venchyk Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 36 хвилин тому, BezGmo сказав: Хм, я чомусь чув не це. Як так можна дивитися одне й те ж а чути різні речі?? 1. Рашка довга- так. Тому й досі є війна, бо вона довга. 2. На донбасі буде тяжко. Так воно і є 3. Війна буде затяжною. Та наче те ж саме 4. Ми виграємо якщо буде поставлена зброя що ми вимагаємо. Вся не поставлена. Поставяється з затримками, що дає змогу довгій росії розконсервовувати т62 і кидати в бій нове м'ясо. 5. Ситуація на полі боя змінюється кожний день. а це значить що прогнози сьогодні такі а завтра можуть бути інші. І при всьому тому він дав з самого початку саий гірший прогноз - війна до 35 року. Я можу список продовжувати. Найголовнішу характеристику дії команди зе він дав сам .Про... ли.Сподіваюсь Ви чули те що почув я. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 57 хвилин тому, asaltan сказав: Арестович - не журналіст і не блогер, а радник ГО Єрмака. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 1 час назад, BezGmo сказал: Хм, я чомусь чув не це. Як так можна дивитися одне й те ж а чути різні речі?? 1. Рашка довга- так. Тому й досі є війна, бо вона довга. 2. На донбасі буде тяжко. Так воно і є 3. Війна буде затяжною. Та наче те ж саме 4. Ми виграємо якщо буде поставлена зброя що ми вимагаємо. Вся не поставлена. Поставяється з затримками, що дає змогу довгій росії розконсервовувати т62 і кидати в бій нове м'ясо. 5. Ситуація на полі боя змінюється кожний день. а це значить що прогнози сьогодні такі а завтра можуть бути інші. І при всьому тому він дав з самого початку саий гірший прогноз - війна до 35 року. Я можу список продовжувати. Зазвичай сучасні війни визначають військові технології і межа болісних втрат є у всіх В одних менша в інших більша. Тому Т-62 це вже ознака, що резервів вже не стає. Так само і з ракетами, а відновити і виробити вже не так просто. Там не старий срср, а вже сучасний срср-2, який виробляє лише один продукт під назвою піар. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 1 годину тому, BezGmo сказав: Хм, я чомусь чув не це. Як так можна дивитися одне й те ж а чути різні речі?? 1. Рашка довга- так. Тому й досі є війна, бо вона довга. Інформація має бути точною.І так можна по кожному пункту. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 7 годин тому, asaltan сказав: Сформулюйте: чим відрізняється танк від БМП (без заглядання у Вікіпедію). Я далеко не військовий, але сама розшифровка абревіатури має за щось говорити 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 23 години тому, ДобровоЛ сказав: Й буде точно повторення Карібського кризису, а то й набагато гірше. Ну все йде до того, якщо хтось ще не помітив. Певно тому від повернення на Батьківщину, варто було б утриматися Тим більше, що дизеля і бензину в день з вогнем не знайти, тепер вже й сіль. Гречку (російську) в нас через Казахів козячими стежками завозили, бульбу .... тепер я не знаю як будемо викручуватися. Черги ТПО за гуманітаркою - капець просто, вчора в центрі Тального були такі, я в Києві на маршрутку в час пік таких не бачив. Думається - чому б не прийняти цих людей в Німеччині, це ж наскільки б розвантажило логістику та інфраструктуру, дати б їм роботу на евакуйованих військових заводах в Польщі та Чехії. Чому в нас за це не думають? 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 27 мая, 2022 Share Опубликовано 27 мая, 2022 Контейнери подвійного призначення 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 28 мая, 2022 Довгий допис сьогодні виклав Рєзніков. https://www.facebook.com/reznikovoleksii/posts/418133533656337 Кілька моментів, які мені сподобалися. 5 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 29 мая, 2022 Share Опубликовано 29 мая, 2022 26.05.2022 в 21:23, ДобровоЛ сказав: 26.05.2022 в 23:40, Sanich сказав: У нього є ядерний електорат, який вдало розганяє зраду. Коли на фронті втрати і відступ - більшості потрібно, щоб їм вказали на винних. От цих винних і почали призначати. Причому, відчуваючи, що шукати винних серед військових - собі дорожче, почали вміло розділяти політичне і військове керівництво. можливо з закінченням маріупольської епопеї. Бо причини кільця Маріуполя існують і їх бажають знати. Занадто великі втрати вимагають цього. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 мая, 2022 Share Опубликовано 29 мая, 2022 27.05.2022 в 19:41, Олександр Коваль сказав: Я далеко не військовий, але сама розшифровка абревіатури має за щось говорити У кожної машини свої приорітети і свої завдання, відповідно й калібр стволів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 29 мая, 2022 Share Опубликовано 29 мая, 2022 27.05.2022 в 13:59, Wladimir_K сказав: Зазвичай сучасні війни визначають військові технології і межа болісних втрат є у всіх В одних менша в інших більша. Тому Т-62 це вже ознака, що резервів вже не стає. Так само і з ракетами, а відновити і виробити вже не так просто. Там не старий срср, а вже сучасний срср-2, який виробляє лише один продукт під назвою піар. Повірте, у рашки вистачить тих ракет ще не на один рік. Питання в іншому : де ж ті радянські ракети поділися, що були у нас на складах ? Про балістичні, які так заповзято понищені разом з їх шахтами при підтримці масмедіа й політпартії Тимошенко - я вже мовчу. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 Ціжї ночі по сводці гади посилили обстріли 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AntonUa Опубликовано 30 мая, 2022 Share Опубликовано 30 мая, 2022 В 19.03.2022 в 21:46, Олександр Коваль сказал: Полтавський блогер перший пробує прорвати інформаційну блокаду. Із новин, що стосуються бджільництва - завод в Дергачах попав під обстріл, Булатов виїхав, Борода в перший (чи другий?) день війни поїхав зустрічати "освободітєлєй" (по ходу, знову все зійшло йому з рук), згадує і "Форум на Точку" Борода, воскрес 1 1 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 31 мая, 2022 Share Опубликовано 31 мая, 2022 5 часов назад, AntonUa сказал: Борода, воскрес Гавно не тонет 4 2 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 31 мая, 2022 Share Опубликовано 31 мая, 2022 1 годину тому, kroxaru сказав: Гавно не тонет Воно зараз мімікрірує по повній програмі. І вже типу не сильно за війну, і пітун поганий. А основна мета лишається та ж - засирать мозги і сіять саботаж 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 31 мая, 2022 Share Опубликовано 31 мая, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 31 мая, 2022 Трошки холодного душу від Піонтковського. Дивився його ще задовго до війни і, в принципі, він завжди видавав дуже якісну аналітику. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 31 мая, 2022 Share Опубликовано 31 мая, 2022 7 годин тому, Ворон сказав: 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 31 мая, 2022 Share Опубликовано 31 мая, 2022 10 годин тому, Sanich сказав: Трошки холодного душу від Піонтковського. У мене таке враження, що США ведуть себе як рибалка, який піймав на гачок велику рибу і не спішать її різко витягувати на берег, щоб не зірвалась. Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку. Якщо нам дати все і враз, то ми і переможемо враз. Це так, спрощено, примітивно. Я не думаю, що Байден злякався шантажу пуйла, просто США ведуть одночасно гру на багатьох шахівницях. Як нам не прикро, але періодично нас ставлять на паузу. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 31 мая, 2022 1 хвилину тому, nibond сказав: У мене таке враження, що США ведуть себе як рибалка, який піймав на гачок велику рибу і не спішать її різко витягувати на берег, щоб не зірвалась. Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку. Якщо нам дати все і враз, то ми і переможемо враз. Це так, спрощено, примітивно. Я не думаю, що Байден злякався шантажу пуйла, просто США ведуть одночасно гру на багатьох шахівницях. Як нам не прикро, але періодично нас ставлять на паузу. Не знаю чи тут писав, але я таку думку вже давно маю... Просто не все хочеться говорити. Байдена мало цікавлять життя українських громадян. Але із США ще пів біди - вони нам, пропри все, надають найбльше озброєння. А от німці... і трохи хфранцузи... Власне - Піонтковський все пояснює - не буду його переповідати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 31 мая, 2022 Хтось у прес-центрі МО отримає на горіхи за такий ракурс. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 мая, 2022 Share Опубликовано 31 мая, 2022 24 минуты назад, nibond сказал: Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку. Але вони ще не придумали способу як ослабити так, щоб ненароком не вбити повністю... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 1 июня, 2022 Share Опубликовано 1 июня, 2022 8 часов назад, Sanich сказал: Хтось у прес-центрі МО отримає на горіхи за такий ракурс. Довбнів в армії ще достатньо. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 1 июня, 2022 Share Опубликовано 1 июня, 2022 9 годин тому, nibond сказав: У мене таке враження, що США ведуть себе як рибалка, який піймав на гачок велику рибу і не спішать її різко витягувати на берег, щоб не зірвалась. Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку. Якщо нам дати все і враз, то ми і переможемо враз. Це так, спрощено, примітивно. Я не думаю, що Байден злякався шантажу пуйла, просто США ведуть одночасно гру на багатьох шахівницях. Як нам не прикро, але періодично нас ставлять на паузу. 9 годин тому, Sanich сказав: Не знаю чи тут писав, але я таку думку вже давно маю... Просто не все хочеться говорити. Байдена мало цікавлять життя українських громадян. Але із США ще пів біди - вони нам, пропри все, надають найбльше озброєння. А от німці... і трохи хфранцузи... Власне - Піонтковський все пояснює - не буду його переповідати. Байден і К* розраховують що рашку знищити до кінця можливо при економічному довготривалому зашморгу, та при появі внутрішніх негараздів в мордорі. А план України полягає в швидкому звільнені території нашої країни. Це трохи різні погляди, + максимальні втрати орків на фронті змусятьпідняти ставки х..ла до критичного. Також любе підписання якоїсь тимчасової угоди розшатає антирашківську каоліцію. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 1 июня, 2022 31 хвилину тому, Лавр сказав: Також любе підписання якоїсь тимчасової угоди розшатає антирашківську каоліцію. Якщо під тимчасовою угодою мається на увазі, умовний мінськ-3, то це, насамперед, розхитає ситуацію всередині країни. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения