Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

9 хвилин тому, nibond сказав:

Поцікавтесь його біографією, це не складно. До раціональних висновків можна прийти навіть з того, де ніби ніяких компроматів не має.

Які претензій до його роботи з початку війни і до сьогодні?

На рахунок біографії, то я в минулому крав з колгоспу (кашу, силос і абрикоси з саду). То що тепер мене треба за це розстрілювати кожного дня.

• Подобається 2

20 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

то я в минулому крав з колгоспу (кашу, силос і абрикоси з саду). То що тепер мене треба за це розстрілювати кожного дня.

Ні, але й довіряти не можна. 

• Подобається 1
  • Ха-Ха 2

17 хвилин тому, nibond сказав:

Ви мабуть в рай попадете.

То які претензії зараз до Єрмака? Мабуть знаєте як він передає путіну позицію Хаймерсів у сьогоднішню ніч.

3 години тому, Sanich сказав:
3 години тому, Sanich сказав:

Ой, дайте мені вже нарешті посилання на першоджерело. Бо я вже читав цю зраду, але не зміг зрозуміти про що йде мова. 

Сам О.Рєзніков сказав у заяві за результатами Рамштайн4.

Сайт МО.

https://www.mil.gov.ua/news/2022/07/20/u-formati-ramshtajnu-zrobleno-chergovij-krok-dlya-zmicznennya-oboroni-ukraini-–-zvernennya-oleksiya-reznikova-za-pidsumkami-ramshtajn-4/

"По-третє, ми активізуємо зусилля із забезпечення прозорості обліку та використання міжнародної військової допомоги. Зокрема, буде пришвидшено процес впровадження «натівської» програми LOGFAS."

Овже, програма на сьогодні не працює,  а її надали нам вже 3 роки тому, наші партнери не знають куди, що і як іде. За винятком крупної зброї, яка має спеціальне обладнання для онлайн контролю. Кому це так вигідно і хто гальмує? Чи сприяє це довірі і найскорішому налагодженню ленд-лізу? Хіба це так тяжко і неможливо в порівнянні з ціною, яку ми платимо щоденно в цій війні. А міністр навіть строк не називає, а тільки обіцяє пришвидшити. Пришвидшити на стільки - на рік, на два?

32 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

То які претензії зараз до Єрмака? Мабуть знаєте як він передає путіну позицію Хаймерсів у сьогоднішню ніч.

Після провалу операції з  вагнерівцями, де він давав особисті розпорядження Бурбі, претензії до нього були викладені розвідками Великобританії і США ще до війни, як до такого, який має зв'язки зі спецлужбами рашки і про недоцільність його перебування на таких посадах.

Я б тут мав викласти не одну сторінку про прочая і прочая стосовно нього, але ж все це вже було тут у дописі одного нашого форумчанина, але було видалено адміністрацією. Я не буду повторюватись.

Зараз це питання знову постало в зв'язку з заявою Спартц.  Хіба це такий цінний поц, що ради нього ставиться під загрозу наша співпраця з партнерами? 

До речі, гуманітарною міжнародною допомогою також займається він. Хіба в уряді немає відповідних структур?

А стосовно передачі, то хто зна. Ви що, так впевнені що ні?

3 години тому, nibond сказав:

Хоч в нинішньої влади з законами проблема. Спочатку вони їх щодня порушували, що було незвичним для вже встановившоїся практики зважати на букву закону. Навіть дорахували до 100 днів підряд - що  не день то порушення. А потім і втомились рахувати. Виправдання - реформуємо все, закони недосконалі, заважають. Лехторат радий, аплодує....А по суті то йде руйнування демократичних основ держави.

Навіть заперечити немає чого. Тільки ПОП діяв абсолютно так само. Тому я не бачу наступним президентом ні першого ні другого. 

ще й з явним проросійським і кримінальним шлейфом.

Це хто? Медведчук чи його однопатієць Райнін? 

По суті це узурпація влади. В мене вже боязнь за нашого президента, чи все він робить по своїй волі?

Не несіть дурниць. 

І як ви думаєте ставити комусь якісь питання після війни?

Звичайно. Можете не коментувати. Я знаю, що вам України не потрібно. Вам потрібна якась маленька країнка, де у ПОПа буде підтримка 73%. Тільки такого ніколи не буде. :wave:

Та й чи закінчиться війна в таких умовах так, як ми гадаємо.?

Пропонуєте Мінськ-3 підписати? Ви ж самі щойно написали, що Зеленський армією не керує.

• Подобається 1

1 годину тому, nibond сказав:

Поцікавтесь його біографією

Давайте поцікавимося біографією Петра Олексійовича до його президенства. Чому один може бути патріотом, а інший - ні.

1 година тому, nibond сказав:

Ви, людина, яка виросла в СССР хочете сказати, що гвоздя не вкрали, хабаря не дали або не взяли, не використали знайомства для вирішення своїх питань? 

• Подобається 4

5 хвилин тому, Sanich сказав:

Давайте поцікавимося біографією Петра Олексійовича до його президенства. Чому один може бути патріотом, а інший - ні.

Ви, людина, яка виросла в СССР хочете сказати, що гвоздя не вкрали, хабаря не дали або не взяли, не використали знайомства для вирішення своїх питань? 

По перше, про Порошенка мова не йшла.

По друге , Я втретє повторюю - не переводьте стрілки на обговорення мене персонально, Я просто не буду відповідати. Я не посадова чи якась публічна особа, яку дозволено і потрібно обговорювати і критикувати. Якби в такому стилі хтось спробував розмовляти з американцем, то вже мав би позов до суду за втручання в приватне життя. Давайте звикати до цивілізованого спілкування без навішування ярликів і і безпідставних звинувачень якщо ми підтримуємо курс до ЄС.

Це не стосується влади, яку маємо право і повинні обговорювати і критикувати. Зараз відсутність критики влади і замовчування гострих проблем рівноцінно зраді. 

Овже, програма на сьогодні не працює, 

З чого ви взяли, що вона не працює? Програма може використовуватися на якомусь рівні, а впровадження продовджуватися. 

Наскільки я розумію це програма обліку поставок озброєнь НАТО. 

НАТО нам не поставляло ніякої зброї, яка б вимагала обліку до кінця 2021-го - початку 2022-го. Тому не дуже зрозуміло посилання на "3 роки".  Програмне забезпечення - це річ, яка постійно міняється і тренувати когось для того "щоб було " немає ніякого сенсу, крім як тримати пару чоловік в генштабі, які знають про актуальні зміни.(І то питання спірне, чи потрібно. Я б, як керівник IT проектів з досвідом, ніколи б не витрачав ресурси на "щоб було"). Тобто, не рахуючи кількох місяців "до війни" - у нас не було необхідності у використанні даної програми. А по-друге, впровадження систем такого типу у настільки масштабну, розгалужену та багаторівневу структуру як армія, якщо покрити, наприклад, хоча б батальйонний рівень - це проект на роки. І це не просто навчити кілька тисяч військових людей  з різним рівнем володіння комп"ютером (починаючи з хакерів і закінчуючи тими, у кого паніка виникає від того, що він просто не ту клавішу на клавіатурі натиснув, або випадково вікно закрив) - це ще й зміна процесів обліку всередині армії, які зможуть працювати в синергії з даним програмним комплеком. Тому відсилання до ІТішників виглядає недолугим та доволі смішним. Як мінімум для мене - людини з багаторічним досвідом в ІТ та, зовкрема, в бухгалтерському ПЗ, яким, по суті ПЗ є. ТОбто я добре уявляю що таке процес "впровадження ПЗ" і його складнощі. Але для домогосподарок зрада піде. Я таке як ви написали (під кальку. Тобто це навіть не ваша думка - це думка автора) кілька разів уже зустрічав в соцмережах і підозрював, що правда десь близько того, що я пояснив.  

Проте, слід зауважити, якби була хоч яка проблем з обліком, то нам би про це сказали публічно ще до війни. Але офіційні персони нічого не казали до нині, що вони незадоволені контролем. А хто казав? Кремлівські медіа, кремлівські консерви та корисні ідіоти у владі на Заході і ...... (тарампарампам!) блогери і ЛОМ із петіного медіа пулу! А кому вигідний шум навколо даного питання? Бінго!!! А зрадни все одно Єрмак - не забудьте. )))) 

• Подобається 1

42 хвилини тому, Sanich сказав:

Пропонуєте Мінськ-3 підписати? Ви ж самі щойно написали, що Зеленський армією не керує.

Ви не так трактуєте мої слова.

Я  писав, що ярмак керує всім, крім ЗСУ.

А про Мінськ не підписати, а застерегти, що є така загроза.

претензії до нього були викладені розвідками Великобританії і США ще до війни, як до такого, який має зв'язки зі спецлужбами рашки і про недоцільність його перебування на таких посадах.

Як ярий противник Єрмака на тій посаді, на якій він перебуває до війни (так, так. Ви знаєте мій фейсбук і там знайдете репости і Бутусова і Шабуніна і інших людей, які виступали проти Єрмака) я мушу відмітити(так як тісно слідкував за темою) , що ніяких офіційних повідомлень з цього приводу не було. Були слова блогерів різного рівня. Тому тут ще питання "чи був хлопчик". Тому що мені важко повірити, що після початку війни, американці не поставили питання руба - агентів кремля не може бути в ОП. Як і компетенція розвідок Західних країн також викликає запитання. Афганістану вони давали пів року, а той впав за пару днів, а Україні вони давали 3 дні, а у нас авіація досі працює (здавалося б сама уразлива та малочисельна частина нашого війська). Крім того, я ніколи не повірю, що американці, знаючи, що Єрмак - зрадник, допустили б його ключову участь в розробці санкцій і створили добре відому групу Єрмак-Макфол, допускали б його зустрічі з офіційними гостями різних рівнів до України. 
Тому, в тому що Єрмак проросійський чи зрадник - я далеко не впевнений. В тому, що він корупціонер і просуває на посади корупціонерів та одіозних особистостей - навіть питань немає. Ви повинні, нарешті, зрозуміти, що "поганий хлопець" - не обов"язково проросійський, а "гарний хлопець" - не обов"язково патріот. Світ не чорно-білий.

До речі, що по питанню брехні, що Єрмака не було 2 тижні після початку війни. Ви визнаєте, що були ошукані та самі поширювали неправду лише з ціллю хейту? 

• Подобається 3

9 хвилин тому, Sanich сказав:

що ніяких офіційних повідомлень з цього приводу не було.

Звісно не було. Та тільки була особиста зустріч шефа Британської розвідки з Зеленським і коментарі їхніх ЗМІ з цього приводу.

Переривати весь інтернет і шукати "докази" не буду. Кому цікаво чи не вірить все знайде сам.

А всім відомо звідки ЗМІ беруть таку інформацію - самі служби її туди і зливають коли офіційно заявляти недоцільно.

• Ха-Ха 1

19 хвилин тому, nibond сказав:

По перше, про Порошенка мова не йшла.

Вона завжди про нього буде йти, поки ви будете сприймати його як еталон патріотизму, героїзму та дипломатії та апелювати тезами, типу "а от якби вибрали в 2019му.... ". 

Але по питанню є що відповісти? Як вам біографія Петра Олексійовича до президенства? Тягне на "сивочолого гетьмана"? Впевнений, що дасть фору Єрмаку у його проросійськості. 

22 хвилини тому, nibond сказав:

Я втретє повторюю - не переводьте стрілки на обговорення мене персонально,

Тобто, чоловікові ви кажете, що йому віри нема, а вас обговорювати - зась? :) 

23 хвилини тому, nibond сказав:

Давайте звикати до цивілізованого спілкування без навішування ярликів і і безпідставних звинувачень якщо ми підтримуємо курс до ЄС.

Я за!!!!! Але для цього вам доведеться зректися підтримки ЄС та Порошенка. Тому що такого хейту, навішування ярликів та ненависті до людей, які не підтримали Порошенка та ЄС, український політикум ще не знав. І це трагедія розколу та поляризації суспільства, за яку поки-що ніхто не поніс навіть моральної відповідальності. 

26 хвилин тому, nibond сказав:

Зараз відсутність критики влади і замовчування гострих проблем рівноцінно зраді.

Питання в тому, що критикується. 

Коли критикується саботаж судової реформи та інших правоохоронних реформ - повністю підтримую критику. Більш того, самого викликає розчарування та злість, що таке продовжують робити в період війни. 

Коли ж проблему висосують із пальця, як проблему із обліком поставок - то тут розчарування та зневагу у мене вже викликають "патріоти", які хайпують на неіснуючій проблемі, ще й несвідомо(сподіваюсь) підігруючи ворогу.

23 хвилини тому, nibond сказав:

Звісно не було. Та тільки була особиста зустріч шефа Британської розвідки з Зеленським і коментарі їхніх ЗМІ з цього приводу.

Ще раз. У ЗМІ були здогадки, які невідомо хто придумав і хто оплатив. Я добре пам"ятаю ту історію і завжди розрізняю слухи і факти. Крім того, ви ж знаєте журналістів і взагалі як з"являються інформаційні приводи. Журналістам потрібні яскраві заголовки, а не факти. Ще раз додам дисклеймер - я не фанат і не адвокат Єрмака. Але я добре розумію, що є доведеним фактом, а що слухом. 

25 хвилин тому, Sanich сказав:

До речі, що по питанню брехні, що Єрмака не було 2 тижні після початку війни. Ви визнаєте, що були ошукані та самі поширювали неправду лише з ціллю

Стосовно цього, то як мінімум на 10 днів він зник з поля зору. Це не принципово, відбулось це 24 чи 25. Можливо вже після 25. Але факт  був бо 5 березня сам Зеленський мусів  знімати спец ролик в оправдання. Ролик знятий так, що ярмак там мелькає на пів секунди. Можливий і монтаж.

https://youtu.be/fC6ft8iC0oo

4 хвилини тому, nibond сказав:

то як мінімум на 10 ніч він зник з поля зору

Зникати на 10ту ніч для того щоб що? 

Але добре. Вам так зручніше жити в брехні - вірте в що хочете. :umora::dntknw:

сам Зеленський мусів  знімати спец ролик в оправдання.

Зеленський знімав ролики мало не щодня перших два тижні, з доказами, що він у Києві, так як москалі активно дезінформували, в першу чергу, військових, що той втік. Деякі військові експерти стверджують, що на то й був розрахунок москалів, що "клоун" втече, а вони зайдуть в дезорганізований Київ і посадять тут на троні свого гауляйтера.

• Подобається 1

17 хвилин тому, Sanich сказав:

Зеленський знімав ролики мало не щодня перших два тижні, з доказами, що він у Києв

Ну і до чого тоді його ролик 5 березня з виправданнями що вони з ярмаком в Києві? Тільки заради того, щоб показати ярмака.

Є записи з ярмаком між 25 лютого і 5 березня?  . І чи багато відео, де ззаду не стоїть ярмак? А тут  самі критичні дні для Києва і без нього. Про відсутність його говорять і запрошувані в ті дні на зустрічі представники опозиції, де його не було, що представити не реально.

5 хвилин тому, nibond сказав:

Ну і до чого тоді його ролик 5 березня з виправданнями що вони з ярмаком в Києві? Тільки заради того, щоб показати ярмака.

Є записи з ярмаком між 25 лютого і 5 березня?  А це самі критичні дні для Києва.

Я у захваті від того, скільки у вас є часу на вирішення неіснуючих проблем. 

5 хвилин тому, nibond сказав:

Мабуть до того, що Єрмак в той момент був біля нього? 

6 хвилин тому, nibond сказав:

Є записи з ярмаком між 25 лютого і 5 березня?  А це самі критичні дні для Києва.

:frusty::frusty::frusty: А мав кожного дня знімати Єрмака? :blink:  Порохоботи самі б зійшли на гівно з питанням "хто в країні президент". 

5 хвилин тому, Sanich сказав:

в кожного дня знімати Єрмака? :blink:  Порохоботи самі б зійшли на гівно з питанням "хто в країні президент". 

Питання не тільки в зйомках. В ті дні Зеленський, за словами присутньої на зустрічі опозиції, був зовсім іншим і з ним конструктивно вирішували всі питання оборони столиці. І все змінилось, коли офіційно появився ярмак. Тоді ж і вийшла заборона на трансляцію трьох опозиційних каналів і виключення з марафону, що спровокувало критику Зеленського, яку зелені прив'язали до рейтингів. А рейтинги появились після заборони. Цілком можливо це і була  ціль рейтингів - перевести увагу і акценти. Для медійників це аксіома.

28 хвилин тому, Sanich сказав:

у захваті від того, скільки у вас є часу на вирішення неіснуючих проблем

Про загрозу війни  влада і ви також говорили як неіснуючу проблему. То хто помилився?

Тільки помилка простолюду це їх особиста проблема, а влади - злочин.

• Дякую 1

В ті дні Зеленський, за словами присутньої на зустрічі опозиції, був зовсім іншим

Єрмак підсипає Зеленському наркоту в каву. Хіба не зрозуміло? 

6 хвилин тому, nibond сказав:

за словами присутньої на зустрічі опозиції

Знайшли кому вірити. Такі самі брехуни, які будуть брехати на біблії, якщо це дасть змогу знизити рейтинг Зеленського за підняти їх власний. 

7 хвилин тому, nibond сказав:

з ним конструктивно вирішували всі питання оборони столиці.

Без опозиції, звичайно, військові б не додумалися як обороняти столицю. 

9 хвилин тому, nibond сказав:

Тоді ж і вийшла заборона на трансляцію трьох опозиційних каналів і виключення з марафону, що спровокувало критику Зеленського, яку зелені прив'язали до рейтингів. А рейтинги появились після заборони.

Проблема у вашій пропаганді (так, саме пропаганді, так як неправда, з метою вибудувати альтернативну реальність - це і є пропаганда. ) в тому, що вона базується на відвертій брехні.

Цитата

4 квітня державний концерн РРТ без попередження викинув з ефіру три загальнонаціональні мовники.

image.png

Все, Миколо, досить. Ця порохоботська єресь підійде на пабліках порохоботів, де факти ніхто не перевіряє, а незгодних блокують. А тут досить публікувати неперевірену і неправдиву інформацію. Я вже кілька разів вам навів приклад, як вас вводять в оману ЛОМи із Порошенкіського пулу, а вам все не йметься. Це яскравий приклад, чому я видалив простиню зі списком із кількох десятків звинувачень Зеленського. Тому що там правдивих 1-2, а по іншим є що відповісти. А відповідати на кожну таку видуману історію - не маю часу і не бачу сенсу. Все одно свідки сєкти другого пришестя Петра будуть вірити своїм пасторам, а не зеленобобіку Саничу. 

15 хвилин тому, nibond сказав:

Про можливу війну також влада і ви говорили як неіснуючу проблему.

Знайдіть мої слова, де я стверджував, що проблема саме "неіснуюча"? Тільки без видумок. А конкретну цитату, де я так стверджую. 

А влада нехай за себе відповідає. В тому числі і Залужний, якого пасторі сєкти так завзято відділяють від влади, щоб вбити клин між Генштабом та Президентом. 

Можливо, вони порахували, що у випадку агресії, краще вдати, що ми не готуємося, щоб москалі зайшли як на прогулянку. Я не знаю - нехай військове і політичне керівництво звітує по війні. Ось що про це пишуть самі москалі, що мені недавно на очі потрапило. Сподіваюся, що ви читали книгу "Мистецтво війни". 

image.png

Вчора мені сказали що в інтернеті знайшли, доведену офіційно суперблогерами, що у мене син голубий. Хоча моя родина та знайомі знають що у мене одна дитина і це дочка. Але...

6 годин тому, nibond сказав:

Переривати весь інтернет і шукати "докази" не буду. Кому цікаво чи не вірить все знайде сам.

Ось приклад маніпуляцій, і обливання брудом. І все це для того щоб комусь насрати в тапочки.  

• Подобається 6
  • Ха-Ха 1

7 годин тому, Sanich сказав:

Знайдіть мої слова, де я стверджував, що проблема саме "неіснуюча"? Тільки без видумок. А конкретну цитату, де я так стверджую. 

А чого мене питаєте? Не я ж почистив довоєнні дописи. Ви там так само затято доводили про перебільшення загрози війни і про недоцільність мобілізації і іншого, бо це "доб'є"  економіку.

8 годин тому, Sanich сказав:

Все, Миколо, досить

Тоді значить і зафіксуємо позиції, а час розсудить хто зрадник, а хто патріот. Якщо доживемо до того часу.

Поки що збулись найгірші перестороги порохоботів, а не улюлюкування шашличників.

• Подобається 3

27 минут назад, nibond сказал:

Поки що збулись найгірші перестороги порохоботів, а не улюлюкування шашличників

Порохоботи писали що закінчать війну за два тижні, а шашличники, шо війна скінчиться чєрєз двє-трі нєдєлі...

Знайдіть 10 отлічій, як то кажуть. 

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...