Cfif Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 поки тут українці чубляться, нацистська секта в центрі парижа впливає на мізки французів: Ще дивуємося на дивну поведінку пана Макрона..))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 Сьогодні випадково на ютубі попав на Талькова. В 90 роки я був його фанатом, подобалось як він все чітко викладав у своїх піснях. І ось сьогодні я звернув свою увагу на пророчу пісню про теперішній час. Якщо є бажання то і Вам пропоную знайти те майбутнє яке можливо відбудеться вже цього Нового року. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 2 часа назад, язичник сказал: Це шо, український вчитель історії цілує кацапів і білорусів в сраку?!!! Це не стосується аж ніяк історичного фактору. Стосується чисто бачення вказівки кого рубати, кого милувати. А проще для зрозумілішого сприйняття сказаного, банення суб'єктів в наглу несущих пропагандонську рашатудей. З одним тільки не ясно, з білорусами. Якщо не йдеться про восхвалєнія великоросів, то хто йому ворог. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 23 минуты назад, ded50 сказал: Це не стосується аж ніяк історичного фактору. Стосується чисто бачення вказівки кого рубати, кого милувати. А проще для зрозумілішого сприйняття сказаного, банення суб'єктів в наглу несущих пропагандонську рашатудей. З одним тільки не ясно, з білорусами. Якщо не йдеться про восхвалєнія великоросів, то хто йому ворог. Подивіться їхнє телебачення і все стане зрозумілим Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 2 минуты назад, blek-269 сказал: Подивіться їхнє телебачення і все стане зрозумілим Чиє? Білорусів, чи кацанів? Мені щось здалось що і ви мене не зрозуміли. Наче ж я не заумно висказав своє бачення. Да і щоб дивитись кацапське тб. тре мати стійкість від морської хвороби. Я маю таку опцію, але хватає хв на 10 максимум. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 36 минут назад, ded50 сказал: банення суб'єктів в наглу несущих пропагандонську рашатудей. З одним тільки не ясно, з білорусами Що можно сказати де вони могли взяти ? Я можу дивитись і те і те . Бо вату тут по ящику показують , а білорусів можу дивитись по супутнику і не чим не відрізняється тільки кажуть білоруси і росіяни вмісті і втім і по тому . Можете глянуть ТОР Білорусь 24 . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 До речі, @Пахомич, прямо зараз відбувається повне спростування вашої конспірологічної теорії, що московити контролюють клімат. Вони, явно, на Новий Рік хотіли не +13. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 50 хвилин тому, Sanich сказав: Вони, явно, на Новий Рік хотіли не +13. Як обично, хтось шось там зі знаком поплутав... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 20 минут назад, Sanich сказал: До речі, @Пахомич, прямо зараз відбувається повне спростування вашої конспірологічної теорії, що московити контролюють клімат. Вони, явно, на Новий Рік хотіли не +13. Санич ти не правий. Якби УКРАЇНА бУлаб між Американским континентом і ЄВРОАЗІЄЮ нам бувби капец .Ураїна зустрілась з страшним демоно.То шо в нас + то Америка захищає себе. 24 лютого погода була і зараз буде на наші сторонії. Через пару днів земля замерзнеє Генерал Залужний з нашими хлопцямии пробє до Азовського моря . Тоді відріжемо росію від Каспійського моря І здихай росія 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 22 минуты назад, Пахомич сказал: Санич ти не правий. Якби УКРАЇНА бУлаб між Американским континентом і ЄВРОАЗІЄЮ нам бувби капец .Ураїна зустрілась з страшним демоно.То шо в нас + то Америка захищає себе. 24 лютого погода була і зараз буде на наші сторонії. Через пару днів земля замерзнеє Генерал Залужний з нашими хлопцямии пробє до Азовського моря . Тоді відріжемо росію від Каспійського моря І здихай росія Діло в тому , як та стерва повишує озон Моливо я і помиляюсь Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 час назад, blek-269 сказал: Можете глянуть ТОР Білорусь 24 . Тає в мене вся їхня муть. Справа ж не тім. Не всі білоруси такі як кацапи. Ми це побачили нга виборах луки. Те що подавили бунт з допомогою х...а нікому не секрет. Зараз вони не в кращій ситуації, як і наші люди на окупованих. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 1 годину тому, Пахомич сказав: Санич ти не правий. Якби УКРАЇНА бУлаб між Американским континентом і ЄВРОАЗІЄЮ нам бувби капец .Ураїна зустрілась з страшним демоно.То шо в нас + то Америка захищає себе. 24 лютого погода була і зараз буде на наші сторонії. Через пару днів земля замерзнеє Генерал Залужний з нашими хлопцямии пробє до Азовського моря . Тоді відріжемо росію від Каспійського моря І здихай росія Пахомич, ви маєте талант писати повідомлення, з якими я одночасно не згоден і згоден. 1 година тому, Пахомич сказав: Діло в тому , як та стерва повишує озон Моливо я і помиляюсь Звичайно, що помиляєтеся. Ця стерво не може вже супутника запустити, щоб аварія не сталася, а ви про контроль клімату. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 час назад, ded50 сказал: Тає в мене вся їхня муть. Справа ж не тім. Не всі білоруси такі як кацапи. Ми це побачили нга виборах луки. Те що подавили бунт з допомогою х...а нікому не секрет. Зараз вони не в кращій ситуації, як і наші люди на окупованих. Так чого ж питаєте ? Тож читали що пишуть ,чи не вірите своїм очам ? З йому ворог. одним тільки не ясно, з білорусами. Якщо не йдеться про восхвалєнія великоросів, то хто Так хото їм в голову вкладає це лайно ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 час назад, Sanich сказал: Пахомич, ви маєте талант писати повідомлення, з якими я одночасно не згоден і згоден. Звичайно, що помиляєтеся. Ця стерво не може вже супутника запустити, щоб аварія не сталася, а ви про контроль клімату. Ти думаюча людина .Не може бути шоб озоновий шар різко підвищувався над якоюсь територією землі постійно. Шось та курва випускає ,шо все живе в морі біля Куріл загинуло Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Ти думаюча людина .Не може бути шоб озоновий шар різко підвищувався над якоюсь територією землі постійно. Шось та курва випускає ,шо все живе в морі біля Куріл загинуло Звідки такі висновки? Ви експерт по озоновому шару та кліматології? Я - ні. І мені складно повірити, що москалі таке можуть робити, а всі уряди та провідні наукові заклади про це ні слухом ні духом. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 час назад, blek-269 сказал: Так хото їм в голову вкладає це лайно ? Блін. Хто може вкласти, те що не вкладається. Там як і у нас є різні категорії на мастурбацію. За СРСР, чи .... попробуйте здогадатись. У кожного своя ніша. У нас трохи зачищают "вольнодумство" тойсь любителів понастальгувати. А якщо бути кратким 5 колону. І тне скриваю, я пишаюсь цим. Що накінець настала якась розвязка в питанні національних інтересів.Хоч і в важких умовах. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 23 минуты назад, Sanich сказал: Звідки такі висновки? Ви експерт по озоновому шару та кліматології? Я - ні. І мені складно повірити, що москалі таке можуть робити, а всі уряди та провідні наукові заклади про це ні слухом ні духом. Я не прентую на правду. Я просто користуюсь повідобленями WIndy.com Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 29 минут назад, ded50 сказал: Блін. Хто може вкласти, те що не вкладається. Там як і у нас є різні категорії на мастурбацію. За СРСР, чи .... попробуйте здогадатись. У кожного своя ніша. У нас трохи зачищают "вольнодумство" тойсь любителів понастальгувати. А якщо бути кратким 5 колону. І тне скриваю, я пишаюсь цим. Що накінець настала якась розвязка в питанні національних інтересів.Хоч і в важких умовах. Добре Ви чули про 25 кадр ? Чоловіче око сприймає 24 на секунду ,а 25 це на під свідомість . Цим зловживають рекламщики , чули таке ? Так чом би цим не скористатися і політикам ? Всі програми в параші йдуть в записі десь 90% . Тепер я Вам привиду приклад , є в мене друг і він ще 14 року під цим зомбі . І він мені заявляє ось не давно що в нас воюють поляки , де він взяв ? Я йому кажу ти добре подумав ,на хріна поляку воювать за нас . Він каже так вони кажуть не так як ми . Я йому кажу скажи ти по українські . Він сказав , тоді ти азіров кажу . Ось учора кажу йому що в нас китайці воюють ( підколюю бо тут буряти тувинці і ще хрін зна що , алабє одним словом ),він не вірить хоча малі вузькоглазі і лепечуть не по російські . Бо по ящику не казали , а почнуть і він повіре. В нас скільки той вати 10місяць а такого бреда уже чуєш . а що казати за10-15- 20 років ? Я їх ящик зовсім не дивлюсь бо мені 8 років хватило коли був там . Оде можу сказати чим тоді від сьогодення відрізняється рекламами . Тоді було заграничні товари і автомобілі тепер шапки тряпки і банки російські , заборони в дії . 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 Цитата(Николай @ Суббота, 31 Декабря 2022, 17:18) Спасибо Но давайте договоримся больше денег в Новом Году желать Беларусы все любили тостовать-что б вам тары не хватило И вот проблема спродажей меда Меда реально много а продать все труднее и труднее http://www.pchelovod.info/style_images/1/post_snapback.gif Цитата(Николай @ Суббота, 31 Декабря 2022, 17:18) Спасибо Но давайте договоримся больше денег в Новом Году желать Беларусы все любили тостовать-что б вам тары не хватило И вот проблема спродажей меда Меда реально много а продать все труднее и труднее http://www.pchelovod.info/style_images/1/post_snapback.gif И не только Беларусы http://www.pchelovod.info/style_emoticons/default/biggrin.gif Россияне тож жадные до урожаю http://www.pchelovod.info/style_emoticons/default/drinks_cheers.gif http://www.pchelovod.info/style_images/1/p_offline.gifhttp://www.pchelovod.info/style_images/1/p_card.gifhttp://www.pchelovod.info/style_images/1/p_pm.gif http://www.pchelovod.info/style_images/1/p_up.gif Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 і шо? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 @Пахомич, перестаньте сюди копіювати тексти із форуму окупантів. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 38 хвилин тому, blek-269 сказав: Добре Ви чули про 25 кадр ? Чоловіче око сприймає 24 на секунду ,а 25 це на під свідомість . Цим зловживають рекламщики , чули таке ? Так чом би цим не скористатися і політикам ? Всі програми в параші йдуть в записі десь 90% . Тепер я Вам привиду приклад , є в мене друг і він ще 14 року під цим зомбі . І він мені заявляє ось не давно що в нас воюють поляки , де він взяв ? Я йому кажу ти добре подумав ,на хріна поляку воювать за нас . Він каже так вони кажуть не так як ми . Я йому кажу скажи ти по українські . Він сказав , тоді ти азіров кажу . Ось учора кажу йому що в нас китайці воюють ( підколюю бо тут буряти тувинці і ще хрін зна що , алабє одним словом ),він не вірить хоча малі вузькоглазі і лепечуть не по російські . Бо по ящику не казали , а почнуть і він повіре. В нас скільки той вати 10місяць а такого бреда уже чуєш . а що казати за10-15- 20 років ? Я їх ящик зовсім не дивлюсь бо мені 8 років хватило коли був там . Оде можу сказати чим тоді від сьогодення відрізняється рекламами . Тоді було заграничні товари і автомобілі тепер шапки тряпки і банки російські , заборони в дії . 100% Ось ролик. Особливо цікаво послухати розмову з "мєстним житєлєм" https://www.facebook.com/100034283499686/videos/5766152873479460/ 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 23 минуты назад, blek-269 сказал: Тепер я Вам привиду приклад , є в мене друг і він ще 14 року під цим зомбі . Я в курсі де ви знаходитесь. І якіб там кадри не були 25ті чи 26ті на вас це ж не влинуло. До 14 року чи пізніше. Про що я намікав вище. Є люди йдучи на поводу з будь яких причин. Дія гіпнозу, Дія алкоголю, наркоти, і прочаго неподобства. Є люди важко підающихся гіпнозу, дехто вчасно відходить від залежності до алкоголя, також від наркоти, важче але можливо. Багато є людей пливучих в якійсь течії, вирватись з якої важко не тому що не можливо. А з думкою а що подумают інші. Це якби відірватись від колективу. А в колективі всьо легко, там водку пйош як молоко.... Можна ставити багато прикладів, а якщо нема свого бажання, свого бачення. Грош ціна. До речі на разі ми зімнули своє бачення в одному руслі. Відбити на майбутьнє бажання кацапні зазіхати на наше Я. Ви ж не проти ось такої однорідної течії. Потім як усе уляжеться, можна буде тягати себе за чуби, лаяти всії і вся, не погоджуватись з якимись іншими не вашими поглядами на життя. Як в любій нормальній сім'ї, нема такого щоб не почублились. І бува навіть ні за що. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 10 минут назад, gardener сказал: і шо? А нішо Я також за москалем дивлюсь в приціл 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 11 минут назад, Sanich сказал: @Пахомич, перестаньте сюди копіювати тексти із форуму окупантів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения