Троян Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 14 хвилин тому, uam_63 сказав: Китайська філософія . Сидіти і чикати поки труп мого ворога пропливе по річці. Вони рік вичікували, а тепер активізувалися, якийсь "план миру" придумали. По суті план порятунку ху@ла. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 17 марта, 2023 Share Опубликовано 17 марта, 2023 1 годину тому, Троян сказав: Вони рік вичікували, а тепер активізувалися, якийсь "план миру" придумали. По суті план порятунку ху@ла ху@ла вже нічого не врятує - від сьогодні він офіційно військовий злочинець, Гаага жде... Подивимось, як тепер Сі пожме руку міжнародному злочинцю... Дуже вчасно - за кілька днів до візиту 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 марта, 2023 Share Опубликовано 18 марта, 2023 https://www.facebook.com/100002630842720/videos/738893027322859/ Ніколи й не міг подумати, що колись буду дякувати за інфо цьому виродку! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 18 марта, 2023 Share Опубликовано 18 марта, 2023 19 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: https://www.facebook.com/100002630842720/videos/738893027322859/ Ніколи й не міг подумати, що колись буду дякувати за інфо цьому виродку! Це інформація літа минулого року. А зараз орки вже не роблять великих складів і розміщують поза зоною досяжності Хаймерсів. Правда тепер у них проблеми з підвозом на передок боєприпасів. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 марта, 2023 Share Опубликовано 18 марта, 2023 16 хвилин тому, Троян сказав: Це інформація літа минулого року. А зараз орки вже не роблять великих складів і розміщують поза зоною досяжності Хаймерсів. Правда тепер у них проблеми з підвозом на передок боєприпасів. Дякую @Троян ! А я зрадів, бо їхні сайти завше оминаю, та й не подивився на час публікації. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 В 17.03.2023 в 19:56, davolodya сказал: ху@ла вже нічого не врятує - від сьогодні він офіційно військовий злочинець, Гаага жде... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 10 минут назад, Вадім Полтава сказал: Хто би його туди видав. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 15 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Хто би його туди видав. Світ не без добрих людей... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 2 минуты назад, davolodya сказал: Світ не без добрих людей... Дай Боже, бо здихати він ще довго буде. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 22 минуты назад, Женя Ц. сказал: Хто би його туди видав. Та кому він нужен?.. Вся проблема, на скільки я розумію, в Китаї. Якшо в рф почнеттся якийсь тарарам, то західний кордон Китаю може зразу ж переміститися до Уралу. Треба таке американцям? А європейцям? А нам?.. Видавати необхідності нема. Сам статус президента тєї країни важливий. Викрадач дітей. Ну і питання до населення, що підтримує оте. Вони, получається, підтримують офіційного викрадача дітей. Не бунтують, не протестують... Чи матиме це наслідки? Побачим. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 12 апреля, 2023 Share Опубликовано 12 апреля, 2023 Хто там критикував владу що вони тратять гроші на дороги. Ось гляньте звідки злітають літаки. 7 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 12 апреля, 2023 Share Опубликовано 12 апреля, 2023 Так аэродроми та ппо ніхто ж не будував. Тепер доводиться злітати з доріг. Шкода що асфальтом кацапів погано бомбити. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 12 апреля, 2023 Share Опубликовано 12 апреля, 2023 1 година тому, msgarry сказав: Так аэродроми та ппо ніхто ж не будував. Тепер доводиться злітати з доріг. Шкода що асфальтом кацапів погано бомбити. На дорогу можна сісти, але дорога не замінить аеродромної інфраструктури. Хороші дороги стали в нагоді не тільки нам, а й ворогу. 24 лютого в Новій Каховці на греблі ГЕС вже були о 9 ранку. Може хоча б дорога затримала. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 12 апреля, 2023 Автор Share Опубликовано 12 апреля, 2023 Всі, хто пише, що дороги не потрібно було будувати - просто видаліться з цього форуму, або я вас сам видалю. Дороги - це кровоносна система економіки. Немає доріг - немає економіки. Нагадаю, що 2021й рік Україна закінчила з рекордним ВВП за всю історію, навіть попри окуповані Крим та частину Донбасу. Нарешті добудували ту злочасну страшну дорогу від межі Вінницької області до Хмельницького і зараз то є одна із головних артерій для поставки озброєння та припасів із Заходу на фронт. При Поросі, до речі, також активно будували дороги (йому, схоже, до війни не потрібно було готуватися) і вся Україна була заставлена табличками, що то якась спеціальна програма по будівництві доріг. І до 24го лютого 2022го року прихильники Пороха активно, в тому числі і на даному форумі, доводили, що все те дорожне будівництво завдяки! спецфонду в бюджеті, який придумав мало не особисто! Петро Олексійович. Після 24го лютого про цей фонд вони різко забули і позатуляли писки і поміняли думку на протилежну. Вже будівництво доріг стало тільки ініціативою Зелених, щоб "окупанти швидше доїхали". (типу окупанти без доріг не доїхали б ). Я ні з ким не збираюся дискутувати. Просто кажу, на мою думку, кожен, хто звинувачує владу у будівництві доріг - довбень з нав'язаною шоколадною пропагандою думкою. Не подобається моя думка - видаляйтеся із форуму. При намаганні пересмикувати мій пост - буду просто банити. Я сьогодні злий і не готовий до дискусії - немає часу та здоров'я. 16 3 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 апреля, 2023 