Jump to content

Медовуха

Bugati
 Share

Recommended Posts

28 хвилин тому, Helen сказав:

Так ще рано?

ну звісно, має скінчитися бродіння, дріжджі випадуть в осад, вино освітлиться, стане прозоре, а не мутне. якщо є можливість поставте в тепле місце для гарного бродіння.

• Like 1

Дякую.Буду чекати. Може до літа виграє.:az:

• Like 1

при нормальних умовах виграє за пару місяців.

• Like 1

7 часов назад, Мико сказал:

Самые крутые дрожжи не дают спиртуозность вина выше 16 % 

А надо ли больше? :IMHO1:Медовуха крепостью 10 - 16 % спиртуозности  в самый раз. При употреблении такого вина, чувствуешь на вкус и запах все компоненты, входящие в его состав. :ay::az::ole_ole:

• Like 1

Спасибо всем за консультацию. Теперь буду искать и покупать дрожжи, чтобы сделать и себе "винчика".:ole_ole:

• 5 weeks later...

Медовуха 100гр литра если бы умные люди построили 2-3 завода по переработки меда в медовое вино проблема с реализацией меда решилась бы:IMHO1:

• Like 5
  • Haha 1

45 минут назад, Михаил46 сказал:

Медовуха 100гр литра если бы умные люди построили 2-3 завода по переработки меда в медовое вино проблема с реализацией меда решилась бы:IMHO1:

Эта тема уже отходит, предложение превышает спрос. Некачественного продукта очень много и из-за этого популярность падает.

Я был в этом году на Сороченской ярмарке, и мне дали попробывать "медовуху" никогда не думал что её можно сделать настолько плохо, так еще и в стекло разлита! (типа заводская) люди брали как сувенир)) Попробывав такой "подарок" отвращение к этом напитку будет навсегда. Лучше взять 0,5 водочки за 50грн, и безопасно и дешево

• Like 2

1 час назад, Михаил46 сказал:

Страну интенсивно  спаивают всегда 

сейчас даже детей спаивают слабоалкоголкой 

Появился такой термин как пивной алкоголизм 

А вы предлагаете медовый алкоголизм 

И с чего ви взяли , что умные люди вам заплатят больше нынешних перекупов 

наоборот меньше заплатят 

и откуда простые алкаши возмут 100 гривен на медовуху 

по сути слабое вино ,если самогон по 35 гривен на каждом углу 

• Like 7

28 минут назад, Albatros сказал:

Некачественного продукта очень много и из-за этого популярность падает.

Очень мало действительно хорошей медовухи 

А Горнич писал в книге ,делайте хорошую иначе попробовав уксуса ,потом не уговоришь  попробовать хорошей  ,а тут на форуме часто пишут помыл бидоны алюминиевые и поставил медовухи  :at: Сталкивался с подобными случаями на ярмарках 

• Like 7
  • Sad 1

4 хвилини тому, Мико сказав:

Очень мало действительно хорошей медовухи 

А Горнич писал в книге ,делайте хорошую иначе попробовав уксуса ,потом не уговоришь  попробовать хорошей  ,а тут на форуме часто пишут помыл бидоны алюминиевые и поставил медовухи  :at: Сталкивался с подобными случаями на ярмарках 

Ну, пока я не спробував вашу, не знав я, що таке натуральна медовуха, це правда . А у мене із моїх спроб - лишилась була вистояна 9 років закопана у підвалі 20-літрівка. Так як дав я спробувати знайомим - жіночки розхватали вмить саме, як медовий уксус. :umora::ay:  Дочка он до цих пір ховає його, як найцінніший її продукт.:dntknw: Так що я зрозумів,  й медовий уксус має право на життя!:ah: Але більше ніколи вже  не пробував створення цього напою.

• Like 3
  • Haha 1

Пригощав  осинню коллега своим продуктом - я не в восторге.

СВ   з  меду  -- сила  Щоб хтось  торгував у нас на ринку я не бачив.

По ммистах можливо й продають.

Многие и представления не имеют, что такое настоящая медовуха, до тех пор пока не попробуют. А некоторых не устраивает такой, как они говорят, компот. Им нравится такое, чтобы от мочи трава горела и ботинки плавились. Хорошо приготовленная медовуха, это же благороднейший напиток. Но к сожалению, такую делают не многие и только для себя.:IMHO1:  

Підскажіть будь-ласка яка має бути на смак медовуха, а то я свою пробував якась кисла получилась добавив меду і поставив дальше бродити(булькає не активно), що получиться незнаю. Коли закладував залив забрус водою через декілька днів відцідив добавив меду, 2 грона винограду, хмелю, пегову вирізку це все забродило 2-3дня потім відцідив і в бутлі під гідрозатвор, може щось не так зробив?

11 година тому, Albatros сказав:

Эта тема уже отходит

Згідний. В першу чергу медовухою почали займатись через низьку ціну меду... А зараз ціна на мед більш-менш нормальна... Якби ще населення більш заробляло, то ще можна було займатись по трішки. Цього року на ставив медовуху  і більше на продаж готовити не буду. Поставлю для себе літрів 20 і все. Лишилось літрів 50 ставленої і літрів 40 вареної продати - купляють, але дуже туго. Досвіду я набрався, але поки що цю справу припиняю..

30 минут назад, Бджолопотам сказал:

Згідний. В першу чергу медовухою почали займатись через низьку ціну меду... А зараз ціна на мед більш-менш нормальна... Якби ще населення більш заробляло, то ще можна було займатись по трішки. Цього року на ставив медовуху  і більше на продаж готовити не буду. Поставлю для себе літрів 20 і все. Лишилось літрів 50 ставленої і літрів 40 вареної продати - купляють, але дуже туго. Досвіду я набрався, але поки що цю справу припиняю..

Медовухою займаються і далі в промислових маштабах, мед з антибіотиком для цих цілей самий раз.

• Like 1

32 минуты назад, Бджолопотам сказал:

Згідний. Досвіду я набрався, але поки що цю справу припиняю..

Багато так само i вчинили Мабуть роки чотири вже  не ставлю 

3 часа назад, доктор кварц сказал:

Підскажіть будь-ласка

може щось не так зробив?

Iнфи замало ,щоб щось пiдказати 

22 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

мед з антибіотиком для цих цілей самий раз.

:dntknw:Є люди які вміють домовлятись зі своєю совістю... Я так не вмію...

• Like 1

12 часов назад, Бджолопотам сказал:

:dntknw:Є люди які вміють домовлятись зі своєю совістю... Я так не вмію...

Антибиотик это страшилка для пчеловода чтобы сбить цену  обычно к весне он чудесным образом куда то улетучивается:dntknw:

В 03.02.2018 в 09:51, Мико сказал:

Страну интенсивно  спаивают всегда 

сейчас даже детей спаивают слабоалкоголкой 

Появился такой термин как пивной алкоголизм 

А вы предлагаете медовый алкоголизм 

И с чего ви взяли , что умные люди вам заплатят больше нынешних перекупов 

наоборот меньше заплатят 

и откуда простые алкаши возмут 100 гривен на медовуху 

по сути слабое вино ,если самогон по 35 гривен на каждом углу 

10 место – самое дорогое вино Америки.
Inglenook Cabernet Sauvignon Napa Valley - урожай 1941 годаИтак, десятку лидеров этого списка открывает вино Inglenook Cabernet Sauvignon Napa Valley - урожай 1941 года, производство США. Одна бутылка этого самого дешевого из наиболее дорогих вин оценивается в 20,145 тысяч американских долларов. Специалисты считают, что урожай в этом году оказался самым лучшим, а изготовленное из него вино, по своим ароматическим и вкусовым качествам превосходит все, что производилось ранее в долине Напа. Где то производилось самое дорогое вино, а где то в это время начиналась самая большая война. Романович как то Вы не маштабно мыслите!

54 минуты назад, Михаил46 сказал:

10 место – самое дорогое вино Америки.
 Романович как то Вы не маштабно мыслите!

Масштабно мыслить не проблема 

Я больше живу реалиями сегодняшнего дня 

• 2 weeks later...
В 03.02.2018 в 21:38, Мико сказав:

Iнфи замало ,щоб щось пiдказати 

сьогодні злив з осадку медовуху на запах шикарна мені сподобалася(з лісового меду), смак думаю нормальний солодко-кислуватий, але заміряв винометром побутовим то цукрозність 20% а спиртуозність 2% то напавно квас получився, замовив дріжджі лавін118 додам, як думаєте получиться підняти спиртуозність і як це може вплинути на смак?

1 минуту назад, доктор кварц сказал:

сьогодні злив з осадку медовуху на запах шикарна мені сподобалася(з лісового меду), смак думаю нормальний солодко-кислуватий, але заміряв винометром побутовим то цукрозність 20% а спиртуозність 2% то напавно квас получився, замовив дріжджі лавін118 додам, як думаєте получиться підняти спиртуозність і як це може вплинути на смак?

Дуже важко запустити сусло з присутнiсть спирту 

Бо спитр знищуе дрiжджi 

• Like 2

2 хвилини тому, доктор кварц сказав:

мда:hmm:, на такий низький градус не так легко знайти незалежного дигустатора, мало їх ,що спеціалізується на такому градусі, я якось нижче 14 % не хочу кваліфікацію міняти, не даремно ж стільки років набуття досвіду, які ж вчителі навчали ,еліта:umora:

• Like 1
  • Haha 2

В 03.02.2018 в 17:48, доктор кварц сказал:

що получиться незнаю. Коли закладував залив забрус водою через декілька днів відцідив добавив меду, 2 грона винограду, хмелю, пегову вирізку це все забродило

тепер мабуть знаете що получилось 

2 грона винограду i пергова вирiзка це не серйозно 

• Like 1

1 хвилину тому, Мико сказав:

Дуже важко запустити сусло з присутнiсть спирту 

Бо спитр знищуе дрiжджi 

попробую сперше розбродити окремо для збільшення кількості самих дріжджів, та  2%спирту думаю не дуже вплинуть:hmm:

• Like 1