Перейти к содержанию

"Рада Форуму". Положення.

Sanich

Проект "ПрофСовет Форума". Обсуждение и голосование.   

81 пользователь проголосовал

1. 1. Поддерживаете ли вы данное предложение?

• Да, поддерживаю
      67
    • Нет, но поддержал бы в другой редакции
      3
    • Нет, не поддерживаю
      11

Рекомендуемые сообщения

3 минуты назад, Юрий Ник.12 сказал:

Ну вы сразу отпадаете это однозначно

А я и не претендую ;), так что не переживайте.:wave:

• Подобається 2

3 минуты назад, ded50 сказал:

Можливо по натхненню замутю тему в бесідах для старперів, там можна буде обговорити житіє моє.:umora:

Це гарна ідея, вже давно хотів запропонувати. Відкрити тему без модерування (крім дійсно крайнощів), на розмови по душам для старожилів форуму і щоб цю тему могли лише вони бачити і читати.

• Подобається 4

1 час назад, Брониславович сказал:

Лучше всего что бы у них пчел не было...и жили они где нибудь подальше, а иначе объективности не будет...

це де подальше:umora:,і якщо в них немає бджіл як вони профільно зможуть оцінити ситуацію:dntknw:

8 минут назад, андрейКАЕ сказал:

Я внес предложение Вы предлагаете мне жить и думать по другому И самое удивительное это понравилось.Тема то не про меня..Зачем? Мы же не обсуждаем как я должен думать? Насчет шлунка совсем не понял

Я про те, що попередній пост не зовсім правильна ідея. І не кожна людина тут у всьому бачить свою вигоду.

12 минуты назад, miro сказал:

як вічний диседент

ну вы даете :umora:

9 минут назад, Fabro сказал:

А я и не претендую ;), так что не переживайте.:wave:

Да я как то и не переживаю:wave:

• Подобається 2

Із Львівської області пропоную   @miro

Прошу підтримати.

• Подобається 1

28 минут назад, андрейКАЕ сказал:

Почему то пришла в голову мысль ,что фамилии избранных не должны быть известны и озвучены

Почему ? Известность накладывает на человека определённую ответственность и человек сначала будет хоть как то думать , перед тем как что либо делать .

• Подобається 1

16 минут назад, Wladimir_K сказал:

Я про те, що попередній пост не зовсім правильна ідея. І не кожна людина тут у всьому бачить свою вигоду.

Когда написали про пост-здесь мне все понятно.Не правильная -значит неправильная.Не все же время им правильными быть.Только нет значка:IMHO1:

• Подобається 1

В этот совет надо людей брать для которых "ПАСЕКА" не средство заработка , а просто хобби для души. Вот может тогда и будет, на что то похоже. А если выберем людей ,которые заинтересованы в продаже  меда. пакетов.маток субъективности ждать не стоит.Как бы они не роспинались в своей порядочности .Менталитет в Украинцев такой что надо несколько сотен лет что бы это зло переродить.

• Подобається 3

19 минут назад, Юрий Ник.12 сказал:

Ну вы сразу отпадаете это однозначно

Nibond, Бомбус, Трут, Любомир, Добровол, Каstor, Ромео, Аленка, ЮМос

Это не все, можно еще выбрать , но их очень мало!

Дякую за довіру, але з мене буде поганенький суддя. Я й так спробував був на собі модернацьку одіжку... Та я за своїм нутром, як і  більшість творчих людей - лишнє емоційний, люблю приколи, посміятися разом. А туди потрібні люди з світлою головою, без емоцій - це точно.

Раз пішла така п"янка то щодо кандидатів : вже за Альонку я говорив, - Ксенію, Паланочку, Любомира,Броніславовича, Ромео, Fabro, miro, АндрейКАЕ, Стрельчук Олег...

• Подобається 4

7 минут назад, Wladimir_K сказал:

цю тему могли лише вони бачити і читати.

Так в чому справа? Адже я такої теми в закритому вигляді відкрити не можу.

А для адміна це як два пальці. Багато старців поглумились би друг з друга.

Звісно молодшим важко зрозуміти, так само як старим молодших.

Ось сьогодні Альонка згадала Ги-ги, і не сумліваюсь що було згадано наш конспіативний діалог з Постороннім В.(бомбусом)

Мене трохи розмішила моя ж мисля. Женщіна придбала "Енігму"?

• Подобається 2

3 минуты назад, misha_ivanivka сказал:

Із Львівської області пропоную   @miro

Прошу підтримати.

:ah:дякую, але так не піде,це виходить я тепер гречку маю роздавати:dntknw:,мій план був отримувати:umora:я вже людям адресу нової пошти вислав:rofl:,тоді краще нехай буде  misha_ivanivka

• Подобається 2

Друзья - читайте внимательно тему. Прием кандидатов начнется не ранее следующего понедельника. Может вы передумаете за это время и большинство проголосует против. 

27 минут назад, misha_ivanivka сказал:

Підтримую з кожної області по 1 кандидату.

