Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, nibond сказал:

Ну тут вже звиняйте, став в один стрій - будь готов розділити його долю

Який до біса "стрій"???

Чого Ви мене весь час до якихось загонів ліпите?

Чи просто через те, що я намагаюся трошки покритикувати Ваші вислови, а також вашого ідола?

звинуватити опонента в порушенні морально-етичних  норм.

звинуватити? скажіть ще, шо безпідставно...

3 години тому, ромео сказав:

Фентезі...

Я не впевнений, що орки повністю покинули правий берег. Але, що вчора там відбувалась значна активність наших військ, було очевидно за всіма ознаками.

Він говорить за наш не повний, а оперативний контроль.

Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА

Унаслідок ранкових обстрілів Харкова із реактивних систем залпового вогню загинули 3 людей, з них 13-річний хлопчик. 15-річна сестра загиблого отримала поранення. Госпіталізована також 72-річна жінка. 

Люди перебували біля зупинки громадського транспорту. Окупанти знову вдарили по мирному населенню. 

Це черговий жахливий терор росіян!

https://t.me

• Сумно 1

:unsure:

• Подобається 1

7 часов назад, Фомич сказал:

Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА

Унаслідок ранкових обстрілів Харкова із реактивних систем залпового вогню загинули 3 людей, з них 13-річний хлопчик. 15-річна сестра загиблого отримала поранення. Госпіталізована також 72-річна жінка. 

Люди перебували біля зупинки громадського транспорту. Окупанти знову вдарили по мирному населенню. 

Це черговий жахливий терор росіян!

https://t.me

https://youtu.be/TJQGjEGOUJg

15 годин тому, ромео сказав:

Доведень, звичайно ж, не маєте?

Ви тільки гляньте який в нього позивний

image.thumb.png.3ddc2cb23df5cff942382802755537e9.thumb.png.1fb30d439d451867d87f0d96be905667.png

• Ха-Ха 7
  • Переможемо 2

Какое трогательное выступление, очень хотелось бы, чтоб ее услышали.

• Подобається 3

23 хвилини тому, gardener сказав:

Ви тільки гляньте який в нього позивний

image.thumb.png.3ddc2cb23df5cff942382802755537e9.thumb.png.1fb30d439d451867d87f0d96be905667.png

Нарешті зрозумів, чому ромео так наполегливо приховує свою особистість. :umora:

• Ха-Ха 8
  • Переможемо 1

9 годин тому, Sanich сказав:

Нарешті зрозумів, чому ромео так наполегливо приховує свою особистість. :umora:

І так наполегливо добивався звідки походить назва "порохобот"

https://uk.everybodywiki.com/Порохобот

• Подобається 3

2 часа назад, nibond сказал:

І так наполегливо добивався звідки походить назва "порохобот"

https://uk.everybodywiki.com/Порохобот

І шо? Це все правда?, без жодного підтвердження, де джерела?...

Мені не потрібно знати звідки походить термін. Я попросив підтвердити, що це розробка москви...

А оця теза:

"Опонентами порохоботів є зрадофіли"

Ви ж ніби і там і тут...

1 годину тому, ромео сказав:

Мені не потрібно знати звідки походить термін. Я попросив підтвердити, що це розробка москви...

Вам потрібно зміст, дата, номер і підпис секретного наказу ФСБ?:umora: Іларіонов що, заперечує свою першість? Дайте докази.

Нагадало анекдот.

На екзамені з історії  прохвесор ставить студенту 4. Той заперечує що знає на 5. Тоді прохвесор задає додаткове питання:

- число загиблих під час ІІ світової війни. 

Відповідь:-  до 75 млн

- назвіть поіменно.:crazy:

• Ха-Ха 1

Кількість поранених внаслідок обстрілу Харкова вранці 21 липня зросла до 19, серед них одна дитина. Четверо з поранених перебувають у тяжкому стані, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Загинули двоє. 

За інформацією ОВА, під обстріл потрапили цивільні об’єкти — торговельні павільйони, житловий будинок, де розміщений стоматологічний кабінет (всередині людей не було). На місцях ударів працюють 10 бригад швидкої. Харків'ян просять бути в укриттях

https://suspilne.media/262874-rosijska-armia-vranci-21-lipna-obstrilala-rinok-u-harkovi-zaginuli-dvoe-colovikiv/

• Сумно 4

45 минут назад, nibond сказал:

Іларіонов що, заперечує свою першість? Дайте докази

Звісно, дуже престижно ввести в свою легенду "російський слід", якщо це на користь...

Отож Ви стверджуєте, що той, хто першим вжив термін, є автором його?

Але просто треба зробити пару кліків, не лінуватися...

Отож, два джерела: 

"широкую популярность он получил в январе 2015 года с легкой руки бывшего друга путина, бывшего сотрудника ФСБ, а ныне "друга Украины" Андрея Илларионова, призвавшего в эфире "Шустер-Лайф" "Бороться против порохоботов".

І ще одне:

https://m.facebook.com/eurorevolution.kherson/photos/a.1382416915339903/1495414864040107/

Уважно подивіться на дату. Висновки вже зробіть самостійно...

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

1 годину тому, ромео сказав:

Та такого "добра" можна було б і відбірнішого найти. Ви що, з першого попавшого смітника підібрали? :umora:

Та й хіба це зараз на повістці дня.  Є ж питання злободені.

Вибачте, але собачитись далі не маю наміру.

46 минут назад, nibond сказал:

Та такого "добра" можна було б і відбірнішого найти. Ви що, з першого попавшого смітника підібрали? :umora:

Ну то знайдіть... дайте...

Коли Вас просять надати докази, вказати джерела, хоч якісь - ніц, ніяких...

Коли Вам надали прості, як двері, логічні доведення - парируєте штампом... завуальвано принижуючи опонента, спілкуючись таким стилем. Чергова "отвєтка"?

Хай так...

53 минуты назад, nibond сказал:

собачитись

Он воно як називається! 

26 хвилин тому, ромео сказав:

Коли Вам надали прості, як двері, логічні доведення -

Ну і що вони доводять? Що до ефіру Шустера вже був термін? Але ж це не спростовує того, що Іларіонов автор, бо не доводить, що той ефір був анонсом. От і вся логіка. Це проста маніпуляція.

А щодо злободенних питань, то якщо так впевнені в своїй правоті і володієте інформацією, скажіть - чи є розкрадання і військової допомоги і коштів, і чи причетний до цього ярмак. Бо зараз в Україну прибула комісія Пентагону з цього питання і форумчани хотіли б почути відповіді 

А ще в мене питання до наших ІТшників. Чи дійсно недостатньо 3 роки і вже 9 місяців при нинішньому міністрі, щоб освоїти програму з контролю наданих нам озброєнь?. Бо саме це заявив Рєзніков. Я думаю це зачіпає самолюбство наших ІТ. Чи дійсно такі ми нікчемні?

Тільки прошу, без переходу на лічності, бо це заборонено правилами форуму.:umora:

• Ха-Ха 1

13 минут назад, nibond сказал:

А ще в мене питання до наших ІТшників. Чи дійсно недостатньо 3 роки і вже 9 місяців при нинішньому міністрі, щоб освоїти програму з контролю наданих нам озброєнь?. 

Про який контроль йде мова? Що Ви бажаєте контролювати?

8 хвилин тому, nibond сказав:

Але ж це не спростовує того, що Іларіонов автор, бо не доводить, що той ефір був анонсом. От і вся логіка. Це проста маніпуляція.

Даю вам іншу версію. Дане визначення придумали Зеленський на пару із Єрмаком. Для методичок це буде виглядати ще більш переконливо. Адже немає доказів протилежного. :umora:

13 хвилин тому, nibond сказав:

скажіть - чи є розкрадання і військової допомоги і коштів, і чи причетний до цього ярмак. Бо зараз в Україну прибула комісія Пентагону з цього питання і форумчани хотіли б почути відповіді 

Є якісь докази, що Україна не хоче відчитуватися і щось приховує? 

15 хвилин тому, nibond сказав:

А ще в мене питання до наших ІТшників. Чи дійсно недостатньо 3 роки і вже 9 місяців при нинішньому міністрі, щоб освоїти програму з контролю наданих нам озброєнь?. Бо саме це заявив Рєзніков.

Ой, дайте мені вже нарешті посилання на першоджерело. Бо я вже читав цю зраду, але не зміг зрозуміти про що йде мова. 

Порохоботи хочуть контролювати находження зброї бо так вимагає від них путін. Його аж трусить що гроші заплатив, а роботу що одні (опзж) що другі (ЄПорошенко) провалюють . Мабуть буде скоро крутити їм яйця, або здасть всіх Зеленському.:IMHO:

• Подобається 1
  • Здивований 1

19 хвилин тому, Sanich сказав:

Відповідати питанням на питання властиво....ну знаєм кому.

А чому Ви питаєте про докази? Хіба Я щось стверджував? Я задав питання.

Хоч доказів може і не знайтись, але це не спростовує очевидне. Як, наприклад, з відомим ганстером  Аль Капоне, якого ув'язнили за несплату податків, а за чисельні вбивства і злочинну діяльність доказів не знайшлось.

42 хвилини тому, nibond сказав:

Хоч доказів може і не знайтись, але це не спростовує очевидне.

Ага. "точно невідомо, але очевидно." Вас там добре тренують. :) 

42 хвилини тому, nibond сказав:

Відповідати питанням на питання властиво....ну знаєм кому.

А чому Ви питаєте про докази? Хіба Я щось стверджував? Я задав питання.

Щоб задавати питання, всі повинні бути в одному контексті. Я не розумію про що ви пишите, тому й задаю питання і їх повторюю. 

1 година тому, Sanich сказав:

1 година тому, Sanich сказав:

Ой, дайте мені вже нарешті посилання на першоджерело. Бо я вже читав цю зраду, але не зміг зрозуміти про що йде мова. 

• Подобається 1
  • Дякую 1

злободенних питань, то якщо так впевнені в своїй правоті і володієте інформацією, скажіть

Хіба я шось про це заявляв... 

Якщо не знаю, то мовчу

2 години тому, Sanich сказав:

Ага. "точно невідомо, але очевидно." Вас там добре тренують.

Я ж просив не переходить. Я розумію, що немає в правилах покарання адміністратора, але ж правила для всіх одні, як і закони.

Хоч в нинішньої влади з законами проблема. Спочатку вони їх щодня порушували, що було незвичним для вже встановившоїся практики зважати на букву закону. Навіть дорахували до 100 днів підряд - що  не день то порушення. А потім і втомились рахувати. Виправдання - реформуємо все, закони недосконалі, заважають. Лехторат радий, аплодує....А по суті то йде руйнування демократичних основ держави. Так само поступали більшовики, яких чомусь тут ненавидять, так само поступав пуйло на початку встановлення режиму. Але ж вони робили так само. От і зараз ми вже дійшли до того, що всим в країні, крім ВСУ, керує людина ніхто ще й з явним проросійським і кримінальним шлейфом. Повноваження, які він захопив, не передбачені законодавчо. По суті це узурпація влади. В мене вже боязнь за нашого президента, чи все він робить по своїй волі?

І як ви думаєте ставити комусь якісь питання після війни? Механізмів і гарантій це зробити вже не має. А далі? 

Та й чи закінчиться війна в таких умовах так, як ми гадаємо.?

58 хвилин тому, nibond сказав:

керує людина ніхто ще й з явним проросійським

Мочити рашистів всіма доступними санкціями, іншими програмами за допомогою іноземних партнерів- це і є проросійский шлейф?

• Подобається 1
  • Здивований 1

2 хвилини тому, Mihail-ves сказав:

Мочити рашистів всіма доступними санкціями, іншими програмами за допомогою іноземних партнерів- це і є проросійский шлейф?

Поцікавтесь його біографією, це не складно. До раціональних висновків можна прийти навіть з того, де ніби ніяких компроматів не має.

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...