Брониславович Опубликовано 27 января, 2021 Share Опубликовано 27 января, 2021 В 26.01.2021 в 14:21, AVA сказал: Так маток де шукать , точніше у кого ИО від них будуть на продажу від Вас Одна есть у меня http://bj.tochok.info/Pedigree/Buckfast-B69(GBI)-2020 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
realto Опубликовано 28 января, 2021 Share Опубликовано 28 января, 2021 26.01.2021 в 13:46, teplov сказав: Бранструп прислав родоводи маток які він прислав в Україну. P-504xKB504.pdfKB412xKB504.pdfKB572xKB400.pdf KB129xKB504.pdf 125 kB · 37 завантажень KB252xKB033.pdf 124 kB · 17 завантажень KB620xKB400.pdf 124 kB · 13 завантажень KB693xKB504.pdf 108 kB · 16 завантажень цікаво чи десь є там в складі цих ліній в родоводах лінія кб306? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Брониславович Опубликовано 29 января, 2021 Share Опубликовано 29 января, 2021 7 часов назад, realto сказал: цікаво чи десь є там в складі цих ліній в родоводах лінія кб306? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 29 января, 2021 Автор Share Опубликовано 29 января, 2021 В 26.01.2021 в 14:21, AVA сказал: Так маток де шукать , точніше у кого ИО від них будуть на продажу від Вас Собі взяв три матки, тільки отримали їх в Серпні, не перевірені ще. Від кращої цього літа трохи буду реалізовувати маток. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Брониславович Опубликовано 30 января, 2021 Share Опубликовано 30 января, 2021 9 часов назад, teplov сказал: Собі взяв три матки, тільки отримали їх в Серпні, не перевірені ще. Від кращої цього літа трохи буду реалізовувати маток. Юра, у тебя все матки одной комбинации ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 30 января, 2021 Share Опубликовано 30 января, 2021 1 час назад, Брониславович сказал: Юра, у тебя все матки одной комбинации ? Учора коректірував заказ під нові ИО матки КВ, то сказав що різні , які уточняйте самі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 30 января, 2021 Автор Share Опубликовано 30 января, 2021 Це лінії які я придбав. KB129xKB504.pdf KB620xKB400 (1).pdf KB412xKB504.pdf Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gelone Опубликовано 30 января, 2021 Share Опубликовано 30 января, 2021 В 29.01.2021 в 23:02, teplov сказал: Собі взяв три матки, тільки отримали їх в Серпні, не перевірені ще. Від кращої цього літа трохи буду реалізовувати маток. Это будет ИО на вашем трутне, или Ф1? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Брониславович Опубликовано 31 января, 2021 Share Опубликовано 31 января, 2021 7 часов назад, Gelone сказал: Это будет ИО на вашем трутне, или Ф1? Можно сделать и то и другое. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gelone Опубликовано 31 января, 2021 Share Опубликовано 31 января, 2021 3 часа назад, Брониславович сказал: Можно сделать и то и другое. Геннадий Брониславович, это у вас. Я спросил что планирует Юрий Петрович. Если будут свободные ИО, то взял бы несколько штук у Юрия Петровича, так как покупаю у него не первый год. И на этот сезон тоже был сделан заказ. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 4 часа назад, Gelone сказал: Геннадий Брониславович, это у вас. Я спросил что планирует Юрий Петрович. Если будут свободные ИО, то взял бы несколько штук у Юрия Петровича, так как покупаю у него не первый год. И на этот сезон тоже был сделан заказ. Броніславович вірно написав, в мене є дві гарантовано перевірених трутневих ліній, це 194 та 80. Ще є 120, та там трохи підвищена злобливість, та багатьом подобається, через гарні медозбори, та рівність сімей. Ще є дві групи 255 на 11 та 11 на 255. на це літо надіюсь теж відібрати щось гідне. Мені часто дорікають що мало нового, я не можу так без перевірки запустити нову лінію. Матки від Бранструпа не провірені на нащадків, я надіюсь що там гідний матеріал. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gelone Опубликовано 31 января, 2021 Share Опубликовано 31 января, 2021 4 часа назад, teplov сказал: Броніславович вірно написав, в мене є дві гарантовано перевірених трутневих ліній, це 194 та 80. Ще є 120, та там трохи підвищена злобливість, та багатьом подобається, через гарні медозбори, та рівність сімей. Ще є дві групи 255 на 11 та 11 на 255. на це літо надіюсь теж відібрати щось гідне. Мені часто дорікають що мало нового, я не можу так без перевірки запустити нову лінію. Матки від Бранструпа не провірені на нащадків, я надіюсь що там гідний матеріал. Юрий Петрович, вы написали, что от лучшей матки от КВ будете продавать маток. И я задал вопрос будут ли это ИО матки или Ф1. Если это будут ИО, то можно ли этих маток у вас заказать? Я понимаю, что они ещё не будут полностью проверены. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 31 января, 2021 Автор Share Опубликовано 31 января, 2021 2 часа назад, Gelone сказал: Юрий Петрович, вы написали, что от лучшей матки от КВ будете продавать маток. И я задал вопрос будут ли это ИО матки или Ф1. Если это будут ИО, то можно ли этих маток у вас заказать? Я понимаю, что они ещё не будут полностью проверены. Можна записатися на матки які Вас цікавлять, Можна Ф-1 можна Ф-0 ще можна підібрати трутня. На сьогодні замовлення приймаються на другу половину Червня. Броніславович відписав за мене тому що за пів години до Вашого посту-запитання я з ним говорив, і він знав що до мене приїхав сват і ми пішли пити горілку, і я не маю змоги відповісти. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
цыганок Опубликовано 31 января, 2021 Share Опубликовано 31 января, 2021 На Ф-1 сейчас запись идет на какой месяц ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 1 февраля, 2021 Автор Share Опубликовано 1 февраля, 2021 На сьогодні записую на середину Червня, що ШО що Ф-1. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gelone Опубликовано 1 февраля, 2021 Share Опубликовано 1 февраля, 2021 13 часов назад, teplov сказал: Можна записатися на матки які Вас цікавлять, Можна Ф-1 можна Ф-0 ще можна підібрати трутня. На сьогодні замовлення приймаються на другу половину Червня. Броніславович відписав за мене тому що за пів години до Вашого посту-запитання я з ним говорив, і він знав що до мене приїхав сват і ми пішли пити горілку, і я не маю змоги відповісти. Я же не знал, прошу прощения))) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 1 февраля, 2021 Share Опубликовано 1 февраля, 2021 23 часа назад, teplov сказал: Ще є 120, та там трохи підвищена злобливість, та багатьом подобається, через гарні медозбори, та рівність сімей. А відео або фото про цю 120? Можна вдячні відгуки від сусідів про злобливість. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 1 февраля, 2021 Автор Share Опубликовано 1 февраля, 2021 7 минут назад, <Юра> сказал: А відео або фото про цю 120? Можна вдячні відгуки від сусідів про злобливість. Вони не звірі, та лицьову сітку не мішало би одівати, людей, тварин не переслідують. Два клуби диму і працюєш, навіть без сітки. Просто порівняно з іншим Бакфастом трохи злобливіші. Не знаю чи є відео, якщо знайду, то викладу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 1 февраля, 2021 Share Опубликовано 1 февраля, 2021 1 минуту назад, teplov сказал: Вони не звірі, та лицьову сітку не мішало би одівати, людей, тварин не переслідують. Два клуби диму і працюєш, навіть без сітки. Просто порівняно з іншим Бакфастом трохи злобливіші. Не знаю чи є відео, якщо знайду, то викладу. Та я розумію, то жарт був. Я аборигенною бджолою займаюсь але хочеться для порівняння попробувати самому бакфаст. А то одні його критикують а другі мало що говорять про нього хоча самі тримають але нікому не . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 1 февраля, 2021 Share Опубликовано 1 февраля, 2021 В 02.11.2020 в 00:31, ДобровоЛ сказал: Юро, не забудь за мою просьбу. Він через Голландію в Іспанію буде летіти? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 1 февраля, 2021 Share Опубликовано 1 февраля, 2021 7 часов назад, teplov сказал: Вони не звірі, та лицьову сітку не мішало би одівати, людей, тварин не переслідують. Два клуби диму і працюєш, навіть без сітки. Просто порівняно з іншим Бакфастом трохи злобливіші. Не знаю чи є відео, якщо знайду, то викладу. А можна її замовити? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 3 февраля, 2021 Автор Share Опубликовано 3 февраля, 2021 В 01.02.2021 в 22:48, chajka2005 сказал: А можна її замовити? Материнка в Віталія Хлонь, це мій компаньйон, можете замовити в нього неплідок, я осіменю. 0960094450 тільки зараз він за кордоном, звоніть на вайбер, або краще в Травні. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 3 февраля, 2021 Share Опубликовано 3 февраля, 2021 56 минут назад, teplov сказал: Материнка в Віталія Хлонь, це мій компаньйон, можете замовити в нього неплідок, я осіменю. 0960094450 тільки зараз він за кордоном, звоніть на вайбер, або краще в Травні. Дякую, вже поспілкувалися і домовилися Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
слава 1987 Опубликовано 21 марта, 2021 Share Опубликовано 21 марта, 2021 Залишу свіжий відгук 194 на 319 f0, f1. Перезимували добре, раннього та пізньогр розплоду не помітив, смирнов, усидчиві. Із зими вийшли з мінімальним підмором. Гляну що покажуть на окацію і можна сміло брати в роботу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 29 марта, 2021 Share Опубликовано 29 марта, 2021 Юрий Петрович, как обстоят дела, с зимовкой у В-255? Интересует, зимовка семей, с матками F 1.(если у Вас такие есть). Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.