Перейти к содержанию

Зустріч форумчан "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

10 минут назад, Sanich сказал:

Варто згадати, що Михайло за рахунок власних зв"язків отримав суттєву знижку на поселення в готелі. Це також було не маловажливо для більшості.  

Я  когда смотрел расценки, удивился что жилье довольно дешевое!
Дай Бог не последний раз вы собирались в БВ.

13 минуты назад, konoval_am сказал:

Саш, це все зрозуміло. Я відповідав в розрізі чистоти. Конкретно зараз сиджу в Харкові в ресторані готелю "Містерія". За 550 грн номер теж дуууууже достойний. Я навіть і не сподівався від посереднього (по ціні) готелю. В ресторані мій на половину надпитий келих Grimbergen нефільтрованого поміняли тільки тому, що обслуговуючи стіл виявили там маленьку мушку. Яку я взагалі не бачив. Та думаю і не побачив би. При цьому щиро вибачились. Мова йшла про чистоту та сервіс. І я пишаюсь тим, що в Україні зараз це не дивина.

Просто Ви, напевне, схожі на Вадима Абрамова...:umora:

8 хвилин тому, ромео сказав:

Просто Ви, напевне, схожі на Вадима Абрамова...:umora:

Думаєте?

Я в цьому не впевнений :umora:

1505241396329284001900.thumb.jpg.ae0f0ea9cf966d1ce258a3e3f711ff6e.jpg

3 минуты назад, konoval_am сказал:

Думаєте?

Я в цьому не впевнений :umora:

Вадик?:blink:

59b82a26ec16f_.jpg.e401aff7777f56a2b88554a0b1ac4dfd.jpg

1 час назад, Укроп сказал:

Треба було і на цей раз щось витворить, за мною не заржавілоб

Вася , мне там администрация с " помощниками"  награду за флуд чуть не вручили ....(так шо сижу на попе ровно)

Да и помощники против таких действий :umora:

А якщо серйозно то що буде в 2018. Я й минулий рік планував запросити форумчан на Черкащину в Шполу. Край Богдана і Тараса. За 5 км стелла "Географічний центр України". Але велика проблема з розміщенням. Не м де поселити 50+ чоловік.

55 минут назад, konoval_am сказал:

Мені звісно БВ теж дуже імпонує. Але чистота/сервіс/мильно-рильні зараз в кожному поважаючому себе готелі... І повірте мені, я їх передивився по Україні десятки.  І власне пишаюсь тим, що Україна може і вміє приймати гостей. А коли до сервісу додається притаманна нам гостинність виходить perfect. 

К сожалению, не на всех пчеловодных мироприятиях мне удавалось видить чистоту/ ремонт/ сервис. На одном из пчеловодных сьездов  мне приходилось даже уезжать на ночь домой, а утром приезжать заново, так как не было нормальных услов проживания. 

38 хвилин тому, Пчеломучитель_ua сказав:

Я  когда смотрел расценки, удивился что жилье довольно дешевое!

http://viking.com.ua/sites/default/files/files/Розкладка номерного фонду.pdf

Можна подивитись скільки коштує номер без "зв'язків" :crazy:

21 хвилину тому, konoval_am сказав:

18 хвилин тому, ромео сказав:

59b82a26ec16f_.jpg.e401aff7777f56a2b88554a0b1ac4dfd.jpg

Даа....  Набрав трохи ваги останнім часом Вадим Абрамов :hmm:

11 минуту назад, Елена Щербань сказал:

К сожалению

Лена , не обращай внимания !

Мож. человек тоже хотел  в номере за 1500грн/сутки пожить .....

Но пришлось ютиться за 530 грн :umora:

1 час назад, Sanich сказал:

Варто згадати, що Михайло за рахунок власних зв"язків отримав суттєву знижку на поселення в готелі. Це також було не маловажливо для більшості.  

Отож

20 хвилин тому, konoval_am сказав:

А якщо серйозно то що буде в 2018. Я й минулий рік планував запросити форумчан на Черкащину в Шполу. Край Богдана і Тараса. За 5 км стелла "Географічний центр України". Але велика проблема з розміщенням. Не м де поселити 50+ чоловік.

Мы можем и в палатках пожить! 

Тільки що, aleksanderche сказав:

Еду на кострах готовить!

1 хвилину тому, aleksanderche сказав:

Еду на кострах готовить!

Вроде все кочуют знают что такое спартанский быт. 

5 хвилин тому, aleksanderche сказав:

Вроде все кочуют знают что такое спартанский быт. 

У вересні в центральній Україні вже може бути доволі холодно аж до заморозків. Проте, якщо форумчани проголосують - то палатка у мене є! 

8 минут назад, Sanich сказал:

палатка у мене є! 

+ 2шт  2 и 4 места !

У Вовы  Татомир сковорода и котёл! 

15 хвилин тому, Sanich сказав:

У вересні в центральній Україні вже може бути доволі холодно аж до заморозків. Проте, якщо форумчани проголосують - то палатка у мене є! 

4 хвилини тому, Кузьмич сказав:

+ 2шт  2 и 4 места !

У Вовы  Татомир сковорода и котёл! 

+ 1 шт на 3 місця. Шкода, що спальників лише 2, зате один до -15, а інший до -30  (дружини, але вона його нікому не дає):).

31 минуту назад, Sanich сказал:

Если холодно, то в палатке буржуйку можно поставить.

В БВ идеальные условия для проведения таких мероприятий. Я не ошибусь, если скажу, что лучшего места наверное уже не будет.

Ещё раз хочу поблагодарить пана Михайло за высокий уровень проведенного мероприятия.

3 часа назад, Фомич сказал:

В БВ идеальные условия для проведения таких мероприятий. Я не ошибусь, если скажу, что лучшего места наверное уже не будет.

Ещё раз хочу поблагодарить пана Михайло за высокий уровень проведенного мероприятия.

Со всем уважением, может БВ и лучше место для слетов пчеловодов, но спрашивали ли Михаила готов он 3 год подряд брать на себя такую ответственность в организации. Это много нервов и сил, плюс задействованы определённые связи, рас цену снизили за жилье.

Без его помощи все не так гладко может пройти. :)

Не вірю, що в Україні немає місць з подібними зручностями і конфортом.

Планка задана висока і не хотілося її опускати.

36 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

В моєму варіанті навіть саме питання розміщення вже руйнує всі плани. Палатки то звісно добре, але Санич правильно замітив про температури вересневі. Та й особисто для мене неприйнятно спати вдома в ліжку прийнявши людей в палатках. 

Можливо Вінниця, місто фонтанів! Санич, що скажеш?

15 годин тому, Елена Щербань сказав:

Вы о чем?

я про те,що на другий день у мене вже була дирекція з Києва і роботи було ого-го,а начальство самі знаєте  .........,а на БВ заїждали подивитись де проживати,от і Фомич бачив нас:)

43 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

може зустріч зробити в Едем Резорт:ah:,https://edem-resort.com.ua/halereya/ це 2 км від моєї пасіки, там теж з моєї пропозиції започаткували пасіку, пока це самий кращий готель в Україні,так-що після ЕР планку підняти практично буде не можливо, добиратись сюди дуже легко оскільки є вертолітні площадки

6 годин тому, Джаз сказав:

Со всем уважением, может БВ и лучше место для слетов пчеловодов, но спрашивали ли Михаила готов он 3 год подряд брать на себя такую ответственность в организации. Это много нервов и сил, плюс задействованы определённые связи, рас цену снизили за жилье.

Без его помощи все не так гладко может пройти. :)

дякую за розуміння,але це так дійсно є.

1 час назад, Wladimir_K сказал:

Я вас понимаю , но согласиться НЕ  могу :hi:.

Именно эта планка и отпугивает многих форумчан от организации встречи в своём городе.

Лично знаю три форумчанина , которые отказались от проведения встречи в своём городе , именно потому , что многим не захочется опускать планку.

Перед этими встречами были проведены встречи по быту по проще , но это не мешало ДРУЖНО провести встречу.

Мне даже удалось в одной комнате с администратором проживать , вот это были времена !!!:ole_ole:

Это просто :IMHO:

37 минут назад, miro сказал:

може зустріч зробити в Едем Резорт:ah:,https://edem-resort.com.ua/halereya/ це 2 км від моєї пасіки, там теж з моєї пропозиції започаткували пасіку, пока це самий кращий готель в Україні,так-що після ЕР планку підняти практично буде не можливо, добиратись сюди дуже легко оскільки є вертолітні площадки

дякую за розуміння,але це так дійсно є.

Михайле, глянув фотографії на цьому сайті - мову відняло :blink: не можу повірити, що це все є десь поряд - в Перемишлянському районі в с. Стрілки... і як в кожного українця виникло запитання - скілько ото всьо коштує і де люди взяли гроші на ото всьо ? :hmm:

P/S - Соррі за флуд.

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...