Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

36 хвилин тому, BezGmo сказав:

Хм, я чомусь чув не це. Як так можна дивитися одне й те ж а чути різні речі??
1. Рашка довга- так. Тому й досі є війна, бо вона довга.
2. На донбасі буде тяжко. Так воно і є
3. Війна буде затяжною. Та наче те ж саме
4. Ми виграємо якщо буде поставлена зброя що ми вимагаємо. Вся не поставлена. Поставяється з затримками, що дає змогу довгій росії розконсервовувати т62 і кидати в бій нове м'ясо.

5. Ситуація на полі боя змінюється кожний день. а це значить що прогнози сьогодні такі а завтра можуть бути інші. І при всьому тому він дав з самого початку саий гірший прогноз - війна до 35 року.

Я можу список продовжувати. 

Найголовнішу характеристику дії команди  зе він дав сам .Про... ли.Сподіваюсь Ви чули те що почув я.

• Подобається 1
  • Дякую 1

57 хвилин тому, asaltan сказав:

Арестович - не журналіст і не блогер, а радник ГО Єрмака.:hi:

Screenshot_2022-05-27-14-11-07-118_com.android.chrome.thumb.jpg.4c1edd8cd868f2cf8e5c5a56ffccba39.jpg:hi:

• Подобається 1

1 час назад, BezGmo сказал:

2. На донбасі буде тяжко. Так воно і є
3. Війна буде затяжною. Та наче те ж саме
4. Ми виграємо якщо буде поставлена зброя що ми вимагаємо. Вся не поставлена. Поставяється з затримками, що дає змогу довгій росії розконсервовувати т62 і кидати в бій нове м'ясо.

5. Ситуація на полі боя змінюється кожний день. а це значить що прогнози сьогодні такі а завтра можуть бути інші. І при всьому тому він дав з самого початку саий гірший прогноз - війна до 35 року.

Я можу список продовжувати. 

Зазвичай сучасні війни визначають військові технології і межа болісних втрат є у всіх  В одних менша в інших більша. Тому Т-62 це вже ознака, що резервів вже не стає. Так само і з ракетами, а відновити і виробити вже не так просто. Там не старий срср, а вже сучасний срср-2, який виробляє лише один продукт під назвою піар.

• Переможемо 1

1 годину тому, BezGmo сказав:

Screenshot_2022-05-27-15-09-57-501_com.android.chrome.thumb.jpg.24f221af7227e6241a1eca583e46e7ca.jpgІнформація має бути точною.І так можна по кожному пункту.

• Переможемо 1

7 годин тому, asaltan сказав:

Сформулюйте: чим відрізняється танк від БМП (без заглядання у Вікіпедію).:hmm:

Я далеко не військовий, але сама розшифровка абревіатури має за щось говорити :IMHO:

• Подобається 1

23 години тому, ДобровоЛ сказав:

Й буде точно повторення Карібського кризису, а то й набагато гірше. :IMHO:

Ну все йде до того, якщо хтось ще не помітив. Певно тому від повернення на Батьківщину, варто було б утриматися :IMHO:

Тим більше, що дизеля і бензину в день з вогнем не знайти, тепер вже й сіль. Гречку (російську) в нас через Казахів козячими стежками завозили, бульбу .... тепер я не знаю як будемо викручуватися. Черги ТПО за гуманітаркою - капець просто, вчора в центрі Тального були такі, я в Києві на маршрутку в час пік таких не бачив. Думається - чому б не прийняти цих людей в Німеччині, це ж наскільки б розвантажило логістику та інфраструктуру, дати б їм роботу на евакуйованих військових заводах в Польщі та Чехії. Чому в нас за це не думають?

• Подобається 1
  • Переможемо 1

Контейнери подвійного призначення

• Ха-Ха 2

Довгий допис сьогодні виклав Рєзніков. 

https://www.facebook.com/reznikovoleksii/posts/418133533656337

Кілька моментів, які мені сподобалися. 

image.png

image.png

• Подобається 5
  • Переможемо 1

26.05.2022 в 21:23, ДобровоЛ сказав:

26.05.2022 в 23:40, Sanich сказав:

У нього є ядерний електорат, який вдало розганяє зраду. Коли на фронті втрати і відступ - більшості потрібно, щоб їм вказали на винних. От цих винних і почали призначати. Причому, відчуваючи, що шукати винних серед військових - собі дорожче, почали вміло розділяти політичне і військове керівництво.  

можливо з закінченням маріупольської епопеї. Бо причини кільця Маріуполя існують і їх бажають знати. Занадто великі втрати  вимагають цього.

• Подобається 3
  • Переможемо 1

27.05.2022 в 19:41, Олександр Коваль сказав:

Я далеко не військовий, але сама розшифровка абревіатури має за щось говорити :IMHO:

У кожної машини свої приорітети і свої завдання, відповідно й калібр стволів.:IMHO:

27.05.2022 в 13:59, Wladimir_K сказав:

Зазвичай сучасні війни визначають військові технології і межа болісних втрат є у всіх  В одних менша в інших більша. Тому Т-62 це вже ознака, що резервів вже не стає. Так само і з ракетами, а відновити і виробити вже не так просто. Там не старий срср, а вже сучасний срср-2, який виробляє лише один продукт під назвою піар.

Повірте, у рашки вистачить тих ракет ще не на один рік.

Питання в іншому : де ж ті радянські ракети поділися, що були у нас на складах ? Про балістичні, які так заповзято понищені разом з їх шахтами при підтримці масмедіа й політпартії Тимошенко - я вже мовчу.    :dntknw: :hmm:

• Подобається 2
  • Дякую 1

Ціжї ночі по сводці гади посилили обстріли

• Сумно 2
  • Переможемо 1

В 19.03.2022 в 21:46, Олександр Коваль сказал:

Полтавський блогер перший пробує прорвати інформаційну блокаду. Із новин, що стосуються бджільництва - завод в Дергачах попав під обстріл, Булатов виїхав, Борода в перший (чи другий?) день війни поїхав зустрічати "освободітєлєй" (по ходу, знову все зійшло йому з рук), згадує і "Форум на Точку"

Борода, воскрес :umora:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • Здивований 3
  • Переможемо 1

5 часов назад, AntonUa сказал:

Борода, воскрес 

Гавно не тонет

• Подобається 4
  • Дякую 2
  • Ха-Ха 3

1 годину тому, kroxaru сказав:

Гавно не тонет

Воно зараз мімікрірує по повній програмі. І вже типу не сильно за війну, і пітун поганий. А основна мета лишається та ж - засирать мозги і сіять саботаж

• Подобається 6

:UA:1653978642205.jpg

• Подобається 2

Трошки холодного душу від Піонтковського. 

Дивився його ще задовго до війни і, в принципі, він завжди видавав дуже якісну аналітику.

7 годин тому, Ворон сказав:

:UA:1653978642205.jpg

:UA:

1654000986996.jpg

• Подобається 5

10 годин тому, Sanich сказав:

Трошки холодного душу від Піонтковського. 

У мене таке враження, що США ведуть себе як рибалка, який піймав на гачок велику рибу і не спішать її різко витягувати на берег, щоб не зірвалась. Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку. Якщо нам дати все і враз, то ми і переможемо враз. Це так, спрощено, примітивно. Я не думаю, що Байден злякався шантажу пуйла, просто США ведуть одночасно гру на багатьох шахівницях. Як нам не прикро, але періодично нас ставлять на паузу.

• Подобається 3

1 хвилину тому, nibond сказав:

У мене таке враження, що США ведуть себе як рибалка, який піймав на гачок велику рибу і не спішать її різко витягувати на берег, щоб не зірвалась. Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку. Якщо нам дати все і враз, то ми і переможемо враз. Це так, спрощено, примітивно. Я не думаю, що Байден злякався шантажу пуйла, просто США ведуть одночасно гру на багатьох шахівницях. Як нам не прикро, але періодично нас ставлять на паузу.

Не знаю чи тут писав, але я таку думку вже давно маю... Просто не все хочеться говорити. Байдена мало цікавлять життя українських громадян. :dntknw: 

Але із США ще пів біди - вони нам, пропри все, надають найбльше озброєння. А от німці... і трохи хфранцузи... Власне - Піонтковський все пояснює - не буду його переповідати. 

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Хтось у прес-центрі МО отримає на горіхи за такий ракурс. :dntknw:

24 минуты назад, nibond сказал:

Свою мету вони і не приховують - максимально ослабити рашку.

Але вони ще не придумали способу як ослабити так, щоб ненароком не вбити повністю...

8 часов назад, Sanich сказал:

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Хтось у прес-центрі МО отримає на горіхи за такий ракурс. :dntknw:

Довбнів в армії ще достатньо.

9 годин тому, nibond сказав:

9 годин тому, Sanich сказав:

Не знаю чи тут писав, але я таку думку вже давно маю... Просто не все хочеться говорити. Байдена мало цікавлять життя українських громадян. :dntknw: 

Але із США ще пів біди - вони нам, пропри все, надають найбльше озброєння. А от німці... і трохи хфранцузи... Власне - Піонтковський все пояснює - не буду його переповідати. 

Байден і К* розраховують що рашку знищити до кінця можливо при економічному довготривалому зашморгу, та при появі внутрішніх негараздів в мордорі. А план України полягає в швидкому звільнені території нашої країни. Це трохи різні погляди, + максимальні втрати орків на фронті змусять:IMHO:підняти ставки х..ла до критичного. Також любе підписання якоїсь тимчасової угоди розшатає антирашківську каоліцію.

31 хвилину тому, Лавр сказав:

Також любе підписання якоїсь тимчасової угоди розшатає антирашківську каоліцію.

Якщо під тимчасовою угодою мається на увазі, умовний мінськ-3, то це, насамперед, розхитає ситуацію всередині країни. :IMHO:

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...