gardener Опубликовано 19 ноября, 2022 Share Опубликовано 19 ноября, 2022 47 хвилин тому, ромео сказав: Сьогодні, на диво, без відключень... і в нас так само 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 ноября, 2022 Share Опубликовано 19 ноября, 2022 2 часа назад, gardener сказал: і в нас так само Тільки те написав, і виключили... Зате всього лише на 2 години... 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 19 ноября, 2022 Share Опубликовано 19 ноября, 2022 40 минут назад, ромео сказал: Зате всього лише на 2 години... Аналогічно. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 19 ноября, 2022 Share Опубликовано 19 ноября, 2022 14 хвилин тому, ded50 сказав: То скіки часу птрібно для закачки 5 кг скажем. Кілограми не потрібні одразу. Орієнтуватись потрібно на продуктивність. В характеристиках газових ел. генераторів вказано для потужності 3 квт споживання газу 1 м3/год. Скільки ж приблизно споживає газовий котел. Таку кількість газу люба мережа забезпечить. А закачувати потрібно в звичайний газовий балон і підтримувати в ньому тиск 2 кг. Все це, звичайно, потрібно ховати від очей контролерів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 1 минуту назад, ded50 сказал: Що до газофікації генератора. Хлопці, якби я не пробував, я би тут не рвав рубашку. Балон ваше фсьо. Но не забуваєм, газ трохи дешевший, но розход більший. Ніяким редуктором не зменшиш. Суть таж як і в авто з ГБО. Карб-редуктори на переобладнання під пропан розкуплені ще місяць назад 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 ноября, 2022 Share Опубликовано 20 ноября, 2022 53 хвилини тому, blek-269 сказав: Виробник вказує що це максимум ( пікова) Пікова вона може обмежене часом , а далі або захист , а бо дим . От от пікової віднімаєм 30% і є робоча Так і є , схоже і з інверторами 12-220v . а якщо ще генератор китайський то заявлені кіловати можуть бути в нього "китайські" 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 9 годин тому, blek-269 сказав: Ну що я можу тоді гроші збирати на нових холодильник , а бо шукати доброго майстра в кого буде компресор , фрион 134 масло компресорне зварювальний апарат і знову компресор , викачати і накачати , струм в розети . То Я не зрозумів, як Ви збираєтесь продукти зберігати? Чи немає такої потреби? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 21 ноября, 2022 Share Опубликовано 21 ноября, 2022 3 години тому, blek-269 сказав: Для Вас буде і 48 годин . Бо бензин закінчиться Хлопці я пищу з свого життя а не стелі З власного досвіду, що бачив в окупації: коли кацапи будуть відступати, можуть зливати паливо з машин або просто забирати справний транспорт, в який можуть вкинути і вашу зайву тушонку з вашого дозволу. Не рекомендується щось знімати з машини і ховати- можуть заїхати прикладом. Краще добряче присипати машину пилюкою, а робочий елемент замінити на несправний 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 22 ноября, 2022 Share Опубликовано 22 ноября, 2022 12 часов назад, Троян сказал: То Я не зрозумів, як Ви збираєтесь продукти зберігати? Чи немає такої потреби? Ні як що сіллю пересипаєш ,що в банки 12 часов назад, язичник сказал: З власного досвіду, що бачив в окупації: коли кацапи будуть відступати, можуть зливати паливо з машин або просто забирати справний транспорт, в який можуть вкинути і вашу зайву тушонку з вашого дозволу. Не рекомендується щось знімати з машини і ховати- можуть заїхати прикладом. Краще добряче присипати машину пилюкою, а робочий елемент замінити на несправний В сучасних автомобілях можна нічого не знімати просто скинуть деякий датчик , або не той ключик , а пилюкою це також добре 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 22 ноября, 2022 Share Опубликовано 22 ноября, 2022 37 хвилин тому, blek-269 сказав: Ні як що сіллю пересипаєш ,що в банки В сучасних автомобілях можна нічого не знімати просто скинуть деякий датчик , або не той ключик , а пилюкою це також добре У тупих кацапів в цивільному житті теж були авто. За явне навмисне пошкодження можна отримати прикладом...і за телефон з номерами, по яких ненавидять ПаРашу, можна отримати сповна 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 22 ноября, 2022 Share Опубликовано 22 ноября, 2022 8 часов назад, язичник сказал: У тупих кацапів в цивільному житті теж були авто. За явне навмисне пошкодження можна отримати прикладом...і за телефон з номерами, по яких ненавидять ПаРашу, можна отримати сповна Телефон то є тільки я ним не користуюсь , бо українські оператори не працюють , а цю недолугу мені не потрібно . Живу як раніше без телефонів . Я розумію ну в сучасному авто ще треба розуміти і на кожному авто свої замороки( ось розбираюсь заднім двірником , працював тепер не працює чого ) На зразок сучасних автомобілів ,я ж кажу не потрібно знімати те що на виду заліз під низ зняв фішку на приклад з датчика колінвала трошки , або запобіжник той що треба . А їх там багато . Сучасний це не тазок . 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 22 часа назад, язичник сказал: У тупих кацапів в цивільному житті теж були авто. За явне навмисне пошкодження можна отримати прикладом...і за телефон з номерами, по яких ненавидять ПаРашу, можна отримати сповна А за попередження і пилюки дуже дякую , з пилюкою не подумав ,темер назбирати треба . 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 3 години тому, blek-269 сказав: А за попередження і пилюки дуже дякую , з пилюкою не подумав ,темер назбирати треба . Якщо є пилосос, то не проблема...але без фанатизму 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 34 минуты назад, язичник сказал: Якщо є пилосос, то не проблема...але без фанатизму Пилотяг є тільки пилу нема , грязюка . поки час є ще . Там до вас 6 ракет полетіло ,3 бачив 3 чув 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 Дві ракети пішло на північ. Тре біля села ставити ппо 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 16 минут назад, ромео сказал: Дві ракети пішло на північ. Тре біля села ставити ппо Біля села ППО? Це ще як подивитись... Я живу в Кривому Розі, батьки за 25 км в селі, поруч з ними постійно відпрацьовує ППО по ракетах, що летять на місто. То я Вам скажу, їм там страшніше, постійні вибухи у повітрі та уламки ракет по посадках, патрулюючі винищувачі, а ми в місті іноді і не знаєм що щось на підходах по міста відбувається. Місто довжиною 120 км і локацію ППО за моїм повідомленням не вирахуєте, росіянці та білорусці 4 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 Згасло все , зв'язок поки ще є. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 23 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 23 ноября, 2022 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Згасло все , зв'язок поки ще є. Скоро не буде. робіть запас всього, що можна запастися і потребує світла... 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 ноября, 2022 Share Опубликовано 23 ноября, 2022 4 часа назад, Конструктор сказал: Згасло все , зв'язок поки ще є. Да, проблемка... У нас із відключенням світла пропадає все. Мобільна мережа також. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 18 годин тому, blek-269 сказав: Пилотяг є тільки пилу нема , грязюка . поки час є ще . Там до вас 6 ракет полетіло ,3 бачив 3 чув У себе ракет не бачив, слава богу...може десь гепнулися на голови тупорилих кацапів, щастя їм у пеклі... На горищі завжди є недоторканий запас пилюки. Я з переляку викидав з горища все барахло, то пилюка віялася завірюхою 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 Вам треба й під ноги більше дивитися, бо після проїзду кацапської техніки чи обстрілу, траплялися розкидані міни- метелики 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 2 часа назад, язичник сказал: У себе ракет не бачив, слава богу...може десь гепнулися на голови тупорилих кацапів, щастя їм у пеклі... Ні ці крилаті ракети летіли 50/100 м над землею ,думав що літак, бо свистить, бо як і він коли полички з переді більші крила , а по заді менші . І вони багато біди зробили а, бо може збиті були 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 Європарламент визнав ПаРашу державою- спонсором тероризму. Тобто, говорячи теперішньою мовою тупорилих кацапів, ПаРашу опустили зі статусу ,,обиженых'' після санкцій до статусу ,,опущеных'' після рішення Європарламенту і на десятиліття загнали під ,,шконку'' цивілізованого світу. А все ж було у тупорилих, щоб жити нормально 2 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 1 година тому, язичник сказав: Європарламент визнав ПаРашу державою- спонсором тероризму. Тобто, говорячи теперішньою мовою тупорилих кацапів, ПаРашу опустили зі статусу ,,обиженых'' після санкцій до статусу ,,опущеных'' після рішення Європарламенту і на десятиліття загнали під ,,шконку'' цивілізованого світу. А все ж було у тупорилих, щоб жити нормально Тепер, оцінюючи усю історію українсько - паРашинських подій, дуже добре проявилися їх "братні" стискання протягом усієї історії з першого ж історичного нападу на Київ на своїх "єдинокровних братів" та його грабунку чи не найпершим нашим зрадником й запроданцем князем Юрієм Долгоруковим- від мародерства ним у Вишгороді й крадіжки Вишгородської ( тепер переіменованої москалями на Володимирівську) ікону Божої Матері , що стала символом цього недонародцю без ім'я й історії й до тепер. Бо й назву свою рашці украли теж у нас. Немає й не було у них ніколи свого - все крали та мародерили по світах.Тож далі такі виродки варварські право на життя не повинні мати, про що матеріально зараз засвідчують ЗСУ ! 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 4 години тому, blek-269 сказав: Ні ці крилаті ракети летіли 50/100 м над землею ,думав що літак, бо свистить, бо як і він коли полички з переді більші крила , а по заді менші . І вони багато біди зробили а, бо може збиті були Різниця у звуку крилатих і літаків все ж є. Вони трохи тонкіший свист мають. Я за три роки на флоті, коли їх пуляли з ракетних катерів через нас по цілях, добре вивчив. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения