ромео Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 Зі світлом біда... 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 4 минуты назад, ромео сказал: Зі світлом біда... Повний П...ц ! 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 58 минут назад, Женя Ц. сказал: Кацапи тварі знову обстрілюють,шкода що у нас немає чим толковим по них в..бати,це називається гра у одні ворота. Та що толку ми тут можемо вмазати по бнр так не велено.... Давно пора їм вже посидіти у темряві чуток хочаб у бнр.... падли знають де слабке місце.... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 21 хвилину тому, ромео сказав: Зі світлом біда... Вимикали на 2 години 3 рази на день, а тепер вимикають на 3 години. В селах прямопопорціна картина - вмикають на 2 години вранці, вдень і ввечері. Кажуть, що орки вдарили по лініям, що до Хмельницької АЕС йдуть Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 Скоро і газ вирублять . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 7 минут назад, Женя Ц. сказал: Скоро і газ вирублять . Похоже, шо да... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 17 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 17 ноября, 2022 1 година тому, ромео сказав: Зі світлом біда... Ще скажіть, що проживаючи у селі ви досі без генератора. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 16 годин тому, Sanich сказав: Так. По ходу пиз..ти в Польщі будуть не москалів, а українців. Вже говорять, що на кордоні не пропускають.... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 17 минут назад, Sanich сказал: Ще скажіть, що проживаючи у селі ви досі без генератора. Уявіть... да. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 Включили. До вчора було терпимо. Виключали зрідка на пару годин. А вчора і сьогодні можна сказати, шо включають на пару годин. Зранку не було до 10, потім в 11:30 відключили і оце зараз (15:30) знову дали. Думаю, шо о 18ій відключать... 3 часа назад, Алексей Кременчуг сказал: Друзі встановили невеличке ДБЖ А детальніше? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 7 часов назад, Sanich сказал: Ще скажіть, що проживаючи у селі ви досі без генератора. А навіщо людям, які не вносили в свої хати сучасні блага цивілізації генератор. По факту село замкнута система там без великих труднощів і без газу і з тотальним відключення світла вільно пройдуть. Капуста квашена, сало і картопля в мудирах. Грубка, за бонусу газ в балоні, плюс звичайні китайські повербанки чи фонарики з свічками і все. Пу . .. хай мідним тазиком накриється. Інша справа, де вже сучасні блага, з насосами і котлами і при відсутності груб і плит на дровах. О, я ще це пам'ятаю, як уроки робив при свічках в зиму 1992/1993 р. кажись. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 1 час назад, Конструктор сказал: Думаю один ви розумієте як мені з ним не легко. ваш дракон часом не зелений з ручкою на баку? Ні він оранжевий , но з ручкою на баку колір не має значення усі вони однакові тільки матюкають по різному . Пишуть що до кіловата 600ват робоча мені вистачає що б води накачала станція ну і на пасіку беру що б мед качати і розпечатувати рамки , можна телевізор тернет , таке не емке . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 4 години тому, ромео сказав: Включили. До вчора було терпимо. Виключали зрідка на пару годин. А вчора і сьогодні можна сказати, шо включають на пару годин. Зранку не було до 10, потім в 11:30 відключили і оце зараз (15:30) знову дали. Думаю, шо о 18ій відключать... З 9 до 20 без світла та води , зв'язок теж з перебоями , думаю що потрібно бути готовим ще і до гіршого. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 32 минуты назад, Конструктор сказал: З 9 до 20 без світла та води , зв'язок теж з перебоями , думаю що потрібно бути готовим ще і до гіршого. Да,сьогодні повний п...ц. Але комусь ще гірше. Думаю таким методом штовхають Зеленського на перемовини,з таким світлом економікі ж..па,у нас сьогодні в місті вже одне підприємство закрили . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 21 хвилину тому, Женя Ц. сказав: Да,сьогодні повний п...ц. Але комусь ще гірше. Думаю таким методом штовхають Зеленського на перемовини,з таким світлом економікі ж..па,у нас сьогодні в місті вже одне підприємство закрили . Витягнем! В нас інших варіантів і не має. Все буде Україна. Знов вимкнули . 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 В нас в частині в теперішньому місці дислокації дві доби вже світла не має, але чесно кажучи я і уваги не звернув..... На передовій два з половиною місяці не бачив світла... звик вже..... 3 4 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 26 минут назад, Женя Ц. сказал: Да,сьогодні повний п...ц. Але комусь ще гірше. Думаю таким методом штовхають Зеленського на перемовини,з таким світлом економікі ж..па,у нас сьогодні в місті вже одне підприємство закрили . Повний п...ц то не нам . Не на тих вони нарвались.... Срать ми хотіли на ці ракети... Якщо що до весни залишилось якихось 103 дні. 2 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 1 година тому, Oleksandr K. сказав: Вимикали на 2 години 3 рази на день, а тепер вимикають на 3 години. в нас вмикають на пару годин тільки. Сьогодні від обіду не було, тільки шо включили. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 50 хвилин тому, Sanich сказав: Ще скажіть, що проживаючи у селі ви досі без генератора. досі проблем не було 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 ноября, 2022 Share Опубликовано 17 ноября, 2022 11 минут назад, gardener сказал: досі проблем не було Та й до війни, коли фінансово було трохи краще він і близько не був потрібний. А зараз, коли з грошиками тугіше, це досить вагома фінансова витрата. 6 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 17 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 17 ноября, 2022 1 година тому, gardener сказав: досі проблем не було Мені згадуються звинувачення влади, що вони не попередили про можливу війну. Те, що не буде світла, здається говорять вже пару місяців зі всіх прасок.... 58 хвилин тому, ромео сказав: А зараз, коли з грошиками тугіше, це досить вагома фінансова витрата. Тут стоїть питання - або зі світлом, або без. Коли його не буде тиждень, ви будете себе матюкати в три поверхи, що пожалкували грошей... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 18 ноября, 2022 Share Опубликовано 18 ноября, 2022 Пасека Малыхина 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 ноября, 2022 Share Опубликовано 18 ноября, 2022 За минулу добу 4години з електрикою. В принципі цьго часу достатньо зарадити телефони , холодильник теж не розмерзся . Багатоповерхівки отримують більше електрики ніж приватний сектор, зрозуміло що там без світла значно важче. Багато є таких людей що не мають елементарного фонарика і батарейок , а що тут говорити про генератор. Зате є маса людей які надривають телефони в РЕС , думають що там сидить такий "дядя" який може нажати кнопочку і буде світло , тільки дозвонитись до нього треба. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 18 ноября, 2022 Share Опубликовано 18 ноября, 2022 10 часов назад, Sanich сказал: Коли його не буде тиждень, ви будете себе матюкати в три поверхи, що пожалкували грошей... Як показує практика це не працює.... Після всього що ми просиділи без світла знаю багато таких що навіть батарейки до фонаря так і не купили та сидять і жаліються на життя.... та це з тим що грощі в них є... 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 18 ноября, 2022 Share Опубликовано 18 ноября, 2022 А в мене із світлом тьху-тьху ... У батьків то пів дня відключено то пів ночі (одне місто .. 5 км від мене..) .. а про мене поки що взагалі забулись.. відчуваю що коли вже і в мене відключать то мабудь і забудуть потім і включить ... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения