Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

13 часов назад, Sanich сказал:

Робітникам СПА-салонів також треба щось їсти і дітей кормити. 

У нас тут приїхав пересувний цирк. 

Піднялась хвиля обурення: "В країні йде війна, а тут цирк!",

Деякі люди не можуть второпати, що і цирковим треба якось жити, і тварин годувати, і майно утримувати. 

• Подобається 6
  • Переможемо 1

2 години тому, Sanich сказав:

АЛе Закон цей так виписаний, що його можна трактувати як завгодно, тобто виконати неможливо.

Що тут не зрозуміло і що не можна виконати.

"4. У воєнний час забороняється виїзд призовників, військовозобов’язаних та резервістів з місця проживання без дозволу керівника відповідного районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військовозобов’язаних та резервістів Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України - без дозволу відповідного керівника)."

А прописано дійсно так, щоб уклоністу неможливо було обійти цю норму - любий виїзд за межі проживання тільки з дозволу.

А як Ви хочете наладити облік? Армія молодиків покинула місце проживання і не стала на облік на новому місці. Вони просто втратились, якщо навіть і стояли на обліку. Так можна спокійно пересидіти війну. А тут, бачте, запроваджують необхідність дозволу і перевірки. Звісно, таких одразу не сьогодні-завтра  виявлять і поставлять на облік, ще й накладуть штраф. 

Оце і є справжня причина гвалту, а не корупція, якою вони враз перейнялись.

А щодо черг за дозволами і нібито неможливістю це організувати, то була б воля і бажання. Бачив черги елітних авто за гуманітарною, це вражає. І чомусь ніхто не вимагає скасувати гуманітарку, бо там черги і корупція.

А стосовно корупції, то вона буде при любому законі, якщо з нею не боротись. Вони ж прийняли норму, що військовим на фронті за дезертирство розстріл. Таку саму норму потрібно і для чиновників за корупцію під час війни. Одного двох розстріляють і корупція одразу на порядок нижче.

Для всього потрібна політична воля.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

2 години тому, ромео сказав:

У нас тут приїхав пересувний цирк. 

Піднялась хвиля обурення: "В країні йде війна, а тут цирк!",

Деякі люди не можуть второпати, що і цирковим треба якось жити, і тварин годувати, і майно утримувати. 

Це не коректне порівняння зі спа-салонами і розважальними комплексами.

Цирк є мистецтво і повинен піднімати дух і єдність нації. А розважальні спа-комплекси, де організовуються гучні гулянки, це суто для тілесного задоволення розжирілої і байдужої до стану в країні бидломаси. Всі ці сауни, басейни і масажі повинні зараз працювати, перш за все, на відновлення бійців зі фронту. Ніхто не каже про їх закриття.

• Подобається 3
  • Переможемо 1

34 хвилини тому, nibond сказав:

А стосовно корупції, то вона буде при любому законі, якщо з нею не боротись. Вони ж прийняли норму, що військовим на фронті за дезертирство розстріл. Таку саму норму потрібно і для чиновників за корупцію під час війни. Одного двох розстріляють і корупція одразу на порядок нижче.

Невже ж , дійсно ,така норма вже існує ?!.. :ah: :UA:

38 минут назад, nibond сказал:

Вони ж прийняли норму, що військовим на фронті за дезертирство розстріл

Хотели принять, но не приняли. Так как был поднят "кипишь". А Марьяна Безуглая ( это через нее и ещё одного деятеля с СГ хотели втулить эту дурь) сейчас типа контролирует военных на востоке. 

• Подобається 2

16 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

Невже ж , дійсно ,така норма існує ?!.. :ah:

Я уточню. Це був законопроект  №7351 від слуг Безугла, Мазурашу, Федієнко. На сьогодні вони його відкликали, бо постало питання - а що робити з дизертирами депутатами.

Такі норми і практика - розстріл на місці командиром, існували в РККА і німецькій армії  за часів другої світової.

Це крайні заходи в критичній ситуації можливо і можуть бути виправдані, але під це необхідно  створити систему запобіжників від самодурства, чи зведення рахунків. А в нас навіть військову прокуратуру ліквідували.

• Переможемо 1

4 години тому, Sanich сказав:

Цікаво бачити, як читачі зрадо...них каналів з"їзжають з теми. Виявляється зелені винні в цій нормі, тому що вони цей закон переглядали в 2021 році. Юристи аплодують такому підходу до справи. ))) Цікавий автор цієї "зради"? )))

Не перекручуйте мої слова і не  підміняйте поняття. Я, навпаки, підтримую норму переміщення військовозобов'язаних з дозволу і перевірками, як записано в законі. І за це зелених ніхто не звинувачує.

Але ж вони самі підняли гвалт і тепер пропонують відмінити цю норму в цілому правильну.. А куди вони дивились і чим думали рік тому? Ось про що мова. Це заслуговує на осуд, як і те, як дехто намагається любою ціною і за будь що прикрити зад слугам.

Зараз назрів шкандаль з ярмарком в Конгресі США. Там також зрадофіли і порохоботи?

• Подобається 1

1 годину тому, nibond сказав:

Зараз назрів шкандаль з ярмарком в Конгресі США. Там також зрадофіли і порохоботи?

Да так і говорять ,що Спартц підігрує Трампу ,а заодно і кремлю,ярмарка чіпати ніззя він невтік.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 2

7 часов назад, nibond сказал:

. Всі ці сауни, басейни і масажі повинні зараз працювати, перш за все, на відновлення бійців зі фронту. Ніхто не каже про їх закриття.

так у военных нормальная зарплата а тем более у тех кто на передку .. может это они со своими жёнами и отдыхают по басейнам и саунам..   

или за какое финансирование частные сауны и спа салоны будут и налоги платить и солдат оздоровлять ?

• Подобається 2
  • Переможемо 1

1 година тому, Сергей Тюркин сказав:

так у военных нормальная зарплата а тем более у тех кто на передку .. может это они со своими жёнами и отдыхают по басейнам и саунам..   

или за какое финансирование частные сауны и спа салоны будут и налоги платить и солдат оздоровлять ?

Можливо, але я говорю про конкретний випадок гулянки людей, далеких від забот війни.

• Подобається 1

5 годин тому, nibond сказав:

Я уточню. Це був законопроект  №7351 від слуг Безугла, Мазурашу, Федієнко. На сьогодні вони його відкликали, бо постало питання - а що робити з дизертирами депутатами.

Такі норми і практика - розстріл на місці командиром, існували в РККА і німецькій армії  за часів другої світової.

Це крайні заходи в критичній ситуації можливо і можуть бути виправдані, але під це необхідно  створити систему запобіжників від самодурства, чи зведення рахунків. А в нас навіть військову прокуратуру ліквідували.

Я в курсі . Тому то й запитав .:dntknw:

1 годину тому, Сергей Тюркин сказав:

Дійсні військові дійсно саме на передку, пане Сергію, а не по саунах з молодицями  воюють!    :ah:  :IMHO:

• Подобається 1

3 часа назад, ДобровоЛ сказал:

Дійсні військові на передку, а не по сауна воюють! :IMHO:

РОТАЦИЯ ...

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 хвилину тому, Сергей Тюркин сказав:

РОТАЦИЯ ...

Ок. Але нині вона йде по мінімуму.   :IMHO:

3 години тому, ДобровоЛ сказав:

Ок. Але нині вона йде по мінімуму.   :IMHO:

Воно ж з Нідерландів видніше. :) :dntknw:

10 годин тому, nibond сказав:

А прописано дійсно так, щоб уклоністу неможливо було обійти цю норму - любий виїзд за межі проживання тільки з дозволу.

Ок. Давайте пофантазуємо. Кому, на ваш погляд, потрібна мобільність, яка передбачена в даному законі? Адже більшості уклоністів і їхати нікуди не потрібно - відсидяться по домам. Он в диниирі люди місяцями сидять по квартирах і не виходять на вулицю, щоб не попасти під "мобілізацію".

4 години тому, nibond сказав:

але я говорю про конкретний випадок гулянки людей

Робити загальні висновки по окремому випадку, це як знати, що сусідка курва і заявити, що всі сусідки в світі також курви. Дуже слизька стежина. Адже хтось може вважати і вас уклоністом. 

10 годин тому, nibond сказав:

Вони ж прийняли норму, що військовим на фронті за дезертирство розстріл.

Точно прийняли

8 годин тому, nibond сказав:

Але ж вони самі підняли гвалт

Докази, що саме зелені підняли гвалт? 

8 годин тому, nibond сказав:

Я, навпаки, підтримую норму переміщення військовозобов'язаних з дозволу і перевірками, як записано в законі.

Щось мені підказує, що лише тому, що вас ця норма не буде стосуватися і у вас немає ніякого бізнесу, на який може повпливати ця норма. Спростуйте мої підозри.

• Подобається 3
  • Переможемо 1

10 часов назад, nibond сказал:

Можливо, але я говорю про конкретний випадок гулянки людей, далеких від забот війни.

І зробили "правильний" висновок: 

16 часов назад, nibond сказал:

Всі ці сауни, басейни і масажі повинні зараз працювати, перш за все, на відновлення бійців зі фронту.

За чий же кошт? :hmm:

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 годину тому, ромео сказав:

За чий же кошт? :hmm:

Ви вважаєте, що в цьому головна проблема? 

9 годин тому, Sanich сказав:

Воно ж з Нідерландів видніше. :) :dntknw:

Ви здивуєтеся, Олександре, але то так і є. Бо секрет простий - тут з'явилося більше вільного часу для інфо, особливо, коли буває доступ до інтернету.

А звязок я тримаю більш, ніж з півсотнею лише однокурсників, більшість яких працюють у ЗМІ та перебувають у війську. Та й чимало маю знайомих, тісно пов'язаних з армією, є серед них і ті, що на передовій, а один навіть відомий воєнний експерт . :dntknw:

54 хвилини тому, nibond сказав:

Все базується саме на цьому, на коштах. Для нас  проблема в цьому.

• Подобається 1

20 хвилин тому, Лавр сказав:

Все базується саме на цьому, на коштах. Для нас  проблема в цьому.

Але ж якщо спа-комплекси процвітають, то кошти в країні вцілому під це є.

І уточніть, для нас це для кого?

• Ха-Ха 1

10 часов назад, Sanich сказал:

Ок. Давайте пофантазуємо. Кому, на ваш погляд, потрібна мобільність, яка передбачена в даному законі? Адже більшості уклоністів і їхати нікуди не потрібно - відсидяться по домам. Он в диниирі люди місяцями сидять по квартирах і не виходять на вулицю, щоб не попасти під "мобілізацію

Ага. Питання. Кому вигідно, шоб в Україні знизилася мобільність і підривалася економіка? Чиї це інтереси, чиї вуха стирчать?

Можливо при плановій економіці ті норми спрацювали би на користь України. Али при тому, що у нас, це не тільки доб'є  економіку, але і волонтерство і дасть змогу окупанту забирати не голі території, але і з людським ресурсом. Бо людський ресурс банально не випустять за межі області чи місця проживання. 

А куди йде чоловічий людський ресурс на окупрваних територіях ми вже бачимо. 

• Подобається 1

6 хвилин тому, nibond сказав:

Забрати у багатих і поділити між усіма. Ідеї Ілліча вічні.

• Подобається 1

10 годин тому, Sanich сказав:

Ок. Давайте пофантазуємо

Мене тішить, як Ви розбираєте мене на цитати. Таки я недарма стараюсь 

Але дайти спочатку відповідь як уклоністів виловити і поставити на облік?

1 час назад, nibond сказал:

Головна?

Я не знаю що ви маєте на увазі...

6 минут назад, nibond сказал:

Ви збили докупи приватні кошти і "країни".

Гроші у людей (деяких) є. І вони вправі витрачати їх за своїм бажанням. 

9 хвилин тому, ромео сказав:

Головна?

То Ви значить згодні, що спа-комплекси повинні працювати на військовослужбовців?

Якщо головна проблема в грошах, то як би ви її вирішили?

Діти на "блокпостах", наприклад, в міру своїх можливостей вирішують.

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...