Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

https://ua.korrespondent.net/world/4548647-rosiiany-zbyly-v-enhelsi-vlasnyi-su-27-zmi

В Енгельсі з переляку збили свій су27.:umora::UA:

• Подобається 3
  • Переможемо 1

10 часов назад, язичник сказал:

Груба добре, але буржуйка краще. Можна поставити в будь- якій кімнаті чи комірчині, а, при критичній потребі, і в сарайчику чи в халабуді над погребом. Поки є електрика, болгарка і інвертор можна клепати, краще з однією комфоркою для нагріву кастрюлі. Тіко підкомформний простір в плиті краще герметично ізолювати металевим коробом від топки, щоб не труїтися чадним газом. Ну і трубою- димоходом запастися. При економії на таку буржуйку потрібно заготовити 3- 4 складометри дров

Ні Ви мабуть не розумієте як тут жити від слова зовсім . Ви мабудь с місяця прилетіли Ви таке пишете :blink:  Як би Ви були в пустелі і все це що Ви написали де Ви взяли ? Треба виходити з того що є а не з фантазій як комфортніше ,бункер .

• Подобається 1
  • Переможемо 3

36 хвилин тому, blek-269 сказав:

Ні Ви мабуть не розумієте як тут жити від слова зовсім . Ви мабудь с місяця прилетіли Ви таке пишете :blink:  Як би Ви були в пустелі і все це що Ви написали де Ви взяли ? Треба виходити з того що є а не з фантазій як комфортніше ,бункер .

Та розумію і співчуваю, бо сам більше місяця був в окупації. Поки було світло, дрова пиляв електропилкою в гаражі...болгаркою пиляв арматуру на колосники, але в погребі, бо занадто шумно, а зварював в гаражі. Знайомий орав города культиватором, але з дозволу кацапського патруля після того, як забрали все вино з погреба. Один нервовий знайомий здуру почав наводити порядок біля двору і запалив велику купу хмизу- приїхав кацапський патруль, примусив залити водою і пообіцяв пристрелити при повторній спробі підпалу сміття

• Подобається 3
  • Дякую 1

1 година тому, blek-269 сказав:

На дрова пиляв різний деревний хлам...Дерева в садку не пиляв, бо коли над головою періодично свистять кулі, літають снаряди, літаки і дрони, молишся на кожну гілочку, яка може врятувати тобі життя

• Подобається 1

13 часов назад, Sanich сказал:

Може вам і насрати, а факт є в тому, що без допомоги США та Європи, ми б, взагалі, лопатами відбивалися б...

Ти дуже помиляєшся.  Якщо Україна підніме білий прапор , то  США капец

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3

2 години тому, Пахомич сказав:

Так-так. Головне вірити в тому, що світ крутиться навколо України - так прийде перемга. 

• Подобається 5

3 часа назад, Пахомич сказал:

А можна детальніше?.. Звідки такий висновок? :hmm:

4 години тому, Пахомич сказав:

США капец

20 хвилин тому, Пахомич сказав:

пісєц росії:wave:

Ото Китаю щастя...:umora:

• Ха-Ха 3

7 часов назад, язичник сказал:

Та розумію і співчуваю, бо сам більше місяця був в окупації. Поки було світло, дрова пиляв електропилкою в гаражі...болгаркою пиляв арматуру на колосники, але в погребі, бо занадто шумно, а зварював в гаражі. Знайомий орав города культиватором, але з дозволу кацапського патруля після того, як забрали все вино з погреба. Один нервовий знайомий здуру почав наводити порядок біля двору і запалив велику купу хмизу- приїхав кацапський патруль, примусив залити водою і пообіцяв пристрелити при повторній спробі підпалу сміття

Я можу багато чого написати та тільки не хочу бути таким . Я хочу побачити перемогу і як зло тікатиме

780x693.jpg

• Подобається 1
  • Сумно 4

20 минут назад, blek-269 сказал:

Я можу багато чого написати та тільки не хочу бути таким . Я хочу побачити перемогу і як зло тікатиме

780x693.jpg

Знаш друже я навіть сидів і випивав за одним столом  з чорним  полковником СМЕРШ . Знаєш  шо йому я промовив  в очі - радянська влада не справедлива.  Я як то сказав,то  хлопці з бригади стали зелені.

• Ха-Ха 1
  • Здивований 1

20 минут назад, Пахомич сказал:

Знаш друже я навіть сидів і випивав за одним столом  з чорним  полковником СМЕРШ . Знаєш  шо йому я промовив  в очі - радянська влада не справедлива.  Я як то сказав,то  хлопці з бригади стали зелені.

