artemishe Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 Только что, ДобровоЛ сказал: Просто й на ньому сиділи ті ж тупоголові орки , що й під Чорнобаєвкою! Ось побачите, ще й не один там есмінець повторить його долю. Я думаю там буде ганебний кінець і не одного корита, принаймні так хотілось би 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 1 хвилину тому, artemishe сказав: Я думаю там буде ганебний кінець і не одного корита, принаймні так хотілось би То не корито! То повноцінний сучасний ракетний крейсер. У тому то й цінність цієї перемоги! 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 2 години тому, Конструктор сказав: Ця іграшка мала ППО , він мав закривати небо і для інших кораблів , але не зміг для себе закрити. Саме так! Повірте, то дуже сильна зброя як у плані ППО , так і в морських баталіях чи в стрільбі по берегових об'єктах . Тим то й цінна ця перемога! Але мавпа теж не знала б як користуватися гранатами чи автоматом. Хоча бачив одне відео, де вона з успіхом то робила. А у нас недобудований відсотків на 10 далеко не гірший був на стапелях крейсер "Україна". Його збиралися ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! Тупіше рішень нашого керівництва, повірте, я ще пока не зустрічав. Знаю про що говорю - півтора року до служби я пропрацював на суднобудівному заводі в Миколаєві, а потім ще три роки прослужив строкову на флоті. 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Лавр Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 11 годин тому, шаруда сказав: Кстати, наши спецы сообщили, что в прошлом году сделали всего-лишь около десятка ракет и прекратили их выпуск из-за недофинансирования оборонного заказа... Вывод сами сделаете или помочь?. добавлю, припинили фінансування і підтримку проектів Нептуна для авіації та кораблів. Тобто згорнули проект повністю. 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 26 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: А у нас недобудований відсотків на 10 далеко не гірший був на стапелях крейсер "Україна". Його збиралися ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! Тупіше рішень нашого керівництва, повірте Не вірю. Корабель то дуже дорога штука а ефективність під питанням (потоплена масква гарний цьому приклад) Краще вже ті Нептуни клепати - і дешевше і ефективніше... 10 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 54 минуты назад, ДобровоЛ сказал: А у нас недобудований відсотків на 10 далеко не гірший був на стапелях крейсер "Україна". Його збиралися ДЕМІЛІТАРИЗУВАТИ ! Тупіше рішень нашого керівництва, повірте, я ще пока не зустрічав. Знаю про що говорю - півтора року до служби я пропрацював на суднобудівному заводі в Миколаєві, а потім ще три роки прослужив строкову на флоті. Те що ви працювали на заводі ні про що не говорить , як ви можете стверджувати що цей кусок металобрухту можна з користю використати. Якщо всі пускові установки проектувались під радянські на сьогодні москальські ракети. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 1 годину тому, artemishe сказав: Мені здається застосування такого крейсера в умовах чорного моря, це тільки тому шо Україні немає чи відповідати.. але як виявилось не зовсім немає Це була ключова одиниця чм флоту , без нього ефективність інших суден падає в рази. Москальська самовпевненість теж зіграла свою роль. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 Сегодняшний обстрел Харькова. А вообще последние 3-4 дня интенсивность обстрела возросла в несколько раз VID_20220415_160331_222.mp4 7 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 Жуткие кадры, в квартиру можно попасть только с крыши. VID_20220414_160224_300.mp4 1 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 39 минут назад, Фомич сказал: Сегодняшний обстрел Харькова. А вообще последние 3-4 дня интенсивность обстрела возросла в несколько раз VID_20220415_160331_222.mp4 Найближчі тижні будуть обстрілювати сильно. Дуже злі через затоплення крейсера. А срсрівського металалому є ще багато. 5 часов назад, Конструктор сказал: Це була ключова одиниця чм флоту , без нього ефективність інших суден падає в рази. Москальська самовпевненість теж зіграла свою роль. Саме самовпевненість і традиційне їхнє "разгильдяйство". 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 6 годин тому, Бджолопотам сказав: Не вірю. Корабель то дуже дорога штука а ефективність під питанням (потоплена масква гарний цьому приклад) Краще вже ті Нептуни клепати - і дешевше і ефективніше... Морська держава без флоту - то пусте місце, солом'яний бичок . Багато обіцяної зброї нам через порти доставили? А скільки наших торгових суден захвачено з товарами ви в курсі? А все тому , що у нас відсутній флот! А Нептуни аж ніяк не можуть замінити усіх функції військо-морських сил. Та й взагалі, флот то є обов'язкова структура повноцінної держави. І це однозначно, як аксіома. Азовське море ми вже здали повністю , й не помогли ніякі нам Нептуни. А скільки суден у нас вже полонили разом з товарами, поцікавтеся?! Згадайте початок війни і блокаду москалями усього нашого морського периметру аж до половини Чорного моря. Поважають міць, а вона у нинішньому світі без сильного сучасного флоту просто НЕМОЖЛИВА ! Атомну зброю через отакі думки як ваша щодо флоту пане @Бджолопотам і подібних вам ми вже здали. Ну, й що ми тепер маємо у себе в державі від "братнього" народу ?! А те, що ті орки не змогли навіть себе захистити на тому суперовому ракетному крейсеру,- свідчення їх тупості, як виродків алкоголічної нації варварів. Бо в Союзі чи не всі найвідповідальніші посади на флоті посідали українці! 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 6 годин тому, uam_63 сказав: Те що ви працювали на заводі ні про що не говорить , як ви можете стверджувати що цей кусок металобрухту можна з користю використати. Якщо всі пускові установки проектувались під радянські на сьогодні москальські ракети. А їх у нас на складах у нас що вже їх немає? Але корабельні ракетні установки елементарно можна модернізувати. То не проблема. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 17 минут назад, ДобровоЛ сказал: флот то є обов'язкова структура повноцінної держави. І це однозначно, як аксіома Ну добре, десь я з вами згоден. Де взяти 10-20 млрд долларів на флот? Тому вибір невеликий, або маєш тотальну перевагу, або клепаєш ракєти.. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
artemishe Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 6 часов назад, Конструктор сказал: Це була ключова одиниця чм флоту , без нього ефективність інших суден падає в рази. Москальська самовпевненість теж зіграла свою роль. Мені часто пригадується ще задовго до війни розповсюджували пропагандистські відео і як вони самі кажу «на серйозных щах» розглядали шанси російського флоту проти авіаносної групи сша от би я хотів на це подивитись… скіки протримались би ці сцикуни зі своєю самовпевненістю та недбальством 3 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 15 хвилин тому, artemishe сказав: Мені часто пригадується ще задовго до війни розповсюджували пропагандистські відео і як вони самі кажу «на серйозных щах» розглядали шанси російського флоту проти авіаносної групи сша от би я хотів на це подивитись… скіки протримались би ці сцикуни зі своєю самовпевненістю та недбальством Так в них всюди : "хвальби- повні торби" і армія і флот , в Україні багато їх страшилок розвіялось . Не напавши на нас могли б і далі залякувати , а так вже мало хто повірить. 5 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 15 минут назад, Конструктор сказал: Так в них всюди : "хвальби- повні торби" і армія і флот , в Україні багато їх страшилок розвіялось . Не напавши на нас могли б і далі залякувати , а так вже мало хто повірить. Саме так. Та й зброю у світі могли продавати на право і на ліво, а тепер весь світ дивиться на все це і "офігіває". Не тільки пропаганда росіян забомбила, але до цього і увесь світ. От в чому майстри, то пропаганді, тільки зараз все розвалюється. Фіни до кінця літа будуть в НАТО. 40 минут назад, artemishe сказал: Мені часто пригадується ще задовго до війни розповсюджували пропагандистські відео і як вони самі кажу «на серйозных щах» розглядали шанси російського флоту проти авіаносної групи сша от би я хотів на це подивитись… скіки протримались би ці сцикуни зі своєю самовпевненістю та недбальством Читаю в телеграм каналах, що на крейсері ще якісь супер дорогі протиракетні мощі були за величезні гроші. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 Можна передбачити, що наступним буде збито - це стратегічний бомбардувальник сімейства ТУ. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 1 годину тому, ДобровоЛ сказав: Поважають міць, а вона у нинішньому світі без сильного сучасного флоту просто НЕМОЖЛИВА ! А гроші є у вас на сильний і сучасний флот? От тож бо... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 8 часов назад, Лавр сказал: Тобто згорнули проект повністю. Сват работал на заводе где их делали. В 2020г. урезали финансирование "до нельзя". В 2021 - прекратили. Люди начали увольняться. Теперь попробуй их вернуть... Ну кто-то должен за ЭТО ответить?. А Данилов начал бессовестно петь дифирамбы Зе. Вроде как только благодаря Зе у нас появились эти ракеты в достаточных количествах... Толь-только отогнали абиззян от Киева и сразу пошел обман и лизоблюдство. 2 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 1 час назад, artemishe сказал: Тому вибір невеликий, або маєш тотальну перевагу, або клепаєш ракєти.. ... Або "Велике будівництво". 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 1 годину тому, artemishe сказав: Ну добре, десь я з вами згоден. Де взяти 10-20 млрд долларів на флот? Тому вибір невеликий, або маєш тотальну перевагу, або клепаєш ракєти.. Одне іншому не заважає. Але флот має постати у нас у нашому Криму! Колись я пропонував згадати забуте цікаве починання: кожному великому місту чи області віднайти кошти для будівництва хоча б одного Малого Ракетного Корабля, назвавши його іменем власного міста чи обласного центру. І щоб там служили вихідці з цих міст. Пожертви мали б бути добровільними. Це не такі вже й захмарні кошти... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 11 минут назад, ДобровоЛ сказал: Колись я пропонував згадати забуте цікаве починання: кожному великому місту чи області віднайти кошти для будівництва хоча б одного Малого Ракетного Корабля, назвавши його іменем власного міста чи обласного центру. І щоб там служили вихідці з цих міст. Пожертви мали б бути добровільними. Це не такі вже й захмарні кошти... Смілива думка... Колись збирали всією державою на "український комбайн"... А Ви кажете місто... 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 2 часа назад, ДобровоЛ сказал: А їх у нас на складах у нас що вже їх немає? Але корабельні ракетні установки елементарно можна модернізувати. То не проблема. На складах немає і небуло і зробити з цього вже нічого не можна. Якщо не вірите послухайте численні інтервю Чмут Тарас з фонду ,, Повернись живим ,, людина повністю в темі і володіє інформацією. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 1 час назад, Wladimir_K сказал: Можна передбачити, що наступним буде збито - це стратегічний бомбардувальник сімейства ТУ. Збити його взагалі не проблема , просто вони сцють залітати в наш повітряний простір і працюють з тереторії московії. А там ми немаєм чим їх дістати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 15 апреля, 2022 Share Опубликовано 15 апреля, 2022 3 минуты назад, uam_63 сказал: Збити його взагалі не проблема , просто вони сцють залітати в наш повітряний простір і працюють з тереторії московії. А там ми немаєм чим їх дістати. Ракети закінчуються. Є багато Точок У і бомб до ТУ. Сьогодні ТУ бомбили Маріуполь. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения