teplov Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Шукаю помічника, на три місяці, Травень, Червень, Липень. Що з мене: Зарплата 300 доларів в місяць, харчування, житло, досвід в маткарстві та ШО. Вимоги: Вік до 30 років, досвід роботи на пасіці, зір 100%, проукраїнські погляди, водійське посвідчення. Звертатись за телефоном 0678617827 Вальчук Юрій Петрович. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 35 хвилин тому, teplov сказав: Шукаю помічника, на три місяці, Травень, Червень, Липень. Що з мене: Зарплата 300 доларів в місяць, харчування, житло, досвід в маткарстві та ШО. Вимоги: Вік до 30 років, досвід роботи на пасіці, зір 100%, проукраїнські погляди, водійське посвідчення. Звертатись за телефоном 0678617827 Вальчук Юрій Петрович. Класна пропозиція з точки зору досвіду. Де мої 23... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 11 минут назад, Sanich сказал: Класна пропозиція з точки зору досвіду. Де мої 23... Да дісно пропозиція хороша, адже досвід за гроші не купиш, а тут ще й гроші платять, я теж за віком пролітаю скоро 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 53 минуты назад, teplov сказал: Шукаю помічника, на три місяці, Травень, Червень, Липень. Що з мене: Зарплата 300 доларів в місяць, харчування, житло, досвід в маткарстві та ШО. Вимоги: Вік до 30 років, досвід роботи на пасіці, зір 100%, проукраїнські погляди, водійське посвідчення. Звертатись за телефоном 0678617827 Вальчук Юрій Петрович. Гарно що моi помiчницi не читають форум Але ж не вiдомо скiльки запросять погодинно Вже мабуть 20 гривень за годину не вийде треба буде добавляти ,а це собiвартiсть маток Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Думав і я ..про погодинну.Схиляюсь до рішення про 25 \год. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted January 23, 2018 Author Share Posted January 23, 2018 Цього року я платив 10 000 гр, правда без житла та харчування, робочий час 9 годин, субота 6-7, неділя вихідний. Правда хлопець товковий попався, мій командир взводу, я його ще на фронті обробляти почав. Зараз він свою справу почав, так що я пролетів, думаю може кого і знайду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Честно не понимаю кто пойдет на такую работу с такими требованиями за 300 зелени...Разве что подучится перед началом своей деятельности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taras NTG Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Честно не понимаю кто пойдет на такую работу с такими требованиями за 300 зелени...Разве что подучится перед началом своей деятельности.На мою думку це не робота а більше навчання і практика за хорошу стипендію ))Надіслано від мого SM-J530FM, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 55 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав: Честно не понимаю кто пойдет на такую работу с такими требованиями за 300 зелени... А які такі надзвичайні вимоги озвичив Юра? 18 годин тому, teplov сказав: Вимоги: Вік до 30 років, досвід роботи на пасіці, зір 100%, проукраїнські погляди, водійське посвідчення. Набираєшся досвіду матководства та ШО, та ще і непогані гроші за це отримуєш Сам би пішов, та по віку вже не підхожу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seos Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Скинути б 17 років і подався б у такі найми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 1 час назад, SASHA.OK сказал: А які такі надзвичайні вимоги озвичив Юра? Набираєшся досвіду матководства та ШО, та ще і непогані гроші за це отримуєш Сам би пішов, та по віку вже не підхожу Прошу извинения. Не знаю как я прочел, но к условиям добавил матководство та ИО Link to comment Share on other sites More sharing options...
konsul Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 "Батрачив" у пана Юрія Петровича, пару днів, пару років назад. Мені сподобалось, тобто досвід безцінний, не тільки в ШО, та матководстві, але і в людських якостях "роботодавця". В кого є бажання, та сумніви, погоджуйтесь, бо то того варто, як що ще з Хмельницька, то вообще чудово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolik2362 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Сейчас многим нужно оплату в 5000 доларов и обучение всему и харч в подарок также нужен помощник но найти его не легко .Аза пятерку баксов сам бы пошел внаймы та возраст уже не тот так что Юра удачи тебе в поиске Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 4 минуты назад, tolik2362 сказал: Аза пятерку баксов сам бы пошел внаймы та возраст уже не тот так что Юра удачи тебе в поиске Так за 5000 баксов в месяц +харч +жильё +обучение тут полфорума пойдёт Одно радует , что помощницы про такой расклад не знают Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 16 минут назад, Мико сказал: тут полфорума пойдёт Думаю больше=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Татомир Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 2 часа назад, Мико сказал: Так за 5000 баксов в месяц +харч +жильё +обучение тут полфорума пойдёт Одно радует , что помощницы про такой расклад не знают Пойти то пойдут, а вот будут ли справляться.Или второй пункт "а когда пожрать" и третий "а поспать" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leopold Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Ніякої "підприємницької жилки", наче з дитинства не чули про Тома Соєра ;), та ще й гроші потібн брати , І тему починатни, "школа матководства, навчання 3 місяці, проживання і харчування у вартості навчання, гарні скидки при оплаті навчання, кращим учням по закінченні повернення частини плати за навчання, кількість місць обмежена...." :D А якщо серйозно, то в сусідній темі було згадування, що гадяцьке училище відправляє влітку студентів на практику, то може автор теми при бажанні зробить туди запит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лозко Василий Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 В 24.01.2018 в 15:06, SASHA.OK сказал: А які такі надзвичайні вимоги озвичив Юра? Набираєшся досвіду матководства та ШО, та ще і непогані гроші за це отримуєш Сам би пішов, та по віку вже не підхожу И свою справу не кинеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лозко Василий Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 Дякую всім хто відгукнувся на цю об'яву, робітника я вже знайшов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 17 минут назад, teplov сказал: Дякую всім хто відгукнувся на цю об'яву, робітника я вже знайшов. Вiтаю ! А у компаньона проблема ,фермер переманюе помiчника Пропонуе до 15 000 гривень в мiсяць Непитущий , добросовiсний працiвник всiм потрiбен Поки що не переманив .Тому що знае назад на пасiку вже не повернутись А фермер може i зрiзати зарплату до мiнiмалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinkevych19 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 ех жалко, що я не побачив це оголошення раніше( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Артем7 Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 В 25.01.2018 в 17:18, Leopold сказал: А якщо серйозно, то в сусідній темі було згадування, що гадяцьке училище відправляє влітку студентів на практику, то може автор теми при бажанні зробить туди запит? В такому випадку прийшлося б оформляти всі документи для налогової із-за студентів. Був у знайомого прикрий випадок. В 29.01.2018 в 10:43, Мико сказал: Пропонуе до 15 000 гривень в мiсяць Доволі солідна сумма як для різноробочого найманця. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezGmo Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 В 29.01.2018 в 10:20, teplov сказав: Дякую всім хто відгукнувся на цю об'яву, робітника я вже знайшов. Пізнувато я форум знайшов, на майбутнє, якщо знадобиться хтось пишіть. Правда не знаю чи підійду, досвіду з бджолами рік, в матководстві зовсім немає, правда думаю в цьому році виводити, так що якийсь буде на той рік Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted April 9, 2018 Author Share Posted April 9, 2018 В 08.04.2018 в 07:54, BezGmo сказал: Пізнувато я форум знайшов, на майбутнє, якщо знадобиться хтось пишіть. Правда не знаю чи підійду, досвіду з бджолами рік, в матководстві зовсім немає, правда думаю в цьому році виводити, так що якийсь буде на той рік Буду мати на увазі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.