Ви мабудь не розумієте , це фото настояще і зроблене в нашому районі . Я ж кажу раніше в СССР і тепер :(

• Подобається 2
  • Переможемо 1

5 минут назад, blek-269 сказал:

Ви мабудь не розумієте , це фото настояще і зроблене в нашому районі . Я ж кажу раніше в СССР і тепер :(

ЯЖ за те і веду розмову . РФ то світове зло, Київ породив таку адську структуру син і внук виправлять помилки прадідів.

1 година тому, Пахомич сказав:

сидів і випивав за одним столом  з чорним  полковником СМЕРШ

Та ви просто герой. Куди до вас українцям в окупації, яких розстрілюють за косий погляд.

• Подобається 1
  • Дякую 1

3 часа назад, Пахомич сказал:

За столом это одно . А другое дело когда люди пострадали за помощь ЗСУ. Как на этом фото .

45 минут назад, koste сказал:

За столом это одно . А другое дело когда люди пострадали за помощь ЗСУ. Как на этом фото .

Ти неправий . Промовити чорному полковнику тоді було страшно . Шось ти друже  не так зрозумів.Ти знаєш , шо таке СМЕРШ то страшні  люди 

1 час назад, koste сказал:

Знаєш  звіздіти на клаві  то одне Ти  диванний герой попрбуй протягн  мішок цукру на 1км..Побратим мого внука тягнули йго 13км

40 минут назад, Пахомич сказал:

Ти неправий . Промовити чорному полковнику тоді було страшно . Шось ти друже  не так зрозумів.Ти знаєш , шо таке СМЕРШ то страшні  люди 

Возможно.  Я на истину не претендую . Просто после стола за чаркой может он стал более лояльным , так подумал.  

• Подобається 1

5 годин тому, Пахомич сказав:

ЯЖ за те і веду розмову . РФ то світове зло, Київ породив таку адську структуру син і внук виправлять помилки прадідів.

Ну ми ж розуміємо, що навіть коли ми і звільнимо свої території, а більшого нам не дозволить ніхто з наших союзників, до тих пір поки раша існує в такому форматі з ядерною зброєю, війна для нас не закінчиться, вона просто притихне до наступного витка.

Так що може гарантувати мир і безпеку України в повоєнний період?

9 часов назад, Троян сказал:

Так що може гарантувати мир і безпеку України в повоєнний період?

Хаймарс. І Патріот.

• Подобається 3
  • Здивований 1

я  не герой син і внук Герої

• Переможемо 6

11 часов назад, koste сказал:

Возможно.  Я на истину не претендую . Просто после стола за чаркой может он стал более лояльным , так подумал.  

Я вибачаюсь перед тобою.Нерви здаютьі і роки,не так прчита:hi:

• Подобається 4
  • Дякую 2

11 часов назад, Троян сказал:

до тих пір поки раша існує в такому форматі з ядерною зброєю, війна для нас не закінчиться, вона просто притихне до наступного витка.

Якщо ми переозброїмо армію, тобто сучасні літаки артилерія ракети і тому подібне , плюс нормально працююча економіка. Ніхто навіть не подумає на нас нападати. Ну а коли знову ,, будем жувати соплі,, вибирати політиків які будуть розказувати казки про ,,ельдорадо вже  завтра,, то так і буде.

• Подобається 8
  • Дякую 1

2 години тому, uam_63 сказав:

Якщо ми переозброїмо армію, тобто сучасні літаки артилерія ракети і тому подібне , плюс нормально працююча економіка. Ніхто навіть не подумає на нас нападати. Ну а коли знову ,, будем жувати соплі,, вибирати політиків які будуть розказувати казки про ,,ельдорадо вже  завтра,, то так і буде.

Але ж на це все потрібен час і надзусилля нації. Це коли в країнах поруч вирує щасливе ситне життя, а ти повинен на десятиліття відмовити собі і своїм дітям і клепати ракети, багато ракет. До яких демографічних наслідків це може призвести через міграцію молодого працездатного населення в країни західного світу.

• Сумно 1

20 годин тому, Пахомич сказав:

Знаш друже я навіть сидів і випивав за одним столом  з чорним  полковником СМЕРШ .

Як це могло бути? Ви народились через 2 роки після розформування СМЕРШ. Може Ви випивали з глибоким пенсіонером вже в наші часи?:hmm:

• Дякую 1
  • Ха-Ха 2

1 час назад, Троян сказал:

Але ж на це все потрібен час і надзусилля нації. Це коли в країнах поруч вирує щасливе ситне життя, а ти повинен на десятиліття відмовити собі і своїм дітям і клепати ракети, багато ракет. До яких демографічних наслідків це може призвести через міграцію молодого працездатного населення в країни західного світу.

Можете про це розказати середньостатистичному солдату десь під Бахмутом, я думаю він незадумуючись погодиться на вашу перспективу.

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...