F30 Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 бакфаст)) 3.1.TPS Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 12 хвилини тому, F30 сказав: бакфаст)) 3.1.TPS Без крил це просто "пустий" файл! Робіть архіви (скани крил+ТПС) і тоді загружайте. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
F30 Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 4 хвилини тому, Mihail-ves сказав: Без крил це просто "пустий" файл! Робіть архіви (скани крил+ТПС) і тоді загружайте. https://drive.google.com/open?id=1Bh4Axo1HvA9D7YSl-lO6nNhiaiwbK6c1 3.1.TPS 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 37 хвилин тому, F30 сказав: https://drive.google.com/open?id=1Bh4Axo1HvA9D7YSl-lO6nNhiaiwbK6c1 3.1.TPS На мій погляд трохи забагато зміщені т №3 т.№4 вправо. При збільшенні маркера до 9 п (коло - не круг) добре видно. А загалом - душевно! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Майер Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 По точкам все почти идеально. Попытайтесь уточниться с точкой 3. Ниже показана Ваша постановка, потом моя и далее моя с увеличенной точкой. Сильно эти изменения не повлияют на результат, Но эта точка влияет на ДС и на ГИ- это больше вопрос тренировки глаза. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 14 хвилини тому, Майер сказав: Но эта точка влияет на ДС и на ГИ- это больше вопрос тренировки глаза. цікавий бакфаст (карніка та щось схоже на СГК в НІ). А в цілому показує більшу відносність програмно до УС. ось порівняльні графіки ( моє розміщення та F30) https://picua.org/images/2019/02/15/c19b8ee015820de98ca443aaa33019b0.jpg 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 7 хвилин тому, Mihail-ves сказав: цікавий бакфаст (карніка та щось схоже на СГК в НІ). А в цілому показує більшу відносність програмно до УС. ось порівняльні графіки ( моє розміщення та F30) https://picua.org/images/2019/02/15/c19b8ee015820de98ca443aaa33019b0.jpg Пане Михайле, а що це вам дало? Науковці давно вже визнали, що проміри баків - то чиста дурниця, оскільки це порода , вперше штучно створена людиною. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 6 минут назад, ДобровоЛ сказал: Пане Михайле, а що це вам дало? Науковці давно вже визнали, що проміри баків - то чиста дурниця, оскільки це порода , вперше штучно створена людиною. Порада то штучна Але інтересно якщо взяти за точку відліка проміри материнки . чи будуть вони передаватся дочкам головне те не доякої породи відносятся проміри , а те чи будуть вони стабільні в конкретній проміряній лінії Ну це так , просто прийшло на думку 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 11 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Пане Михайле, а що це вам дало? Це показало що поки що є дві лінії (гілки) баків, одна лягає в УС інша в карніку. Іншими словами бакфаст робився на помісі УС+лігустіки+карніки. Тому якщо відновимо УС в масовому, то буде жити бакфаст, якщо ні, то і баків не буде. Якось так. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Неизвестный Опубликовано 15 февраля, 2019 Share Опубликовано 15 февраля, 2019 9 минут назад, Mihail-ves сказал: Це показало що поки що є дві лінії (гілки) баків, одна лягає в УС інша в карніку. Іншими словами бакфаст робився на помісі УС+лігустіки+карніки. Тому якщо відновимо УС в масовому, то буде жити бакфаст, якщо ні, то і баків не буде. Якось так. Миша,ты к этому пришел промерами,а я практически пришел к такому предположению. Есть у меня комбинации свободного облета баки на карнике и очень уж они по характеру походят на моих домашних. Вот и задумался над их схожестью. Можно сказать что напридумывал,но...домашних всего лишь одна семья(любимица в третьем колене) и думаю что это капля в море по трутфону когда почти вся пасека на карнике. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 14 години тому, Mihail-ves сказав: Це показало що поки що є дві лінії (гілки) баків, одна лягає в УС інша в карніку. Іншими словами бакфаст робився на помісі УС+лігустіки+карніки. Тому якщо відновимо УС в масовому, то буде жити бакфаст, якщо ні, то і баків не буде. Якось так. Дійсно, мала б бути хоча б частково, меліфера. Але іх там нєт Як так? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Майер Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 3 часа назад, Олександр Коваль сказал: Дійсно, мала б бути хоча б частково, меліфера. Але іх там нєт Як так? В линиях, которые идут от брата Адама, проявление есть, где- то в теме промеряли бакфаст (от Военрука и ...) и по прекубитальному индексу это было видно. Но окончательные заключения делать рано. Нужно делать промеры с бакфастом известного происхождения и в полное крыло. Дело за малым- найти крутого бакфасторазводчика и оборвать крылышки не только у него. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
F30 Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 ось ще одна колонія. https://drive.google.com/open?id=1XmsdbRe_V5YyM3d9nZiJgEiZ1t4xLxx5 4.2.TPS 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 8 годин тому, Майер сказав: В линиях, которые идут от брата Адама, проявление есть, где- то в теме промеряли бакфаст (от Военрука и ...) и по прекубитальному индексу это было видно. Но окончательные заключения делать рано. Нужно делать промеры с бакфастом известного происхождения и в полное крыло. Дело за малым- найти крутого бакфасторазводчика и оборвать крылышки не только у него. до речі, сьогодні експериментальним шляхом таки допер, що скубти крила таки швидше ніж стригти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 6 годин тому, F30 сказав: ось ще одна колонія. https://drive.google.com/open?id=1XmsdbRe_V5YyM3d9nZiJgEiZ1t4xLxx5 4.2.TPS спробую розшифрувати - УС, кавказянка і карніка? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 5 годин тому, F30 сказав: ось ще одна колонія. https://drive.google.com/open?id=1XmsdbRe_V5YyM3d9nZiJgEiZ1t4xLxx5 4.2.TPS Подобається як Ви розташовуєте точки, але розмістив так, як бачу я. Корегував, буквально, на 1-2 ріх: в основному т.т.№1, №2, №3, №4 (закономірність: т.№3 і т. №4 - 2ріх вліво); т. №5, №8 - майже не рухав; т.т. №6, №7 - в другі половині скану чомусь у Вас "попливли". До середини скану їх - майже не рухав. Загальний результат змінився мало (у мене відсоток вищий і розпізнане ще одне крило), але зверніть увагу як змінились графіки. До чого веду? Не можна нехтувати положенням жодного пікселя. З повагою. 4.2_а.TPS 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 23 хвилини тому, Олександр Коваль сказав: спробую розшифрувати - УС, кавказянка і карніка? Є - "мало - мало". "Вангуємо" далі! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
F30 Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 12 хвилини тому, amator сказав: Подобається як Ви розташовуєте точки, але розмістив так, як бачу я. Корегував, буквально, на 1-2 ріх: в основному т.т.№1, №2, №3, №4 (закономірність: т.№3 і т. №4 - 2ріх вліво); т. №5, №8 - майже не рухав; т.т. №6, №7 - в другі половині скану чомусь у Вас "попливли". До середини скану їх - майже не рухав. Загальний результат змінився мало (у мене відсоток вищий і розпізнане ще одне крило), але зверніть увагу як змінились графіки. До чого веду? Не можна нехтувати положенням жодного пікселя. З повагою. 4.2_а.TPS дякую за аналіз буду дивитись каще. я поки вчуся))) 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
amator Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 1 хвилину тому, F30 сказав: дякую за аналіз буду дивитись каще. я поки вчуся))) Ми тут всі вчимося! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
F30 Опубликовано 16 февраля, 2019 Share Опубликовано 16 февраля, 2019 https://drive.google.com/open?id=1DRgt1yIWHWtEyg5O3UWaDisPbD0Jbri5 ще одна. 6.2.TPS 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bercik alex /liliya Опубликовано 17 февраля, 2019 Share Опубликовано 17 февраля, 2019 Зліва жирним значення кубітального індексу по Чермаку, а справа супровідна інформація від Гайдара, в якості примітки. Дві верхніх тут вучківські, а нижче колочавські. Загалом там під три десятки проб і всюди де є примітки, спостерігається така розбіжність. Але як бачите, в середині дев'яностих карпатка зовсім не відповідала ( по Чермаку) тому, що писали в наших книжках. Зате все гарненько збігається з тим, що намірюємо сьогодні. Я не зрозумів чого така велика похибка? Де Ви це взяли? Дайте першоджерело. Вимірювалися проби крил чи бджоли від експортованих маток? чому не виділений пятий рядок зверху? Та м же такаж фолова ситуація? На мою думку треба Вас попитати . Так.Хто відрукував таку фейкову бланку? І яка мета всього цього руху ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Майер Опубликовано 17 февраля, 2019 Share Опубликовано 17 февраля, 2019 35 минут назад, bercik alex /liliya сказал: Де Ви це взяли? Дайте першоджерело. Первоисточник программа Давино Кветослава Чермака. 38 минут назад, bercik alex /liliya сказал: Хто відрукував таку фейкову бланку? І яка мета всього цього руху ? Нормальные данные и никакого фейка. Все это просто надо принять к сведению. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 17 февраля, 2019 Share Опубликовано 17 февраля, 2019 9 годин тому, Майер сказав: Первоисточник программа Давино Кветослава Чермака. Уточнення. Програма називається BeeMorph, а її алгоритми реалізують протокол DAWINO. 10 годин тому, bercik alex /liliya сказав: Я не зрозумів чого така велика похибка? Де Ви це взяли? Дайте першоджерело. Олександре, я ж писав, що це службова база даних BeeMorph, куди чехи реєстрували всі досліджувані зразки під строгою кодифікацією. В інших базах за цим унікальним кодом можна відшукати результати дослідження для кожної проби. Ось фрагмент вікна тієї службової бази чеською: Як бачите, там і дослідження степової, котрі надсилали з Гадяча. Так що жодних фейків Примітка Кубітальний чеською буде "Loketny index", тобто скорочено "Li" 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
bercik alex /liliya Опубликовано 18 февраля, 2019 Share Опубликовано 18 февраля, 2019 Все нормально Више тройки нема. Маемо вже якусь( вилочку) для нашого стандарту від Чехів то LI (2.4---2.9) це вже щось. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 18 февраля, 2019 Share Опубликовано 18 февраля, 2019 3 години тому, bercik alex /liliya сказав: Все нормально Више тройки нема. Маемо вже якусь( вилочку) для нашого стандарту від Чехів то LI (2.4---2.9) це вже щось. Знову не так . Там у примітках чітко написано, що це виміри Гайдара. Результати чехів у інших базах і вони якраз відрізняються у сторону зростання. По різних пробах різниця не однакова, але чеські результати завжди більші (різниця від 0,1 до 0,4). І якраз середніх значень вище трійки у чехів досить багато... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.