Конструктор Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 3 години тому, Олександр К сказав: Там іде якийсь не дуже зрозумілий двіж... Спочатку Баскевічі та інші блогери як по команді рекламнули пилок а потім всі заготівельники як по команді сказали що не купують поки що його... цікавий двіж... Теж чув що більшість не бере, а хто і бере, то по 200грн. Тай пилку того не дуже і багато, виходить ні пилку, ні ціни. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 3 часа назад, Олександр К сказал: Там іде якийсь не дуже зрозумілий двіж... Спочатку Баскевічі та інші блогери як по команді рекламнули пилок а потім всі заготівельники як по команді сказали що не купують поки що його... цікавий двіж... А що тут не зрозуміло,спочатку вирішили на пильцезбірниках заробити,а тепер пасічника обдерти . 9 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 47 минут назад, Конструктор сказал: Теж чув що більшість не бере, а хто і бере, то по 200грн. Тай пилку того не дуже і багато, виходить ні пилку, ні ціни. Така херня щей з медом буде. Кажуть цукор вже по 36 за кг. і ще буде дорожчати. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 50 хвилин тому, Конструктор сказав: Теж чув що більшість не бере, а хто і бере, то по 200грн. Тай пилку того не дуже і багато, виходить ні пилку, ні ціни. Як вже трохи підзадовбало це бл...ство 4 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 4 часа назад, ромео сказал: Як вже трохи підзадовбало це бл...ство У бджільництві три бл..ства це бариги,погода,і потрави. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 3 мая, 2025 Share Опубликовано 3 мая, 2025 5 часов назад, Конструктор сказал: Теж чув що більшість не бере, а хто і бере, то по 200грн. Тай пилку того не дуже і багато, виходить ні пилку, ні ціни. Я ще не цікавився поки що пристроїв все що зібрав по 300 грн.... а там подивимся що воно буде... Десь вже бачив і роздріб почав просідати.... як завжди.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 мая, 2025 Share Опубликовано 4 мая, 2025 13 годин тому, Олександр К сказав: Я ще не цікавився поки що пристроїв все що зібрав по 300 грн.... а там подивимся що воно буде... Десь вже бачив і роздріб почав просідати.... як завжди.... Я трохи зібрав для своїх потреб, трохи на продаж, саме головне освоїв цей процес, тепер знаю що воно таке. Зараз збираю пергу. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 В 04.05.2025 в 09:09, Конструктор сказал: Я трохи зібрав для своїх потреб, трохи на продаж, саме головне освоїв цей процес, тепер знаю що воно таке. Зараз збираю пергу. Я кожен рік обіцяю собі почати збирати пергу і кожен рік руки не дотягуються... Ось цей рік теж саме поки зібрався там вже по пів рамки росалоду... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 55 хвилин тому, Олександр К сказав: Я кожен рік обіцяю собі почати збирати пергу і кожен рік руки не дотягуються... Це я так з пилком, років 10 збирався почати збирати, з року в рік відкладав на слідуючи й рік. 58 хвилин тому, Олександр К сказав: Ось цей рік теж саме поки зібрався там вже по пів рамки росалоду... З неї потрібно ловити момент щоб вчасно відібрати. Наприклад якщо зараз не забрати, то за тиждень холодів там вже і не буде що вже брати. Та й інших є нюансів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 04.05.2025 в 09:09, Конструктор сказав: Я трохи зібрав для своїх потреб, трохи на продаж, саме головне освоїв цей процес, тепер знаю що воно таке. Зараз збираю пергу. А з тим медом шо на рамках, шо робите? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 2 години тому, Олександр К сказав: Я кожен рік обіцяю собі почати збирати пергу і кожен рік руки не дотягуються... А, ще згадав що в Вас УС , а вона мабуть краще всіх забиває рамки пергою. То мабуть таки варто спробувати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 6 хвилин тому, gardener сказав: А з тим медом шо на рамках, шо робите? Відкачую і ставлю на осушку. Буває зразу ставлю на осушку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 40 хвилин тому, Конструктор сказав: Відкачую і ставлю на осушку. Буває зразу ставлю на осушку. Я просто ставлю на осушку. Тільки в мене проблема, що в червні не дуже то й бджоли поспішають ці рамки сушити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 2 години тому, Конструктор сказав: Це я так з пилком, років 10 збирався почати збирати, з року в рік відкладав на слідуючи й рік. Нарешті зібрався... а тут ціна рухнула Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 2 години тому, ромео сказав: Нарешті зібрався... А я так і не зібрався. Вже ніби все налаштував. але так і не включав 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 59 хвилин тому, gardener сказав: А я так і не зібрався. Вже ніби все налаштував. але так і не включав Вам легше... 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 Єсть одна сім'я, якась туповата...не хоче йти через отвори пилкозбирача. Ну хоч ти трісни. Шукають шпарини, висять гронами, але не лізуть. Закрив все, включив пилкозбірник звечора, вони просиділи у вулику весь день, навіть за водою не вилітали.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 11 минут назад, ромео сказал: Єсть одна сім'я, якась туповата...не хоче йти через отвори пилкозбирача. Ну хоч ти трісни. Шукають шпарини, висять гронами, але не лізуть. Закрив все, включив пилкозбірник звечора, вони просиділи у вулику весь день, навіть за водою не вилітали.... Вони зрозуміли шо їх хочуть намахати. 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 А як ви взагалі пилкозбірники включаєте? На якийсь час, чи постійно? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 10 годин тому, ромео сказав: Нарешті зібрався... а тут ціна рухнула Та да. Думав шо нормально бабла рубану, а тут така підстава! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 11 годин тому, yu1986ra сказав: Тільки в мене проблема, що в червні не дуже то й бджоли поспішають ці рамки сушити. Мені б такі проблеми. Те що зараз відкачую в червні віддам, в мене в червні в більшості нуль. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 7 часов назад, ромео сказал: Єсть одна сім'я, якась туповата...не хоче йти через отвори пилкозбирача. Ну хоч ти трісни. Шукають шпарини, висять гронами, але не лізуть. Закрив все, включив пилкозбірник звечора, вони просиділи у вулику весь день, навіть за водою не вилітали.... Є такі... у мене є такий один вулик просто відкрив нижній льоток хай літають як подобається.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 13 часов назад, Конструктор сказал: А, ще згадав що в Вас УС , а вона мабуть краще всіх забиває рамки пергою. То мабуть таки варто спробувати. Так дійсно склали добре... але не пощастило їм з пасічником.... поки він чухався вони там вже по п'ятаку росплоду кинули... а на неділю раніше з 50 сімей рамок 45 би смикнув..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 2 години тому, gardener сказав: А як ви взагалі пилкозбірники включаєте? На якийсь час, чи постійно? На хорошу погоду постійно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 мая, 2025 Share Опубликовано 6 мая, 2025 Раніше думав, шо обніжку сім'ї збирають однаково. Виявляється - ні, все індивідуально. Є сім'ї заточені на нектар, є на пилок (але таких менше). Більшість з обніжки роблять мікс. Окремі сім'ї віддають перевагу якійсь одній рослині - 90% обніжки з неї. В одних сім'ях обніжка середньої і дрібної фракції, деякі носять просто гігантські зерна... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.