Крук Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 17 хвилин тому, Николай S сказав: Теперь тренируйте собаку мышей ловить В мене був пес то я його навчив ловити і їсти мишей. Так цей пес в погоні за мишами міг запросто викопати яму на городі глибиною так 30 - 40 сантиметрів. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай S Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 1 час назад, КАЕ сказал: Ее бы приучить котов любить-не получилось.Коты наше все .Без них никак нельзя. То я так писав,тому, що колись, в лютий мороз, прибивсь до мене на полюванні один пес, на вигляд дворняга, весною в його будці кішка виводила котят, а під осінь показав дива, ретельно обнюхував лисячі нори, при наявності звіра чудово робив "стійку" біля кожного виходу, по команді виганяв всіх до единої, а головне сам дуже любив полювати мишей, так красиво підкидав і ковтав живу на лету.... 4 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 29 января, 2018 Share Опубликовано 29 января, 2018 1 година тому, Крук сказав: В мене був пес то я його навчив ловити і їсти мишей. Так цей пес в погоні за мишами міг запросто викопати яму на городі глибиною так 30 - 40 сантиметрів. У нас була німецька вівчарка, яка обожнювала полювати (і жерти) мишей. Як пасли корів в полі з суданкою, яке кишіло мишами, то вона за день їх по кілька десятків зжирала, також еффектно роблячи стійку перед тим як стрибнути на здобич. 3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 19 февраля, 2018 Share Опубликовано 19 февраля, 2018 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.