Даринка Опубликовано 19 августа, 2024 Share Опубликовано 19 августа, 2024 8 хвилин тому, gardener сказав: , треба бички меньші залишати, може довше протягну Куріть бф і будет жити вічно 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 августа, 2024 Автор Share Опубликовано 19 августа, 2024 6 хвилин тому, Даринка сказав: Куріть бф то Ви за клей? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 19 августа, 2024 Share Опубликовано 19 августа, 2024 19 хвилин тому, gardener сказав: то Ви за клей? Ніт 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 19 августа, 2024 Автор Share Опубликовано 19 августа, 2024 А шо таке 33 хвилини тому, Даринка сказав: бф 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 20 августа, 2024 Share Опубликовано 20 августа, 2024 Це ви мене питаєте? Без фільтра 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 августа, 2024 Автор Share Опубликовано 20 августа, 2024 15 хвилин тому, Даринка сказав: Це ви мене питаєте? Без фільтра Ну, тупииий 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 августа, 2024 Автор Share Опубликовано 20 августа, 2024 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 20 августа, 2024 Share Опубликовано 20 августа, 2024 3 минуты назад, gardener сказал: Наш день! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 21 сентября, 2024 Share Опубликовано 21 сентября, 2024 gardener з черговим Новим роком. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 21 сентября, 2024 Share Опубликовано 21 сентября, 2024 @gardener, з Днем марожина вітаю, бажаю, нехай збувається 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 сентября, 2024 Share Опубликовано 28 сентября, 2024 3 хвилини тому, ромео сказав: Хтось мені сигар накрутив і на просушку у вулик поклав... Пане Миколо, @gardener, случайно не ваша робота? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 сентября, 2024 Автор Share Опубликовано 28 сентября, 2024 1 годину тому, ромео сказав: Пане Миколо, @gardener, случайно не ваша робота? Я так файно не вмію 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 сентября, 2024 Автор Share Опубликовано 29 сентября, 2024 26 хвилин тому, ромео сказав: Не пробував А якби попробували? впізнали би? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 сентября, 2024 Share Опубликовано 29 сентября, 2024 2 години тому, gardener сказав: А якби попробували? впізнали би? Досвідчені люди без проби розпізнають 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 октября, 2024 Автор Share Опубликовано 13 октября, 2024 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 13 октября, 2024 Share Опубликовано 13 октября, 2024 1 годину тому, gardener сказав: Як за допомогою будильника перевірити чи отруйні гриби? Їсте ввечері гриби, наводите будильник, лягаєте спати... Якщо вранці ви не почули будильник - гриби отруйні... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 21 октября, 2024 Share Опубликовано 21 октября, 2024 1 годину тому, В 361 сказав: довше шпателя і міксера мити чим того откоса робити І нашо їх мити? Вони на другий день класно обстукуються 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 октября, 2024 Автор Share Опубликовано 27 октября, 2024 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 октября, 2024 Share Опубликовано 27 октября, 2024 Хтось сьогодні прокидався о 4ій ночі, шоб годинник перевести?... Я проспав... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 октября, 2024 Автор Share Опубликовано 27 октября, 2024 6 хвилин тому, ромео сказав: Хтось сьогодні прокидався о 4ій ночі, шоб годинник перевести?... Я проспав... Я теж, хоча спав погано і мало, але якраз тоді - заснув. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 5 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Нафту треба скидувать! У вас скіко є? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 7 минут назад, ромео сказал: У вас скіко є? Нє ну нєфтєхраніліща заповнені деякою мірою. Я ж знав шо дрова будуть внєзакона. Щас маю деякі об'єми нафтопродуктів. Думав ще в одну каністру набрать, але тепер вирішив не рісковать, перечекаю і відкуплюсь на низах 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 38 минут назад, JDK сказал: "РЕМАРКА". Ремарка - це мужик був, на скільки я повню. Ерік Марія Ремарка. Але чого - Марія?.. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 40 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Ремарка - це мужик був, на скільки я повню. Ерік Марія Ремарка. Але чого - Марія?.. Стиль розмови, типу "Ремарка", запропонував п. Ромео . Я вже боюсь щось писати, щоб не пришили триолізм . (Ну що я зроблю, що в мене такий стиль написання, як кому вважається за тролізм ) Прошу сприймати попередні фрази з гумором. Власне, Марія в його імені — Ремарк народився як Ерік Пауль Ремарк у 1898 році в Німеччині, а "Марія" — це, ймовірно, додане ім'я, яке він взяв після того, як почав свою кар'єру як письменник. Ймовірно, він обрав його, щоб підкреслити певну універсальність або привабливість свого імені для читачів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 53 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: Нє ну нєфтєхраніліща У вас їх два? 51 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: Але чого - Марія?.. Просто... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.