gardener Опубликовано 10 января, 2024 Автор Share Опубликовано 10 января, 2024 1 хвилину тому, ромео сказав: Чи існує Всесвіт реально Який там Всесвіт. Плоска земля під куполом і на ній тихенько падають сухі дерева. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 44 минуты назад, gardener сказал: Плоска земля під куполом і на ній тихенько падають сухі дерева. А якщо поряд немає нікого? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 января, 2024 Автор Share Опубликовано 10 января, 2024 1 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: А якщо поряд немає нікого? а я про шо? 47 хвилин тому, gardener сказав: тихенько падають сухі дерева. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 1 година тому, gardener сказав: Який там Всесвіт. Плоска земля під куполом і на ній тихенько падають сухі дерева. І сквозняк... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 Звідки ви знаєте, шо там сухі дерева і сквозняк? Поряд же нікого немає. І про синиць ви дізналися лише тому що потім підійшли і стали поряд. А якби не підійшов ніхто? Чи існують синиці, якщо нема того, хто за ними спостерігає? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 11 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Звідки ви знаєте, шо там сухі дерева і сквозняк Із фізбука люди кажуть 12 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Чи існують синиці, якщо нема того, хто за ними спостерігає? А бджіл хто жре,коли ніхто не бачить? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 3 минуты назад, Даринка сказал: Із фізбука люди кажуть Люди то теж спостерігачі. Вони "поряд". Але чи існують ті дерева і сквозняк, коли взагалі нема нікого "поряд", коли нема спостерігача? Га? Отож! 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 8 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Люди то теж спостерігачі. Вони "поряд". Але чи існують ті дерева і сквозняк, коли взагалі нема нікого "поряд", коли нема спостерігача? Га? Отож! Ага В мене діти тож так думають Тазік на голову вчепить і питає - ти ж мене не бачиш? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 14 минут назад, Даринка сказал: А бджіл хто жре,коли ніхто не бачить? А звідки взнали, шо їх хтось жре? Стали поряд! Поспостерігали. Короче там правильна відповідь не існує і не не існує. Чі й не всєлєнская мудрость яку нєвазможно панять. Просто треба було вніматєльно слухать Максометра, а не перелистувать на перемоткі... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 2 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: А звідки взнали, шо їх хтось жре? Лапки з крильцями підступно валялись на околицях пасіки... 3 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: Просто треба було вніматєльно слухать Максометра, а не перелистувать на перемоткі... А хто перелистував? Я ж не @ромео, я то даже не включала 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 5 минут назад, Даринка сказал: Ага В мене діти тож так думають Тазік на голову вчепить і питає - ти ж мене не бачиш? В том то й діло шо всі ви поряд. Не бачить не получицця як не старайся. Даже тазік не помага. Хотя попитка зачотна) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 Тільки що, Вадім Полтава сказав: В том то й діло шо всі ви поряд. Не бачить не получицця як не старайся. Даже тазік не помага. Хотя попитка зачотна) Ну то ж дітьо мене не бачить І думає, шо його не існує заховалося, раз мене не бачить Чим не екзистенція 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 6 минут назад, Даринка сказал: Ну то ж дітьо мене не бачить Та бачить жиж! Ти ж поряд! А в умові задачі сказано шо поряд нікого немає. Да. Це спроба в ту сторону. В сторону постіженія битія і сознанія. 10 минут назад, Даринка сказал: Лапки з крильцями підступно валялись на околицях пасіки... Хтось був поряд і це спостерігав. Такшо не в щот. Умова "поряд нікого нема" не виконується. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 15 хвилин тому, Даринка сказав: Лапки з крильцями підступно валялись на околицях пасіки... А хто перелистував? Я ж не @ромео, я то даже не включала Ну от тіко не надо... я тоже 15 хвилин тому, Даринка сказав: даже не включала 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 31 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: Люди то теж спостерігачі. Вони "поряд". Але чи існують ті дерева і сквозняк, коли взагалі нема нікого "поряд", коли нема спостерігача? Га? Отож! О мусьє знаєт толк в ізвращеніях... тобто я бачу ви в курсі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 7 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Хтось був поряд і це спостерігав Що "це"? Хто б там ще бджіл жер? Куниця? Не бачила. Но крильця ж є. Синиця шрьодінгера блін... В цьому вашому гаражі філософія... Шо спиться можна ще скоріше,ніж в монастирі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 1 минуту назад, Даринка сказал: Що "це"? Лапки з крильцями 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 января, 2024 Автор Share Опубликовано 10 января, 2024 50 хвилин тому, Вадім Полтава сказав: Звідки ви знаєте, шо там сухі дерева і сквозняк? бо звичайно падають саме сухі дерева, від сквозняку 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 Тільки що, gardener сказав: бо звичайно падають саме сухі дерева, від сквозняку Синицям на лапки... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 Только что, gardener сказал: бо звичайно падають саме сухі дерева, від сквозняку От жиж дід Микола хитрий... і шо, тоже Максометра не дивився? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 2 хвилини тому, gardener сказав: бо звичайно падають саме сухі дерева, від сквозняку але не 2 години тому, gardener сказав: тихенько а в мертвій тиші 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 января, 2024 Автор Share Опубликовано 10 января, 2024 1 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: і шо, тоже Максометра не дивився? от як буде правильно? так, чи ні? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 января, 2024 Автор Share Опубликовано 10 января, 2024 2 хвилини тому, ромео сказав: а в мертвій тиші а шо? хіба в мертвій тиші можна впасти голосно? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 1 минуту назад, gardener сказал: от як буде правильно? так, чи ні? Отож. Ніяк. Якщо його ніхто не дивився то його і не існувало і не неіснувало. Але оскільки його дивився я то вам всім повезло. Для вас він існує. ( Або не існує). Але не не існує і не неіснує. Все просто 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Даринка Опубликовано 10 января, 2024 Share Опубликовано 10 января, 2024 7 хвилин тому, gardener сказав: а шо? хіба в мертвій тиші можна впасти голосно? Чим мертвіша тиша - тим голосніше в ній щось падає Ви колись в три часа ночі на кухні кришку від каструлі на підлогу кидали? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.