Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

11 хвилин тому, Sanich сказав:

Будемо сподіватися. Але я б не спішив радіти, чи, тим більше, зловтішатися. 

Згідно закону про колабораційну діяльність він підпадає під кримінальну відповідальність.

"Законом № 2108 було передбачено кримінальну відповідальність за:

публічне заперечення громадянином України здійснення збройної агресії проти України, встановлення та утвердження тимчасової окупації частини території України; публічні заклики громадянином України до:

підтримки рішень та/або дій держави-агресора, збройних формувань та/або окупаційної адміністрації держави-агресора; співпраці з державою-агресором, збройними формуваннями та/або окупаційною адміністрацією держави-агресора; невизнання поширення державного суверенітету України на тимчасово окуповані території України.

Склад цього злочину визначений ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (далі – КК України) та передбачає покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років."

Хоч відповідальність і символічна, але підстава є для його передачі Україні. Але ж він боїться не символічного суду, а виходу на вулицю після судового засідання.:hunter:

16 хвилин тому, nibond сказав:

Хоч відповідальність і символічна, але підстава є для його передачі Україні. Але ж він боїться не символічного суду, а виходу на вулицю після судового засідання.:hunter:

Не дуже розумію, що ви хочете мені довести. Видно, вже рефлекс такий - відповідати на будь-яке моє зауваження. :) Але в Іспанії будуть його судити по іспанським законам і іспанська феміда, щоб там не було написано в українських законах. Самі ж написали, що відповідальність "символічна". Там де символічна відповідальність - в Європі легко може бути визнане "політичним переслідуванням". Не все так просто. Будемо дивитися. Тим більше, я думаю, що москва впишеться за свого агента по своїм каналам, як вписалася за Фірташа.  

• Подобається 1

22 минуты назад, nibond сказал:

публічне заперечення громадянином України здійснення збройної агресії проти України

Я не частий гість на його каналах, пару раз уривки бачив. Але...

...воно ж, падлюка, не таке дурне. У своїх висловах прямо не закликав до агресії. Хвалив росію, хутіна - так, поливав брудом владу України - так, але не закликав до війни.

26 минут назад, nibond сказал:

• Подобається 1

45 минут назад, Sanich сказал:

Не дуже розумію, що ви хочете мені довести. Видно, вже рефлекс такий - відповідати на будь-яке моє зауваження. :) Але в Іспанії будуть його судити по іспанським законам і іспанська феміда, щоб там не було написано в українських законах. Самі ж написали, що відповідальність "символічна". Там де символічна відповідальність - в Європі легко може бути визнане "політичним переслідуванням". Не все так просто. Будемо дивитися. Тим більше, я думаю, що москва впишеться за свого агента по своїм каналам, як вписалася за Фірташа.  

Як на мене вплив сусідньої країни вже сильно ослаб. Кругом на заході вона в осаді і гроші окроплені кров'ю чиновникам можуть вийти боком. Тому там звичайна екстрадиція і тут явно не ситуація Фірташа. Про Фірташа або в українській владі хто його прикриває, але під час війни про нього багамлно забули. При тих тісних відносинах з США достатньо просто нагадати про цього громадянина. Фірташ вже в Австрії в судах і так все програв, або від США відкупився або хтось прикриває і від наших і австрійців за гонорари.

4 часа назад, Sanich сказал:

Не все так просто. Будемо дивитися.

У четвер суд погодився звільнити його доти, доки Україна не попросить про його екстрадицію.

Голова слідчого суду Хосе Луїс Калама заборонив Шарію залишати Іспанію, вилучив його паспорт і зобов'язав його двічі на місяць з'являтися в найближчий до його дому суд.

8 хвилин тому, ромео сказав:

У четвер суд погодився звільнити його доти, доки Україна не попросить про його екстрадицію.

Голова слідчого суду Хосе Луїс Калама заборонив Шарію залишати Іспанію, вилучив його паспорт і зобов'язав його двічі на місяць з'являтися в найближчий до його дому суд.

І? В чому погіршилося становище шарія? 

• Подобається 1

1 час назад, Sanich сказал:

:dntknw:

1 час назад, Sanich сказал:

Єдине в іншу країну не може виїхати, а так буде подавати апеляцію і судитися. Процес може затягнутися на роки, але тут є одне але  На сьогодні досить сильно прислухаються до побажань української влади, то може так статися, що за 5 місяців привезуть у Київ.

• Подобається 2

6 годин тому, ромео сказав:

Я не частий гість на його каналах, пару раз уривки бачив. Але...

...воно ж, падлюка, не таке дурне. У своїх висловах прямо не закликав до агресії. Хвалив росію, хутіна - так, поливав брудом владу України - так, але не закликав до війни.

Його звинувачують по 2 статтям.

111 - державна зрада і 161 - якщо коротко то расизм.

Я думаю щодо нього приймуть рішення про педедачу, але не передадуть, не встигнуть. ФСБ ліквідує :hunter:

Звернуть на "бєндєровцев".

Толік попався без варіантів.

• Подобається 1

Кажуть, що наш Нептун фрегата зіпсував...

• Переможемо 1

2 часа назад, ромео сказал:

Кажуть, що наш Нептун фрегата зіпсував...

Пока інфа не перевірена.

І більш всього фейк. Інформація пішла з даного ресурсу.

https://dumskaya.net/news/u-zmeinogo-gorit-rossiyskiy-fregat-164010/

Але Рейтерс постить відео корабля що горить.

Амеры разведчики на тот квадрат запустили, подождем точную инфу.

11 минут назад, kroxaru сказал:

Амеры разведчики на тот квадрат запустили, подождем точную инфу.

Просто наші могли б підтвердити офіційно. Фрегат новий і 2 після крейсера по величині.

Официально это когда на место затопления прибыли и осуществили сбор вещ доков.

А так только данные аэро и космо разведки.:hi:

17 минут назад, kroxaru сказал:

Официально это когда на место затопления прибыли и осуществили сбор вещ доков.

А так только данные аэро и космо разведки.:hi:

Бачу фото в телеграм каналах польотів безпілотників над о. Зміїними. До ранку буде точна інформація. З військової точки зору для мене виведення з ладу суттєве і затоплення має однаковий зміст.

• Подобається 1

В ситуации когда две стороны не сходятся в нанесенном уроне лучше подождать данный 3х сторон.

Сейчас там крутятся  ВМС США P8 Poseidon AE681B; ATR C-72-600TMPA MARTI07 ВМС Турции; RAF RC-135W Rivet Joint RRR7236; USAF RQ4 Global Hawk FORTE11

Подождем,если бы еще данные дна с Эхолота.....

Как  говорят злые языки-

Лечение подранка дороже панихиды.

Міський голова Дніпра розкритикував аферистів при владі

Мер Дніпра Борис Філатов звернувся до Офісу президента зі скаргою на одного із спікера президентської канцелярії Олексія Арестовича. Своє лаконічне звернення Філатов опублікував на Facebook.

Перепостивши текст публіциста Андрія Плахоніна про те, як Арестович за одну добу спростував слова президента і головнокомандувача ЗСУ, дав гарантії військової підтримки Молдові та розповів свою версію подій на «Азовсталі», Борис Філатов коротко звернувся до Офісу президента.

«Шановний Офіс президента. Будь ласка, закрийте йому рота», – попросив міський голова Дніпра.

Своє ставлення до медійної діяльності Арестовича Філатов також висловив однією фразою: «Сеанси самолюбування екзальтованого ідіота стають нестерпними». Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/filatov-prosit-zakriti-rot-arestovichu-843380.html

• Подобається 4
  • Ха-Ха 1

Арестовича слухати можна, але не брати все на вєрочку.

А так відмінні безкоштовні психотерапевтичні ліки. Але це на любителя. Один казав - Та щоб мені оце в мізках ковирялись...:af: 

Мабуть таки трохи хвоста накрутили, бо вже вечером давав інтерв'ю стримано і відмовився надавати будь-яку інформацію про фрегат.

• Подобається 3

Не потрібно ніколи радіти новинам, на які ви не отримали підтвердження із кількох незалежних джерел. Бажано - отримати підтвердження зі сторони ворога. Як було з крейсером. Я повірив лише коли прочитав це на їхньому новинному сайті. Інакше, як я вже зауважував, ми ж самі себе виставляємо на посміховисько, як оті "експерти", які пів дня бігають по телеканалам, розмірковують про якісь небелиці, що аж іспанський сором за них пробирає. 

Як це не дивно звучить, але добрі новини я хожу перевіряти на москальські новинні сайти та пабліки. І що я вам хочу сказати. У них трохи підгорає від того, що твориться під Харковом. І це радує. Але вони, все ще, думають, що перемагають, в загальному.

• Подобається 3
  • Переможемо 3

2 години тому, nibond сказав:

Арестовича слухати можна, але не брати все на вєрочку.

Арестович - то, заспокійливе і обнадійливе. Новин у нього на стрімах мало. Частіше - підтвердження уже відомих фактів. Ну і заспокоєння, заспокоєння, заспокоєння через пояснення перспектив. Багатьом він допомагає пережити ці страшні години і дні та вірити у те, що все повернеться на нашу сторону. І такі мають бути. Врешті, всю роботу роблять хлопці на передовій. Ціною своїх життів, здоров"я...

• Подобається 11

Ситуація біля Харкова.

IMG_20220507_090524_973.jpg

З цих рубежів можна рухатися на південну частину.

8 часов назад, Sanich сказал:

Арестович - то, заспокійливе і обнадійливе. Новин у нього на стрімах мало. Частіше - підтвердження уже відомих фактів. Ну і заспокоєння, заспокоєння, заспокоєння через пояснення перспектив. Багатьом він допомагає пережити ці страшні години і дні та вірити у те, що все повернеться на нашу сторону. І такі мають бути. Врешті, всю роботу роблять хлопці на передовій. Ціною своїх життів, здоров"я...

Я його вже не слухаю,ну дуже в нього все добре.Поки спостирігаю по своєму місту,що одних привозять на поховання,а іншим розносять повістки.Зрозуміло що ця суча війна скоро не закінчиться,до поки бункерний щур живий спокою нам не бачити.

• Подобається 7

279650876_1612587002461891_5378942632681694463_n.thumb.jpg.6a1029a068cedb24dc9307d414fa7b19.jpg

• Подобається 7
  • Дякую 2
  • Ха-Ха 5

2 години тому, gardener сказав:

279650876_1612587002461891_5378942632681694463_n.thumb.jpg.6a1029a068cedb24dc9307d414fa7b19.jpg

:UA:

1651944382989.jpg

• Подобається 4
  • Переможемо 2

2 часа назад, gardener сказал:

Однопалубних більше +2, а от по 3 поки інформації підтвердженої немає.

Під Ізюмом почали використовувати сучасне озброєння,яке передали союзники. Поки  правда в обмеженій кількості, але процес пішов.

• Переможемо 6

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...