Перейти к содержанию

Зустріч форумчан "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

Колеги з Ради форуму, хто має можливість перенесіть повідомлення  відповідні теми.

29 минут назад, Кузьмич сказал:

Приезжайте на встречи , я вас с матководом (карпатчиком) познакомлю , материал от которого принес по 180кГ:hi:

дякую Вам,дасть Бог доживемо,Я бачу тут громада з Вами побільшала.Наганяїте ж Ви мені апетит на поїздку......та й на зайву чарку з хорошими людьми.:az::hi:

1 хвилину тому, Паланочка сказав:

ще є одна приказка... кажуть в одному кінці села хтось (вибачте) пукнув, а поки дійшло до іншого краю, то вже кажуть що (вибачте) всра...ся. Заглянув в тему і бачу вже пишуть про "пересварились" "конкуренти" "маткарі-сякі і такі" "нічого не зробили , а вже..." і в тому дусі , люди ви про що ??? ніхто ні зким не сварився, всі "товаришують" наскільки кому хочеться чи можеться, і працюють хто як вміє , а те що мають різні погляди по деяких питаннях, так то теж в нормі. ;)

так все мир :baby:, а то я думав ,що лише пакетчики ідіало публіка моралі:ah:, а це начебто всі ДРУЖНІ тоді я вітаю, мир, спокій і айда дружить завжди:):ole_ole:, краще все таки дружить від цього реально більше толку, та й давайте не будем перебирати білизну,а зі сказаного кожен собі хай візьме урок,краще мир і дружба ніж погані вороги,бо так:al: і випить не буде з ким:umora::az:

10 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Колеги з Ради форуму, хто має можливість перенесіть повідомлення  відповідні теми.

де Ви після всього тут сказаного колегу знайдете :umora:;):az:

Для чого сваритися,тут набиваємо собі ціну щоб при можливості зустрічі у нашому  славнозвісному,сусідському добре провести зустрічні події.:az::hi:Стара поговорка в спорах ми знайдемо істину,тільки не в сварках,а також щоб при зустрічах при чарках не ..всихав діалог...Шануймося браття бо ми того варті.До побачення спішу.:wave:

5 хвилин тому, zapivan сказав:

Інтрижка стосовно результатів досліджень то залишилась...

Так, але дуже малесенька.:)

6 хвилин тому, zapivan сказав:

Ще б мені хтось сказав, бо ще дві маточки карпатки лишилися. Решта вже всі нелегалки.

Та я ж кажу, що ще чехи знають, років вже десь під тридцять...:)

14 хвилини тому, Sanich сказав:

В мене аргумент один - спробуй, зрівняй кілька років і роби висновки. 

До вашого відома, те, що ви називаєте "місцевою бджолою" є самий справжній бакфаст - намішано там усього потрохи. :IMHO:

Якщо для вас слово морфометрія - занадто наукове слівце, то ми в дискусії про місцеві бджоли далеко не просунимося. Можемо відразу перейти до особистих образ, щоб даремно час не втрачати. :umora:

:ay:Sanich уважаю, у Вас те саме бачення,ми просто під різним кутом його подаєм,десь в мене є регіональний молоток я вишлю:umora:

15 минут назад, Sanich сказал:

В мене аргумент один - спробуй, зрівняй кілька років і роби висновки. 

До вашого відома, те, що ви називаєте "місцевою бджолою" є самий справжній бакфаст - намішано там усього потрохи. :IMHO:

Якщо для вас слово морфометрія - занадто наукове слівце, то ми в дискусії про місцеві бджоли далеко не просунимося. Можемо відразу перейти до особистих образ, щоб даремно час не втрачати. :umora:

Тільки що передзвонив двом бджолярам ось вони і не знають що таке морфометрія:umora:

а в мене вища-військова освіта і що таке морфометрія я знаю.

19 минут назад, zapivan сказал:

. А якщо жовтизна :blink:???  Мед не правильний буде.

45 минут назад, miro сказал:

є регіональний молоток я вишлю:umora:

:az:

Согласен 100%

Ок, обязательно пересмотрю.:az:

15 часов назад, Wladimir_K сказал:

Півсотні повідомлень про породи і все навколо них переніс у відповідну тему

2 хвилини тому, Андрій Сумчанин сказав:

аж на дві сторінки тема похудала:umora:

4 хвилини тому, Андрій Сумчанин сказав:

і пропали мої дописи які аж ніяк не стосувались інших тем,а йшли про наболіле в цій темі,а це що Ви зробили ще називають ............ ладно, як то тєжко:dntknw:,біда та й годі,з самого ранку зачистка

В 16.09.2017 в 08:02, miro сказал:

і пропали мої дописи які аж ніяк не стосувались інших тем,а йшли про наболіле в цій темі,а це що Ви зробили ще називають ............ ладно, як то тєжко:dntknw:,біда та й годі,з самого ранку зачистка

:az::umora:

несколько фото из моей коллекции 

08669.jpg

08667.jpg

08663.jpg

08657.jpg

08659.jpg

08670.jpg

08672.jpg

08676.jpg

закачивал фотки последовательно, а пошли не по порядку

08677.jpg

08679.jpg

Вот и miro пришел.

08691.jpg

08700.jpg

08704.jpg

08705.jpg

08707.jpg

08708.jpg

Продолжение следует.

фотографії всі класні:ay:, хлопці скидайте свої фотографії:ah:, адже всі робили:)

Очень вкусный был "компот", наверное градусов 40.

08715.jpg

08720.jpg

08722.jpg

08723.jpg

08725.jpg

08727.jpg

08718.jpg

Фомич фото:ay::ay::ay:,це мить життя,і Ви її закарбували,сьогодні це час перегляду,а завтра це історія і спогад минулих днів:)

но бджоли там сірі були:umora:

20046320_1550993308305434_1437023538600367484_n.jpg

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...