Oleksandr K. Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 20 годин тому, ДобровоЛ сказав: 20 км ЗРК ?! КАПЕЦЬ ! Про що мова, коли ракетами можуть цілити у корабель за сотні км ?! А щодо акустики - є прекрасні ефективні вертольоти протичовнові. Зараз дрони в тренді, всі ті хвальоні вертольоти збиваються на ура дуже швидко 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 2 години тому, Олександр Коваль сказав: Потрібно, але якщо половина персоналу заводу вата, що саботує і видає державні таємниці ворогу, а власник цього заводу фанатіє від мурки, це ще що за дурнувате ствердження Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 7 годин тому, Лавр сказав: це ще що за дурнувате ствердження Вам просто треба дивитися на речі з точки зору практики, а не теорії. Це одна з причин, чому багато речей робиться за кордоном і чому союзники довіряють нам так мало (в обмеженій кількості) своїх передових розробок. Це ми ще не враховували китайських і іранських шпигунів, та якою неохотою у нас з цим борються. Бо це ж може на показники торгівлі вплинути, доведеться "розетку" тоді закрити, тисячі людей, в тому числі і уважаємих в певних колах, залишаться без копійки... https://www.slovoidilo.ua/2022/09/10/novyna/suspilstvo/dnipri-vykryly-zradnycyu-yaka-peredavala-okupantam-tayemni-dani-pro-voyenni-rozrobky Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 06.10.2022 в 11:37, beloval сказав: СРСР припинило існування 26 грудня 1991 Вибачаюсь. Звичайно ж 1991 року. Ноутбук не зі мною, лишився за рубежем. А мобілка маленька та пальці великі, то й вискочила двійка замість одиниці . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 06.10.2022 в 13:20, Sanich сказав: Який це процент із загальної спільноти журналістів? 1? Чи менше? Якщо тоді все було злито, то до чого ці апеляції через 20 років, що, бачите, ніхто океанський крейсер не захотів добудовувати. До речі, Леонід. Для цікавості? Яка у вас освіта і що вас пов"язує із флотом, крім срокової служби? Колись мріяв стати морським офіцером ще з шостого класу. Тож перечитав чи не усе про море у нашій бібліотеці. А ще майже два роки пропрацював корабелом у Миколаєві на тому ж заводі де збудували 'Москву', яку недавно потопмли Бо перед нею ще була одна 'Москва' на ЧФ у 70х роках , і теж з нею були нелади - кілька раз горіла якраз, коли я служив, правда, на Балтиці, так що до того не міг бути причетний. А освіту журналіста здобув вже після служби на флоті на факультеті журналістики у КНУ ім. Т.Г.Шевченка. Там же пройшов і військову кафедру. Але завше цікавився кораблебудуванням. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 22 години тому, Троян сказав: Бо хтось дуже вумний поставив його на ремонт буквально за декілька місяців до початку війни, як і літак Антей. Попередження про вторгнення вже було. Совпадєніє? Не думаю. Звісно, що розібраний корабель потрібно було топити, бо інакше його потопив би ворог. Як це розцінити? Можливо і це якась унікальна, не зрозуміла для простого ума, стратегія? Тоді ОЙ. https://mil.in.ua/uk/news/minoborony-uklalo-kontrakt-na-remont-i-modernizatsiyu-getmana-sagajdachnogo/ Він, доречі , теж на тому ж заводі і в тому ж цеху під стінкою мав стояти. Але ніхто їх не "розбирає", просто можуть поміняти мотори, озброєння і т.п. Але це обов'язковий процес через визначений час чи процдені милі. Тож тут обійшлося без 'руки москви '. А от притопили його точно вже не без таких сук зрадників як колишній командувач нашого ЧФ, якого пока так ніхто за яйця і не підвісив, А потрібно було б та разом із родиною, щоб іншим не повадно було б , може тоді й Херсон за добу не здали б ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 06.10.2022 в 23:21, Пахомич сказав: Якби мої хлопці разом зімною дали драпака до Голандії , то можливо і сидівби на дивані і нюхав український бузок . Мої хлопці пішли захищати свої хати і державу. Доглядаю свою і синову пасіку, вкупі десь біля ста важко, але йому там важще в рази. Внук відразу з початком війни з теробороною поїхав на підмогу по оброні Києва. Мабудь ви там сидите на дивані хрумкаєте сухарики і імітуєте свій патріотизм. Про патріотизм, внук при операції в тилу русні попав на міну і втратив ступню, я йому говорю можливо не ходи більше на війну. Відповідь така - потрібно навчити хлопців залишитися живими. Не цілуйте руку паші мерседесу, то слуга антихриста. Якщо до мене, то я якраз зараз в Україні. Але після двох інфарктів, Пахомовичу, важко щось про це мовити. Я ж писав що мене ще в 14-му послали в слід за кораблем тільки за роками, ще й не знаючи, що я пройшов Чорнобиль. А мої три племінники теж у ЗСУ ще з лютого. Але при чому тут Павло з Лаври ? Я з ним особисто спілкувався десь так років з п'ятнадцять тому, коли ми з колегою -практиканткою брали у нього інтерв'ю. Я підозрюю, що вона все ж мала контакт із СБУ. Вже тоді я зрозумів, що то за фрукт, хоч ми з ним закінчили один і той же факультет журналістики, доречі, як і вікопомні колишній кандидат у Президенти - Вячеслав Чорновіл та нардеп, письменник й журналіст Борис Олійник . Але я чомусь не вірив, що такі потворні виродки, як той Мерседес, могли у нас навчатися. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 12 годин тому, Олександр Коваль сказав: Зараз дрони в тренді, всі ті хвальоні вертольоти збиваються на ура дуже швидко То не про ті вертольоти мова, пане Олександре. Це вертольоти протичовнові з акустичними установками, що спускаються у воду на кабелях. У нас на торпедному крилатому великому катері (його довжина була 39 метрів) теж стояла така. Дуже ефективна розробка була. Ми трьома такими катерами, почергово пересуваючись, виловлювали легко будь-який підводний човен. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 47 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Але ніхто їх не "розбирає", просто можуть поміняти мотори, озброєння і т.п Ну звичайно корпус не розбирають, хіба що на брухт. Але коли розібрали озброєння, двигун, то це вже не бойовий корабель, а корито. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 1 година тому, ДобровоЛ сказав: То не про ті вертольоти мова, пане Олександре. Це вертольоти протичовнові з акустичними установками Великобританія надіслала нам підводні безпілотники, в яких дана функція реалізована, здається. Технології на місці не стоять, на флоті теж. Багато дивних справ ми ще дізнаємось 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 Пишуть що під Калугою наш безпілотник на аеродромі вразив дві ТУшки стратегічної авіації... 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 1 годину тому, Троян сказав: Ну звичайно корпус не розбирають, хіба що на брухт. Але коли розібрали озброєння, двигун, то це вже не бойовий корабель, а корито. Він є все одно кораблем, але у ремонті. Тобто бойовий вимпел з нього спущено, його виведено із розряду бойових і моряки за це доплату не отримують. 1 година тому, Олександр Коваль сказав: Великобританія надіслала нам підводні безпілотники, в яких дана функція реалізована, здається. Технології на місці не стоять, на флоті теж. Багато дивних справ ми ще дізнаємось Так. Ви мене уже здивували... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 октября, 2022 Автор Share Опубликовано 7 октября, 2022 25 хвилин тому, ромео сказав: Пишуть що під Калугою наш безпілотник на аеродромі вразив дві ТУшки стратегічної авіації... Пз..ть. Були б хоч якісь фото чи відео з навколишніх місць. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 7 октября, 2022 Share Опубликовано 7 октября, 2022 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 Ну що Українці, ось і подарок хуйлу. Кримський міст горить красиво. 10 хвилин назад. https://t.me/vanek_nikolaev/7570 8 1 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 3 часа назад, Mihail-ves сказал: Ну що Українці, ось і подарок хуйлу. Кримський міст горить красиво. 10 хвилин назад. https://t.me/vanek_nikolaev/7570 шо то не так я представлял крымский мост и его горение .. наверное мобики что то сами подпалили что бы их на войну не довезли.. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 1 хвилину тому, Сергей Тюркин сказав: шо то не так я представлял крымский мост и его горение .. наверное мобики что то сами подпалили что бы их на войну не довезли.. Гарно попали, майже в голову поїзда з цистернами. Також видно що автомобільна дорога отримала вибоїни. Як для початку то навіть забагато. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 3 часа назад, Mihail-ves сказал: Гарно попали, майже в голову поїзда з цистернами. Також видно що автомобільна дорога отримала вибоїни. Як для початку то навіть забагато. С первого раза открыло только коротенькое непонятное видео.. со второго раза как будто уже все картинки и видео видно.. то это совсем другое дело 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 8 годин тому, ромео сказав: Пишуть що під Калугою наш безпілотник на аеродромі вразив дві ТУшки стратегічної авіації... Якщо підтвердиться , то досить гарна новина. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 3 часа назад, Mihail-ves сказал: Гарно попали, майже в голову поїзда з цистернами. Також видно що автомобільна дорога отримала вибоїни. Як для початку то навіть забагато. Я сначала открыл только коротенькое непонятное видео.. когда всё открыло то действительно прилетело 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 3 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: Я сначала открыл только коротенькое непонятное видео.. когда всё открыло то действительно прилетело Глянь тепер, автомобільний пішов під воду. УРАААААА. 5 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 я так понимаю по качеству крымский и херсонские мосты это разные вещи.. херсонский кусками выгрызаем а крымский одна пиздюлина и пролёт снесло ... 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 7 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: я так понимаю по качеству крымский и херсонские мосты это разные вещи.. херсонский кусками выгрызаем а крымский одна пиздюлина и пролёт снесло ... Антонівський міст будували українці, а кримський всякі кацапи. А ми всі знаємо звідкіля в них ростуть руки. 11 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: и пролёт снесло ... мінімум три прольота, але там з лівої сторони і ще сповзають. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 1 годину тому, Сергей Тюркин сказав: шо то не так я представлял крымский мост и его горение .. наверное мобики что то сами подпалили что бы их на войну не довезли.. Пишуть, що то була шахід-фура. Вибух був один Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 8 октября, 2022 Share Опубликовано 8 октября, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения