Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

21 хвилину тому, Sanich сказав:

Перестаньте вже нити. Бюджет МО збільшувався із року в рік і був не менший ніж при Порошенку. Проблема в тому, що цього бюджету було недостатньо для підготовки до повномаштабної війни. Московія тратила в рік 40-50 млрд. доларів на підготовку до війни плюс кілька десятків мільярдів доларів прихованих трат. Тобто, реальні їх трати на армію були 60-80 млрд. У нас весь бюджет країни менше 50 млрд. доларів. Додайте до цього безкінечні запаси радянського мотлоху на їхніх складах проти наших знищених складів. Тоді не будете писати дурниць про "не підготувалися".

Виходить що те що відбулось на півдні херсонщини і було *підготовкою* до зустрічі наступальних дій орків. Зауважу що саме організаційних дій владної вертикалі яка замикається саме на найвищому рівні. А не завелика ціна цієї *підготовки* і хто локомотив її - Баканов, Венидиктова, Таран з Хомчаком ? 

• Подобається 2
  • Дякую 1

1 година тому, Sanich сказав:

Посміявся із того. Глянув історію і стало ще смішніше - поряд ідуть донати на фонд порохоботів та на Касьянова - лютого борця з порохоботами.

Смішно з того, що війна об'єднує політичних супротивників? Ну так це  заклик Порошенка з першого дня вторгнення. Бутусова також порохоботом не назвеш, але він весь час по окопах і його оцінки також не подобаються зєльоним. Хоч Порошенко оцінок владі не дає.

Але зєльоних вистачило ледве на декілька тижнів, поки орки стояли під Києвом, а потім взялись за мочилово,  як тільки знов звідкись появився ярмак. До речі, а куди він зникав на 2 тижні на початку? Кажуть він об'явився десь під Херсоном.

1 хвилину тому, Лавр сказав:

Виходить що те що відбулось на півдні херсонщини і було *підготовкою* до зустрічі наступальних дій орків.

Ні, звичайно. Ми вже це обговорювали. Я сподіваюся отримати відповідь після війни, що це було - задумка, зрада чи про..об. В тому числі питання буде до Залужного. Тому що він керує військами та їх підготовкою, а не Єрмак. 

6 хвилин тому, Лавр сказав:

Баканов, Венидиктова, Таран з Хомчаком ? 

Жодного із цього списку я не вважаю достойним місця, яке вони займали. :dntknw: Але на момент вторгнення військом керували Зеленський та Залужний. До них всі запитання. Міністр оборони до управління військовими не має ніякого відношення, якщо що. Це цивільна посада. 

6 хвилин тому, nibond сказав:

Смішно з того, що війна об'єднує політичних супротивників?

Смішно із того, що мене записують в табір "зеприхлєбатєлів", коли я донатю в фонд Порошенка, на якому Порошенко піариться. Чи коли я донатю Касьянову, який не любить зелених так же як і порошенків. 

Я щось не помітив вашого бажання об"єднуватися. 

7 хвилин тому, nibond сказав:

Бутусова також порохоботом не назвеш, але він весь час по окопах і його оцінки також не подобаються зєльоним.

Не відносно лише Бутусова, але потрібно розуміти, що перебування на передовій не робить із людини джерелом "абсолютної правди та істини". ПО Бутусову ж, на жаль, у нього особиста ненависть до Зеленського після їхньої перепалки і він не завжди правий і не завжди розуміє, що його слова можуть зашкодити спільній справі, що робить його не завжди об"єктивним. Із недавнього - його недостовірна подача позиції конгресмена Спартц - як борця за українські інтереси. ДОстатньо послухати, що по цьому поводу говорить Андрій Піонтковський, щоб зрозуміти, що це далеко не так. А Піонтковський, явно, краще розбирається в справах в американському політикумі ніж Бутусов. 

15 хвилин тому, nibond сказав:

Але зєльоних вистачило ледве на декілька тижнів, поки орки стояли під Києвом, а потім взялись за мочилово,

Е ні. Тут якраз на 2 тижні вистачило ПОрошенка і ко. У них кришу зірвало після публікації рейтингу довіри до Зеленского на рівні 90%. Зеленим навіщо було когось мочити при такому рейтингу? 

