Олександр С. Опубликовано 19 января, 2022 Share Опубликовано 19 января, 2022 6 часов назад, ромео сказал: Причина не в ГФС, а силі бджіл - моя скромна думка. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 19 января, 2022 Share Опубликовано 19 января, 2022 3 години тому, Север сказав: Причина не в ГФС, а силі бджіл - моя скромна думка. Причина в пасічнику, який не знає склад того, чим він годує бджіл. Бджоли - не свині, можуть пропасти. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 20 января, 2022 Share Опубликовано 20 января, 2022 Пчёл мизер, сели под потолком, где тепло, корм съели и от голода отошли в мир иной. Пасечник не опытный, гнездо оставил слишком большое - вот и результат. Нужно уметь признавать свои ошибки, а не обвинять всех и вся. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 18 марта, 2023 Share Опубликовано 18 марта, 2023 Підкажіть. Купив ГФС в каністрі 5 літрів(7кг) він лише зверху сироп, решта чи замерз чи закристалізувався в білу масу.Що робити треба сироп а не сметана? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 7 годин тому, Ю. Р. А. сказав: Підкажіть. Купив ГФС в каністрі 5 літрів(7кг) він лише зверху сироп, решта чи замерз чи закристалізувався в білу масу.Що робити треба сироп а не сметана? А на хіба ви купуєте хрінь не відомого походження, складу і без інструкції? Тепер пробуйте-експерементуйте і переживайте чим все закінчиться для бджіл. Я б додав трохи води. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Alazon Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 7 годин тому, Ю. Р. А. сказав: Підкажіть. Купив ГФС в каністрі 5 літрів(7кг) він лише зверху сироп, решта чи замерз чи закристалізувався в білу масу.Що робити треба сироп а не сметана? Виробника і продавця тої хрені в студію! Треба щоб інші не купились. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 11 часов назад, Ю. Р. А. сказал: Підкажіть. Купив ГФС в каністрі 5 літрів(7кг) він лише зверху сироп, решта чи замерз чи закристалізувався в білу масу.Що робити треба сироп а не сметана? А підігріти так градусів до 25 не пробували? і концентрацію трохи зменшити... А загалом в слідуючий раз я б рекомендував користуватись цукром - затратити годину часу, а натомість одержати продук якісний і потрібної концентрації, та і по ціні мабуть дешевше. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 19 марта, 2023 Share Опубликовано 19 марта, 2023 6 часов назад, yu1986ra сказал: А на хіба ви купуєте "Бо так!" Треба було. Всі ми експериментуємо, але не всі озвучуємо на загальну критику. 6 часов назад, Alazon сказал: Виробника і продавця тої хрені в студію! Треба щоб інші не купились. Не скажу, але думаю у всіх продавців, (взимку) в кого склад без підігріву замерзає той ГФС 2 часа назад, Гурович сказал: А підігріти так градусів до 25 не пробували? і концентрацію трохи зменшити... А загалом в слідуючий раз я б рекомендував користуватись цукром - затратити годину часу, а натомість одержати продук якісний і потрібної концентрації, та і по ціні мабуть дешевше. Підігрів при 25° ростало. Мабуть фруктоза від глюкози відділилася в холоді. Дякую за пораду. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.