Wladimir_K Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 Колеги з Ради форуму, хто має можливість перенесіть повідомлення відповідні теми. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 29 минут назад, Кузьмич сказал: Приезжайте на встречи , я вас с матководом (карпатчиком) познакомлю , материал от которого принес по 180кГ дякую Вам,дасть Бог доживемо,Я бачу тут громада з Вами побільшала.Наганяїте ж Ви мені апетит на поїздку......та й на зайву чарку з хорошими людьми. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 15 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2017 1 хвилину тому, Паланочка сказав: ще є одна приказка... кажуть в одному кінці села хтось (вибачте) пукнув, а поки дійшло до іншого краю, то вже кажуть що (вибачте) всра...ся. Заглянув в тему і бачу вже пишуть про "пересварились" "конкуренти" "маткарі-сякі і такі" "нічого не зробили , а вже..." і в тому дусі , люди ви про що ??? ніхто ні зким не сварився, всі "товаришують" наскільки кому хочеться чи можеться, і працюють хто як вміє , а те що мають різні погляди по деяких питаннях, так то теж в нормі. так все мир , а то я думав ,що лише пакетчики ідіало публіка моралі, а це начебто всі ДРУЖНІ тоді я вітаю, мир, спокій і айда дружить завжди, краще все таки дружить від цього реально більше толку, та й давайте не будем перебирати білизну,а зі сказаного кожен собі хай візьме урок,краще мир і дружба ніж погані вороги,бо так і випить не буде з ким 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 15 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2017 10 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Колеги з Ради форуму, хто має можливість перенесіть повідомлення відповідні теми. де Ви після всього тут сказаного колегу знайдете 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 Для чого сваритися,тут набиваємо собі ціну щоб при можливості зустрічі у нашому славнозвісному,сусідському добре провести зустрічні події.Стара поговорка в спорах ми знайдемо істину,тільки не в сварках,а також щоб при зустрічах при чарках не ..всихав діалог...Шануймося браття бо ми того варті.До побачення спішу. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 5 хвилин тому, zapivan сказав: Інтрижка стосовно результатів досліджень то залишилась... Так, але дуже малесенька. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kumpel (Ігор Довгуник) Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 6 хвилин тому, zapivan сказав: Ще б мені хтось сказав, бо ще дві маточки карпатки лишилися. Решта вже всі нелегалки. Та я ж кажу, що ще чехи знають, років вже десь під тридцять... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ViLad Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 я Вас цілком зрозумів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 15 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 15 сентября, 2017 14 хвилини тому, Sanich сказав: В мене аргумент один - спробуй, зрівняй кілька років і роби висновки. До вашого відома, те, що ви називаєте "місцевою бджолою" є самий справжній бакфаст - намішано там усього потрохи. Якщо для вас слово морфометрія - занадто наукове слівце, то ми в дискусії про місцеві бджоли далеко не просунимося. Можемо відразу перейти до особистих образ, щоб даремно час не втрачати. Sanich уважаю, у Вас те саме бачення,ми просто під різним кутом його подаєм,десь в мене є регіональний молоток я вишлю 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ViLad Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 15 минут назад, Sanich сказал: В мене аргумент один - спробуй, зрівняй кілька років і роби висновки. До вашого відома, те, що ви називаєте "місцевою бджолою" є самий справжній бакфаст - намішано там усього потрохи. Якщо для вас слово морфометрія - занадто наукове слівце, то ми в дискусії про місцеві бджоли далеко не просунимося. Можемо відразу перейти до особистих образ, щоб даремно час не втрачати. Тільки що передзвонив двом бджолярам ось вони і не знають що таке морфометрія а в мене вища-військова освіта і що таке морфометрія я знаю. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 19 минут назад, zapivan сказал: . А якщо жовтизна ??? Мед не правильний буде. 45 минут назад, miro сказал: є регіональний молоток я вишлю 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 Согласен 100% 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 15 сентября, 2017 Share Опубликовано 15 сентября, 2017 Ок, обязательно пересмотрю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Андрій Сумчанин Опубликовано 16 сентября, 2017 Share Опубликовано 16 сентября, 2017 15 часов назад, Wladimir_K сказал: Колеги з Ради форуму, хто має можливість перенесіть повідомлення відповідні теми. Півсотні повідомлень про породи і все навколо них переніс у відповідну тему 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 16 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 16 сентября, 2017 2 хвилини тому, Андрій Сумчанин сказав: Півсотні повідомлень про породи і все навколо них переніс у відповідну тему аж на дві сторінки тема похудала 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 16 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 16 сентября, 2017 4 хвилини тому, Андрій Сумчанин сказав: Півсотні повідомлень про породи і все навколо них переніс у відповідну тему і пропали мої дописи які аж ніяк не стосувались інших тем,а йшли про наболіле в цій темі,а це що Ви зробили ще називають ............ ладно, як то тєжко,біда та й годі,з самого ранку зачистка 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 17 сентября, 2017 Share Опубликовано 17 сентября, 2017 В 16.09.2017 в 08:02, miro сказал: і пропали мої дописи які аж ніяк не стосувались інших тем,а йшли про наболіле в цій темі,а це що Ви зробили ще називають ............ ладно, як то тєжко,біда та й годі,з самого ранку зачистка 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 18 сентября, 2017 Share Опубликовано 18 сентября, 2017 несколько фото из моей коллекции закачивал фотки последовательно, а пошли не по порядку 15 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 18 сентября, 2017 Share Опубликовано 18 сентября, 2017 Вот и miro пришел. 14 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 18 сентября, 2017 Share Опубликовано 18 сентября, 2017 10 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 18 сентября, 2017 Share Опубликовано 18 сентября, 2017 Продолжение следует. 17 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 19 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 19 сентября, 2017 фотографії всі класні, хлопці скидайте свої фотографії, адже всі робили 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 19 сентября, 2017 Share Опубликовано 19 сентября, 2017 Очень вкусный был "компот", наверное градусов 40. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 19 сентября, 2017 Share Опубликовано 19 сентября, 2017 15 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 19 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 19 сентября, 2017 Фомич фото,це мить життя,і Ви її закарбували,сьогодні це час перегляду,а завтра це історія і спогад минулих днів но бджоли там сірі були 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.