Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

28 минут назад, bdjolar10 сказал:

Єдине, в чому я сумніваюсь, що це подається інформація від "невідомого полковника". Не такий вже простак Ю.Швець, щоб робити такі заяви посилаючись на непевні джерела. Думаю, це свідомий злив позиції  США. Поки в такому вигляді, щоб зробити тиск на нашу владу і дати можливість виправити ситуацію.

Звичайно ситуація щодо корумпованості і бюрократизму швидше всього є дуже вірогідною (тут і агентури не треба).

Але і покладатись на Швеця як "глашатая" позиції США і тим більш правдивої інформації не варто. Його аналіз - то лише приватні припущення, які не завжди відповідають дійсності.

• Подобається 2

49 минут назад, asaltan сказал:

Корпорація "Рейнметал" декілька років не може виконати держзамовлення - довести до ума БТР "Пума", а тепер говорить, що зможе швиденько виконати якесь замовлення для України, якщо німецький уряд їм заплатить. Звичайно, що це не подобається німецькому уряду.:IMHO:

Подивіться скільки Німеччина озброєння продає іншим країнам. Є статистика.

Франція 3, Німеччина - 4. Великобританія набагато позаду.

2 часа назад, nibond сказал:

Або, нехер випендрюватись

Показати характер і зайняти жорстку позицію це називається "випендрюватись".

Знаєте, якби Зеленський поклонився Штанмаєру, то через 2 секунди опоненти заспівали б пісню :"Як можна? Де твоя гордість? Проковтнув? Де ж твої яйця?" і т.д. Самі ж звинувачували б у слабкості.

Тому... так або так...

• Подобається 5

11 минут назад, ромео сказал:

Знаєте, якби Зеленський поклонився Штанмаєру, то через 2 секунди опоненти заспівали б пісню :"Як можна? Де твоя гордість? Проковтнув? Де ж твої яйця?" і т.д. Самі ж звинувачували б у слабкості.

Тому... так або так...

Як по мене не зовсім до нас сильно  позитивно відносно військової допомоги і так не зовсім дружньо на рівні керівництва  відносяться такі  країни. Угорщина, Німеччина, Австрію і Сербія, можна ще частково Хорватія і Болгарія, що є то є.

• Подобається 4

8 хвилин тому, ромео сказав:

Тому... так або так...

Так ми про що, про яйця зе, чи про безпеку країни.

Я думаю зараз його яйця не на часі, тим більш, в обмін на безпеку країни.

• Подобається 1

Навіть молдавани з грузинами сидять на ж ...

• Подобається 2

А ше зовсім недавно всі такими знатними вірусологами були

• Подобається 4
  • Ха-Ха 1

А от неочікувано стоять за нас та ж Швейцарії, Чехія, Люксембург, Бельгія, Голандія, це не враховуючи тих країн які прогнозовано все віддається нам по можливості на допомогу і всі про них знають. Як на мене, після цих подій точно українці і поляки повинні забути минулі історичні  образи жити в загальному порозумінні і взаємодії і взаємодопомозі.

• Подобається 10

2 минуты назад, nibond сказал:

Я не можу (за браком даних) робити висновок про правильність-неправильність цього вчинку, тим більше засуджувати чи схвалювати його. Також нам невідомо чи реально вчинок Шольца пов'язаний із відмовою Штайнмаєру. 

Можу лише сказати, що я перебуваючи на місці президента, Штайнмаєра не послав би... 

• Подобається 2

17 минут назад, gardener сказал:

А ше зовсім недавно всі такими знатними вірусологами були

Треба вміти бути на гребені хвилі 

• Подобається 2

1 година тому, ромео сказав:

Звичайно ситуація щодо корумпованості і бюрократизму швидше всього є дуже вірогідною (тут і агентури не треба).

Але і покладатись на Швеця як "глашатая" позиції США і тим більш правдивої інформації не варто. Його аналіз - то лише приватні припущення, які не завжди відповідають дійсності.

Автор відео правий (частково точно), варто поглянути на тих, хто сів на так звану "гуманітарку" та критично необхідні ліки. Вона інакше як через депутатські фонди не передається, це все час. Люди, що дають нам все це роблять непрозорий натяк, а вони про вибори тільки думають

Нєімєющійаналогов в мірє говнєт в польоті

• Подобається 2

1 година тому, Wladimir_K сказав:

Подивіться скільки Німеччина озброєння продає іншим країнам. Є статистика.

Франція 3, Німеччина - 4. Великобританія набагато позаду.

Безумовно вони мають що дати.

Хто хоче дати той дає і не анонсує , а якщо і анонсує то коли вже дав , чи в дорозі , або підготовлене до відправки. Німці зробили гучну заяву що дадуть важке озброєння , а потім почали шукати причини щоб не давати. Я іншого від них і не очікував , тобто не надіявся на сильну допомогу від них.

• Подобається 3

Только что, Конструктор сказал:

Безумовно вони мають що дати.

Хто хоче дати той дає і не анонсує , а якщо і анонсує то коли вже дав , чи в дорозі , або підготовлене до відправки. Німці зробили гучну заяву що дадуть важке озброєння , а потім почали шукати причини щоб не давати. Я іншого від них і не очікував.

Там як газети пишуть, це може коштувати посад самим вищим  керівникам у владі. Тому на їх місці був би обережним.

• Подобається 1

1 година тому, ромео сказав:

Коли в церкві дзвонять, напевно щось сталось.....???

• Подобається 1

2 години тому, bdjolar10 сказав:

Єдине, в чому я сумніваюсь, що це подається інформація від "невідомого полковника".

Цитата

Внимание дезинформация.

Сетка Шария и россиян разгоняет тему «распила гуманитарки» и делает вбросы о якобы проблемах с доставкой западного оружия из-за таможни.

Фейки сделаны через блогера Швеца, бывшего КГБиста. Главная цель - обвинить власть в якобы коррупции на помощи для разгона зрады и подрыва морального духа армии.

Но эти фейки не зацепят армию, которая видит реально, что оружие постоянно приходит на фронт. Также гуманитарной помощью завалено все там, где рашисты не блокируют подвоз .

На таможне блокируют лишь грузы без документов и данных получателя, ведь фуры без документации гонит российская агентура, пытаясь провезти товары военного назначения для своих ДРГ.

• Подобається 2

7 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

Сетка Шария и россиян разгоняет тему «распила гуманитарки»

А навіщо Ви їх слухаєте і  рекламуєте. З точки зору гігієни тих ресурсів взагалі торкатись не варто.

5 хвилин тому, nibond сказав:

А навіщо Ви їх слухаєте і  рекламуєте. З точки зору гігієни тих ресурсів взагалі торкатись не варто.

Я петушарія не слухаю з 2009 року, коли воно чмо лягло спочатку під МВД, а потім під росію. 

А цитату я привів з форуму виноградників. Виявляється, що то самий великий форум (садоводі і виноградників) і він УКРАЇНСЬКИЙ (адміністратор)

26 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Швець_Юрій_Борисович

тільки вчора даного блогера переглянув, на іншому форумі. Навіть не знав, в скількох розслідуваннях він був замішаний

і до цих пір безперешкодно вєщає, в т.ч. на провідні канали

що цікаво, ще раніше рекомендували мені його прихильники Президента, я якось проігнорував, а тут... :dntknw:

• Подобається 1

14 хвилин тому, Mihail-ves сказав:

Главная цель - обвинить власть в якобы коррупции на помощи для разгона зрады и подрыва морального духа армии.

Швець звертався не до військових, а до влади і до нас, хто воює на дивані, щоб "підтримали" її і не дали впасти в грязь лицем, а не здували пилинки з корони.

А моральний дух армії підриває недостаток зброї, боєприпасів і амуніції. 

8 хвилин тому, nibond сказав:

А моральний дух армії підриває недостаток зброї, боєприпасів і амуніції. 

На жаль, доставити все це на фронт без ПВО неможливо, а у нас її майже немає. Треба збивати 100% ракет, інакше усі поставки будуть роздовбані.:dntknw:

• Подобається 2

18 хвилин тому, Олександр Коваль сказав:

Навіть не знав, в скількох розслідуваннях він був замішаний

В справі Литвиненко і Гонгадзе він  "замішаний", як свідок і експерт.

Якби в такій якості виступали експерти виноградарі, то я б повірив їм.

. А так даруйте.

• Подобається 1

1 хвилину тому, asaltan сказав:

На жаль, доставити все це на фронт без ПВО неможливо, а у нас її майже немає. Треба збивати 100% ракет, інакше усі поставки будуть роздовбані.:dntknw:

Тут один нюанс. Чому все, про що говорить Швець, було зосереджено в одному місці.

Якби цим займались військові, то так ніколи не зробили. Розосередження це аксіома - малі цілі неможливо знищити всі, та й не доцільно дорогими ракетами.

Нафіг Швеця. Це чоловік просто хайпує на темі війни, видаючи домисли та теорії за факти. 

2 години тому, nibond сказав:

Ну от коли приїдуть панцери та пантери - можна і вклонитися. А якщо інформація про те, що вони сопчатку погодилися надати важку артилерію, а потім відмовилися, то нах. вони тута потрібні. 

2 години тому, Wladimir_K сказав:

Навіть молдавани з грузинами сидять на ж ...

В одній країні президент жінка (ще в перший день подумав, який би нам пздць був, яки Юля в той момент була президентом), а в іншій відверті агенти кремля. Короче, здулися грузини, якщо говорити по більшості. 

2 години тому, Олександр Коваль сказав:

Автор відео правий (частково точно), варто поглянути на тих, хто сів на так звану "гуманітарку"

Справа в тому, що він приплів військову допомогу до гуманітарки і на цьому побудував свої страшні теорії. Короче - нафіг, нафіг. Нехай на россія-1 іде виступати. 

1 годину тому, Wladimir_K сказав:

Там як газети пишуть, це може коштувати посад самим вищим  керівникам у владі. Тому на їх місці був би обережним.

Ну, Трампу, також імпічмент деякі пророкували. Те, що написано і те, що буде насправді - дуже різні речі. Особливо, знаючи скільки бабла росіяни влили в німців за останні десятиліття. Це ж не про Шольца одного історія. 

1 годину тому, Жало сказав:

Коли в церкві дзвонять, напевно щось сталось.....???

Якщо в дворі в себе повішати дзвона, то ще не означає, що у тебе вдома церква. 

• Подобається 8

37 хвилин тому, Sanich сказав:

то нах. вони тута потрібні. 

Це понти, які не мають нічого спільного зі здоровим глуздом. Наприклад, мені було соромно, бо це відверте приниження  всіх німців, їх державного символу. Штанмайєр не просто політик, це президент союзної на сьогодні нам держави, яка складає основу ЄС. Допомога Німеччини в грошовому еквіваленті найбільша з країн ЄС.

Як приклад, Великобританія в часи ІІ світової. Вона з літа 1940 р протягом року наодинці  вела битву за Британію проти гітлерівської агресії не маючи військової переваги. Та й США на початку недостатньо допомагала Лондону. Ситуація дуже схожа з нашою. Ссср тоді був союзником гітлера і всіляко йому допомагав ресурсами.

Але це не завадило потім Черчілю сідати за один стіл переговорів зі сталіним, проголошувати тости, хоч він добре знав з ким має справу і приводів ненавидіти мав більш, ніж достатньо. Яйця в нього від цього слабші не стали.

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...