Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

50 хвилин тому, ромео сказав:

Все, що зараз надається - лише допомога...

Ленд-ліз з 1.10

Це точно...

Судячи з слів Піонтковского, до кінця тижня усі транспортні кораблі будуть загруженні і вирушать в дорогу, але наше тільки 80%,інші відсотки підуть на поповненя зброї, країнам які вже передали нам озброєння. :UA:

• Ха-Ха 1

3 години тому, ромео сказав:

Ленд-ліз з 1.10

Це точно.

І Піонтковський, і Жданов називають інші цифри - максимум початок липня...

32 хвилини тому, davolodya сказав:

Жданов

Жданов так часто несе нісенітниці з розумним виглядом, що слухати його немає сенсу. :IMHO:

В питанні поставок потрібно орієнтуватися на офіційні заяви. Все інше - нічим не підкріплені вигадки, які "експерти" переповідають один з одного. 

35 хвилин тому, davolodya сказав:

Піонтковський

Мені здається, що він завжди обережний у своїх оцінках і часто вживає слова "може", "повинно", "очікується" і т.д.

• Подобається 1

5 часов назад, Ворон сказал:

до кінця тижня усі транспортні кораблі будуть загруженні і вирушать в дорогу

І скільки?

Говоримо про ленд-ліз і в уяві одразу бачимо сотні кораблів, завантажені під зав'язку всим чим тільки можна, які пливуть колонами через океан. По бокам авіаносці, знизу підводні човни, а зверху - авіація. Всі охороняють наш лендліз... 

• Ха-Ха 3

5 хвилин тому, ромео сказав:

І скільки?

Говоримо про ленд-ліз і в уяві одразу бачимо сотні кораблів, завантажені під зав'язку всим чим тільки можна, які пливуть колонами через океан. По бокам авіаносці, знизу підводні човни, а зверху - авіація. Всі охороняють наш лендліз... 

Скільки чого, відповідь в інеті, кораблі в Америці, я на Сокальщині, тобіш дома. :UA:

• Ха-Ха 2

:umora:

IMG_20220616_183816_492.jpg

IMG_20220616_183839_764.jpg

• Ха-Ха 4

19 минут назад, bdjolar10 сказал:

Як думаєте, чому одразу після візиту  чотирьох приїхав Борис Джонсон?

Нам від цего не легше,вони там міряються пісюньками,а ми відгрібаємо по повній.

1 час назад, bdjolar10 сказал:

Та непонятно. Но вони його чогось в свою компанію не беруть. 

• Ха-Ха 2

1 годину тому, bdjolar10 сказав:

Як таке можна знати без чітких заяв? 

А що, є вже теорії? :) 

1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Та непонятно. Но вони його чогось в свою компанію не беруть. 

Англія з цієї компанії зробила ноги, то чого він там буде.

3 години тому, bdjolar10 сказав:

Щоб не вмовили відпустити х..ла на тормозах, Байден з К* намагаються викреслити мордор зі світової політики. Погано що цим інструментом є ми, та ми самі вибирали цю дорогу в різні періоди часу.

• Подобається 3

Нaвряд чи хто когось викреслюе: Поки вся їх тягамотіна як в басні лебідь рак та щука  -тягнуть в різні боки

9 годин тому, Лавр сказав:

Щоб не вмовили відпустити х..ла на тормозах

А що, могли вмовляти?

Бо коли я перед великою війною писав, що наші "партнери" намагаються на нас надавити, щоб ми виконували мінські угоди в інтерпритації москалів - із мене сміялися. 

• Подобається 1

4 години тому, Sanich сказав:

А що, могли вмовляти?

Бо коли я перед великою війною писав, що наші "партнери" намагаються на нас надавити, щоб ми виконували мінські угоди в інтерпритації москалів - із мене сміялися. 

Олександре, - все тече і все міняється.  Чи пам*ятаєте ви Маргарет Тетчер та її слова в ВР, )(В Британія не установлює дипстосунків з провінціями)( - а зараз ?  Не так давно Байден не ставив на нас. Чому, є причини ? Так, бо ми якісь різношерстні - можемо не мати судової системи (або терпіти цю що є). Здати кримський перешийок, а потім героїти в Маріуполі чи Харкові. По великому рахунку вони не вірять в професійність нашої влади. ( ННН) Та і у партнерів наших досить широкі погляди на мироустрій, попередники Шольца та Макрона здали свої посади більш- меньш без проблем. І ці також намагаються прожити за рахунок чужих проблем.   

• Подобається 2

6 часов назад, Sanich сказал:

А що, могли вмовляти?

Та посипалася сусідня країна. Розвідка інших країн активно моніторить те, що відбувається на війні. І зробила висновок про рівень постсовкового бардаку в сусідній країні зашкалює.

Тому бачимо, як Казахстан фактично прямолінійно посилає на конференції, так само Литва вільно закриває транзит, про інші країни мовчу. Просто світ по перше втомився боятися, а по друге бачить, що все те чим лякали не більше не менше як великий інформаційний піар.

Іншими словами весь цивілізований світ вже не сприймає будь-які погрози серйозно цих "космонавтів".

• Подобається 7
  • Ха-Ха 1

Два місяці п..ли за ленгліз,а вийшло якесь на...во.

• Дякую 1

Ракетний удар ТЦ по Кременчуці досить багато загиблих. Навіть приблизно ніхто не може назвати цифр.

У нас сьогодні хлопця ховали 21 рік,25 червня в Житомері від ракетного обстрілу загинув.Вже другий тиждень підряд всім не бвльше 25 років.

• Сумно 2

2 години тому, nibond сказав:

image.png

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Ракетний удар ТЦ по Кременчуці досить багато загиблих. Навіть приблизно ніхто не може назвати цифр.

Та це просто пиздець. До тями не можу прийти.

50 хвилин тому, Sanich сказав:

image.png

https://www.facebook.com/100001809258227/posts/pfbid022nHLKfpU15brbQnt1m8sjzsqmpYusKzE1ujSniechj6NJ6FxS7jxoMTZJ46fUn9Xl/

Це відео Віталія Ліпатова на фейсбук. Він зараз на передку, там гаряче.

Не знаю чому не відкривається. Потрібно скопіювати посилання і відкрити у фейсбук.

• Подобається 1

24 минуты назад, nibond сказал:

Не знаю чому не відкривається

Він заблокував доступ для всіх, крім друзів

• Дякую 1

33 хвилини тому, nibond сказав:

https://www.facebook.com/100001809258227/posts/pfbid022nHLKfpU15brbQnt1m8sjzsqmpYusKzE1ujSniechj6NJ6FxS7jxoMTZJ46fUn9Xl/

Це відео Віталія Ліпатова на фейсбук. Він зараз на передку, там гаряче.

Не знаю чому не відкривається. Потрібно скопіювати посилання і відкрити у фейсбук.

Мабуть тому що він у мене не в друзях у фейсбуку, а відео лише для друзів. Як варіант. 

5 минут назад, Sanich сказал:

Мабуть тому що він у мене не в друзях у фейсбуку, а відео лише для друзів. Як варіант. 

Десь так і є. 

По ТЦ стріляли Х-22 (хто цікавиться, може почитати характеристики ракет). Радіус точності 600 м.

1 година тому, Sanich сказав:

Посилання на його профіль

https://www.facebook.com/wetalrun

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...