gardener Опубликовано 29 сентября, 2022 Share Опубликовано 29 сентября, 2022 14.09.2022 в 06:29, gardener сказав: карта бойових дій на сьогодні 3 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 29 сентября, 2022 Share Опубликовано 29 сентября, 2022 45 хвилин тому, gardener сказав: Вираз, коли нижче затисли в лещата ХЕР. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2022 Чи є тут хтось ще з російського регіону, хто хоче жити в європейській країні? Хоч один. Хочу провести референдум про приєднання нових територій до України. Виявилося, що так можна. 3 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 39 хвилин тому, Sanich сказав: Хочу провести референдум про приєднання нових територій до України. Виявилося, що так можна. Треба виготовити печатку та надрукувати відповідний наказ і все. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2022 Зрозуміло одне. хуйло вирішило йти до кінця. Питання лише до чиєго. Не впевнений, що наша заявка на членство була погоджена попередньо із НАТО. Скоріш, це намагання керівництва країною зіграти на ситуації, коли Байдену (а, фактично, ключовий голос в НАТО саме у США і на них всі інші орієтуються) буде дуже не з руки відмовити категорично, особливо зараз - перед виборами в США. Подивимося, що там Расмунсен заявить через годину. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 26 минут назад, Sanich сказал: Зрозуміло одне. хуйло вирішило йти до кінця. Питання лише до чиєго. Не впевнений, що наша заявка на членство була погоджена попередньо із НАТО. Скоріш, це намагання керівництва країною зіграти на ситуації, коли Байдену (а, фактично, ключовий голос в НАТО саме у США і на них всі інші орієтуються) буде дуже не з руки відмовити категорично, особливо зараз - перед виборами в США. Подивимося, що там Расмунсен заявить через годину. Да несмотря на то что заявят у нас все равно есть только одна дорога... А принять наверно не рискнут.... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 28 минут назад, Александр К. сказал: А принять наверно не рискнут.... 90 % що не приймуть. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 1 година тому, Sanich сказав: що там Расмунсен заявить через годину Очевидно Столтенберг. Щойно його прес-конференція закінчилась, сказав, що двері відкриті і потрібно консенсусне рішення. Але хуйло піднімає ставки до такого рівня, що НАТО все одно доведеться вступати у війну. То краще вже терміново прийняти Україну в НАТО, щоб не було сумнівів, що відповідь буде уже однозначною. Тільки це може стримати. Якщо захід моргне, то можна уявити настільки це підніме рейтинг плєшивого всередині рашки і він не зупиниться далі. Я думаю заява нашого президента узгоджена. Можливо постане питання виключення Угорщини, якщо будуть блокувати. Але думаю, що Орбана зламають. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2022 2 хвилини тому, Троян сказав: Очевидно Столтенберг. Дійсно. АЛе втішного мало. Стурбованість, підтримка на словах і ніякої конкретики. 3 хвилини тому, Троян сказав: Я думаю заява нашого президента узгоджена. Судячи з реакції - поки такого не бачу. Або ж узгоджена, що це буде просто пуста балаканина. 4 хвилини тому, Троян сказав: Можливо постане питання виключення Угорщини, якщо будуть блокувати. Але думаю, що Орбана зламають. Якщо США захочуть, то наступного ж дня всі інші підпишуться під втсупом України в НАТО. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 15 хвилин тому, Sanich сказав: Судячи з реакції - поки такого не бачу. Або ж узгоджена, що це буде просто пуста балаканина. Останні заяви і Байдена, і Шольца говорять, що Україну вони підтримуватимуть до кінця. Загроза застосування ядерної зброї докорінно змінює ситуацію і відступати вже нікуди. Моя думка, якщо в них є розвіддані, що мордер готує ядерну атаку, то Україну приймуть в НАТО. Якщо вони впевнені що це блеф, то поки ні. Наша заява про вступ в НАТО це також підняття ставок і неузгодженим це не може бути. Однозначної відповіді поки не буде, будуть дивитись на реакцію хуйла. Але Столтенберг цього не виключає Стосовно США, то думаю, вони перші зацікавлені у прийнятті нас в НАТО. А інакше їм доведеться брати все на себе, що не так легко і ефективно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 29 хвилин тому, Троян сказав: Однозначної відповіді поки не буде, будуть дивитись на реакцію хуйла. А ось вже є перша відповідь від Нашої Канади Цитата Правительство Канады поддерживает заявку Украины на вступление в НАТО в ускоренном порядке. Об этом заявила глава канадского МИД Мелани Жоли на пресс-конференции в Вашингтоне. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 Тим часом під Лиманом 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2022 Взагалі, моя версія така. Після Самарканда хуйло зрозуміло, що його авторитет падає і влада стрімко вислизують із рук. Якщо вірити слухам, то військові йому рекомендували покинути Херсон, що в очах глубинного народу опустило б його нижче плінтуса. І для того, щоб припинити всі ці розмови і показати знову свій "мачізм", були прийняті рішення про мобілізацію. А оскільки мобілізовані не дуже хотіли воювати, так як не розуміли "за що", то хуйло придумало тему із "референдумом" та анексією. Цим він для себе вирішує кілька питань - піднімає своє реноме в очах крайніх ідіотів-патріотів, відрізає будь-які розмови з військовими на тему "покинути добровільно" і вказує армії, що або ви вмираєте, або відвойовуєте те, що "належить" мені. Типу - у вас немає варіанту повернутися додому, крім як відвоювати те, на що я вказав. У мене великі сумніви щодо ефективності таких "заходів", дивлячись на ставлення стада до мобілізації. Але багато буде залежати від допомоги США та інших країн. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 30 сентября, 2022 Share Опубликовано 30 сентября, 2022 38 хвилин тому, Sanich сказав: . У мене великі сумніви щодо ефективності таких "заходів", дивлячись на ставлення стада до мобілізації. Коли в них були перемоги, то війну підтримували всі, а коли пішли поразки, то появилось багато пацифістів. Захід повинен це вже зрозуміти. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 30 сентября, 2022 Автор Share Опубликовано 30 сентября, 2022 33 хвилини тому, Троян сказав: Коли в них були перемоги, то війну підтримували всі, а коли пішли поразки, то появилось багато пацифістів. Пацефісти з"явилися після оголощшення мобілізації. Поразки їм продати ще можна було. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 1 октября, 2022 Share Опубликовано 1 октября, 2022 6 часов назад, Sanich сказал: Взагалі, моя версія така. Після Самарканда хуйло зрозуміло, що його авторитет падає і влада стрімко вислизують із рук. Якщо вірити слухам, то військові йому рекомендували покинути Херсон, що в очах глубинного народу опустило б його нижче плінтуса. І для того, щоб припинити всі ці розмови і показати знову свій "мачізм", були прийняті рішення про мобілізацію. А оскільки мобілізовані не дуже хотіли воювати, так як не розуміли "за що", то хуйло придумало тему із "референдумом" та анексією. Цим він для себе вирішує кілька питань - піднімає своє реноме в очах крайніх ідіотів-патріотів, відрізає будь-які розмови з військовими на тему "покинути добровільно" і вказує армії, що або ви вмираєте, або відвойовуєте те, що "належить" мені. Типу - у вас немає варіанту повернутися додому, крім як відвоювати те, на що я вказав. У мене великі сумніви щодо ефективності таких "заходів", дивлячись на ставлення стада до мобілізації. Але багато буде залежати від допомоги США та інших країн. Ще варіант - можливо дії пітуна пов'язані з Китаєм. Там 16 жовтня наче вирішується доля Сі. Шось тіпа перевиборів. То якщо до цих перевиборів буде шось екстраординарне в світі, то це буде поводом залишитися Сі на посту на наступний термін (чи шось подібне). Екстраординарне може вчудити пітун... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 октября, 2022 Автор Share Опубликовано 1 октября, 2022 2 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Ще варіант - можливо дії пітуна пов'язані з Китаєм. Там 16 жовтня наче вирішується доля Сі. Шось тіпа перевиборів. То якщо до цих перевиборів буде шось екстраординарне в світі, то це буде поводом залишитися Сі на посту на наступний термін (чи шось подібне). Екстраординарне може вчудити пітун... Не думаю. Якщо хуйло щось чудить, то це, скоріш, означає, що Сі не контролює ситуацію. Особливо, вважаючи на те, що Китай заявляв про підтримку територіальної цілосності України. Наскільки мені відомо, то еліти хотіли б заміни Сі. Хоча там в партії все доволі закрито і закулісно робиться. 2 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: пітун Ви в слові "хуйло" зробили аж 5 помилок. А ось і підтвердження моєї версії подій. Цитата Politico: Заявка України на вступ до НАТО стала несподіванкою для адміністрації Байдена "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА" — СУБОТА, 1 ЖОВТНЯ 2022, 07:36 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 1 октября, 2022 Share Опубликовано 1 октября, 2022 Швидше за все скажуть, що "після закінчення війни - обов'язково приймемо" 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 октября, 2022 Share Опубликовано 1 октября, 2022 18 хвилин тому, ромео сказав: Швидше за все скажуть, що "після закінчення війни - обов'язково приймемо" Або ще не час! Зараз не той час! Але взагалі чим більше країн виступить за вступ України в НАТО , тим ближче ми будемо до цьго вступу. Канада, Литва, Латвії та Естонія вже за. 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 октября, 2022 Автор Share Опубликовано 1 октября, 2022 Витримка нашого ГШ та ОП мене захоплюють. Коли на московії по 10 раз оголошують про взяття одного і того ж села на протязі двох місяців, наші мовчать як риби, коли москалі вже масово у себе в каналах пишуть зраду про здачу чергового н.п. Ще я дивлюся на все те "військо" яке їде на фронт зі сторони москалів і тішуся із їхньої мотивації. Масове п"янство, постійний мордобій між собою - ознаки "високого" морального духу. Звичайно, що й вони будуть складати якусь військову силу та небезпеку. Але, явно, не в такому маштабі як кадрові військові. Із поганого, я б відмітив, хуйло своїми папірцями, де-факто, розв"язав собі руки посилати на територію України строковиків. Для нас не дуже добре, але й російські матері "оцінять" ці "земельні придбання". 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 1 октября, 2022 Share Опубликовано 1 октября, 2022 5 часов назад, Sanich сказал: хуйло своїми папірцями, де-факто, розв"язав собі руки посилати на територію України строковиків. Я бы не его месте наоборот нарисовал бы результат выборов 49 -- за а 51 против .. и выполнил бы волю коренных народов -- то есть максимально по быстрому се.. ался бы с территории Украины ... ну само собой перед этим поторговавшись с западом.. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 октября, 2022 Share Опубликовано 1 октября, 2022 3 часа назад, Sanich сказал: Витримка нашого ГШ та ОП мене захоплюють. Коли на московії по 10 раз оголошують про взяття одного і того ж села на протязі двох місяців, наші мовчать як риби, коли москалі вже масово у себе в каналах пишуть зраду про здачу чергового н.п. Ще я дивлюся на все те "військо" яке їде на фронт зі сторони москалів і тішуся із їхньої мотивації. Масове п"янство, постійний мордобій між собою - ознаки "високого" морального духу. Звичайно, що й вони будуть складати якусь військову силу та небезпеку. Але, явно, не в такому маштабі як кадрові військові. Із поганого, я б відмітив, хуйло своїми папірцями, де-факто, розв"язав собі руки посилати на територію України строковиків. Для нас не дуже добре, але й російські матері "оцінять" ці "земельні придбання". Та вони в більшості ні слухом ні духом,що їх чекає У них сприйняття мобілізації на рівні зборів резервістів. Розрахунок,що ті що лишаться після місячних боїв самі навчаться виживати. Підхід сталіна. Єдине,що тоді родичам почне вішати влада. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 октября, 2022 Автор Share Опубликовано 1 октября, 2022 2 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Та вони в більшості ні слухом ні духом,що їх чекає У них сприйняття мобілізації на рівні зборів резервістів. Я б так не вважав. Більшість із них все розуміє. Плачі при проводах про це свідчить. А п"ють і б"ються вони від відчуття безнадійності. Такий собі спосіб забутися. Я сьогодні розумію, що переважна частина москальського суспільства не розуміє, що вчора сталося і навіщо воно їм потрібно. Звичайно, що є якийсь процент невігласів, але їх переважна меншість. Це далеко не "Крим - наш", коли вони були в повальному угарі. Зараз такого і близько немає. По патріотичних пабліках вже нічого не пишуть сьогодні про "присоєдінєніє". ВОни пишуть про казан і здачу Лиману. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения