Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

14 хвилин тому, uam_63 сказав:

Китайська філософія . Сидіти і чикати поки труп мого ворога пропливе по річці.

Вони рік вичікували, а тепер активізувалися, якийсь "план миру" придумали. По суті план порятунку ху@ла.

• Подобається 1

1 годину тому, Троян сказав:

Вони рік вичікували, а тепер активізувалися, якийсь "план миру" придумали. По суті план порятунку ху@ла

ху@ла вже нічого не врятує - від сьогодні він офіційно військовий злочинець, Гаага жде...

Подивимось, як тепер Сі пожме руку міжнародному злочинцю... Дуже вчасно - за кілька днів до візиту

• Подобається 3

https://www.facebook.com/100002630842720/videos/738893027322859/

Ніколи  й не міг подумати, що колись буду дякувати за інфо цьому виродку! :dntknw::umora:

19 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

https://www.facebook.com/100002630842720/videos/738893027322859/

Ніколи  й не міг подумати, що колись буду дякувати за інфо цьому виродку! :dntknw::umora:

Це інформація літа минулого року. А зараз орки вже не роблять великих складів і розміщують поза зоною досяжності Хаймерсів. Правда тепер у них проблеми з підвозом на передок боєприпасів.

• Переможемо 1

16 хвилин тому, Троян сказав:

Це інформація літа минулого року. А зараз орки вже не роблять великих складів і розміщують поза зоною досяжності Хаймерсів. Правда тепер у них проблеми з підвозом на передок боєприпасів.

Дякую @Троян ! А я зрадів, бо їхні сайти завше оминаю, та й не подивився на час публікації.:dntknw:

В 17.03.2023 в 19:56, davolodya сказал:

ху@ла вже нічого не врятує - від сьогодні він офіційно військовий злочинець, Гаага жде...

IMG-42fdc5bbb8ee6fb4a5aec7800cfba412-V.jpg

• Переможемо 2

10 минут назад, Вадім Полтава сказал:

IMG-42fdc5bbb8ee6fb4a5aec7800cfba412-V.jpg

Хто би його туди видав.

• Переможемо 1

15 хвилин тому, Женя Ц. сказав:

Хто би його туди видав.

Світ не без добрих людей... 

• Ха-Ха 1

2 минуты назад, davolodya сказал:

Світ не без добрих людей... 

Дай Боже, бо здихати він ще довго буде. 

• Подобається 2

22 минуты назад, Женя Ц. сказал:

Хто би його туди видав.

Та кому він нужен?.. Вся проблема, на скільки я розумію, в Китаї. Якшо в рф почнеттся якийсь тарарам, то західний кордон Китаю може зразу ж переміститися до Уралу. Треба таке американцям? А європейцям? А нам?..

Видавати необхідності нема. Сам статус президента тєї країни важливий. Викрадач дітей.

Ну і питання до населення, що підтримує оте. Вони, получається, підтримують офіційного викрадача дітей. Не бунтують, не протестують...

Чи матиме це наслідки? Побачим.

• Подобається 1

• 4 weeks later...

Хто там критикував владу що вони тратять гроші на дороги. Ось гляньте звідки злітають літаки. 

• Подобається 7
  • Переможемо 4

Так аэродроми та ппо ніхто ж не будував. Тепер доводиться злітати з доріг. Шкода що асфальтом кацапів погано бомбити.

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

1 година тому, msgarry сказав:

Так аэродроми та ппо ніхто ж не будував. Тепер доводиться злітати з доріг. Шкода що асфальтом кацапів погано бомбити.

На дорогу можна сісти, але дорога не замінить аеродромної інфраструктури.

Хороші дороги стали в нагоді не тільки нам, а й ворогу. 24 лютого в Новій Каховці на греблі ГЕС вже були о 9 ранку. Може хоча б дорога затримала.

Всі, хто пише, що дороги не потрібно було будувати - просто видаліться з цього форуму, або я вас сам видалю. Дороги - це кровоносна система економіки. Немає доріг - немає економіки. Нагадаю, що 2021й рік Україна закінчила з рекордним ВВП за всю історію, навіть попри окуповані Крим та частину Донбасу. Нарешті добудували ту злочасну страшну дорогу від межі Вінницької області до Хмельницького і зараз то є одна із головних артерій для поставки озброєння та припасів із Заходу на фронт. При Поросі, до речі, також активно будували дороги (йому, схоже, до війни не потрібно було готуватися) і вся Україна була заставлена табличками, що то якась спеціальна програма по будівництві доріг. І до 24го лютого 2022го року прихильники Пороха активно, в тому числі і на даному форумі, доводили, що все те дорожне будівництво завдяки! спецфонду в бюджеті, який придумав мало не особисто! Петро Олексійович. Після 24го лютого про цей фонд вони різко забули і позатуляли писки і поміняли думку на протилежну. Вже будівництво доріг стало тільки ініціативою Зелених, щоб "окупанти швидше доїхали". (типу окупанти без доріг не доїхали б :dntknw:).
Я ні з ким не збираюся дискутувати. Просто кажу, на мою думку, кожен, хто звинувачує владу у будівництві доріг - довбень з нав'язаною шоколадною пропагандою думкою. Не подобається моя думка - видаляйтеся із форуму. При намаганні пересмикувати мій пост - буду просто банити. Я сьогодні злий і не готовий до дискусії - немає часу та здоров'я. 

• Подобається 16
  • Дякую 3
  • Переможемо 3

7 часов назад, Sanich сказал:

Підтримую, даже не я а жінка,точніше її думка 

Була розмова про розвиток громади, я те і се не так , а вона сказала , та все пофіг , головне дороги, як би хоть робили , а за всим іншим самі по дорозі доїдем

Дійсно вона права , жаль неуспіли всюди побудувати

А дійсно, я інколи в ціні меду тіряю із за доріг, в 2021 році 18000 , була договір  завтра приїду, але я реально знав що тільки коли замерзне машина доїде, коли замерзло ціна упала

• Подобається 4

Та процентів 80 залежать від доріг , то доїхать,    то мед продать

Ми не промисловість біля квартири

12 часов назад, msgarry сказал:

Ви мабуть  забули що перше на приціли було , киньте мізками ?Може що прийде? А в нас одну дорогу по будували одну ні ближчу . На побудованій міст в зірвали так що ви думаете їх остановило вони проїхали по розбитій дві години 40 км їхати . Тепер засранці дорогу зробили бо вона сама пряма і навіщо засранці збудували ? Мислі в студію Ви ж якось обосновуєте  :dntknw:

• Подобається 3
  • Переможемо 1

Воєнна філософія.

Обережно, з "картінками"! (18+)

• Подобається 1
  • Дякую 1

В продовження воєнної філософії "не на часі"

Хлопці прийдуть з війни

https://youtube.com/shorts/2iQrsVzYSsU?feature=share

1 годину тому, Троян сказав:

В продовження воєнної філософії "не на часі"

Хлопці прийдуть з війни

https://youtube.com/shorts/2iQrsVzYSsU?feature=share

"Хлопці прийдуть з війни і порішають" - це не працювало в 2015-16му і не буде працювати тепер. Вірити в такий хід справ можуть лише інфантильні мрійники. Державі краще потурбуватися наперед, щоб зайняти відразу тих всіх хлопців, які повернуться, перш ніж люди з бойовим досвідом і ПТСР почнуть шукати чим їм зайнятися самотужки. 

• Подобається 1
  • Дякую 1

59 хвилин тому, Sanich сказав:

Державі краще потурбуватися наперед, щоб зайняти відразу тих всіх хлопців, які повернуться, перш ніж люди з бойовим досвідом і ПТСР почнуть шукати чим їм зайнятися самотужки

За це переживати не варто. Жлобйо з радістю відіграється  і визнає фронтовиків ПТСР і віднесе до 2 сорту.  Ще війна не закінчилась, а термін ПТСР вже підготовлений. Це в кращому випадку, а багатьох взагалі заправторять до в'язниці, що "неправильно воювали". 

А проблема є і буде не у фронтовиках, а у самій владі. Буде справедливою влада - не буде ПТСР.

Влада буде до кінця добивати вмотивованих патріотів, а своє жлобйо береже на майбутні вибори.

• Подобається 1
  • Сумно 1

14 хвилин тому, blek-269 сказав:

+12 мгичка закінчилась лупасе Добровіла дощ :) , все позеленіло і починає біліти . почали квітувати персики .

Дощ завжди очищує. Навіть, змиває й сліди отих мАсковських виродків,

щоб ми їх більше не бачили вічно на нашій святій землі !  У мене з під пасіки за десять км

їх зупинили і вигнали, спаливши кільканадцять панцерників. Надіюся й молюся, щоб й вам довго

не довелося цього чекати.:UA:

• Подобається 3

Недавно з вуст Яніни почув "Дай Бог йому смерті", сподобавсь мовний зворот, можна добре себе зарекомендувати влучно вживши при розмові. Рекомендую в мовний запас.

• Подобається 2

• 2 weeks later...

А я пока дві сім"ї лишень встиг подивитися. Вони у відмінному стані, аж дивно -

видно породність їх все оправдовує безприв"язне успішне утримання. Та не обійшлося у мене й ще без 

чергового обстрілу. Ще взимку впала збита нашими захисниками ракета, що прямувала на Київ, десь за півкілометра від пасіки. Вона підскочила й попала в повітку й знищила її й лишила велику вирву. Та, дякувати Богу, не вибухнула, бо піротехніки, які її прибирали, сказали, що в ній було вибухівки до 400 кг в тротиловому еквіваленті. А це якраз заряд нашої кисневої торпеди. Тож я, колишній балтієць,  й увити міг наслідки такого вибуху десь посеред Києва !

А горіли б ви, кляті мАсковські виродки, вічно у пеклі разом зі своїми виродками ! :refery::please:

• Переможемо 4

• 2 weeks later...

Надихаюче інтерв'ю, яке варто подивитися.

Тут, заодно, і відповідь деяким зрадолюбам.
1. По підготовці. Якщо вірити Залужному (а зрадолюби йому, якби, довіряють в силу партійного тренду) українська армія активно готувалася до можливого початку війни, активно переміщала війська, прораховувала сценарії. До речі, це відповідь і одному зрадолюбу, якого я давно заблокував, який стверджував, що армія до 24-го не підчинялася Залужному в плані переміщення військ і, взагалі, Залужний ні на що не впливав.

2. По "швидкому просуванню" ворога в перші дні. Згідно даного інтерв'ю - це була задумка військових - затягнути ворога на наші території, розтягнути його порядки, щоб ускладнити забезпечення, або, взагалі, відрізати московитів від забезпечення. 

• Подобається 6
  • Дякую 2

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...