ДобровоЛ Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Пане Юрію, дякую вам та Ірині з Сергієм ! Успішно дійшла N14 - 129 Х на трут 120 буквально менше, як за добу . Щиро дякую усьому сімейному підряду, здоров'я й успіхів усій вашій родині на довгії роки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 02.05.2021 в 17:03, chajka2005 сказав: Ви маєте на увазі брат-сестра чи дядько-племінниця? Дядько-племінниця, така лінія зветься Геля (Гітлера племінниця). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 29.04.2021 в 12:24, осадчук сергей сказав: пишу сразу не нареканий не претензий ! в 20 году брал и.о. б 255 на б 319 ! злобливые а дочки вообще капец ! вывел 10 штук в этом году буду менять ! в 19 году брал б 112 на б 80 классные и по меду и миролюбие шикарное ! перезимовали две и.о. по зимовке хорошо даже отлично сколько рамок пошло столько и вышло ! написал для информации ! нареканий и претензий нет!!!!! Точно не помню яка в мене, треба дивитись на пасіці записи, але з матки 2020 року не вивів в 2021 ні однієї матки. З мене хватило тих 5 що вивів в кінці сезону 2020. Зла материнка і її дочки. Хай вони мед носять хоть відрами, але після закриття вулика мене нічого "проводжати до дому", таких давлю. Теж без претензій, але злість це перше що треба дивитись, бо це безпека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 06.06.2021 в 05:49, Anatolij сказав: Точно не помню яка в мене, треба дивитись на пасіці записи, але з матки 2020 року не вивів в 2021 ні однієї матки. З мене хватило тих 5 що вивів в кінці сезону 2020. Зла материнка і її дочки. Хай вони мед носять хоть відрами, але після закриття вулика мене нічого "проводжати до дому", таких давлю. Теж без претензій, але злість це перше що треба дивитись, бо це безпека. Там, очевидно, ще потрібно враховувати одну дуже важливу деталь - на якому труту ті дівчатка (донечки) запліднюються у вас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 В 06.06.2021 в 05:49, Anatolij сказал: Точно не помню яка в мене, треба дивитись на пасіці записи, але з матки 2020 року не вивів в 2021 ні однієї матки. З мене хватило тих 5 що вивів в кінці сезону 2020. Зла материнка і її дочки. Хай вони мед носять хоть відрами, але після закриття вулика мене нічого "проводжати до дому", таких давлю. Теж без претензій, але злість це перше що треба дивитись, бо це безпека. А можете подивитися записи. Щоб інші не наступили на ці граблі, а Петрович зробив відповідні висновки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 6 годин тому, ДобровоЛ сказав: Там, очевидно, ще потрібно враховувати одну дуже важливу деталь - на якому труту ті дівчатка (донечки) запліднюються у вас . Точок 90-100 сімей. 70% бакфаст останні 30 це карніка і сусідскі дворняги. Перед цією маткою теж була від Вальчука то там все супер. І причому тут донечки, якщо в материнки агресія вища за середню агресію по точку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 5 годин тому, chajka2005 сказав: А можете подивитися записи. Щоб інші не наступили на ці граблі, а Петрович зробив відповідні висновки Завтра гляну, цей точок не вдома. Я маток виводю для себе і не багато, коли є надлишок, продаю. То в цьому сезоні сказав, що бакфаста не має тільки карніка, не хочу портити репутацію бакфасту. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Добрый день. Как там очередь? Продвигается ? На какое число рассчитывать? Номер 219 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Critic Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 В 08.06.2021 в 08:19, Triton сказал: Добрый день. Как там очередь? Продвигается ? На какое число рассчитывать? Номер 219 я 74, еще не получал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Панове Юрію та Сергію, панянко Ірино! Усе сьогодні дійшло справно, живим і в цілості, за що я вам щиро вдячний! Здоров'я і успіхів усій вашій родині! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 2 часа назад, Critic сказал: Головне не хвилюйтеся. Все буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 27 минут назад, chajka2005 сказал: Головне не хвилюйтеся. Все буде. Ага тут діждися , вже на другий круг пішов В 05.06.2021 в 16:51, ДобровоЛ сказал: Пане Юрію, дякую вам та Ірині з Сергієм ! Успішно дійшла N14 - 129 Х на трут 120 буквально менше, як за добу . Щиро дякую усьому сімейному підряду, здоров'я й успіхів усій вашій родині на довгії роки! 1 час назад, ДобровоЛ сказал: Панове Юрію та Сергію, панянко Ірино! Усе сьогодні дійшло справно, живим і в цілості, за що я вам щиро вдячний! Здоров'я і успіхів усій вашій родині! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 8 хвилин тому, AVA сказав: Ага тут діждися , вже на другий круг пішов ' Це був досил - ще не перевірених на кладку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИГОРЬ73 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Юрій Петровіч, вибачте за не уважність, але коли забирав у вас матки прослухав походження лініі В-14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
слава 1987 Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Отримано перевірену та не перевірено, підсаджено чекаю прийому та засіву. Дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 В 15.06.2021 в 00:00, ИГОРЬ73 сказал: Юрій Петровіч, вибачте за не уважність, але коли забирав у вас матки прослухав походження лініі В-14. В14 це В11 на В194 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted June 20, 2021 Author Share Posted June 20, 2021 Цього року відстаю на 10 днів, нічого не поробиш. Черга перейшла першу сотню. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ігор 81 Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 11 годин тому, teplov сказав: В14 це В11 на В194 А можна взнати походження В-74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelone Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 В 21.06.2021 в 10:49, Ігор 81 сказал: А можна взнати походження В-74 В255VYP*B120VYP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Плис Владимир Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Сегодні отримав 3 маткі ІО номер черги 253 Дуже щасливий Щиро дякую! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Слобода Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Подскажите, если сейчас заказать, то когда будут матки? (не провереные) Link to comment Share on other sites More sharing options...
слава 1987 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Брав в 2021 2 шт одна перевірена і одна не перевірена. Неперевірена засіяла на 10 день. Від обох зроблено пробну закладку. Будем дивитись на зимовку, весняний розвиток і визначатись із виводом на наступний сезрн. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Плис Владимир Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 У меня приняли все 3 матки и все 3 матки засеяли, подсаживал на однорамочные отводки с печатным расплодом +2 кормовые +2 сушь с водой, отводки делал за два дня до подсадки и закрывал на 2дня пчел, потом положил клеточки на рамки на 3дня, потом убрал свищевые маточники и пересадил маток под колпачки, и пчелы их выпустили через два дня. Подсаживаю 3 год, легче принимают чем неплодок. Я очень доволен! От них маток ещё не выводил. Пасека готовится к главному взятку:) подсолнух от меня 5 метров и в округе ещё полно такого что распустится через 2-3 недели, будем с медом! Всем удачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮРЕЦ К Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Дуже подобаються матки Юрія Петровича.Беру небагато. По 1-2 матки неперевірених кожен рік. Вже на протязі десь 5 років.Але постійно якісь проблеми при доставці.Минулого року замовляв дві -одна пришла з пошкодженою лапкою.В 19 році теж прийшла матка без однієї фаланги лапки і чомусь дуже слабка.Вчора отримав посилку-матка мертва.Добре що все замінюють без зайвих запитань.Хотів запитати ,чи вкогось ще таке трапляється?Бо не хочеться щоб Петрович вважав що я тут щось чудю, так як маю бажання і надалі брати в нього маток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
САНЯ88 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 В 21.07.2021 в 09:42, ЮРЕЦ К сказал: Дуже подобаються матки Юрія Петровича.Беру небагато. По 1-2 матки неперевірених кожен рік. Вже на протязі десь 5 років.Але постійно якісь проблеми при доставці.Минулого року замовляв дві -одна пришла з пошкодженою лапкою.В 19 році теж прийшла матка без однієї фаланги лапки і чомусь дуже слабка.Вчора отримав посилку-матка мертва.Добре що все замінюють без зайвих запитань.Хотів запитати ,чи вкогось ще таке трапляється?Бо не хочеться щоб Петрович вважав що я тут щось чудю, так як маю бажання і надалі брати в нього маток. Другий рiк отримую,то нiяких проблем небуло,все живе i все цiле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.