Nikan Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 3 години тому, Wladimir_K сказав: Тому оптимістично 60+ тис. під кінець року, а стандартно буде близько до 60, що не дасть нашсів навіть на початок зими. А якщо уявити, так би мовити, що ціна закупівлі 2 $, то сьогодні здались певно в двічі більше ніж 60 тт, і це крім тих, що, так би мовити, здались по 30-32 грн. А чи не здається вам, що зараз на європу їде не мед, а ГФС розбавлений медом, відповідно і ціна така і такі об'єми. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 7 часов назад, Nikan сказал: А якщо уявити, так би мовити, що ціна закупівлі 2 $, то сьогодні здались певно в двічі більше ніж 60 тт, і це крім тих, що, так би мовити, здались по 30-32 грн. А чи не здається вам, що зараз на європу їде не мед, а ГФС розбавлений медом, відповідно і ціна така і такі об'єми. Про цей продукт (ГФС-42) знають всі, але, що дивує всі тихо мовчать. Зробив висновок, що всіх дана річ влаштовує, до речі по прямим ознаки жодна лабораторія в Україні його не може визначити. До речі, на ньому сидить не тільки Китай, Індія і В'єтнам, але вся Східна Європа, особливо Румунія і Угорщина. До речі в Румунії є так званий "чорний список" раз зловили на фальсифікації більше ніхто меду не купить на опт. А на на рахунок психології, то це очікувано. 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koste Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 7 минут назад, Wladimir_K сказал: Про цей продукт (ГФС-42) знають всі, але, що дивує всі тихо мовчать. Зробив висновок, що всіх дана річ влаштовує, до речі по прямим ознаки жодна лабораторія в Україні його не може визначити. До речі, на ньому сидить не тільки Китай, Індія і В'єтнам, але вся Східна Європа, особливо Румунія і Угорщина. До речі в Румунії є так званий "чорний список" раз зловили на фальсифікації більше ніхто меду не купить на опт. А на на рахунок психології, то це очікувано. И что это ГФС ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 6 минут назад, koste сказал: И что это ГФС ? Глюкозно-фруктозний сироп (мед з весняного різнотрав'я, якому не вистачає проліну і діастази і пилку, може з'явитися раптово і у великих об'ємах, у лідерах з виробництва окремі райони 2 центральних областей. 4 минуты назад, ромео сказал: Що значить "лише на словах"? Ви не вірите, що люди здають? Ціна знизилась на 3-4 грн. Яких ще доказів треба? У нас частина велика навіть тих хто тут читає не вірить, а багато вірять, що ось прийде жовтень-листопад і ціна як в казці виросте. До речі ціна за кордоном навпаки буде вища ніж в серпні. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold-V Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 52 минуты назад, Wladimir_K сказал: Глюкозно-фруктозний сироп (мед з весняного різнотрав'я, якому не вистачає проліну і діастази і пилку, може з'явитися раптово і у великих об'ємах, у лідерах з виробництва окремі райони 2 центральних областей. Це ж скільки треба гратися з цим ГФС, щоб при ціні на нього 16-19 грн та при ціні на мед 31-33 грн мати добрий зиск. Та й щоб об'єми отримати потрібно навіть не 100 вуликів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 9 минут назад, Gold-V сказал: Це ж скільки треба гратися з цим ГФС, щоб при ціні на нього 16-19 грн та при ціні на мед 31-33 грн мати добрий зиск. Та й щоб об'єми отримати потрібно навіть не 100 вуликів. Мед з весняного різнотрав'я коштує не 31-33 по перше, а на рахунок вуликів, то 100 хіба це цифра. Чи Ви думаєте, що цю технологію не освоїли інші учасники ринку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 17 хвилин тому, Gold-V сказав: Це ж скільки треба гратися з цим ГФС, щоб при ціні на нього 16-19 грн та при ціні на мед 31-33 грн мати добрий зиск. Та й щоб об'єми отримати потрібно навіть не 100 вуликів. Тю, так а що там гратися!? З ним же не носяться по 1.5-ра літрових годівницях чи кульочками у кожен вулик. Бачив відео як на великих пасіках цукровим сиропом загодовують на зиму. Думаю шо технологія така ж , тіки замість самому калапуцяти цукор, використовують готовий ГФС. Привезли кілька тон у бочках, соломи, чи чого там, шоб бджоли не тонули накидали у бочки - і все, "взяток" пішов, і кочувати не треба, пальне і час економляться. Звісно , шо з 30-ма вуликами шкурка вичинки не варта, а от починаючи від сотні можна бути в плюсі. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 3 минуты назад, medhon сказал: Тю, так а що там гратися!? З ним же не носяться по 1.5-ра літрових годівницях чи кульочками у кожен вулик. Привезли кілька тон у бочках, соломи, чи чого там, шоб бджоли не тонули накидали у бочки - і все, "взяток" пішов, і кочувати не треба, пальне і час економляться. Звісно , шо з 30-ма вуликами шкурка вичинки не варта, а от починаючи від сотні можна бути в плюсі. Які плюси, то вже "бізнеси". Знаю були поставки в 2017 р. соняха з ф/г 1.2. Уявляєте сонях з таким вмістом ф/г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 10 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Які плюси, то вже "бізнеси". Знаю були поставки в 2017 р. соняха з ф/г 1.2. Уявляєте сонях з таким вмістом ф/г. Експортери ж уявляють мед по 30 гривень за кілограм, то чом би й ні? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikan Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 36 хвилин тому, Gold-V сказав: Це ж скільки треба гратися з цим ГФС, щоб при ціні на нього 16-19 грн та при ціні на мед 31-33 грн мати добрий зиск. Та й щоб об'єми отримати потрібно навіть не 100 вуликів. Є місця де 14.5грн 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikan Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 28 хвилин тому, svitaliy735@gmail.com сказав: е и по 13грн вот тока какое там качество! Точно такое же как и по 20, а в прочем какая разница, ведь мёд всё равно будет бадяжный. А интересно знать, может кто измерял количество ОМФ в этом ГФС, может хоть на этом удастся поймать бадяжников? АСАЛТАН может вы прокоментируете, пожалуста, а то остальные шифруются под пасечников? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 16 минут назад, Nikan сказал: Точно такое же как и по 20, а в прочем какая разница, ведь мёд всё равно будет бадяжный. А интересно знать, может кто измерял количество ОМФ в этом ГФС, может хоть на этом удастся поймать бадяжников? АСАЛТАН может вы прокоментируете, пожалуста, а то остальные шифруются под пасечников? А вони і самі про це "тихо говорять", відповідь тут на поверхні. А то все кругом кричать "китайський мед, китайський мед", собі задавав питання для чого і до чого це. Невигідно його сюди вести у нас є власний завод і все набагато простіше, "Китай" уже перенесли до нас. 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 А ви думаєте чого бариги готові миритися з тіпо антисанітарією і приймати мед в ящиках, пакетах, каструлях, тазиках, а потім "гратися" з цією незручною тарою? Бо у такій тарі здають пасічники з невеликими пасіками, які здають в основному справжній мед, котрим потім можна розбавити бадягу. І, до речі, не факт шо вся бадяга закуплена виключно у пасічників. У крупних експортерів, як правило, є власні величезні промислові пасіки. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 година тому, Nikan сказав: АСАЛТАН может вы прокоментируете, пожалуста Я вважаю, що ми більш-менш ефективно виявляємо фальсифікації з ГФС. Якщо не вірите - пересилайте зразок 100 г меду і оплату 950 грн. - одержите результати досліджень на вміст води, глюкози, фруктози, сахарози, діастази, ОМФ, пилку і висновок про можливу фальсифікацію. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 7 минут назад, asaltan сказал: Я вважаю, що ми більш-менш ефективно виявляємо фальсифікації з ГФС. Якщо не вірите - пересилайте зразок 100 г меду і оплату 950 грн. - одержите результати досліджень на вміст води, глюкози, фруктози, сахарози, діастази, ОМФ, пилку і висновок про можливу фальсифікацію. Які? Я не хімік, але у мене є гарні знайомі хіміки, то які Вам показники "намалювати", щоб мед був правильним? А що звичайний мед незрілий не може бути з такими показниками. Достовірно мед на ГФС може визначити QSI і то не так давно, але цей аналіз дорогий і ніхто не буде відправляти мед з України на перевірку. Ви цього разу не на Апімондії? Пора вдосконалюватися... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 2 часа назад, Nikan сказал: Є місця де 14.5грн Есть по 13.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necuk Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Цікаво , тобто ,колись в магазинах: було мясо -тепер соя, було молоко - тепер пальмова олія, був мед - а буде ГФС Ну -ну як казали експортери пасічникам : " Зменшуйте затрати" 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 3 хвилини тому, Triton сказав: Есть по 13.5 Так це ж по ціні цукру виходить?! мдя...з такими оптовими цінами на мед і ГФС взагалі треба бути альтруїстом, щоб кочувати.... невже експортери цього не розуміють? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemishe Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 минуту назад, medhon сказал: Так це ж по ціні цукру виходить?! мдя...з такими оптовими цінами на мед і ГФС взагалі треба бути альтруїстом, щоб кочувати.... невже експортери цього не розуміють? поки що немає економічних причин для фальсифікації соняшника, адже дешевше вивезти пасіку на медозбір ніж нагодувати ГФСом. інша річ акація. але хто її експортує? я думаю мізер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 минуту назад, artemishe сказал: поки що немає економічних причин для фальсифікації соняшника, адже дешевше вивезти пасіку на медозбір ніж нагодувати ГФСом. інша річ акація. але хто її експортує? я думаю мізер Покращити об'єми можна і на соняху. А на акації чи "весняному різнотрав'ї", як кажуть ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mаксим Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 6 минут назад, Wladimir_K сказал: А на акації чи "весняному різнотрав'ї", як кажуть .. ... сам Бог велел? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikan Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 36 хвилин тому, asaltan сказав: Я вважаю, що ми більш-менш ефективно виявляємо фальсифікації з ГФС. Якщо не вірите - пересилайте зразок 100 г меду і оплату 950 грн. - одержите результати досліджень на вміст води, глюкози, фруктози, сахарози, діастази, ОМФ, пилку і висновок про можливу фальсифікацію. Ні! Я не про те. Який вміст ОМФ в ГФС 42 і чи можна визначити з допомогою аналізів дану фальсифікацію. Чи може це таємний ход експортерів? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemishe Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 8 минут назад, Wladimir_K сказал: Покращити об'єми можна і на соняху. навіщо? враховуючи ціну гфс і ціну на мед, дельта досить невелика. мінус витрати на згодовування та відкачування. навіть якщо відкинути моральну сторону питання, я би не став цим займатись. може просто в мене непогані умови на соняшник. взяток триває до середини серпня, і після відкачування меду часу и сил залишається небагато 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triton Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ох чувствую в следующем году разнотравья будет 3 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikan Posted September 10, 2019 Author Share Posted September 10, 2019 18 хвилин тому, artemishe сказав: поки що немає економічних причин для фальсифікації соняшника, адже дешевше вивезти пасіку на медозбір ніж нагодувати ГФСом. інша річ акація. але хто її експортує? я думаю мізер Одного року у мене залишились остатки меду(близько 20л) і я те все розвів водою і віддав 4 вуликам під соняшник і виявилось що забили все медом, 2 корп. під зав'язку, навіть розплоду не було. Так , що вигідно ще й дуже! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts