Перейти к содержанию

Весна/Літо 2021

Alazon

Рекомендуемые сообщения

23 хвилини тому, Мико сказав:

А если хозяин не пустил ,то как ?

54 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав:

то это ещё лучше.. 

Завтра передають +10 і сонячно але вітряно. Знову без обльоту.... 

2 часа назад, Мико сказал:

А если хозяин не пустил ,то как ?

Это уже нужно у пчёл спрашивать как там они.. но я вижу 2 варианта. 1 хозяин уверен что там всё отлично ..  2 хозяин с осени конкретно затарился валерьянкой ..

Только что, Сергей Тюркин сказал:

Это уже нужно у пчёл спрашивать как там они.. но я вижу 2 варианта. 1 хозяин уверен  2 хозяин с осени ..

А я ещё и третий вариант

"Хозяин знает что кобыле делать "

А валериана действительно закуплена с запасом 

Продажа мёда ,облёт пасеки ,без неё не обходятся 

Вот ещё думаю , а не  прикупить ли мне бубен 

59 хвилин тому, Мико сказав:

, а не  прикупить ли мне бубен 

так він, ніби, з валерянкою не дуже

Походу весна ще відміняється на тиждень.

Screenshot_20210303-095927_Weather&Radar.jpg

5 часов назад, staminik сказал:

Теж чекав обльоту 26, температура була +10, але його не було. Тепер цікаво коли мої бджоли підуть на обліт - 4 числа чи може аж 17 хто зна....

Для УС лишь бы корма были...:IMHO1: А там хоть до апреля...

1 час назад, uam_63 сказал:

Так весна обычно по старому стилю начинается 

Природа не подчиняется 

image.jpeg.054b5e6ba3f9b3779fd3ebb0f441a308.jpeg

Декрет о введении в Российской республике западноевропейского календаря был принят на заседании СНК 24 января (6 февраля) 1918 года и 26 января (8 февраля) 1918 года был подписан председателем Совнаркома В. И. Лениным. Даты, соответствующие старому календарю, стали называть «старым стилем», а новому — «новым стилем».

Отож, довыпендривались. Новый стиль, старый стиль. Все ж просто - сначала Юлианский, потом Григорианский. Хотя, Новый год 2 раза отметить тоже не плохо.

Та це горя скільки, уже не знаєш коли різдво.. Начебто в січні, але ж ніби то уже й пройшло. Атмосфера свята якась не та була в цьому році 

3 години тому, uam_63 сказав:

Походу мінімум до кінця березня.

4 години тому, Сергей Тюркин сказав:

Это уже нужно у пчёл спрашивать как там они.. но я вижу 2 варианта. 1 хозяин уверен что там всё отлично ..  2 хозяин с осени конкретно затарился валерьянкой ..

Якщо пропустити ілюзію поміж вух і врахувати всі ризики, то щоб бути спокійним - валер'янка не допоможе, але якщо біля неї положити трішки грошей на нових бджіл на випадок форс мажорів то тільки тоді буде еффект

4 часа назад, uam_63 сказал:

Screenshot_20210303-095927_Weather&Radar.jpg

Хтось поспішив із відкриттям теми:IMHO:

41 минуту назад, Сергій-апі сказал:
4 часа назад, uam_63 сказал:

Походу мінімум до кінця березня.

Все назад вернули ,

замість -8*с поставили +8*с 

тільки що глянув дивітся поки опять непоміняли :umora:

Сьогодні сонечко пригріло ,але вилітали поодинокі бджоли ! Вирішив глянути ,чи живі запасні матки ,які через перегородку зимували ! Всі живі ! Поставив їм теплу заставну ! Рамки не трогав .

IMG_20210303_174054.jpg

Другий день доходить до +11,сонячно але вітер. Сніг зійшов. Цвіте ліщина, неінтенсивно  носять пилок, Поставив поїлки, бо появились водоноси а завтра по прогнозу тепліше. Зимівля успішно закінчена. Втрати -2 матки і то судячи по залишках рятункових маточників вони загинули ще осінню.

5 годин тому, ромео сказав:

Цей "ХТОСЬ" вже почав весняні роботи і може лише співчувати Вам та іншим колегам з-за погоди на місці ваших пасік. 

10 часов назад, Мико сказал:

Вот ещё думаю , а не  прикупить ли мне бубен

От тіки не кажіть, Романович, шо в вас його нема!.. :unsure:

2 часа назад, asot сказал:

Сьогодні сонечко пригріло ,але вилітали поодинокі бджоли ! Вирішив глянути ,чи живі запасні матки ,які через перегородку зимували ! Всі живі ! Поставив їм теплу заставну ! Рамки не трогав .

IMG_20210303_174054.jpg

Как можно быть уверенным, что матки живы, если рамки не трогать?:dntknw: Они что, специально для Вас по верхним планкам прогуливались во время осмотра?

23 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

Так ветеринарам чем больше тем лучше . сейчас бабло накосят. а при подаче документов на дотацию всё будет зависеть от комиссии..  

Ветеринари дістануть по шиї якщо перевірка прийде. Стаття забезпечена :IMHO:

22 часа назад, Олександр Коваль сказал:

все одно, дотацію будуть рахувати по факту у скількох вуликах бджоли будуть. Тратитись на вулики і стимулювання, тільки ради 200 грн. Який зміст?

бутафорські вулики з картону навчились робити? знаю, виробляють пакети за 50 грн.

Деякі особи бачачи гроші- втрачають здоровий глузд.

Бардак в державі - ветеринар повинен оглянути пасіку і видати акт обстеження пасіки де вказана кількість сімей. А як є насправді всі ми добре знаємо. 

Не переживайте порядок в державі буде! З кожним роком ми йдемо вперед:UA:, на відміну від східних сусідів які тільки танчики строять:veselo::umora:

6 часов назад, ромео сказал:

Нічого не поспішив, між нами невелика відстань (теж в каньйоні). Я вже закінчив ревізію. Сьогодні виставив напувалки, бо бджоли вже у відрі топляться. Сьогодні вже бачив як пилок приносили.

1 час назад, Alazon сказал:

Другий день доходить до +11,сонячно але вітер. Сніг зійшов. Цвіте ліщина, неінтенсивно  носять пилок, Поставив поїлки, бо появились водоноси а завтра по прогнозу тепліше. Зимівля успішно закінчена. Втрати -2 матки і то судячи по залишках рятункових маточників вони загинули ще осінню.

О, і я теж саме кажу.

1 час назад, Гурович сказал:

Как можно быть уверенным, что матки живы

Головне ,що норм перезимували ! Стояли самі крайні на пасіці до ставка ! Бджоли спокійні ,у "хаті" сухенько ,їсти е шо - думаю і так ясно ! У форс мажорі через стінку сусіди або ж буде компанія їм - куди не посади будуть їм раді))

Мораль цього посту така- що головне підготовка до зими - і визимуе мох і болото без пиріжків на голову!

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

• Создать...