Перейти к содержанию

"Рада Форуму". Положення.

Sanich

Проект "ПрофСовет Форума". Обсуждение и голосование.   

81 пользователь проголосовал

1. 1. Поддерживаете ли вы данное предложение?

• Да, поддерживаю
      67
    • Нет, но поддержал бы в другой редакции
      3
    • Нет, не поддерживаю
      11

Рекомендуемые сообщения

21 минуту назад, Sanich сказал:

Ніби-то в розділі дострокове припинення повноважень розписано все. Чого не вистачає, на вашу думку? 

Також в правилах написано - представники ради будуть мати доступ до окремого розділу, куди інші не будуть мати доступ. 

Ініціює голосування хтось із представників ради, до кого може звернутися з проханням форумчанин. Представники Ради будуть мати доступ до повідомлення та попередження, щоб зрозуміти суть. 

Простые пользователи ( такие как я ) могут жаловаться на членов рады ?

1 минуту назад, vovchik13033 сказал:

Да, безусловно. 

• Подобається 1

43 минуты назад, ромео сказал:

Треба невилазно сидіти за компом, щоб все цікаве не пропустити.

Не багато Ви втратили . Особливо на останньому видаленому пості .

• Подобається 1

11 минуту назад, vovchik13033 сказал:

І що це змінить - дивлячись хочаб на цю тему, якщо більщість буде, як писали,  провладною !?  Рішення членів окремо знати не будете - тількі загальне, так як все буде обговорюватись у закритому режимі. Демократія під сукном не робится !

16 минут назад, Буратос сказал:

І що це змінить - дивлячись хочаб на цю тему, якщо більщість буде, як писали,  провладною !?  Рішення членів окремо знати не будете - тількі загальне, так як все буде обговорюватись у закритому режимі. Демократія під сукном не робится !

Я так розумію , що жалоба буде йти до адміна та модератора . А вони там нехай самі розбираються хто прав , а хто ні . Одне думаю :IMHO:, якщо від дій ради почнеться " бєспрєдел " , то частина форумчан підуть шукати щастя в інших місцях ( але надіюсь що до цього не дійде ) , тому адмін та модератор будуть постійно контролювати раду . 

17 минут назад, vovchik13033 сказал:

Я так розумію , що жалоба буде йти до адміна та модератора . А вони там нехай самі розбираються хто прав , а хто ні . Одне думаю :IMHO:, якщо від дій ради почнеться " бєспрєдел " , то частина форумчан підуть шукати щастя в інших місцях ( але надіюсь що до цього не дійде ) , тому адмін та модератор будуть постійно контролювати раду . 

Думаю, що механізм простіший в цьому питанні, попередження, як виносилися так і будуть виноситися тієї кількістю, що на цей час, якщо форумчанин згідний, з зауваженням, воно не йде до ради, а якщо не згідний, то Рада винесе остаточне  рішення в цій суперечці от і все.

• Подобається 3

. Мысль одна пришла в голову - почему для меня лично важно существование Рады Форума. Навеяло происходящим прямо сейчас в теме Бакфаста.

Меня сильно расстраивает ситуация, когда форумчане пишут в профильной теме про вопросы не касающиеся темы. Например, в теме Бакфаста, пошла "жара" о зимовке, хотя для зимовки у нас есть не одна тема. Когда получается - я переношу сообщения в другие темы. Но, к сожалению, я не имею возможности это делать постоянно. Не очень с этим справлялись и модераторы за некоторыми исключениями (это ответ на вопрос где пропали модераторы). Так к чему я веду. Если у форумчан будет возможность переносить сообщения и направлять разговор в правильную тему, то наверняка они этим воспользуются. А если нет - значит им все равно и их это устраивает. Тогда и мне незачем расстраиватсья и брать это близко к сердцу. Не так ли?  :hmm:

• Подобається 3

4 минуты назад, Sanich сказал:

. Мысль одна пришла в голову - почему для меня лично важно существование Рады Форума. Навеяло происходящим прямо сейчас в теме Бакфаста.

Меня сильно расстраивает ситуация, когда форумчане пишут в профильной теме про вопросы не касающиеся темы. Например, в теме Бакфаста, пошла "жара" о зимовке, хотя для зимовки у нас есть не одна тема. Когда получается - я переношу сообщения в другие темы. Но, к сожалению, я не имею возможности это делать постоянно. Не очень с этим справлялись и модераторы за некоторыми исключениями (это ответ на вопрос где пропали модераторы). Так к чему я веду. Если у форумчан будет возможность переносить сообщения и направлять разговор в правильную тему, то наверняка они этим воспользуются. А если нет - значит им все равно и их это устраивает. Тогда и мне незачем расстраиватсья и брать это близко к сердцу. Не так ли?  :hmm:

Там іде блок повідомлень і їх краще переносити, коли все стихне і спаде ажіотаж, а це пізно ввечері або ранок в іншому випадку і Рада не врятує, просто буде більшої кількості користувачів оперативніше це зробити.

16 минут назад, Sanich сказал:

Если у форумчан будет возможность переносить сообщения и направлять разговор в правильную тему,

Це як, кожен зможе переносити свої повідомлення в інші теми? Я правильно зрозумів.

1 час назад, Sanich сказал:

Правильно,в каждом сообщении не звучит слово Бакфаст,но обсуждали то зимовку Бакфаста и ошибки с конкретным примером,было и просто общение.Ну уже ж все описано и преимущества и отзывы .Что тогда писать?.И было просто приятное общение,разве это плохо?.Без рекламы ,без самовосхваления.Если следовать букве,то в любой теме есть такое общение и убрав его не будет все чересчур сухо,пресно?

• Подобається 8

Например, в теме Бакфаста, пошла "жара" о зимовке, хотя для зимовки у нас есть не одна тема.

Потому то я и писал , что практика и теория немножко рознятся . В данном случае , один разговор плавно перешел в другой и бегать с ним по темам , которые ещё найти надо , удовольствия никакого не доставляет . 

• Подобається 2

2 часа назад, Sanich сказал:

2 часа назад, ромео сказал:

1. Якщо створюється Рада, то повинен бути механізм її ліквідації. В якому разі її "розпустять". За недовірою форумчан чи за нездатністю працювати ? Чи може просто

Ніби-то в розділі дострокове припинення повноважень розписано все. Чого не вистачає, на вашу думку? 

Розписане дострокове припинення повноважень окремих членів Ради. Нема нічого про можливе припинення існування самої Ради як явища. Нехай навіть теоретично, але, якщо раптом ця затія (з Радою) не дасть бажаного результату, або навіть, навпаки, буде джерелом деструктиву, тоді треба ж буде якось припинити її існування. І, повторюю,

Цитата

Адмін скаже: "Все, набридло, Скасовую ваші повноваження?" 

уявляєте наслідки. І в чому тоді Вас будуть звинувачувати? 

2 часа назад, Sanich сказал:
2 часа назад, ромео сказал:

2. Яким способом має здійснюватись спілкування самих членів Ради? Якщо, наприклад, пару із них, по різним обставинам не заходять на форум кілька днів. Як достукатись до нього

Також в правилах написано - представники ради будуть мати доступ до окремого розділу, куди інші не будуть мати доступ.

Суть цього питання в можливості всіх членів Ради бути "на зв'язку". Тобто, якщо люди просто за різними обставинами не заходять на форум. Відповідно і не проголосують. Наприклад, двоє "депутатів". А інші 10 результатів розділились 6:4.  

Втрачається оперативність і мобільність прийняття рішення

1 минуту назад, ромео сказал:

Нехай навіть теоретично, але, якщо раптом ця затія (з Радою) не дасть бажаного результату, або навіть, навпаки, буде джерелом деструктиву, тоді треба ж буде якось припинити її існування. І, повторюю,

Хотів би процитувати одну приказку, яку українці полюбляють використовувати при втраті речей дорогих і не дуже, але боюся що її привратно зрозуміють. 

4 минуты назад, ромео сказал:

уявляєте наслідки. І в чому тоді Вас будуть звинувачувати?

Перший раз чи що - переживемо. А ні, то на цей випадок є ще одне прислів"я "Зник ...., ну і .... з ним". Правда, я все ж сподіваюся, що ідея спрацює. Можливо ми її на ходу підправимо, бо усього не передбачиш, але все ж спрацює. Інакше я й не розпочинав би розмову. 

5 минут назад, ромео сказал:

Суть цього питання в можливості всіх членів Ради бути "на зв'язку". Тобто, якщо люди просто за різними обставинами не заходять на форум. Відповідно і не проголосують. Наприклад, двоє "депутатів". А інші 10 результатів розділились 6:4.  

Втрачається оперативність і мобільність прийняття рішення

Чим 6:6 краще 6:5 чи 6:4? :dntknw: Не буває ідеального світу, на жаль. 

15 минут назад, vovchik13033 сказал:

Потому то я и писал , что практика и теория немножко рознятся . В данном случае , один разговор плавно перешел в другой и бегать с ним по темам , которые ещё найти надо , удовольствия никакого не доставляет . 

Вы поставьте на свое место читателя и его впечатление от того, что кто-то не хочет "бегать по темах". Тем более что есть очень общий темы, как Зимовка 2016-17 или Породы пчел, которые лежат наверху и флудить в них можно сколько влезит. :IMHO1:

4 минуты назад, Sanich сказал:

Вы поставьте на свое место читателя и его впечатление от того, что кто-то не хочет "бегать по темах". Тем более что есть очень общий темы, как Зимовка 2016-17 или Породы пчел, которые лежат наверху и флудить в них можно сколько влезит. :IMHO1:

А что ставить ? Мы же тоже люди . @Wladimir_K все правильно написал - после 23,30 перенесу в соответствующую тему . И все - вопрос закрыт . 

• Подобається 1

Перечитав тему і не второпаю. Друз Вам у житті політики мало? Підхід накшталт 'а хто його питати буде' теж категорично неприйнятний, адже прямо порушує ст. 3 КУ. Без образ в адресу ініціаторів, але вказану тему можу розглядати лише як спосіб знайти якесь заняття поки міжсезоння. В травні-червні, коли з роботи ввечері мчиш щодуху на пасіку бо там купа невідкладної роботи то останнє про що думаєш це чи не винесли часом якесь голосування 'На Точку'. Так й страхи про повноваження Ради явно перебільшені... ну буде 12 людей, котрі відчують себе мікродепутатами (передвиборчий мандраж, голосування, результати що допомагають самоствердидись і т.д.). Як це вплине на мою можливість бути учасником форуму? Забанять? Та якось вже переживу. А якщо сотню забанять то це вже точно не на руку форуму буде. Як варіант збільшити кількість модераторів. 

П. С. Я один з шести тих, хто не підтримує :wave:

• Подобається 7

54 минуты назад, konoval_am сказал:

Перечитав тему і не второпаю. Друз Вам у житті політики мало? Підхід накшталт 'а хто його питати буде' теж категорично неприйнятний, адже прямо порушує ст. 3 КУ. Без образ в адресу ініціаторів, але вказану тему можу розглядати лише як спосіб знайти якесь заняття поки міжсезоння. В травні-червні, коли з роботи ввечері мчиш щодуху на пасіку бо там купа невідкладної роботи то останнє про що думаєш це чи не винесли часом якесь голосування 'На Точку'. Так й страхи про повноваження Ради явно перебільшені... ну буде 12 людей, котрі відчують себе мікродепутатами (передвиборчий мандраж, голосування, результати що допомагають самоствердидись і т.д.). Як це вплине на мою можливість бути учасником форуму? Забанять? Та якось вже переживу. А якщо сотню забанять то це вже точно не на руку форуму буде. Як варіант збільшити кількість модераторів. 

П. С. Я один з шести тих, хто не підтримує :wave:

Значить Ви погано ознайомилися з їх обов'язками, можливості виносити попередження у них не буде, лише приймати рішення про зняття.

• Подобається 1

Хотів би звернути увагу на таку статистику про актуальність теми про Раду форуму.

На форумі, якщо вірить даним на сьогодні, зареєстровано 7280 користувачів, з яких в голосуванні про пропозицію з даного питання взяло участь лише 53 користувачі. Це лише 0,7% від загальної кількості  користувачів.

Берем іншу статистику. На 10 годину ранку сьогодні 88 користувачів уже були на форумі. Будемо вважати, що це люди яким не байдужа тема для них. Хоч краєм ока та попадає до них інформація про Раду.

Але чомусь 35 форумчан не цікаве голосування про Раду.

Моя думка з цього приводу така.

Надмірне адміністрування в цілому на форумі і зокрема в цій темі,  вбиває у користувача бажання подальшої дискусії та спілкування на такому ресурсі. Видалене повідомлення користувача сприймається ним як приниження його гідності. Зневага до його думки або пропозиції.

Тому , Раді, якщо вона матиме можливість на існування, доцільно буде переглянути політику адміністрування на форумі.

Політика "Я так  решил" без пояснення послідуючих дій, пагубна для цивилізованого суспільства.

• Подобається 13

2 часа назад, Жало сказал:

Видалене повідомлення користувача сприймається ним як приниження його гідності. Зневага до його думки або пропозиції.

Згоден. Дайте лише рецепт що робити з повідомленнями

- які не стосуються теми

- які принижують гідність іншого користувача чи групи користувачів

• Подобається 2

Я дал виртуальное, не заверенное нотариусом,  обещание не писать в этой теме и занял место зрителей с попкорном в руке,  но сейчас мне как бэ слегка даже обидно стало!:(

Беря во внимание, что львиную долю исчезнувших вчера постов составляют мои и читая эти строки:

- які не стосуються теми

- які принижують гідність іншого користувача чи групи користувачів

предлагааааю: вернуть их взад и дать возможность, на живом примере, потренироваться потенциальным членам Совета форума в ответе на вопросы:

1. Касались ли они темы.

2. Чье персональное (или групповое)  достоинство было там задето напрямую.

3. Определить за 5 секунд, кто же явился катализатором и вдохновителем случившегося срача в итоге.

...............

Даю согласие стать подопытной мышкой, ради светлой идеи.

• Подобається 7

7 минут назад, Посторонним В. сказал:

Я дал виртуальное, не заверенное нотариусом,  обещание не писать в этой теме и занял место зрителей с попкорном в руке,  но сейчас мне как бэ слегка даже обидно стало!:(

Беря во внимание, что львиную долю исчезнувших вчера постов составляют мои и читая эти строки:

предлагааааю: вернуть их взад и дать возможность на живом примере потренироваться потенциальным членам Совета форума в ответе на вопросы:

1. Касались ли они темы.

2. Чье персональное достоинство было там задето напрямую.

3. Определить за 5 секунд, кто же явился катализатором и вдохновителем случившегося срача в итоге.

...............

Даю согласие стать подопытной мышкой, ради светлой идеи.

Знаете bombus bombusович ( Посторонним В . как то не катит Вам ) . А Ваша манера поведения и посты привлекают . За Вами не заржавеет .

4 минуты назад, vovchik13033 сказал:

Знаете bombus bombusович ( Посторонним В . как то не катит Вам ) . А Ваша манера поведения и посты привлекают . За Вами не заржавеет .

Тут за певний час на форумі скопилась велика кількість інформації, на жаль її мають змогу читати лише декілька користувачів, повноваження представників Ради будуть дозволяти перечитати і "насолодитися історією", для тих хто має добру пам'ять.

• Подобається 1

6 минут назад, Wladimir_K сказал:

Тут за певний час на форумі скопилась велика кількість інформації, на жаль її мають змогу читати лише декілька користувачів, повноваження представників Ради будуть дозволяти перечитати і "насолодитися історією", для тих хто має добру пам'ять.

Я так зрозумів , що левова частка цієї історії без пана bombusa не обійшлась і без його постів та історія буде сухою . 

• Подобається 2

А без повноважень представників дозволити....нє?

• Подобається 1

4 минуты назад, gardener сказал:

А без повноважень представників дозволити....нє?

Ви ж розумієте про які теми мова. Думаю, що дозволити їх перечитувати користувачам можна. 

• Подобається 1

На деяких форумах модератор приховує повідомлення коли він рахує що воно не по темі, але для звичайних користувачів є така опція типу "нажміть тут щоб побачити текст не по темі", а вони самі вирішують чи читати чи ні :ah:

• Подобається 5

• Sanich changed the title to "ПрофСовет Форума". Положение.
  • Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...