СЄРЖ Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 28 хвилин тому, Helen сказав: Так ще рано? ну звісно, має скінчитися бродіння, дріжджі випадуть в осад, вино освітлиться, стане прозоре, а не мутне. якщо є можливість поставте в тепле місце для гарного бродіння. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helen Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Дякую.Буду чекати. Може до літа виграє. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 при нормальних умовах виграє за пару місяців. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontroler Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 7 часов назад, Мико сказал: Самые крутые дрожжи не дают спиртуозность вина выше 16 % А надо ли больше? Медовуха крепостью 10 - 16 % спиртуозности в самый раз. При употреблении такого вина, чувствуешь на вкус и запах все компоненты, входящие в его состав. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergey-paradox Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Спасибо всем за консультацию. Теперь буду искать и покупать дрожжи, чтобы сделать и себе "винчика". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Медовуха 100гр литра если бы умные люди построили 2-3 завода по переработки меда в медовое вино проблема с реализацией меда решилась бы 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albatros Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 45 минут назад, Михаил46 сказал: Медовуха 100гр литра если бы умные люди построили 2-3 завода по переработки меда в медовое вино проблема с реализацией меда решилась бы Эта тема уже отходит, предложение превышает спрос. Некачественного продукта очень много и из-за этого популярность падает. Я был в этом году на Сороченской ярмарке, и мне дали попробывать "медовуху" никогда не думал что её можно сделать настолько плохо, так еще и в стекло разлита! (типа заводская) люди брали как сувенир)) Попробывав такой "подарок" отвращение к этом напитку будет навсегда. Лучше взять 0,5 водочки за 50грн, и безопасно и дешево 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 1 час назад, Михаил46 сказал: Медовуха 100гр литра если бы умные люди построили 2-3 завода по переработки меда в медовое вино проблема с реализацией меда решилась бы Страну интенсивно спаивают всегда сейчас даже детей спаивают слабоалкоголкой Появился такой термин как пивной алкоголизм А вы предлагаете медовый алкоголизм И с чего ви взяли , что умные люди вам заплатят больше нынешних перекупов наоборот меньше заплатят и откуда простые алкаши возмут 100 гривен на медовуху по сути слабое вино ,если самогон по 35 гривен на каждом углу 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 28 минут назад, Albatros сказал: Некачественного продукта очень много и из-за этого популярность падает. Очень мало действительно хорошей медовухи А Горнич писал в книге ,делайте хорошую иначе попробовав уксуса ,потом не уговоришь попробовать хорошей ,а тут на форуме часто пишут помыл бидоны алюминиевые и поставил медовухи Сталкивался с подобными случаями на ярмарках 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 4 хвилини тому, Мико сказав: Очень мало действительно хорошей медовухи А Горнич писал в книге ,делайте хорошую иначе попробовав уксуса ,потом не уговоришь попробовать хорошей ,а тут на форуме часто пишут помыл бидоны алюминиевые и поставил медовухи Сталкивался с подобными случаями на ярмарках Ну, пока я не спробував вашу, не знав я, що таке натуральна медовуха, це правда . А у мене із моїх спроб - лишилась була вистояна 9 років закопана у підвалі 20-літрівка. Так як дав я спробувати знайомим - жіночки розхватали вмить саме, як медовий уксус. Дочка он до цих пір ховає його, як найцінніший її продукт. Так що я зрозумів, й медовий уксус має право на життя! Але більше ніколи вже не пробував створення цього напою. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лозко Василий Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Пригощав осинню коллега своим продуктом - я не в восторге. СВ з меду -- сила Щоб хтось торгував у нас на ринку я не бачив. По ммистах можливо й продають. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontroler Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Многие и представления не имеют, что такое настоящая медовуха, до тех пор пока не попробуют. А некоторых не устраивает такой, как они говорят, компот. Им нравится такое, чтобы от мочи трава горела и ботинки плавились. Хорошо приготовленная медовуха, это же благороднейший напиток. Но к сожалению, такую делают не многие и только для себя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
доктор кварц Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Підскажіть будь-ласка яка має бути на смак медовуха, а то я свою пробував якась кисла получилась добавив меду і поставив дальше бродити(булькає не активно), що получиться незнаю. Коли закладував залив забрус водою через декілька днів відцідив добавив меду, 2 грона винограду, хмелю, пегову вирізку це все забродило 2-3дня потім відцідив і в бутлі під гідрозатвор, може щось не так зробив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 11 година тому, Albatros сказав: Эта тема уже отходит Згідний. В першу чергу медовухою почали займатись через низьку ціну меду... А зараз ціна на мед більш-менш нормальна... Якби ще населення більш заробляло, то ще можна було займатись по трішки. Цього року на ставив медовуху і більше на продаж готовити не буду. Поставлю для себе літрів 20 і все. Лишилось літрів 50 ставленої і літрів 40 вареної продати - купляють, але дуже туго. Досвіду я набрався, але поки що цю справу припиняю.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 30 минут назад, Бджолопотам сказал: Згідний. В першу чергу медовухою почали займатись через низьку ціну меду... А зараз ціна на мед більш-менш нормальна... Якби ще населення більш заробляло, то ще можна було займатись по трішки. Цього року на ставив медовуху і більше на продаж готовити не буду. Поставлю для себе літрів 20 і все. Лишилось літрів 50 ставленої і літрів 40 вареної продати - купляють, але дуже туго. Досвіду я набрався, але поки що цю справу припиняю.. Медовухою займаються і далі в промислових маштабах, мед з антибіотиком для цих цілей самий раз. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 32 минуты назад, Бджолопотам сказал: Згідний. Досвіду я набрався, але поки що цю справу припиняю.. Багато так само i вчинили Мабуть роки чотири вже не ставлю 3 часа назад, доктор кварц сказал: Підскажіть будь-ласка може щось не так зробив? Iнфи замало ,щоб щось пiдказати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 22 хвилини тому, Wladimir_K сказав: мед з антибіотиком для цих цілей самий раз. Є люди які вміють домовлятись зі своєю совістю... Я так не вмію... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 12 часов назад, Бджолопотам сказал: Є люди які вміють домовлятись зі своєю совістю... Я так не вмію... Антибиотик это страшилка для пчеловода чтобы сбить цену обычно к весне он чудесным образом куда то улетучивается Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 В 03.02.2018 в 09:51, Мико сказал: Страну интенсивно спаивают всегда сейчас даже детей спаивают слабоалкоголкой Появился такой термин как пивной алкоголизм А вы предлагаете медовый алкоголизм И с чего ви взяли , что умные люди вам заплатят больше нынешних перекупов наоборот меньше заплатят и откуда простые алкаши возмут 100 гривен на медовуху по сути слабое вино ,если самогон по 35 гривен на каждом углу 10 место – самое дорогое вино Америки.Итак, десятку лидеров этого списка открывает вино Inglenook Cabernet Sauvignon Napa Valley - урожай 1941 года, производство США. Одна бутылка этого самого дешевого из наиболее дорогих вин оценивается в 20,145 тысяч американских долларов. Специалисты считают, что урожай в этом году оказался самым лучшим, а изготовленное из него вино, по своим ароматическим и вкусовым качествам превосходит все, что производилось ранее в долине Напа. Где то производилось самое дорогое вино, а где то в это время начиналась самая большая война. Романович как то Вы не маштабно мыслите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 54 минуты назад, Михаил46 сказал: 10 место – самое дорогое вино Америки. Романович как то Вы не маштабно мыслите! Масштабно мыслить не проблема Я больше живу реалиями сегодняшнего дня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
доктор кварц Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 В 03.02.2018 в 21:38, Мико сказав: Iнфи замало ,щоб щось пiдказати сьогодні злив з осадку медовуху на запах шикарна мені сподобалася(з лісового меду), смак думаю нормальний солодко-кислуватий, але заміряв винометром побутовим то цукрозність 20% а спиртуозність 2% то напавно квас получився, замовив дріжджі лавін118 додам, як думаєте получиться підняти спиртуозність і як це може вплинути на смак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 1 минуту назад, доктор кварц сказал: сьогодні злив з осадку медовуху на запах шикарна мені сподобалася(з лісового меду), смак думаю нормальний солодко-кислуватий, але заміряв винометром побутовим то цукрозність 20% а спиртуозність 2% то напавно квас получився, замовив дріжджі лавін118 додам, як думаєте получиться підняти спиртуозність і як це може вплинути на смак? Дуже важко запустити сусло з присутнiсть спирту Бо спитр знищуе дрiжджi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 2 хвилини тому, доктор кварц сказав: сьогодні злив з осадку медовуху на запах шикарна мені сподобалася(з лісового меду), смак думаю нормальний солодко-кислуватий, але заміряв винометром побутовим то цукрозність 20% а спиртуозність 2% то напавно квас получився, замовив дріжджі лавін118 додам, як думаєте получиться підняти спиртуозність і як це може вплинути на смак? мда, на такий низький градус не так легко знайти незалежного дигустатора, мало їх ,що спеціалізується на такому градусі, я якось нижче 14 % не хочу кваліфікацію міняти, не даремно ж стільки років набуття досвіду, які ж вчителі навчали ,еліта 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 В 03.02.2018 в 17:48, доктор кварц сказал: що получиться незнаю. Коли закладував залив забрус водою через декілька днів відцідив добавив меду, 2 грона винограду, хмелю, пегову вирізку це все забродило тепер мабуть знаете що получилось 2 грона винограду i пергова вирiзка це не серйозно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
доктор кварц Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 1 хвилину тому, Мико сказав: Дуже важко запустити сусло з присутнiсть спирту Бо спитр знищуе дрiжджi попробую сперше розбродити окремо для збільшення кількості самих дріжджів, та 2%спирту думаю не дуже вплинуть 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts