ще раз по класику "умом расею не понять". 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 июня, 2023 Автор Share Опубликовано 24 июня, 2023 Спостерігаємо і сподіваємося на "чим гірше на московії - тим краще". Лише, ради Бога, не займайтеся диванною аналітикою. Бо як діти. 4 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 1 час назад, Бджолопотам сказал: Не сильно я надіюсь на всю ту бучу в московії, Занадто мало в лисого сил. Але мені здається це чудовий час для утворення прориву на фронті поки оленевод і компанія іншим зайнятий... Так і буде Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 5 часов назад, Бджолопотам сказал: Не сильно я надіюсь на всю ту бучу в московії, Занадто мало в лисого сил. Але мені здається це чудовий час для утворення прориву на фронті поки оленевод і компанія іншим зайнятий... Непонятно чи там є сила протистояти лисому. А якщо і є то можуть і на його бік перейти 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Вроді кажуть, шо лисий повертає назад Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 24 минуты назад, ромео сказал: Вроді кажуть, шо лисий повертає назад Так в телеграм каналах пишуть. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 Можливо так і планувалось.Слідуючим кроком має бути загальна мобілізація в рашці 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 7 часов назад, олександр сказал: Це поки бунт стрєльцов , царь нє настоящій Бунт нє настоящій. Я не вспів і попкорна купить. Шо це було? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 4 минуты назад, Вадім Полтава сказал: Бунт нє настоящій. Я не вспів і попкорна купить. Шо це було? Бля, я лише почав вірити. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 24 июня, 2023 Share Опубликовано 24 июня, 2023 15 минут назад, Женя Ц. сказал: Бля, я лише почав вірити. Ну досить таки-реалістично. Думаю, можливе якесь продовження. Бо шось якось малувато. Розмах хароший - і пшик??? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения