Перейти к содержанию

Умови розміщення оголошень продажу маток

Sanich

Рекомендуемые сообщения

В продолжение предыдущей темы: 

Цитата
  • Оголошення про продаж маток має містити родовід для кожної із маток, від яких планується продавати дочок.
  • Родовід має бути розміщеним на міжнародному ресурсі http://bj.tochok.info (BJ) Для цього матковод має зареєструватися на ресурсі, та звернутися до Адміністрації Точка з проханням додати його в список матководів.
  • Родовід має містити не менше чотирьох поколінь нащадків повністю, якщо такі відомі (оголошення з неповними та недопрацьованими родоводами(зроблені аби як для галочки) до публікації допускатися не будуть)
  • Всі матки, від яких продаються дочки, мають бути публічними матками матковода в системі BJ
  • Родовід  не є обов'язковим для маток які імпортуються із-за кордону, але є необхідною умовою для публікації  оголошень про продаж дочок від імпортованих маток
  • Оголошення по продажу маток публікуються лише на платній основі, крім випадків одноразового продажу надлишків маток в загальній кількості до 30 маток. 
  • Разовий продаж надлишку маток може не містити родоводу лише в тому разі, якщо не має посилань на інші родоводи.
  • Допускається до публікації не більше 2-х оголошень про разовий продаж маток, загальною кількістю 30 маток.
  • Забороняється змінювати асортимент та пропозицію маток в оголошенні без відома адміністрації. Зміни вносяться в перше повідомлення теми, шляхом натиснення кнопки жалоба та викладення в тексті жалоби прохання про зміну оголошення.
  • Тема оголошення відкривається після перевірки модератором усіх родоводів маток із оголошення та проведення оплати оголошення.
  • Автори платних оголошень не мають ніяких інших привілей на форумі та будуть каратися відповідно до правил форуму у випадку порушень. В тому числі можуть бути заблоковані на деякий час у випадку великої кількості попереджень.
  • Адміністрація може відмовити у публікації оголошення на платній чи безкоштовній основі без пояснення причин.
  • Кожного нового сезону має бути відкрита нова тема із відповідним вмістом  першого повідомлення теми-оголошення.
  • Ціна комерційного оголошення по продажу маток буде становити:
    • Для оголошень про продаж маток вільного обльоту та неплідок лише українських порід  бджіл (карпатка та УС): ціна 1 матки вільного обльоту в оголошенні. 
    • Для оголошень про продаж маток вільного обльоту та неплідок інших порід та українських: ціна 2 маток вільного обльоту в оголошенні. 
    • Для оголошень про продаж маток ШО та інших - ціна 1 матки ШО перевіреної в оголошенні.
    • Для оголошень про продаж  імпортованих маток - приблизно середня ціна по Україні 1 матки ШО перевіреної.
    • Для організаторів зустрічей Точка - будь-які оголошення безкоштовні на протязі двох років.
    • Оголошення оплачується один раз на сезон. Після закінчення сезону у вересні повідомлення переноситься до архіву, або міняється перше оголошення на актуальне в тій же темі - за домовленністю.
  • Рекламодавець при відкритті платного оголошення отримує наступні переваги:
    • При оплаті оголошення по продажу маток будуть закріплені на першій сторінці відповідного розділу.
    • Платні теми продажу можуть бути модеровані на рахунок видалення флуду в межах 20 жалоб та 50 повідомлень. Ринкові теми на безкоштовній основі не модеруються на рахунок видаллення флуду, навіть при натисненні кнопки Жалоба.  (Платні теми не модеруються на рахунок видалення флуду, якщо автор оголошення підтримує і стимулює флуд в темі оголошення.)
    • Можливість "мякої реклами" в інших розділах форуму, де по темі можна буде ділитися інформацією по матеріалу та його результатах. Але, звичайно, без прямих рекламних закликів купувати маток саме у даного матковода, або антиреклами інших матководів. (Для матководів не рекламодавців  подібна поведінка буде вважатися недобросовісною рекламою, видалятися, а коритсувач отримувати попередження).

Доповнення на Сезон 2019:

Враховуючи досвід 2018 року та відгуками, які отримала Адміністрація в телефонному та особистому спілкування, прийнято рішення розширити можливості подання оголошень продажу маток без необхідності самостійно заповнювати родоводи, або ж без таких взагалі і доповнити правила такими виключеннями и доповленнями.

- Підтримка системи http://bj.tochok.info може допомогти внести родовід матки за 200 грн за родовід. Для цього необхдно надати паспорт матки, або інформацію у іншому вигляді, з якої можна було б представнику підтримки зрозуміти родовід та мати активний аккаунт в даній системі родоводів та надати його деталі (пароль). 

- Можливе розміщення оголошення без родоводів взагалі, але при цьому до оголошення застосовується коефіцієнт ціни х2. 

Цитата

Доповнення на Сезон 2019:

Враховуючи досвід 2018 року та відгуками, які отримала Адміністрація в телефонному та особистому спілкування, прийнято рішення розширити можливості подання оголошень продажу маток без необхідності самостійно заповнювати родоводи, або ж без таких взагалі і доповнити правила такими виключеннями и доповленнями.

- Підтримка системи http://bj.tochok.info може допомогти внести родовід матки за 200 грн за родовід. Для цього необхдно надати паспорт матки, або інформацію у іншому вигляді, з якої можна було б представнику підтримки зрозуміти родовід та мати активний аккаунт в даній системі родоводів та надати його деталі (пароль). 

- Можливе розміщення оголошення без родоводів взагалі, але при цьому до оголошення застосовується коефіцієнт х2. 

•  

Мне не повезло на следующий год с рекламой :ak:Четыре поколения родителей. Жаль есть только одно проверенное.:(

Тільки що, Стрельчук Олег Анатольович сказав:

Мне не повезло на следующий год с рекламой :ak:Четыре поколения родителей. Жаль есть только одно проверенное.:(

Читайте уважно - "при наявності". Як нема, то нема. Це очікувано для українських порід бджіл. 

Только что, Sanich сказал:

Читайте уважно - "при наявності". Як нема, то нема. Це очікувано для українських порід бджіл. 

Я значит не так прочитал .Хотя перечитывал несколько раз .Все понял :ole_ole:

6 хвилин тому, Стрельчук Олег Анатольович сказав:

Я значит не так прочитал .Хотя перечитывал несколько раз .Все понял :ole_ole:

Чтобы уяснить данный момент - родословная все равно нужна. ДАже если будет у нее только один или два предка по материнской линии. Хотя уверен, что у вас есть и 4 по материнской ветке. 

10 минут назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал:

Мне не повезло на следующий год с рекламой :ak:

Для Вас выход есть! ;)

37 минут назад, Sanich сказал:

Для організаторів зустрічей Точка - будь-які оголошення безкоштовні на протязі двох років.

5 минут назад, Fabro сказал:

Для Вас выход есть! ;)

Да это тоже вариант.

Не подобається мені тільки те що написано, ціна приблизно. Мені ліпше так, Василь ось тобі така ціна за рекламу, рахунок для оплати і поїхали далі. Я можу навіть і не давати об'яву мене і так багато знає що виводжу і продаю матки. Але тут і коню зрозуміло що багато йде замовлень в приваті. Тому щоб не нариватись на санкції мені ліпше заплатить, а чи буду давати оголошення офіційно чи ні, це вже моя особиста справа. Тому якщо можна,навіть мені можна написати в приват, гони стільки то манів, і спокійно собі дихай

Тільки що, Укроп сказав:

Не подобається мені тільки те що написано, ціна приблизно

Де ж приблизно? По чому продаєш маток вільного обльоту, множиш на два і маєш ціну. 

1 минуту назад, Sanich сказал:

Де ж приблизно? По чому продаєш маток вільного обльоту, множиш на два і маєш ціну. 

Тобто заплатив за рекламу 500 гривень і працюю цілий сезон? Я можу навіть і подвоїти цю суму

Тільки що, Укроп сказав:

Тобто заплатив за рекламу 500 гривень і працюю цілий сезон? Я можу навіть і подвоїти цю суму

ага. 

Тільки що, Укроп сказав:

Але гроші - це не все. Читай уважно умови про родоводи. 

5 минут назад, Sanich сказал:

ага. 

Але гроші - це не все. Читай уважно умови про родоводи. 

Родоводи у мене в порядку. Я не настільки багатий щоб купувати маток без родоводів

Тільки що, Стрельчук Олег Анатольович сказав:

Может по началу и надо будет подсказывать и пояснять пользователям. Все новое может пока не понятно. Терпение и обьяснение.:IMHO1: 

Да, конечно. Я к этому, конечно, готов, так как вопросы будут возникать обязательно на первых порах. 

Я вважаю, що це нормальна практика - оплатив і розміщуєш свою рекламу. На одному із форумів, не бджільницькому, щоб розмістити свій каталог, крім плати потрібно ще набрати за рік не менше 2000 "спасибок" які кожен рік обнуляються. Так що оплата цілком символічна. А родоводи - справа обов'язкова, для поважаючого себе і потенційних покупців матковода!!:IMHO:

2 години тому, Sanich сказав:

Ціна комерційного оголошення по продажу маток буде становити:

Якщо рекламодавець визначив ціну маток у іноземній валюті, то і плата за рекламу буде у цій же валюті?

9 часов назад, Sanich сказал:

Чтобы уяснить данный момент - родословная все равно нужна. ДАже если будет у нее только один или два предка по материнской линии. Хотя уверен, что у вас есть и 4 по материнской ветке. 

Родослівної мало . Для повної картини потрібно показати діаграму кубітальних індексів бджіл і трутнів племіної матки. Навіть при використані материнської  F1 по трутнях можна визначити, чи материнка є F1. Під контроль поставиться також І.О.  Родословна показує комбінації в підборі пар , але не  оберігає від обману . Мова про бакфаст не іде.  

24 хвилини тому, Пахомич сказав:

Родослівної мало . Для повної картини потрібно показати діаграму кубітальних індексів бджіл і трутнів племіної матки. Навіть при використані материнської  F1 по трутнях можна визначити, чи материнка є F1. Під контроль поставиться також І.О.  Родословна показує комбінації в підборі пар , але не  оберігає від обману . Мова про бакфаст не іде.  

Почнемо з малого. 

12 години тому, Sanich сказав:

В продолжение предыдущей темы: 

Саш, я (умовно) домовився завезти 10 маток з Німеччини, 5 залишу собі. 5 продам. Такими умовами ти ставиш форумчан в програшне становище, адже вони просто не матимуть інформації/можливість замовити маток, т.як буду пробувати пристроїти їх по телефону знайомим. Звичайно що при імпорті 100+ маток 1 тис. грн. це по +10 грн. до собівартості матки. Смішно. При 5 це +200, що вже цілком пристойно.

4 хвилини тому, konoval_am сказав:

Саш, я (умовно) домовився завезти 10 маток з Німеччини, 5 залишу собі. 5 продам. Такими умовами ти ставиш форумчан в програшне становище, адже вони просто не матимуть інформації/можливість замовити маток, т.як буду пробувати пристроїти їх по телефону знайомим. Звичайно що при імпорті 100+ маток 1 тис. грн. це по +10 грн. до собівартості матки. Смішно. При 5 це +200, що вже цілком пристойно.

Завжди є місце персональним домовленностям в таких випадках. 

2 часа назад, Пахомич сказал:

Про який обман іде мова? Адже всі хто привозе якісних маток оприлюднюють їх родоводи. Навіщо мені щось хімічить щоб потім я не відбився від критики? Вам всюди мерещиться обман. То де тоді по Вашому правда?

1 час назад, Укроп сказал:

Про який обман іде мова? Адже всі хто привозе якісних маток оприлюднюють їх родоводи. Навіщо мені щось хімічить щоб потім я не відбився від критики? Вам всюди мерещиться обман. То де тоді по Вашому правда?

Кожний , хто  зумів придбати породисту тому і не важко висвітлити дані матки. Куплена матка без показу кубітальних індексів в документі , це кіт в мішку.Я ще раз наголошую - мова йде про породу. :IMHO::hi:

2 часа назад, Пахомич сказал:

Кожний , хто  зумів придбати породисту тому і не важко висвітлити дані матки. Куплена матка без показу кубітальних індексів в документі , це кіт в мішку.Я ще раз наголошую - мова йде про породу. :IMHO::hi:

Добре, давайте по іншому. Вам я бачу доказати щось не можливо, любите Ви споритись Вам їсти не дай,дай поспоритись . Ось деяка кількість материнок карніки яка є в мене. Всього їх у мене більше 20. Скажіть навіщо я буде викладати ще і кубітальний індекс, якщо в паспорті все вказано, а в бібріді ще можна більше подивитись інформації. Я продаю людям Ф1 від них вільного спарування. Воно людям треба той кубітальний індекс? Їм головне щоб носила побільше меду. Тому не товчіть воду в ступі, Ви напевно дня не можите прожити щоб з кимось не поспоритись?

IMG_1099.JPG

3 минуты назад, Укроп сказал:

Добре, давайте по іншому. Вам я бачу доказати щось не можливо, любите Ви споритись Вам їсти не дай,дай поспоритись . Ось деяка кількість материнок карніки яка є в мене. Всього їх у мене більше 20. Скажіть навіщо я буде викладати ще і кубітальний індекс, якщо в паспорті все вказано, а в бібріді ще можна більше подивитись інформації. Я продаю людям Ф1 від них вільного спарування. Воно людям треба той кубітальний індекс? Їм головне щоб носила побільше меду. Тому не товчіть воду в ступі, Ви напевно дня не можите прожити щоб з кимось не поспоритись?

IMG_1099.JPG

Одну я точно з цього переліку купив би.

Только что, Wladimir_K сказал:

Одну я точно з цього переліку купив би.

Це не весь мій перелік, це Похомовичу просто  привів приклад. Цікаво яка Вас зацікавила?

Прошу не відволікатися від теми. 

• Sanich changed the title to Умови розміщення оголошень продажу маток
  • Sanich pinned this тема
  • Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...