Share Опубликовано 13 апреля, 2023 7 часов назад, Sanich сказал: Підтримую, даже не я а жінка,точніше її думка Була розмова про розвиток громади, я те і се не так , а вона сказала , та все пофіг , головне дороги, як би хоть робили , а за всим іншим самі по дорозі доїдем Дійсно вона права , жаль неуспіли всюди побудувати А дійсно, я інколи в ціні меду тіряю із за доріг, в 2021 році 18000 , була договір завтра приїду, але я реально знав що тільки коли замерзне машина доїде, коли замерзло ціна упала 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 13 апреля, 2023 Share Опубликовано 13 апреля, 2023 Та процентів 80 залежать від доріг , то доїхать, то мед продать Ми не промисловість біля квартири Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 13 апреля, 2023 Share Опубликовано 13 апреля, 2023 12 часов назад, msgarry сказал: Так аэродроми та ппо ніхто ж не будував. Тепер доводиться злітати з доріг. Шкода що асфальтом кацапів погано бомбити. Ви мабуть забули що перше на приціли було , киньте мізками ?Може що прийде? А в нас одну дорогу по будували одну ні ближчу . На побудованій міст в зірвали так що ви думаете їх остановило вони проїхали по розбитій дві години 40 км їхати . Тепер засранці дорогу зробили бо вона сама пряма і навіщо засранці збудували ? Мислі в студію Ви ж якось обосновуєте 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 17 апреля, 2023 Share Опубликовано 17 апреля, 2023 Воєнна філософія. Обережно, з "картінками"! (18+) 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 18 апреля, 2023 Share Опубликовано 18 апреля, 2023 В продовження воєнної філософії "не на часі" Хлопці прийдуть з війни https://youtube.com/shorts/2iQrsVzYSsU?feature=share Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 апреля, 2023 Автор Share Опубликовано 18 апреля, 2023 1 годину тому, Троян сказав: В продовження воєнної філософії "не на часі" Хлопці прийдуть з війни https://youtube.com/shorts/2iQrsVzYSsU?feature=share "Хлопці прийдуть з війни і порішають" - це не працювало в 2015-16му і не буде працювати тепер. Вірити в такий хід справ можуть лише інфантильні мрійники. Державі краще потурбуватися наперед, щоб зайняти відразу тих всіх хлопців, які повернуться, перш ніж люди з бойовим досвідом і ПТСР почнуть шукати чим їм зайнятися самотужки. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 18 апреля, 2023 Share Опубликовано 18 апреля, 2023 59 хвилин тому, Sanich сказав: Державі краще потурбуватися наперед, щоб зайняти відразу тих всіх хлопців, які повернуться, перш ніж люди з бойовим досвідом і ПТСР почнуть шукати чим їм зайнятися самотужки За це переживати не варто. Жлобйо з радістю відіграється і визнає фронтовиків ПТСР і віднесе до 2 сорту. Ще війна не закінчилась, а термін ПТСР вже підготовлений. Це в кращому випадку, а багатьох взагалі заправторять до в'язниці, що "неправильно воювали". А проблема є і буде не у фронтовиках, а у самій владі. Буде справедливою влада - не буде ПТСР. Влада буде до кінця добивати вмотивованих патріотів, а своє жлобйо береже на майбутні вибори. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 20 апреля, 2023 Share Опубликовано 20 апреля, 2023 14 хвилин тому, blek-269 сказав: +12 мгичка закінчилась лупасе Добровіла дощ , все позеленіло і починає біліти . почали квітувати персики . Дощ завжди очищує. Навіть, змиває й сліди отих мАсковських виродків, щоб ми їх більше не бачили вічно на нашій святій землі ! У мене з під пасіки за десять км їх зупинили і вигнали, спаливши кільканадцять панцерників. Надіюся й молюся, щоб й вам довго не довелося цього чекати. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 22 апреля, 2023 Share Опубликовано 22 апреля, 2023 Недавно з вуст Яніни почув "Дай Бог йому смерті", сподобавсь мовний зворот, можна добре себе зарекомендувати влучно вживши при розмові. Рекомендую в мовний запас. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 30 апреля, 2023 Share Опубликовано 30 апреля, 2023 А я пока дві сім"ї лишень встиг подивитися. Вони у відмінному стані, аж дивно - видно породність їх все оправдовує безприв"язне успішне утримання. Та не обійшлося у мене й ще без чергового обстрілу. Ще взимку впала збита нашими захисниками ракета, що прямувала на Київ, десь за півкілометра від пасіки. Вона підскочила й попала в повітку й знищила її й лишила велику вирву. Та, дякувати Богу, не вибухнула, бо піротехніки, які її прибирали, сказали, що в ній було вибухівки до 400 кг в тротиловому еквіваленті. А це якраз заряд нашої кисневої торпеди. Тож я, колишній балтієць, й увити міг наслідки такого вибуху десь посеред Києва ! А горіли б ви, кляті мАсковські виродки, вічно у пеклі разом зі своїми виродками ! 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 13 мая, 2023 Автор Share Опубликовано 13 мая, 2023 Надихаюче інтерв'ю, яке варто подивитися. Тут, заодно, і відповідь деяким зрадолюбам. 1. По підготовці. Якщо вірити Залужному (а зрадолюби йому, якби, довіряють в силу партійного тренду) українська армія активно готувалася до можливого початку війни, активно переміщала війська, прораховувала сценарії. До речі, це відповідь і одному зрадолюбу, якого я давно заблокував, який стверджував, що армія до 24-го не підчинялася Залужному в плані переміщення військ і, взагалі, Залужний ні на що не впливав. 2. По "швидкому просуванню" ворога в перші дні. Згідно даного інтерв'ю - це була задумка військових - затягнути ворога на наші території, розтягнути його порядки, щоб ускладнити забезпечення, або, взагалі, відрізати московитів від забезпечення. 6 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения