Перейти к содержанию

Зустріч форумчан "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

1 час назад, SASHA.OK сказал:

особисті відносини між деякими форумчанами 

Читаю и не пойму как можно было проехать ,проделать какой то путь(может и не близкую дорогу осилить )для того, чтобы что то выяснять?Мне кажется что если и ехать на какую встречу ,то благодаря личному общению попытаться понять,обнять и подружится если и были какие противоречия.А какие могут быть? Один любит Карнику ,а другой Бакфаст.?Ну и слава Богу..SASHA.OK Вы же понимаете что этот пост не к Вам а я просто взял с Вашего поста сочетание слов.Мужики,деньги хоть и важны ,но это такая мелочь по сравнению с тем ,что мы можем видеть ,слышать ,чтобы было у нас здоровье.Вот не кривлю душой ,честное слово с кем бы я не спорил на форуме ни к кому нет у меня ни малейшей антипатии.Всех уважаю ,обнимаю.Жить с камнем не правильно.Желаю только встреч и дружбы.Всем крепкого здоровья.

@Kumpel Ви мене заставили посміхнутись :wave:

44 хвилини тому, Kumpel сказав:

Відповідь на Ваше питання намагався дати Іван Михайлович

Ви намагаєтесь говорити в глобальних масштабах, а я писав про конкретних людей, моїх друзів (приятелів) з якими ми приятелюєм ще з зустрічі в Черкасах, але між якими нажаль "пробігла чорна кішка", а не про то "как космические корабли бороздят просторы вселенной" :ah:

9 хвилин тому, КАЕ сказав:

как можно было проехать ,проделать какой то путь(может и не близкую дорогу осилить )для того, чтобы что то выяснять?

Ніхто нічого не виясняв, просто не було вже того спілкування, яке було в Черкасах, коли ми розійшлись по номерах перед ранком з відчуттям що якось замало часу було для спілкування :)

12 минуты назад, SASHA.OK сказал:

Ніхто нічого не виясняв, просто не було вже того спілкування, яке було в Черкасах, коли ми розійшлись по номерах перед ранком з відчуттям що якось замало часу було для спілкування :)

Спасибо что пояснили ,а то сложилось неправильное впечатление.

48 хвилин тому, SASHA.OK сказав:

Такого вже і не буде, таке може бути в маленькому колективі, в великому колективі створюються малі колективчики; маткарі окремо, пасічники професіонали окремо, пасічники любителі окремо, позафракційні і т.д т.п. і спілкуються на свої цікаві їм теми, чужому  не цікаво, тому кожний шукає своє, де цікаво:IMHO:

42 хвилини тому, SASHA.OK сказав:

Ви намагаєтесь говорити в глобальних масштабах, а я писав про конкретних людей, моїх друзів (приятелів) з якими ми приятелюєм ще з зустрічі в Черкасах, але між якими нажаль "пробігла чорна кішка", а не про то "как космические корабли бороздят просторы вселенной" :ah:

О ні, я зовсім не про космічні кораблі, а про те, що наші хлопці намагаються розділити шкіру не впійманого звіра замість того, щоб спільно організувати його лови. Через рік - три прийдуть серйозні ловці і по одному розчавлять наших невдах (закони ринку). Згадайте східну мудрість про ламання прутка і їх в'язанки. Сумно спостерігати все це, бо всі зусилля наших хлопців можуть піти згаданому Вами чорному коту під хвіст...

5 минут назад, sij сказал:

Конкуренція - це коли можливість перевищує потребу, а яка може бути конкуренція коли потреба у матках набагато вища ніж можуть надати маткарі, можливо колись у недалекому, може і далекому  майбутньому.

Это вы описали перенасыщеность рынка. 

С матка и такого нет и подавно. 

7 минут назад, Джаз сказал:

Какое там общение, сыр бор начался среди матковод. Конкуренция. + опыт у каждого свой.

Сыр бор может быть только в используемых породах матководами.Нет действенного закона, и поэтому бардак.Спрос выше предложения, какая конкуренция?Если маток продать не можете, значить есть над чем работать и тогда надо что то менять в работе.

3 минуты назад, Владимир Татомир сказал:

Сыр бор может быть только в используемых породах матководами.Нет действенного закона, и поэтому бардак.Спрос выше предложения, какая конкуренция?Если маток продать не можете, значить есть над чем работать и тогда надо что то менять в работе.

Я не продаю маток. 

Не ищите черную кошку в темной комнате, ее там нет...

Мне повезло первый раз побывать на встречи.

@miro молодчина, ОГРОМНОЕ СПАСИБО:hi:, десять раз переспросит все ли в порядке еще и извенится не понятно за что, все было классно. НЕ ПОНРАВИЛОСЬ только одно, МАЛО времени. Хотя подконец мозги входили в ступор - много информации. 

Не грамма не жалею, время потрачено не зря

6 часов назад, povar2702 сказал:

в ютубах навіть в Бога перестають вірити через брата 

:ay:и лохов разводить ;)

7 часов назад, povar2702 сказал:

...бджоловод то повинен бути доброю людиною....

А нажаль переконуюся що не "бжоловод" то комерсант...без своєї вигоди навіть буква а не скаже,  але і на точку є дійсно справжні бжоловоди яки дуже добре пам'ятають що теж колись були починаючими. Може в 50 вже і пізно починати...

20 годин тому, miro сказав:

та й мої волонтери кажуть ,що цього разу все якось по годинам і координовано,я чесно пішов із суботи на неділю спати в годину ночі,а жінка і волонтери прийшли надранком, кажуть тернопільські хлопці частували поки півні не заспівали:umora:,ото файні батяри:ay:

І анекдоти травили. "Добре, я фари віключу а ти пару кільо  скинь.":umora:. Не знаю чи форумчанин чи ні , але людина душа компанії. 

1 минуту назад, NVN сказал:

Владимир Егорович Малыхин однажды произнес такую фразу" Если человек в улье видит только банкомат то он ни когда не станет пчеловодом" и я с ним согласен.:ay:

Так Володимир Егорович так це дійсно бжоляр з Великої букви. Як-би усі таки були. 

6 хвилин тому, zapivan сказав:

І анекдоти травили. "Добре, я фари віключу а ти пару кільо  скинь.":umora:. Не знаю чи форумчанин чи ні , але людина душа компанії. 

а "кабан мав здоровя, но немав щастя"(на відео коли шашлики готують):umora:, а потім ті файні варяти тернопільські,як зійшлися з волонтерами, то анекдоти травили до рання,но я того не чув бо вже віддихав:)

1 година тому, Вадим Василюк сказав:

Ніхто не обливає брудом ту чи іншу породу і не дискутує, який вулик кращий, як це буває на сторінках форуму. У кожного свої природо-кліматичні умови і свої преорітетні продукти бждільництва. Тому кожний обирає свій вулик і свою породу бджіл.

Мені наприклад було дуже цікаво, як хлопці займаються пакетним бджільництвом і збиранням пилку і маточного молочка.

Дуже сподобалась конферерція, особливо виступ генетика Череватова О.В. Теж трохи відкрила завісу по селекції Бакфаста, хоча тема була не про Бакфаст.

Все вірно.

1 хвилину тому, miro сказав:

а "кабан мав здоровя, но немав щастя"(на відео коли шашлики готують):umora:, а потім ті файні варяти тернопільські,як зійшлися з волонтерами, то анекдоти травили до рання,но я того не чув бо вже віддихав:)

Я трохи участвував. Але самих сильних залишив за столом:az:.

А щодо вражень можу після аналізу інформації дійшов до висновку, що я працюю в правильному напрямку. Судячи з досвіду колег і їхніх розповідях мої припущення щодо організації подальшої роботи не є помилковими. І я за цим їхав. Питання по роботі будуть виникати і я знаю в кого спитати. І це найголовніше в таких зустрічах. Як людина нова на таких заходах не особливо приємних моментів хочу зазначити це міжматководні війни. І виступ Горніча. Заділо що ніяк не охрестять ту степовку і не приділяється щодо доповіді на Апімондії. А це лице держави.

49 хвилин тому, zapivan сказав:

Заділо що ніяк не охрестять ту степовку...

Та вже ж охрестили, ще у 1999 році - "Apis melifera sossimai" згідно з міжнародною класифікацією, та й до того цілих 70 років вона вже не була безіменною.:)

я думаю недолік мій в тому,виходячи з початку зауважень,що в пакетики я неположив був дружності,але знаєте коли на фірмі готовили дизайн логотипу нашої зустрічі, а також блокноти,магнітики,календарики,ручки, вони з жалем промовили ,що дружність купити не можна, її можна придбати ціною терпіння,поваги,любові,щирості,розуміння та співчуття, но сказали ,що всі ці речі Бог людям роздає, їх треба лише в собі пошукати і положити в цей пакетик з логотипом Форум на ТочкУ :)

хто не був на зустрічі, покажу які цього разу були підготовлені речі на згадку про зустріч, фото не ахті,але видно

тут є : магнітик,календарик,ручка,блокнот,бейджик та пакет, все з логотипом

IMG_20170816_085322.jpg.93c2e627b00449282f5fbc7456c7ba71.jpg

з запізненням і я виставлю пару фото. про зустріч двома словами не можливо розповісти, куча вражень  та інформації, спілкування з пасічниками які не продають маток і в захваті від тієї чи іншої породи і без наполегливих схилянь в їх захист. тільки спостереження та відповіді на запитання. пану Михайлу окрема подяка, зустріне і перепитає чи все гараразд, чи щось потрібно:ay: організація, ну все супер. познайомився з новими форумчанами, побачився з вже знайомими, все добре лише мало часу. як кажуть в народі пану Михайлу респект і уважуха.:ay::az:

IMG_8004.JPG

IMG_8006.JPG

IMG_8009.JPG

IMG_8015.JPG

IMG_8018.JPG

IMG_8017.JPG

IMG_8022.JPG

IMG_8025.JPG

IMG_8026.JPG

IMG_8027.JPG

IMG_8029.JPG

IMG_8031.JPG

IMG_8032.JPG

IMG_8033.JPG

IMG_8038.JPG

IMG_8047.JPG

IMG_8050.JPG

IMG_8057.JPG

IMG_8079.JPG

IMG_8088.JPG

IMG_8109.JPG

IMG_8113.JPG

IMG_8116.JPG

IMG_8121.JPG

IMG_8122.JPG

і в пятницю уха була лєпота,а скільки ще на вечерю в пятницю попривозили форумчани своїх "лігумінів" (на Заході у нас таким словом називають вишукані страви,або інші смаколики):),я насиченість навіть всю і ненаважусь передати,бо не скажу чогось,боюсь щоб не образив:ay::ay::ay:

Только что, Алёнка сказал:

Это @Wladimir_K?

так з дружиною.

8 часов назад, Кузьмич сказал:

:ay:и лохов разводить ;)

..видать мало книжки он , читал..если не верит.:IMHO:

Їду в поїзді і згадав ще один тернопільський анекдот про цигана і зайця. "Сидить циган на порозі,а на городі заєць бігає. От думає злапаю, шкуру здеру і м'ясо продам. Куплю барана, ну то ж само, потім куплю коника. І тут циганчук малий залітає: тату тату я буду так скакати на ньому!!!Циган обертає циганчука і давай гамселити. " Куда так сильно скачеш. Переламаєш коня".  

Кожен шукає в цьому ділі свій інтерес. І моральні якості в людей різні. "Заєць ще бігає" тобто ще особо результатів роботи не видно. А вже пересварилися.

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...