а райони, чи то пак громади, хто буде представляти?

• Подобається 1

10 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Раз пішла така п"янка то щодо кандидатів : вже за Альонку я говорив, - Ксенію, Паланочку, Любомира,Броніславовича, Ромео, Fabro, miro, АндрейКАЕ, Стрельчук Олег...

Е-нє, дякую за довіру Леонід, але для мене важлива думка кожного форумчанина. Так, щоб не образити @Юрий Ник.12 я не прийму таку важливу посаду;):hi:

• Подобається 1

1 минуту назад, Fabro сказал:

я не прийму таку важливу посаду

Кого виберуть - мусить. :IMHO: Мені Юрій Нік. 12 також не довіряє, то що мені виключити форум та й піти кіно дивитися? 

• Подобається 5

4 минуты назад, Fabro сказал:

Е-нє, дякую за довіру Леонід, але для мене важлива думка кожного форумчанина. Так, щоб не образити @Юрий Ник.12 я не прийму таку важливу посаду;):hi:

Всіх задовільнити неможливо, завжди будуть невдоволені. Якщо більшість надасть такі повноваження, то чому б ні? Якщо @Юрий Ник.12 висунуть на таку посаду, значить є довіра ніхто ж проти не буде, думаю.

• Подобається 2

1 минуту назад, Sanich сказал:

Кого виберуть - мусить. :IMHO: Мені Юрій Нік. 12 також не довіряє, то що мені виключити форум та й піти кіно дивитися? 

от я розумію підхід,демократія не заключається в одному хочу, є ще мусиш:ay:

• Подобається 6

10 минут назад, Sanich сказал:

:rofl::ooops:

12 минуты назад, Fabro сказал:

Усім любий не будеш.:dntknw: Це один нам відомий пробував усіх звести до "любі друзі". І що з того вийшло ?:crazy:

8 минут назад, Wladimir_K сказал:

Всіх задовільнити неможливо, завжди будуть невдоволені. Якщо більшість надасть такі повноваження, то чому б ні? Якщо @Юрий Ник.12 висунуть на таку посаду, значить є довіра ніхто ж проти не буде, думаю.

А як таке може бути? Мої слова під ніком супермодератора Володимира ,Wladimir_K та ще й із зловісним номером 6 066 ?:ooops::crazy::crazy::crazy:

• Подобається 4

13 минуты назад, Sanich сказал:

Прием кандидатов начнется не ранее следующего понедельника.

Це щось на подобії суда присяжних?

От цікаво, а як будут прйматись скарги? Через одну, чи будут розглядатись усі?

І скільки тих скарг може бути? Адже не задоволених як я бачу ох скільки може бути.

І видалення постів тоже. Хоча в видаленні преривається ніть думки.

• Подобається 4

Разные мнения это нормальная ситуация.:IMHO1:Я думаю что форуму пойдет на пользу.

• Подобається 3

18 минут назад, miro сказал:

:ah:дякую, але так не піде,це виходить я тепер гречку маю роздавати:dntknw:,мій план був отримувати:umora:я вже людям адресу нової пошти вислав:rofl:,тоді краще нехай буде  misha_ivanivka

Дякую я пас, гречки невистарчить...:umora:

• Подобається 3

7 минут назад, Sanich сказал:

Вы ко мне субъективны, вы не можете абстрагироваться от всего, сразу принимаете на свой счет, вы же администрация и не должны обращать внимания на такие мелочи, нужно быть выше. Смотри и демократия появится! Кандидаты кто открыто продвигает свой товар не в своих темах вообще не должны даже обсуждаться, это как козла в огород поставить охранять, я честно не понимаю какие могут быть вопросы по этому поводу, как можно еще это критиковать, как дети честное слово!

28 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Дякую за довіру, але з мене буде поганенький суддя. Я й так спробував був на собі модернацьку одіжку... Та я за своїм нутром, як і  більшість творчих людей - лишнє емоційний, люблю приколи, посміятися разом. А туди потрібні люди з світлою головою, без емоцій - це точно.

я не розумію такого відкритого превселюдного списку:dntknw:,це ж говорили все має бути тайно:al:,це треба як я вчора в другій годині ночі задзвонив Sanichu продиктував:al: кандидатів, він зрадів:ole_ole: і просив щоб кожен день дзвонив, но краще в другій дня:umora:,тут же кандидатам смс скинув з адресою нової почти,до речі Ви смс отримали:ax:,конспіративним треба бути:af:

• Подобається 2

О! Все вже виправилося... А то якась дійсно , пробачайте, чортівня вискочила,- слова мої , а аватарка і нік Wladimir_K... із трьома шістками. Все стало на місце, коли поставив + Володимиру  і з мінив те число! О! Ну, просто містика... 

Чи не звязано те з трьома саме шістками було?:ooops::dntknw:

• Подобається 1

• Sanich changed the title to "ПрофСовет Форума". Положение.
  • Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...