Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Только что, ДобровоЛ сказал:

Просто й на ньому сиділи ті ж тупоголові орки , що й під Чорнобаєвкою! :rofl:

Ось побачите, ще й не один там есмінець повторить його долю. :IMHO:

Я думаю там буде ганебний кінець і не одного корита, принаймні так хотілось би

• Подобається 2
  • Переможемо 2

1 хвилину тому, artemishe сказав:

Я думаю там буде ганебний кінець і не одного корита, принаймні так хотілось би

То не корито! То повноцінний сучасний ракетний крейсер. У тому то й цінність цієї перемоги! :ay:

• Подобається 6

2 години тому, Конструктор сказав:

Ця іграшка мала ППО , він мав закривати небо і для інших кораблів , але не зміг для себе закрити.:):UA:

Саме так! Повірте, то дуже сильна зброя як у плані ППО , так і в морських баталіях чи в стрільбі по берегових об'єктах . Тим то й цінна ця перемога!:UA: 

Але мавпа теж не знала б як користуватися гранатами чи автоматом.

Хоча бачив одне відео, де вона з успіхом то робила. :umora:

А у нас недобудований відсотків на 10 далеко не гірший був на стапелях крейсер "Україна". Його збиралися ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! Тупіше рішень нашого керівництва, повірте, я ще пока не зустрічав.  Знаю про що говорю - півтора року до служби я пропрацював на суднобудівному заводі в Миколаєві, а потім ще три роки прослужив строкову на флоті.  :IMHO:

• Подобається 5

11 годин тому, шаруда сказав:

Кстати, наши спецы сообщили, что в прошлом году сделали всего-лишь около десятка ракет и прекратили их выпуск из-за недофинансирования оборонного заказа... Вывод сами сделаете или помочь?;).

добавлю, припинили фінансування і підтримку проектів Нептуна для авіації та кораблів. Тобто згорнули проект повністю.

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Сумно 1

26 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

А у нас недобудований відсотків на 10 далеко не гірший був на стапелях крейсер "Україна". Його збиралися ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! Тупіше рішень нашого керівництва, повірте

Не вірю. Корабель то дуже дорога штука а ефективність під питанням (потоплена масква гарний цьому приклад) Краще вже ті Нептуни клепати  - і дешевше і ефективніше...:IMHO:

• Подобається 10
  • Переможемо 2

54 минуты назад, ДобровоЛ сказал:

А у нас недобудований відсотків на 10 далеко не гірший був на стапелях крейсер "Україна". Його збиралися ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! Тупіше рішень нашого керівництва, повірте, я ще пока не зустрічав.  Знаю про що говорю - півтора року до служби я пропрацював на суднобудівному заводі в Миколаєві, а потім ще три роки прослужив строкову на флоті.  :IMHO:

Те що ви працювали на заводі ні про що не говорить , як ви можете стверджувати що цей кусок металобрухту можна з користю використати. Якщо всі пускові установки проектувались під радянські на сьогодні москальські ракети. 

• Подобається 2

1 годину тому, artemishe сказав:

Мені здається застосування такого крейсера в умовах чорного моря, це тільки тому шо Україні немає чи відповідати.. але як виявилось не зовсім немає

Це була ключова одиниця чм флоту , без нього ефективність інших суден падає в рази.:IMHO: Москальська самовпевненість теж зіграла свою роль.:UA:

• Подобається 4
  • Дякую 1

Сегодняшний обстрел Харькова. А вообще последние 3-4 дня интенсивность обстрела возросла в несколько раз

• Сумно 7
  • Переможемо 1

Жуткие кадры, в квартиру можно попасть только с крыши.

• Подобається 1
  • Сумно 4
  • Переможемо 1

39 минут назад, Фомич сказал:

Сегодняшний обстрел Харькова. А вообще последние 3-4 дня интенсивность обстрела возросла в несколько раз

Найближчі тижні будуть обстрілювати сильно. Дуже злі через затоплення крейсера. А срсрівського металалому є ще багато.

5 часов назад, Конструктор сказал:

Це була ключова одиниця чм флоту , без нього ефективність інших суден падає в рази.:IMHO: Москальська самовпевненість теж зіграла свою роль.:UA:

Саме самовпевненість і традиційне їхнє "разгильдяйство".

• Подобається 1
  • Сумно 1
  • Переможемо 1

6 годин тому, Бджолопотам сказав:

Не вірю. Корабель то дуже дорога штука а ефективність під питанням (потоплена масква гарний цьому приклад) Краще вже ті Нептуни клепати  - і дешевше і ефективніше...:IMHO:

Морська держава без флоту - то пусте місце, солом'яний бичок . Багато обіцяної зброї нам через порти доставили? А скільки наших торгових суден захвачено з товарами ви в курсі?:ah: А все тому , що  у нас відсутній флот! А Нептуни аж ніяк не можуть замінити усіх функції військо-морських сил.

Та й взагалі, флот то є обов'язкова структура повноцінної держави. І це однозначно, як аксіома. Азовське море ми вже здали повністю , й не помогли ніякі нам Нептуни. А скільки суден у нас вже полонили разом з товарами, поцікавтеся?!   Згадайте початок війни  і блокаду москалями усього нашого морського периметру аж до половини Чорного моря. Поважають міць, а вона у нинішньому світі без сильного сучасного флоту просто НЕМОЖЛИВА !

Атомну зброю через отакі думки  як ваша щодо флоту пане  @Бджолопотам  і подібних вам ми вже здали. Ну, й що ми тепер маємо у себе в державі від  "братнього" народу ?! 

А те, що ті орки не змогли навіть себе захистити на тому суперовому ракетному крейсеру,- свідчення їх тупості, як виродків алкоголічної нації варварів. Бо в Союзі чи не всі найвідповідальніші посади на флоті посідали українці! :IMHO:

• Подобається 3
  • Дякую 1

6 годин тому, uam_63 сказав:

Те що ви працювали на заводі ні про що не говорить , як ви можете стверджувати що цей кусок металобрухту можна з користю використати. Якщо всі пускові установки проектувались під радянські на сьогодні москальські ракети. 

А їх у нас на складах у нас що вже їх немає? Але корабельні ракетні установки елементарно можна модернізувати. То не проблема.:IMHO:

• Подобається 2
  • Здивований 1

17 минут назад, ДобровоЛ сказал:

флот то є обов'язкова структура повноцінної держави. І це однозначно, як аксіома

Ну добре, десь я з вами згоден. Де взяти 10-20 млрд долларів на флот? Тому вибір невеликий, або маєш тотальну перевагу, або клепаєш ракєти..

• Подобається 2
  • Переможемо 1

6 часов назад, Конструктор сказал:

Мені часто пригадується ще задовго до війни розповсюджували пропагандистські відео і як вони самі кажу «на серйозных щах» розглядали шанси російського флоту проти авіаносної групи сша:umora: от би я хотів на це подивитись… скіки протримались би ці сцикуни зі своєю  самовпевненістю та недбальством

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

15 хвилин тому, artemishe сказав:

Мені часто пригадується ще задовго до війни розповсюджували пропагандистські відео і як вони самі кажу «на серйозных щах» розглядали шанси російського флоту проти авіаносної групи сша:umora: от би я хотів на це подивитись… скіки протримались би ці сцикуни зі своєю  самовпевненістю та недбальством

Так в них всюди : "хвальби- повні торби" і армія і флот , в Україні багато їх страшилок розвіялось . Не напавши на нас могли б і далі залякувати , а так вже мало хто повірить.

• Подобається 5
  • Дякую 1

15 минут назад, Конструктор сказал:

Так в них всюди : "хвальби- повні торби" і армія і флот , в Україні багато їх страшилок розвіялось . Не напавши на нас могли б і далі залякувати , а так вже мало хто повірить.

Саме так. Та й зброю у світі могли продавати на право і на ліво, а тепер весь світ дивиться на все це і "офігіває". Не тільки пропаганда росіян забомбила, але до цього і увесь світ.

От в чому майстри, то пропаганді, тільки зараз все розвалюється. Фіни до кінця літа будуть в НАТО.

40 минут назад, artemishe сказал:

Читаю в телеграм каналах, що на крейсері ще якісь супер дорогі протиракетні мощі були за величезні гроші. 

• Переможемо 1

Можна передбачити, що наступним буде збито - це стратегічний бомбардувальник сімейства ТУ.

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 годину тому, ДобровоЛ сказав:

Поважають міць, а вона у нинішньому світі без сильного сучасного флоту просто НЕМОЖЛИВА !

А гроші є у вас на сильний і сучасний флот? 

От тож бо...

• Переможемо 1

8 часов назад, Лавр сказал:

Тобто згорнули проект повністю.

Сват работал на заводе где их делали. В 2020г. урезали финансирование "до нельзя". В 2021 - прекратили. Люди начали увольняться. Теперь попробуй их вернуть... Ну кто-то должен за ЭТО ответить?. А Данилов начал бессовестно петь дифирамбы Зе. Вроде как только благодаря Зе у нас появились эти ракеты в достаточных количествах:blink:... Толь-только отогнали абиззян от Киева и сразу пошел обман и лизоблюдство:frusty:.

• Подобається 2
  • Дякую 3
  • Здивований 1

1 час назад, artemishe сказал:

Тому вибір невеликий, або маєш тотальну перевагу, або клепаєш ракєти..

:)... Або "Велике будівництво";).

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 годину тому, artemishe сказав:

Ну добре, десь я з вами згоден. Де взяти 10-20 млрд долларів на флот? Тому вибір невеликий, або маєш тотальну перевагу, або клепаєш ракєти..

Одне іншому не заважає. Але флот має постати  у нас у нашому Криму!

Колись я пропонував згадати  забуте  цікаве починання: кожному великому місту чи області віднайти кошти для будівництва хоча б одного Малого Ракетного Корабля, назвавши його іменем власного міста чи обласного центру. І щоб там служили вихідці з цих міст. Пожертви мали б бути добровільними. Це не такі вже й захмарні кошти... :IMHO:

• Подобається 3

11 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Колись я пропонував згадати  забуте  цікаве починання: кожному великому місту чи області віднайти кошти для будівництва хоча б одного Малого Ракетного Корабля, назвавши його іменем власного міста чи обласного центру. І щоб там служили вихідці з цих міст. Пожертви мали б бути добровільними. Це не такі вже й захмарні кошти...

Смілива думка...

Колись збирали всією державою на "український комбайн"...

А Ви кажете місто...

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1

2 часа назад, ДобровоЛ сказал:

А їх у нас на складах у нас що вже їх немає? Але корабельні ракетні установки елементарно можна модернізувати. То не проблема.:IMHO:

На складах немає і небуло і зробити з цього вже нічого не можна. Якщо не вірите послухайте численні інтервю Чмут Тарас з фонду ,, Повернись живим ,, людина повністю в темі і володіє інформацією.

• Переможемо 1

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Можна передбачити, що наступним буде збито - це стратегічний бомбардувальник сімейства ТУ.

Збити його взагалі не проблема , просто вони сцють залітати в наш повітряний простір і працюють з тереторії московії. А там ми немаєм чим їх дістати.

3 минуты назад, uam_63 сказал:

Збити його взагалі не проблема , просто вони сцють залітати в наш повітряний простір і працюють з тереторії московії. А там ми немаєм чим їх дістати.

Ракети закінчуються. Є багато Точок У і бомб до ТУ. Сьогодні ТУ бомбили Маріуполь.

• Сумно 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...