Перейти к содержанию

Альо, гараж!

gardener

Рекомендуемые сообщения

4 години тому, Ворон сказав:

Це забагато, вже стільки за день не стягну. :umora:

Мало стажу?

Screenshot_20230407_233920_Chrome.thumb.jpg.f0b382b0940cf7a4f7c575369957c377.jpg

8 хвилин тому, ромео сказав:

Мало стажу?

Screenshot_20230407_233920_Chrome.thumb.jpg.f0b382b0940cf7a4f7c575369957c377.jpg

Стажу достатньо, вік вже трохи давній. :umora:п/С. Не курю зовсім. 

8 часов назад, Ворон сказал:

Не курю зовсім. 

Можна й не палити, а буди палієм. Пасивним.

23 хвилини тому, ded50 сказав:

Як не палити, якшо в хаті зимно? Паліїв, кажуть, штрафують зараз.

18 минут назад, gardener сказал:

Як не палити,

Цікава інтерпритація. Палити то є курить. Якщо курець, то не є палій. От і розберись в такій ситуації. Чи ти курець, чи всеж палій.

55 хвилин тому, ded50 сказав:

Моя посуда давно повна, давно невживаю цигарок, в моїй сім'ї ніхто не курить. :hi:

9 минут назад, Ворон сказал:

в моїй сім'ї ніхто не курить. 

Так є ж інші місця. Скажем в гаражі. Чи десь козла забити. Мене позавчора вигнали з базару з цигаркою. І головне від кіоску де торгуют табаком. І смішно одночасно з тим що поряд торгує дама цукерками. От вона й почала. Я не став навлікати на свою сиву голову неприємності. Мовчки вийшов, викинув окурок в смітник. І повернувся до кіоску. Блін от цікаво. Скрізь пишуть паління вбиває. А мені приходить на ум як жиш Фідель прожив аж 92, курячи свої сигари.

54 хвилини тому, ded50 сказав:

Так є ж інші місця. Скажем в гаражі. Чи десь козла забити. Мене позавчора вигнали з базару з цигаркою. І головне від кіоску де торгуют табаком. І смішно одночасно з тим що поряд торгує дама цукерками. От вона й почала. Я не став навлікати на свою сиву голову неприємності. Мовчки вийшов, викинув окурок в смітник. І повернувся до кіоску. Блін от цікаво. Скрізь пишуть паління вбиває. А мені приходить на ум як жиш Фідель прожив аж 92, курячи свої сигари.

Я втаких місцях не буваю, або буваю вкрай рідко, живу вдома, буваю на пасіці, яка теж вдома. :hi:

2 години тому, Ворон сказав:

Моя посуда давно повна, 

Це як? У вас шо комина нема на голові? дим так і не вийшов?

1 годину тому, ded50 сказав:

Скрізь пишуть паління вбиває. 

Це така мулька від тих хто не курить. Завидки беруть.

56 хвилин тому, Ворон сказав:

Я втаких місцях не буваю, 

Капець

1 година тому, gardener сказав:

Це як? У вас шо комина нема на голові? дим так і не вийшов?

Це така мулька від тих хто не курить. Завидки беруть.

Капець

Я вже свої сигарети давно викурив, ще 20 років тому, тому комин тільки на будинку, немаю я зайвих грошей, платити за свій кашель, на все є початок, і на все є закінчення. :hi:

1 хвилину тому, ПчОла сказав:

Можливо, але вона збирає мухомори, блідні поганки і ще якісь зелені....:blink:

і як воно Вам, заходить?

А взагалі, нахіба мені тепер ті бджоли.

Я пишу вам стосовно чоловіка/громадянина з вашої країни пана Алекса Шевчука, який був власником золотодобувної компанії тут, у Канаді, а також одним із найбільших акціонерів нашого банку, ROYAL BANK OF CANADA .2 лютого 2015 року пан Олексій «Шевчук» відкрив приватний рахунок із фіксованим депозитом у нашому банку ROYAL BANK OF CANADA та вніс суму в розмірі 78 000 000,00 доларів США (сімдесят вісім мільйонів доларів США) на рахунок для метою відкриття компанії з виробництва автомобілів у вашій країні. Але як великий бізнесмен і постійний мандрівник, було дуже прикро, що пан Олексій «Шевчук» був серед померлих жертв коронавірусної хвороби (COVID-19), він помер у грудні 2019 року. Тож головна причина, чому я я кажу вам це. Пізній пан Алекс не згадав жодного найближчого родича/спадкоємця, коли він відкрив приватний рахунок із фіксованим депозитом і вніс гроші. Він був удівцем, одружений на покійній пані Єлизаветі ''Шевчук'', і дітей у них не було, і про родичів він не згадував. Моя команда правління банку ще не має жодної інформації про це, вони не знають про рахунок і його смерть, єдина причина, чому я знав про це, це те, що я президент і генеральний директор банку, і будь-яка подібна транзакція повинні бути підтверджені мною для заповнення, а також обізнаність менеджера банку. Отже, поки я пишу вам зараз, єдині люди, які знають про це, — це ви, я та менеджер банку, і транзакція між нами трьома буде успішно проведена. Минулого тижня моє керівництво банку провело нараду для перевірки банку, щоб звернути увагу на неактивні та приватні депозитні рахунки. Я знав, що це станеться, і саме тому я шукав спосіб впоратися з ситуацією до того, як моя команда правління банку дізнається про це якщо вони дізнаються, вони вимагатимуть розподілу грошей між собою, але я можу відмовити, і я не хочу, щоб це сталося. Ось чому, коли я побачив ваші дані, я зрадів. Зараз ми шукаємо вашої співпраці, щоб представити вас як найближчого родича/спадкоємця рахунку, оскільки ви маєте те саме прізвище та громадянство, що й пан Алекс, і головний офіс мого банку відкриє вам рахунок через мою владу та владу менеджер банку. Немає жодного ризику; трансакція буде виконана відповідно до законної домовленості, яка захистить вас від будь-якого порушення закону. Краще, щоб ми вимагали гроші, ніж дозволяли директорам банку ділити їх між собою. Я не жадібна людина, тому я пропоную нам розділити кошти, 30%/30%/40%, тобто 30% для вас, 30% для менеджера банку та 40% для мене, я сподіваюся, що розподіл буде добре, і моя власна частка грошей допоможе мені розпочати мій новий проект. Повідомте мені свою думку щодо цього та, будь ласка, ставтеся до цієї інформації як до конфіденційної.

1 година тому, gardener сказав:

ставтеся до цієї інформації як до конфіденційної.

Як ви могли... 

1 час назад, Даринка сказал:

Як ви могли... 

Ти тоже родичка Шевчука з Канади? :rolleyes:

11.04.2023 в 15:39, gardener сказав:

взагалі, нахіба мені тепер ті бджоли

То шо Ви рішили?

Я ото собі думаю... Може мій дід Микола тай зробив того Олексу в Канаді, а нам не признавався:hmm:

31 хвилину тому, ромео сказав:

То шо Ви рішили?

В діда було дітей багато, а внуків.... навіть не порахую вже. Як почну на всіх ділити - то мені ніц не лишиться. А як не поділю - заб'ють, мабуть

Щось я не зрозумів, ще такий жарт, про пропозицію поділити 78мнл. долярів в співвідношенні30/30/40 ? Шевчуків з Західної я вам знайду ще парочку, ні , не вам, менеджеру, на ваше горе, ні меншу долю примарної спадщини.

14 хвилин тому, Винодел сказав:

Шевчуків з Західної я вам знайду ще парочку, 

Їх і без Ваших хватає

• 1 month later...

@ded50, та всім хто відрізняє електрод від бенгальського вогника

image.png.a2ce37df24540afdc0f4bddb423929aa.png

https://vm.tiktok.com/ZM2FFN64y/

3 часа назад, ромео сказал:

та всім

тре добавити. Зварювальник на пенсії. А так дякую що помните діда.

10 хвилин тому, ded50 сказав:

тре добавити. Зварювальник на пенсії. А так дякую що помните діда.

Бивших зварщиків не буває

30 минут назад, ромео сказал:

Бивших зварщиків не буває

Ну я ж не мав справ з Ментами і КГБ. То там бувших не буває.

1 хвилину тому, ded50 сказав:

Ну я ж не мав справ з Ментами і КГБ. 

нічого ніколи їм не зварювали?

4 часа назад, gardener сказал:

нічого ніколи їм не зварювали?

Вірно підмітили. Справи мав. Но не входив до тієї касти. Було діло вводили. Тільки в кайданках.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...