19 хвилин тому, nibond сказав:

До речі, а куди він зникав на 2 тижні на початку?

А він кудись зникав? Я за ним не слідкував. Проте, це ж легко перевіряється. 

image.png

• Подобається 1

38 хвилин тому, niko сказав:

1. Зеленський був попереджений про напад. Його попередила власна розвідка (ГУР), розвідки США і Британії. Він це змушений визнавати. 

Я просто буду видаляти подібні методички. Можете не напрягатися і не тягнути сюди ці простині "зради". У мене немає часу дискутувати по кожному пункту, а залишати це без відповіді неможливо, тому що там напівправда замішана на брехні і маніпуляціях.

До речі, по дорогах. Тут у сєкти така смішна біполярочка. Коли перед війною хвалили Зеленского за дороги, порохоботи навипередки бігли доводити, що то все завдяки дорожному фонду, створеному Порошенком. Коли розпочалася війна, то всі забули про дорожній фонд (ну як всі. Методички у пасторів просто змінилися) і в один момент будівництво доріг стало великою зрадою. Про "дорожній фонд" вже тихенько мовчать. Яскравий приклад відсутності критичного мислення і власної думки у людей. :) Я ще пропоную глянути скільки на дороги виділялося при Порошенкові та які були плани по будівництву доріг представлялися за його каденції. Чи Порошенко будував якісь "правильні" дороги? 

• Подобається 2

Коли все закінчиться ,маю надію перемогою України ,коли стануть відомі імена усіх зрадників,дії яких призвели до катастрофічних наслідків ,до зниження обороноздатності країни до  тимчасової окупації території України,смертей ,каліцтв ,втрати майна,чи хтось визнає ,що він підтримував не того,і розмістить тут допис:hmm:

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 2

1 година тому, Sanich сказав:

Чи Порошенко будував якісь "правильні" дороги? 

Порошенко, точніше при Порошенку дороги будувались за ціною вдвічі дешевше і не знімались кошти на дороги з оборонного бюджету на передодні війни, до якої "готувались".

Чи Зеленський будував якісь"особливі" дороги? Навпаки, явно видно як "економили" на обочинах, на яких тонуть автомобілі і злітають в кювети.

• Подобається 2

4 хвилини тому, nibond сказав:

за ціною вдвічі дешевше

Докази? 

5 хвилин тому, nibond сказав:

не знімались кошти на дороги з оборонного бюджету.

Докази? 

5 хвилин тому, nibond сказав:

Навпаки, явно видно як "економили" на обочинах, на яких тонуть автомобілі і злітають в кювети.

Ще ососбисто Зеленський сцить вночі в під"їздах. :dntknw:

• Ха-Ха 3
  • Здивований 1

28 хвилин тому, Sanich сказав:

Докази

Навіщо? Хочеш в суд на них подати? :umora:

Я даю загальновідому інформацію і своє судження. Кого терзают смутниє сомнєнія нехай сам і шукає докази, чи спростування.

• Ха-Ха 1

12 часов назад, nibond сказал:

Опа, вже гидко від Баканова і інших, вже вони зрадники.. А ще ж недавно рвали сраеу за них і запевняли, що ніякої зради немає.

То вже якось визначайтесь - чи труси одягніть, чи хрестик зніміть.

Чекайте, ви ж весь час доводили, що зрада є.

Тепер, коли протилежна сторона погодилась, Ви якось незадоволені...

Не ті прізвища назвали? Вам напевне треба якесь конкретне?

• Ха-Ха 2

19 хвилин тому, nibond сказав:

Навіщо? Хочеш в суд на них подати? :umora:

Я даю загальновідому інформацію і своє судження. Кого терзают смутниє сомнєнія нехай сам і шукає докази, чи спростування.

Зрозуміло. Звичайна бла-бла-бла з методичок. Ну ок. Не буду більше ображати почуття віруючих. :) 

• Подобається 3

2 години тому, ромео сказав:

Чекайте, ви ж весь час доводили, що зрада є.

А ви весь час доводили, що зради немає. Так є зрада?

Президент визнав що є. То хто тоді ви, хто заперечував це. Виходить що вам Україна пофіг, лиш би не лажонутись зі своїм вибором. Щонайменше, що ви мали б зробити, то це покаятись і з'їсти клавіатуру з мишкою, на яких набирали пасквілі.:umora:

32 хвилини тому, nibond сказав:

Президент визнав що є

І чи взагалі дійшло б діло до зрадників, якби на це не тикали носом, а всі, як ви, кричали Осанна.

• Подобається 1

49 минут назад, nibond сказал:

Президент визнав що є. То хто тоді ви, хто заперечував це. Виходить що вам Україна пофіг, лиш би не лажонутись зі своїм вибором. Щонайменше, що ви мали б зробити, то це покаятись і з'їсти клавіатуру з мишкою, на яких набирали пасквілі.:umora:

Боже, скільки фантазії... які умовиводи... 

Перш ніж фантазувати і висувати пропозиції лінчувань маєте впевнитись в своїх домислах.

Маєте відповідати за свої слова...

Знайдіть і надайте хоч один мій пост в цій темі, хоча б один, який підтверджує ваші звинувачення щодо мене і моїх доведень...

Я буквально вимагаю цього...

Знайдете - вибачусь, покаюсь...

Інакше, якщо цього не буде,  я зможу тоді на вашу адресу пофантазувати... і не подивлюсь, що Ви набагато старші...

40 хвилин тому, ромео сказав:

Знайдете - вибачусь, покаюсь

По перше, це не тільки про Вас, я писав у множині. І дійсно, в цій компанії Ви заслуговуєте на найменше. Згоден, клавіатуру не їжте. Підтанцовку можна простити.

• Подобається 2

Не знаю який з Карасика вояка зараз, говорить він багато і красиво в унісон. Але в 14 році в самий критичний момент Майдану він втік в Канадське посольство. Каже, я думав, що Майдан не встоїть. Факт красномовний. 

8 годин тому, Sanich сказав:

А він кудись зникав? Я за ним не слідкував. Проте, це ж легко перевіряється. 

image.png

І що перевіряється? Особиста сторінка фейсбук і дописи, які можна редагувати коли завгодно і в довж, і в поперек - добавляти, видаляти, вставляти.  Кому ви впарюєте? Чомусь цього не було в перші дні війни і всі питали де ярмак, а відповіді ніц. Якби це було, то обов'язково пройшло б новинах зарубіжних світових інформ агенств. Де воно там?

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • Здивований 1

1 година тому, nibond сказав:

Де воно там?

Були прямі репортажі з-під дверей офісу Президента. Увечері, обережно, коротко, але були. Сумніви в цьому, здається, із порядних людей, є тільки у Вас.:IMHO:

P.S. Порошенку за великим рахунком я не можу пробачити 2 події:

1) в 2014 році, на самому початку, коли генерали ховались один за одного, він вирішив, що треба виставити війська на кордоні і буде нам щастя. Росіяни із-за кордону градами і смерчами знищили ці загони. Порошенко не спромігся в цьому разі ні на що, крім сказати: "Хто ж знав, що вони посміють...";

2) після розстрілу колон українських військових під Іловайськом Порошенко сказав (збрехав), що ми провели контрнаступальну операцію по їхніх тилах і завдали втрат ворогу більших, ніж втратили самі.:hi: 

12 годин тому, nibond сказав:

Так у зельоних прихлєбвїв аргумент і вдповідь одна - порохоботи.  Так люто ненавидять Андрія Карпова (Полтаву) тільки в мордорі. А по логіці  "ворог мого ворога - мій друг".  Думай-те. І щось не потрібна їм була Україна, поки самі не прийшли до влади - хтось косив від призову аж  4 рази, хтось вже збирався валити з неї за бугор. А порохоботи зараз або нарівні з усіма в окопах, або купують і доставляють на передок все, що своєчасно  не зробив, не закупив і недопоставив "самий найкращий міністр".

От на що не можу знайти відповіді, так це на те, чому, кого із мобілізованих знайомих не запитаю, всі за свої кошти купують амуніцію - відповідні шоломи, бронежилети і інше. На багато чому і наклейки  "Для ВСУ. Не для продажу" не зняті. Витрачають на це в середньому до 30 тис. грн. . Так звідки воно береться на ринку?

Ви мене неправильно зрозуміли, я спитав коли дасте відповідь на моє запитання, на ваше я відповів? :hmm:

47 хвилин тому, asaltan сказав:

2) після розстрілу колон українських військових під Іловайськом Порошенко сказав (збрехав), що ми провели контрнаступальну операцію по їхніх тилах і завдали втрат ворогу більших, ніж втратили самі.:hi: 

Можу помилятись ,але здається Ви не говорите нічого негативного проти діючої влади,іншими словами не критикуєте людей які при владі .:IMHO:Порошенко ніколи не  говорив про ,,контрнаступальну'' операцію.Процитуйте його слова про операцію по тилах кацапських військ 

• Подобається 2

39 хвилин тому, venchyk сказав:

Процитуйте його слова про операцію по тилах кацапських військ 

На жаль, не можу! Це було невелике інтерв`ю відразу після Іловайська і воно швидко зникло із ефіру. Було видно, що Президенту незручно говорити неправду, а журналісту це сприймати. Правда, він завбачливо посилався на спецназівців.:hi:

1 годину тому, asaltan сказав:

P.S. Порошенку за великим рахунком я не можу пробачити 2 події

А Зеленському пробачили все?

Мене дивує, як ситуацію 2014 оцінюють в координатах 2022, як з точки зору ситуації внутрішньої, так і зовнішньої.

Коли обвиняють Порошенка у військових невдачах, (ніби тоді були інші можливості), і не бачать головного, що він зміг зберегти Україну, як державу, яка за роки його президентства стала зовсім іншою після проведених ряду реформ і позитивних трансформацій самого суспільства. Країни, яка орієнтована на інтеграцію з ЄС, яка розбудувала свої ЗСУ, яка підняла самоусвідомлення українців як нації зі своєю історією, культурою, релігією. І це все динамічно розвивалось протягом всіх років після 2014. Чи все зроблено і вдалось? Звичайно ні.

Не бачити всього цього, не усвідомлювати і зводити тільки до Іловайську!?:dntknw:

-----------------------------------

Де там наш Цербер. Можна вже починати розбирати на запчастини (цитати.):umora:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 3

Тільки що, nibond сказав:

А Зеленському пробачили все?

Мене дивує, як ситуацію 2014 оцінюють в координатах 2022, як з точки зору ситуації внутрішньої, так і зовнішньої.

Коли обвиняють Порошенка у військових невдачах, (ніби тоді були інші можливості), і не бачать головного, що він зміг зберегти Україну, як державу, яка за роки його президентства стала зовсім іншою після проведених ряду реформ і позитивних трансформацій самого суспільства. Країни, яка орієнтована на інтеграцію з ЄС, яка розбудувала свої ЗСУ, яка підняла самоусвідомлення українців як нації зі своєю історією, культурою, релігією. І це все динамічно розвивалось протягом всіх років після 2014. Чи все зроблено і вдалось? Звичайно ні.

Не бачити всього цього, не усвідомлювати і зводити тільки до Іловайську!?:dntknw:

-----------------------------------

Де там наш Цербер. Можна вже починати розбирати на цитати.

Чекаю. :hmm:

11.07.2022 в 15:05, Ворон сказав:

Дивані експерти, чому ви не на передку, хоча вказуєте що мають робити інші, щось міняти, треба починаючи з себе. :UA:

Упс. 

11.07.2022 в 15:44, Ворон сказав:

Мене воєнком обіцяв посадити, якщо я ще раз з'явлюсь на воєнкоматі, маю військову спеціальність, механік-водій бмп, в нас стрілочників нелюбили ніколи, а ви чому не написали відповідь на свої запитання? :hmm:

:hmm:

11.07.2022 в 15:05, Ворон сказав:

Дивані експерти, чому ви не на передку, хоча вказуєте що мають робити інші, щось міняти, треба починаючи з себе. :UA:

Ну давай підем, від мене це не так далеко. Приїжджай, отак прямо з прапорцем. По ходу скупись амуніцією - шоломи, бронежилети, каріматори і таке інше. Так, не забуть теплик, дуже потрібний.

І не оглядайся на свого воєнкома. Навіщо він нам, що, бити ворога треба питати дозволу? Так само і на лікарів, нам що, не однаково якими ми загинемо - здоровими чи хворими, з групами чи пенсіями?

• Ха-Ха 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...