Mihail-ves Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 42 хвилини тому, nibond сказав: Люба влада, яка виходить з під контролю народу, здатна на дії, які не відповідають інтересам цього народу. Коли українська влада пробує вийти з під інтересів народу України, її або ставлять на місце, або вона тікає в Ростов. І в нас війна, треба розбиратись не з нашою владою, а з рашистами. Особливо це стосується Миколаївських товаришів, зараз буде тиждень тяжких новин. Тому гриземо рашистів, а не своїх. 12 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 5 годин тому, Avgust Vadim Poltava сказав: А як вам таке? Российские солдаты будут воевать за Украину в легионе "Свобода России" Российские военные перешли на сторону Украины и будут воевать против режима Путина Перешедшим на сторону Украины российским военным выдали форму и шевроны. Также на их амуниции пришит обновленный флаг России: без красной полосы внизу. Целью этих военных является смена правящего режима в России. Они задекларировали свое желание отстранить от власти действующего президента Российской Федерации Владимира Путина. Легион сформирован из солдат, которые добровольно сложили оружие и сдались вместе с военной техникой во время боев на территории Украины. Джерело https://focus.ua/voennye-novosti/511607-rossiyskie-soldaty-budut-voevat-za-ukrainu-v-legione-svoboda-rossii-foto Москалю нема віри - як би вони зброю в наш бік не розвернули в самий непідходящий момент 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 5 годин тому, nibond сказав: Ну і хто тоді б сказав, що Сивоху треба їб..лом на землю класти? На жаль, усі забули про заслуги Сергія Сивохо. В далекому, здається, 1985 році на грі КВН з участю Донецького політехнічного інституту треба було придумати питання до тексту: "ТАСС уполномочен заявить, что такого-то числа на Семипалатинском полигоне было взорвано ядерное устройство мощностью от 5 до 20 килотонн". ДПІ устами Сивохо задав таке питання: А що, хіба не відомо який точно заряд заклали?" Суперники щось відповіли. Правильна відповідь, на думку Сивохо була така: "Заряд заклали, як завжди 5 кілотон, а воно як бабахнуло!!!" Це була нечувана свобода слова - сміятись над ядерною бомбою! До речі, незабаром СРСР відмовився від проведення випробувань ядерної зброї. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 25 хвилин тому, asaltan сказав: До речі, незабаром СРСР відмовився від проведення випробувань ядерної зброї. Дякуючи Сивосі? 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 27 минут назад, asaltan сказал: Правильна відповідь, на думку Сивохо була така: "Заряд заклали, як завжди 5 кілотон, а воно як бабахнуло!!!" Це була нечувана свобода слова - сміятись над ядерною бомбою! Заслуга так заслуга... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 Маріуполь https://www.facebook.com/MstyslavChe/videos/3112779032268970/ 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 Отбросили на 6-10 километров: ВСУ добились успехов на Донбассе 20:31 | 07.04.2022 Горные штурмовики 128-й отдельной горно-штурмовой Закарпатской бригады отбросили российских захватчиков на 6-10 км от города Кременная в Луганской области и продолжают успешно атаковать врага. Об этом говорится в сообщении на Facebook-странице бригады. «Испуганный и деморализованный враг накивал пятками, оставив на украинской земле свою технику и оружие. Пусть радуются те, кому удалось сбежать! Ведь на украинской земли рашистов ждет только смерть!» – говорится в сообщении. 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 1 годину тому, asaltan сказав: Це була нечувана свобода слова - сміятись над ядерною бомбою! До речі, незабаром СРСР відмовився від проведення випробувань ядерної зброї. А над пуйлом і мордором посміятись не додумався, чи не захотів, а жаль. Вже гляди і забули б що це таке, а так дійшло до чого, навіть США довелось ленд ліз включати. Добре, що хоч вчасно їба..ом на підлогу поклали і не встиг нас обсміяти. Вибачаюсь, Ви з ним не з одної альма-матер? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 6 хвилин тому, nibond сказав: А над пуйлом і мордором посміятись не додумався, чи не захотів, а жаль. Над ним сміятись тоді ніззя було,бо коє хто бачив у нього в очах мир. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 1 годину тому, asaltan сказав: На жаль, усі забули про заслуги Сергія Сивохо. В далекому, здається, 1985 році на грі КВН з участю Донецького політехнічного інституту треба було придумати питання до тексту: "ТАСС уполномочен заявить, что такого-то числа на Семипалатинском полигоне было взорвано ядерное устройство мощностью от 5 до 20 килотонн". ДПІ устами Сивохо задав таке питання: А що, хіба не відомо який точно заряд заклали?" Суперники щось відповіли. Правильна відповідь, на думку Сивохо була така: "Заряд заклали, як завжди 5 кілотон, а воно як бабахнуло!!!" Це була нечувана свобода слова - сміятись над ядерною бомбою! До речі, незабаром СРСР відмовився від проведення випробувань ядерної зброї. Я знаю, що в 2020му Сивохо взагалі втратив зв"язок із реальністю. Яка різниця, чим він відзначався в 1985му? 36 хвилин тому, шаруда сказав: ДОсить постити "експертів", які сидять за океаном і вчать українців жити. 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 18 хвилин тому, nibond сказав: Ви з ним не з одної альма-матер? Саме так! Сивоха щось хотів робити, але не знав що і як. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 З першого дя війни відкрив для себе такого собі Карася. Веселий та сміливий хлопець з перодової з цікавим поглядом на все, що відбувається. Найбільше мені запам"яталася фраза в одному із перших відео, щось типу "хлопці не хочуть спати, кажуть, що це ж стільки русні можна пиз..ти." Деякі люди роками чекали можливості порубатися із москалями. 7 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 3 хвилини тому, asaltan сказав: Саме так! Сивоха щось хотів робити, але не знав що і як. Так от кому ми повинні завдячувати за розвал совка, бо в 1985 році Сивосі було всього 16 років, а потім ще стройбат, що він ще міг тоді сам. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 4 хвилини тому, Sanich сказав: З першого дя війни відкрив для себе такого собі Карася. Веселий та сміливий хлопець з перодової з цікавим поглядом на все, що відбувається. Найбільше мені запам"яталася фраза в одному із перших відео, щось типу "хлопці не хочуть спати, кажуть, що це ж стільки русні можна пиз..ти." Деякі люди роками чекали можливості порубатися із москалями. Нарешті взялись за втікачів, початок є, продовження буде. й 3 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 Ще можу навести цікавий приклад героїчної поведінки відомого бізнесмена із Харкова. https://www.facebook.com/sapronov.yuri Мільйонера, власника гольф-клуба біля Харкова. Не виїхав навіть в безпечне місце. В перші дні війни допомагав, в тому числі, тим, що розвозив хліб із хлібозаводу на хлібовозі по місту, так як не було водіїв, які були готові виконувати дану роботу. Поселив у себе в готелі біженців, активно допомагає армії, медикам та простим людям, які залишилися в скруті. В загальному - цікава людина, яка заслуговує на повагу та наслідування. 11 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 50 минут назад, Sanich сказал: Ще можу навести цікавий приклад героїчної поведінки відомого бізнесмена із Харкова. https://www.facebook.com/sapronov.yuri Мільйонера, власника гольф-клуба біля Харкова. Не виїхав навіть в безпечне місце. В перші дні війни допомагав, в тому числі, тим, що розвозив хліб із хлібозаводу на хлібовозі по місту, так як не було водіїв, які були готові виконувати дану роботу. Поселив у себе в готелі біженців, активно допомагає армії, медикам та простим людям, які залишилися в скруті. В загальному - цікава людина, яка заслуговує на повагу та наслідування. https://m.antikor.com.ua/articles/74719-jurij_sapronov._unikaljnaja_harjkovskaja_gnida 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 3 хвилини тому, Фомич сказав: https://m.antikor.com.ua/articles/74719-jurij_sapronov._unikaljnaja_harjkovskaja_gnida Так-так. Сапронову багато заздряь і багато на нього бочку котять. Мені вже згадки, що в Суперіорі був біглий яник, достатньо зрозуміти, що стаття - відверта брехня. Я за Сапроновим слідкую ще десь з 15го року. Його підходу до справ та людей - багатьом варто повчитися. В принципі, в першому реченні статті всі мотиви озвучено. Цитата Миллионер и кандидат в мэры Харькова Юрий Сапронов Я вам привів конкретний приклад. Чоловік, в перші дні війни, коли ризик оточення та захоплення Харкова був максимальний - навіть не спробував виїхати. Сів за баранку грузовика і повіз хліб по місту, бо не було кому. 4 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 https://www.facebook.com/gaidaisergii/posts/10226904900549416 4 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 7 минут назад, Sanich сказал: Так-так. Сапронову багато заздряь і багато на нього бочку котять. Мені вже згадки, що в Суперіорі був біглий яник, достатньо зрозуміти, що стаття - відверта брехня. Я за Сапроновим слідкую ще десь з 15го року. Його підходу до справ та людей - багатьом варто повчитися. В принципі, в першому реченні статті всі мотиви озвучено. Я вам привів конкретний приклад. Чоловік, в перші дні війни, коли ризик оточення та захоплення Харкова був максимальний - навіть не спробував виїхати. Сів за баранку грузовика і повіз хліб по місту, бо не було кому. Может у вас видней, что творилось в Харькове в первые дни войны. А я неделю пробыл под обстрелами в Харькове и не видел. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 3 хвилини тому, Фомич сказав: Может у вас видней, что творилось в Харькове в первые дни войны. А я неделю пробыл под обстрелами в Харькове и не видел. не маю наміру із вами спорити, хоча й не зрозумів як вами написане протирічить тому, що я написав. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 2 минуты назад, Sanich сказал: не маю наміру із вами спорити, хоча й не зрозумів як вами написане протирічить тому, що я написав. Я тоже не спорю. Есть люди которые умеют приспосабливаться к любой ситуации. Я не настолько наивен, чтоб думать, что он остался, чтоб хлеб развозить. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 11 хвилин тому, Фомич сказав: Я тоже не спорю. Есть люди которые умеют приспосабливаться к любой ситуации. Я не настолько наивен, чтоб думать, что он остался, чтоб хлеб развозить. А що йому загрожувало. Один знайомий мені сказав, а чого мені боятись своїх. Для нього і наші свої і орки свої. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 апреля, 2022 Автор Share Опубликовано 7 апреля, 2022 38 хвилин тому, nibond сказав: А що йому загрожувало. Один знайомий мені сказав, а чого мені боятись своїх. Для нього і наші свої і орки свої. А ви стрічку даної людини читали, щоб таке писати? Чи, думаєте, що коли летить бомба, ракета чи снаряд, то вони вибирають між "своїми" та "чужими". 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
шаруда Опубликовано 7 апреля, 2022 Share Опубликовано 7 апреля, 2022 2 часа назад, Sanich сказал: ДОсить постити "експертів", які сидять за океаном і вчать українців жити. Ну, во-первых, это человек, который очень много знает о методах работы ФСБ, СВР м пр. как бывший разведчик, и способен предсказывать дальнейшее поведение высшего руководства сумасшедшего дома. Совьеты в разведчики дураков не брали. Во-вторых,то, что он "за океаном"(это просто его место нахождения), не говорит о том, что он не в курсе того, что происходит в Украине. Тем более, что он искренне переживает за Украину. Он не "вчить українців жити", он тщательно отслеживает события в США, Европе, Китае, рассеи в связи с войной и делает анализ этим событиям с точки зрения разведчика. Глупо бездумно отмахиваться от этой информации. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения