Олександр К Опубликовано 24 февраля Share Опубликовано 24 февраля 36 минут назад, Михаил46 сказал: безстільниковий пакет зроблений на початку травня за сезон приносить 20кг З цим твердженням я би поспорив... скажімо так далеко не всі і не завжди... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 24 февраля Share Опубликовано 24 февраля Сьогодні бачив одного у нас тут перекупа пакетного то дізнався що з Закарпаття в Харків вже замовлено 500 пакетів на перші числа травня по 2500 грн. 2200пакет+300 ящик. Якось так.... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля В 24.02.2026 в 22:40, Олександр К сказал: Сьогодні бачив одного у нас тут перекупа пакетного то дізнався що з Закарпаття в Харків вже замовлено 500 пакетів на перші числа травня по 2500 грн. 2200пакет+300 ящик. Якось так.... Кількість пакетів і ціна на це ще вилами по воді писано, моніторю олх кожного дня нових оголошень немає обновляють оголошення перекупи і в кожного по 5 - 6 оголошень схоже що шаленного попиту не має, я власно ( по пораді перекупа ) записався у трьох, а на днях не далеко знайшов бжолородини правда ціна 3500 договір 8р бджоли номально обсижених не знаю дорого це чі нормально і господарка налаштована щоб як раніше бджіл забрав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 1 година тому, Віталій.В сказав: 8р бджоли номально обсижених Це на даний момент 8р бджоли номально обсижених чи на травень? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 7 минут назад, Сергій-апі сказал: Це на даний момент 8р бджоли номально обсижених чи на травень? Який ще травень? Сказано ж забрати прямо зараз. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 3 часа назад, Гурович сказал: Який ще травень? Сказано ж забрати прямо зараз. Прямо зараз далеко не у всих є по 8 рамок обсиженних... і до квітня нічого не зміниться... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 4 часа назад, Віталій.В сказал: Кількість пакетів і ціна на це ще вилами по воді писано, моніторю олх кожного дня нових оголошень немає обновляють оголошення перекупи і в кожного по 5 - 6 оголошень схоже що шаленного попиту не має, я власно ( по пораді перекупа ) записався у трьох, а на днях не далеко знайшов бжолородини правда ціна 3500 договір 8р бджоли номально обсижених не знаю дорого це чі нормально і господарка налаштована щоб як раніше бджіл забрав. Я б звбрав би по 3500 якщо дійсно хороші сім'ї на 1-10 травня на пів льота і вперед.... Але забирав би десь через місяць після обльота. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій.В Опубликовано 26 февраля Share Опубликовано 26 февраля 3 часа назад, Сергій-апі сказал: Це на даний момент 8р бджоли номально обсижених чи на травень? Домовились після 15того березня, а там по погоді. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 марта Share Опубликовано 2 марта Напишу бо забуду. Не умнічай, каже, бо дам твій номер телефону і скажу шо пакети продаєш по 800 гривень 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта А за пакет з іошкою карніки позаминулорічною яку ціну виставляти. Минулого року продав за 2900. Цього хочу 4500. За 4рр. Норм чи ні для Дніпра?? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 7 часов назад, msgarry сказал: А за пакет з іошкою карніки позаминулорічною яку ціну виставляти. Минулого року продав за 2900. Цього хочу 4500. За 4рр. Норм чи ні для Дніпра?? ІО справжня чи підмальована. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 1 час назад, Пахомич сказал: ІО справжня чи підмальована. З аусвайсом. Від Ліпатова. Хто знає яка ціна на іошок в цьому сезоні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта нормальна ціна чи ні покажуть кількість оборудок.Для загальної картини цін в нашій обл. скажу, що колега сподіваеться продавати сім.( вибирае покупець як правило найсильніші, які на акацію входять в РС) по 4т ₴. Це дочки купленої матки бакфаст(не племінна, користувальна але з за кордону). В цілому бджоли добрі, мед носять гарно , тільки правильно з ними поводитись. Багато кому з колег вдаеться продавати бджіл значно дорожче ринкових, завдяки репутації, що його бджоли того варті. З власного і стороннього досвіду купівли відводків, сімей склалось таке враження що при фарті в вигляді отримання акаціевого меду і продажу його в роздріб можна повернути витрачені на купівлю гроші. Тоді гроші на соняшниковий можна розглядати як премію. В місцях де отримують тільки соняшниковий купувати бджіл безсенсово, с позиції отримання прибутку. На щастя значна частина ринку бджіл в Україні це купівля задля отримання власного задоволення від догляду за ними, а також наївні биснесмени, що мають значні кошти і вважають, що пасіка це справа престижу, традицій пращурів, авторитету серед подібних, при цьому до вуликів не заглядають. Пасічників подібного типу на наше щастя теж вистачае і вони створюють попит, збільшують ціну. Всі ми можемо пригадати проєкти створення пасіки ("Удав", Семенівська) які купівлею значної кількості пакетів добре підігріли ринок. Це позитив, гроші витрачались в країні, в нашій галузі, а те , що проект не видавав продукції теж добре- не конкурували з нами, "старими пасічниками". Хтось заперече, що можна було б ці(швидче всього державні) гроші витратити більш раціонально, погоджуюсь, можна але в нашій, та й в багатьох інших, державі так не працюе. Існуе теорія про всесвітню чиновницьку змову.Начебто держава то не народ а тисячі держслужбовців яких ми начебто обрали для керування нами, і ці милі люди ведуть справи так, щоб більшості населення в державі було зручно жити. Така модель мало де працюе і в усих країнах народ незадоволений своїми правителями, прийнятими законами які ускладнюють життя громадянам, здаються їм безглуздими, плодять дармоїдів, створюють в власній країні анклави чужинських культур. Все те, що ми кажем і думаемо про свою владу в інших країнах так само народ критикуе свою владу. Днями слухав аудиокнигу про те як керував державою Петро1. Здебільше безглуздо. Такі приклади відомі більшості читачив з підручників ,художньої литератури. Коли порахували скільки було видано указів то вийшло по два на день в середньому за час правління. Багато вказівок потребували органів(людей) які наглядатимуть за виконанням. Більшість наказів мали негативні наслідки, наприклад :знімали дзвони для переплавки в гармати-склад бронзи виявився невідповідний, значна кількість вироблених гармат була незадіяна(недіставало пороху, обслуги), Збудований флот з мокрої деревени згнив в Воронежі(тай в інших місцях), ніразу нікуди не виходячи. На один корабель витрачалось до 3тис. стволів дерев різних порід, боячись що не дістане був наказ про заборону вирубки відповідних порід по всій країні( і в приватних лісах землевласників), що порушило господарське життя населення-деревина використовувалась досить широко, прийшлось видавати інший, роз'яснювальний наказ. Чорноморський флот не вирішуе жодних стратегічних завдань допоки Турція контролюе протоки, з ким цим флотом воювати ? З турками, болгарами?З часу свого створіння і до нині стратегічних військових завдань не виконував. Відома з дитинства затія з витрізання борід боярам виглядае як демонстрація повної влади над підданцями мода на безборіддя набирала поширення серед молоді і так, до цього, по друге зовнішньо европейський вигляд не міняв внутрішньої суті людини. Взнав, що видатні історичні особи:Олександр Невський,Дмитро Донський, Іван 3, Іван4, Петро1, стали такими за часів "Советчини", за Сталіна вони йому подобались особисто і з політичних міркувань. Джугашвілі теж керував, втручався в усі сфери діяльності підданців. Нині вважаеться що економіка буяе в тих сферах де в неї найменше втручаються, регулюють. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 16 минут назад, msgarry сказал: З аусвайсом. Від Ліпатова. Хто знає яка ціна на іошок в цьому сезоні? Якщо провіряли трутнів від дочок тої ІО І на дискоїдальне зміщення (кутове зміщення ) і 90% в + то це карніка ІО , Від такої матки я купив би неплідних. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 1 час назад, msgarry сказал: З аусвайсом. Від Ліпатова. Хто знає яка ціна на іошок в цьому сезоні? В прошлом году была 2000гр не думаю что сильно ниже будет. 43 минуты назад, Пахомич сказал: Якщо провіряли трутнів від дочок тої ІО І на дискоїдальне зміщення (кутове зміщення ) і 90% в + то це карніка ІО , Від такої матки я купив би неплідних. Купил в мечтах ,так как передумал бы . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 32 минуты назад, koste сказал: Купил в мечтах ,так как передумал бы . Чого б передумав, якщо то краінка, то дискоїдальне трутнів дочок повино бути + . Звичайно повині бути сірі ,щоб без італьянки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 22 години тому, Пахомич сказав: Якщо провіряли трутнів від дочок тої ІО І на дискоїдальне зміщення (кутове зміщення ) і 90% в + то це карніка ІО , Від такої матки я купив би неплідних. Купуйте пакет і будете собі штампувати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Купуйте пакет і будете собі штампувати Обійдусь без вашої поради. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта В 15.03.2026 в 09:59, Пахомич сказал: Якщо провіряли трутнів від дочок тої ІО І на дискоїдальне зміщення (кутове зміщення ) і 90% в + то це карніка ІО , Від такої матки я купив би неплідних. А шо вже карпатянка не подобається ??? . Замучила драбина ? Чи закінчився гіпс ?? Находу шапки міняють . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта Сьогодні земляк телефонував, він знає що я в ЗСУ, тому цікавився чи не хочу продати бджіл. Каже - попит перевищує пропозицію. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта То мабуть дешеві пакети з Закарпаття.. Виходить що я свої по 2500 пообіцяв і прогадав.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 16 марта Share Опубликовано 16 марта 10 часов назад, Bee.P сказал: А шо вже карпатянка не подобається ??? . Замучила драбина ? Чи закінчився гіпс ?? Находу шапки міняють . І чого мене інтересує дискоїдальне зміщення, доганєте? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 9 годин тому, Пахомич сказав: І чого мене інтересує дискоїдальне зміщення, доганєте? В даному випадку воно вам не допоможе 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта - Степане , ти чого знов на драбину поліз ? знов будеш ті рої знімати ??? - та ні , Марічко , я тіко дискоїдальне зміщення гляну , і всьо , їйбогу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 17 марта Share Опубликовано 17 марта 17 минут назад, yu1986ra сказал: В даному випадку воно вам не допоможе Якщо чесно , то ви для мене зовсім не інтересний співрозмовник і слабенький знавець в бджільництві, Балабольте краще з дятлами на драбині 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.