Лавр Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 50 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Кажуть на початку травня хочуть хнр створити. Так, дивлячись на різницю в поведінці до місцевого населення по Україні то такі наміри в них були. Чули в Г. Пристані навіть депутат ВР зі СН об*явився то це можливе. Сальдо зі Старчеусом тут вештаються - такі знайдуться, а більшість вплутуваться не буде. Багато активних зараз покидають місто. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 23 минуты назад, Лавр сказал: Так, дивлячись на різницю в поведінці до місцевого населення по Україні то такі наміри в них були. Чули в Г. Пристані навіть депутат ВР зі СН об*явився то це можливе. Сальдо зі Старчеусом тут вештаються - такі знайдуться, а більшість вплутуваться не буде. Багато активних зараз покидають місто. Про депутата знаю. Вирішив, що гроші то "святе". Не впевнений, що це для нього закінчиться безслідно. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 1 година тому, Wladimir_K сказав: Про депутата знаю. Вирішив, що гроші то "святе". Не впевнений, що це для нього закінчиться безслідно. його рішення дивне, можливо давня ниточка через суркова та мертвечука прокладена. Та і в зв*язку з арештом останього, тільки припущення. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 апреля, 2022 5 годин тому, ромео сказав: А якщо гуморист, то головнокомандувачем? Так. Більш того - філолог та лінгвіст можуть бути. Навіть сантехнік чи електрик. Але ти віддаєш лише наказ - наступаємо або відступаємо, б"ємося або здаємося, на основі даних і пропозицій які тобі приносять десятки суперкваліфікованих військових. Саму ж військову операцію планують і реалізовують військові, а не президент каже куди і як рухати війська. Тобто за головнокомандуючим стоять десятки кваліфікованих військових і найповніша розвіднформація. А що чи хто стоять за журналістом, крім його спонсора, на якого він відпрацьовує? 4 години тому, asaltan сказав: Черчіль теж починав, як журналіст, а потім був і воєнним міністром і прем'єр-міністром. Я вище це і написав. 4 години тому, asaltan сказав: На мою думку, ні українська, ні російська сторона усієї правди не скажуть. Звичайно. Хіба що після війни. 4 години тому, asaltan сказав: Залишається коментаторам додумувати за них. Хай додумують, але не варто це видавати за експертну думку, чи ТИМ БІЛЬШЕ, за факт. І не варто на цьому будувати своє відношення до того, що відбувається. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 апреля, 2022 В цьому стрімі Арестович добре пояснює, чому влада не оголошувала евакуацію завчасно. Як і багато інших цікавих речей. Все таки, він, одна із найпоінформованіших людей в країні, хто виходить до мікрофону і відповідає на запитання, а не просто читає текст з листочка. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 2 часа назад, Sanich сказал: Так. Більш того - філолог та лінгвіст можуть бути. Навіть сантехнік чи електрик. Але ти віддаєш лише наказ - наступаємо або відступаємо, б"ємося або здаємося, на основі даних і пропозицій які тобі приносять десятки суперкваліфікованих військових. Саму ж військову операцію планують і реалізовують військові, а не президент каже куди і як рухати війська. Тобто за головнокомандуючим стоять десятки кваліфікованих військових і найповніша розвіднформація. А недавній пост Арестовича, який я розміщував недавно? Він же каже трохи інше... типу шо без головнокомандувача Залужний нічо не робе... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 апреля, 2022 21 хвилину тому, ромео сказав: А недавній пост Арестовича, який я розміщував недавно? Він же каже трохи інше... типу шо без головнокомандувача Залужний нічо не робе... Мені здається, що ви явно перекручуєте, або ж не так зрозуміли. Звичайно, що Залужний отримує одобрення на всі дії армії, але, ЯВНО, що не Зеленський займається плануванням операцій. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 Нова версія як все було із поссиланням на RT Цитата Было выпущено около 300 ракет "Гарпун", "Томогавк", "Нептун" и каждая из 64-х С-300 и "Оса" нашла свою цель... Но ракет просто не хватило... Ещё часть ракет было сбито комплексами АК-630, но ракеты продолжали лететь... Тогда капитан из табельного "Макарова" сбил три "Гарпуна" и один "Томогавк"... Ещё по две ракеты сбили старпом и замполит... И вот тут, пердя и дымя, последними, подлетели две самые уебищные украинские ракеты... Они летели прямо в круизный лайнер с детьми-инвалидами и командир принял решение прикрыть своим кораблем мирный лайнер... В последний момент крейсер успел выпустьть 16 противокарабельных ракет... 16 кораблей НАТО в Средиземном море, уже который день не выходят на связь... 1 14 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 11 часов назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Фальстарт. Слабаки То понятно но прилетать меньше не стало а вот больше таки да..... Никуда нормально не сходишь.... Еще и стало прилетать в район второго точка.... 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 Сьогодні день передачі важкою артелерії. Великобританія, далі США, а потім Канада заявили про постачання важкого озброєння. Особисто мені здається, що в більшості ми побачимо дрони камікадзе і безпілотники. Байрактар цікавий безпілотник, але у США є ще більш цікавіші зразки, так само як дрони камікадзе. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 5 часов назад, Sanich сказал: Мені здається, що ви явно перекручуєте, або ж не так зрозуміли. Звичайно, що Залужний отримує одобрення на всі дії армії, але, ЯВНО, що не Зеленський займається плануванням операцій. Не знаю, я бачу текст (букви) від високопосадовця, де чорним по білому написано, що він "руководит Силами обороны" і "без прямого приказа главнокомундующего ни Залужный, ни ЗСУ ... " і т.д. по тексту. Чому я маю домислювати щось іще? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 19 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 19 апреля, 2022 9 хвилин тому, ромео сказав: Не знаю, я бачу текст (букви) від високопосадовця, де чорним по білому написано, що він "руководит Силами обороны" і "без прямого приказа главнокомундующего ни Залужный, ни ЗСУ ... " і т.д. по тексту. Чому я маю домислювати щось іще? Вибачте, але, мені здається, нас різне сприйняття виразу "руководит". Спробую спростити ситуацію. У школі директор "руководит" школою чи ні? І якщо він по профілю фізрук, чи "руководит" він вчителем хімії? Але хто складає план та слідкує за його виконанням для викладання предмету "хімія"? Чи може директор школи заявити - я керую навчальним процесом в школі? Чи кожен вчитель сам собі отаман? 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 2 часа назад, Александр К. сказал: То понятно но прилетать меньше не стало а вот больше таки да..... Никуда нормально не сходишь.... Еще и стало прилетать в район второго точка.... Неможна отак брать і стрілять по мирним городам. Ну от ніззя! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 апреля, 2022 Share Опубликовано 19 апреля, 2022 8 часов назад, Sanich сказал: Вибачте, але, мені здається, нас різне сприйняття виразу "руководит". Спробую спростити ситуацію. У школі директор "руководит" школою чи ні? І якщо він по профілю фізрук, чи "руководит" він вчителем хімії? Але хто складає план та слідкує за його виконанням для викладання предмету "хімія"? Чи може директор школи заявити - я керую навчальним процесом в школі? Чи кожен вчитель сам собі отаман? Блін, це вже дуже далеко від кістяка питання... Ми не обговорюємо НАШЕ з вами уявлення і розуміння суті слів. Ми ж не філологи чи лінгвісти якісь там... В будь якому разі Ваші уявлення про суть цього терміну можуть кардинально відрізнятись від того як насправді "ТАМ" все відбувається. Ви розумієте ЯК має бути, бо так логічно (ніби). Але чи так це проходить десь там? Звідки то відомо? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 9 часов назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Неможна отак брать і стрілять по мирним городам. Ну от ніззя! Та Вы шо то все военные объекты... вот прямо очень замаскированые.... ссуки блин... сказал бы по другому да боюсь Саныч ругаться будет. Нам лет 5 отстраиваться чтоб Харьков стал таким как прежде... 1 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 1 хвилину тому, Александр К. сказав: Нам лет 5 отстраиваться чтоб Харьков стал таким как прежде... Може і 10, але відбудуємо, зараз багато міст зруйновано. Зараз головне щоб московія згинула як держава, а потім буде велике будівництво 11 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 24 минуты назад, Александр К. сказал: Та Вы шо то все военные объекты... вот прямо очень замаскированые Для них - да, бо практично в кожному будинку сидить "бєндєровєц ілі націоналіст" Бачив інтерв'ю одного їхнього пілота, то він каже, що "ми точно знаємо, шо в будинку сидять нацики, а напис "ДІТИ" на заборі - то вони так маскуються, бо бояться воювати" 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 10 часов назад, Sanich сказал: Вибачте, але, мені здається, нас різне сприйняття виразу "руководит". Спробую спростити ситуацію. У школі директор "руководит" школою чи ні? І якщо він по профілю фізрук, чи "руководит" він вчителем хімії? Але хто складає план та слідкує за його виконанням для викладання предмету "хімія"? Чи може директор школи заявити - я керую навчальним процесом в школі? Чи кожен вчитель сам собі отаман? Та чого там, тут інші критерії в дії. От для прикладу директором гімназії в Енергодарі призначили електрика. Тут головне "відданість принципам". Це вже було в історії, просто ми забули і можна сказати "розслабилися". Дивися, як директор місцевого ринку все віддає під камеру майно "на розвиток нової влади". Чесно ту нічого нового, це якось "дежавю". Це як в тій пісні "кто был ничем тот станет всем". Тут головне на демонстрації і мітинги ходити і виявляти кругом "ворожих агентів". Стандартно це "сусіди", які живуть краще. Мене навіть дивує, що за цей час забули? 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 1 час назад, rudakov сказал: Може і 10, але відбудуємо, зараз багато міст зруйновано. Зараз головне щоб московія згинула як держава, а потім буде велике будівництво Згадайте історичні події 1917 р. Дуже вже це погано закінчується. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 1 година тому, rudakov сказав: Зараз головне щоб московія згинула як держава, Нажаль те що залишиться буде потребувать також великих вливань та уваги. Після 45 р велика частина населення років 5 лише розписувалась в отримувані заробітку, а деяким і це було недоступно. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 17 минут назад, Лавр сказал: Нажаль те що залишиться буде потребувать також великих вливань та уваги. Після 45 р велика частина населення років 5 лише розписувалась в отримувані заробітку, а деяким і це було недоступно. На моїй території 1946 р. був сильний голод моя покійна бабка "їла гнилу" картоплю, щоб вижити. Всі сусідні села були спалені, жили у землянках. 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 У нас також був голод після війни, дядько їздив с тіткою міняв речі на їжу західніше розповідали. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 Та на всій території України був голод 46-47 рік . 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
whale Опубликовано 20 апреля, 2022 Share Опубликовано 20 апреля, 2022 Https://is.gd/JSfeQ8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения