Stserjant Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 40 минут назад, Паланочка сказал: я в шоці я думав це черговий клон, намагається мене потролити , а це люди на повному пишуть ... "держіть мене троє" , а Ви думали що це тако собі ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 48 минут назад, Евгений Сумчанин сказал: Вы держите целый зоопарк пород и продаете маток естественного осиминения не понятной геномодификации по 180 грн.... так как я понял что вы не троль, а просто непонимаете куда попали, буду отвечать, может поймете. итак у меня на пасеке очень много разного материала, можете посмотреть тут http://ukrqueenbee.com/Pedigree/MAA16_Pedigree(UA).html но мая пасека всегото 100 семей , а в селе стоит около 400. я даже не говорю про соседние села.Итак вопрос на каком трутне облетываются мои матки ? ответ очевиден в большынстве ето местная пчела, карпатка, степная, карника ,бакфаст, даже итальянка (не только у меня) посему матки и стоят 180 грн . Я так понимаю вы думаете что гдето у когото скажем матководов степной (как правило приводят в пример Леонида Ратмировича) трутневый фон контролируется ? Хотелось бы услышать вашы аргументы с конкретным примером на карте где есть контроль трутня , кроме вучково. 1 час назад, Евгений Сумчанин сказал: вы же понимаете и сами если вы матковод что матки ваши такие идти ровно не будут...... вы мои матки покупали ? ето ваше мнение не больше. 1 час назад, Евгений Сумчанин сказал: А за ИО ... так вы и не ответили как вы отбираете трута ну хотя бы так как на видео которое выше в теме выложыл Александр.. если вы не поняли то видео снимал я.. 1 час назад, Евгений Сумчанин сказал: По признаку это понравился а этот нет???? я то представляю по какаим признакам отобрать трута для конкретной цели , а вы ? 46 минут назад, TED сказал: Що стосується бакфаст купили с десяток маток бакфаст у Котелвського ф1 і всі в різнобій...........потім побачили відео в яких умовах тримаються материнські та батьківські сімї ... а також сам облітник.... та зрозуміли чому так все погано......... Ви помилились темою тут не тема про матки і пасіку Котелевського Анатолія, тут можна вести мову про матки Майстерчука Артема. 50 минут назад, TED сказал: Стосовно Ф 1 ..... хай "матководи" не лінуються а створюють облітники хочаб ізольовані не по дистанції а по висоті.... для цього підходить ліс. ... Ф1 ... ф1 різниця.... є матка Ф1 яка обгулялася з трутами своє порди але різних ліній... і навпаки..... Шановний наведіть приклад де в Україні є облітник який дає чистопородне спарювання на стовідсотків . на карті гугла будьласка. І ще раджу вам почитати 44 минуты назад, TED сказал: Чи ви витравите всіх диких бджіл в лісі в радіусі 2 км тобто ви вважаєте що 2 км достатньо для ізоляції ? 48 минут назад, TED сказал: а що? :-) щоб вам було зрозуміло "а що?" це за матки, я вам наведу цитату з: Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України19.06.2015 № 234 ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИМОГИ до проведення селекційно-племінної роботи в галузі бджільництва http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0810-15 2.18. Бджолині сім’ї з відомим походженням матері (матки) та батька (трутня) відносять до першого класу. Походження матері встановлюють за записами в журналах пасічного обліку, походження батька реєструють при контрольованому спаровуванні та інструментальному осіменінні маток. Щоб було зрозуміло, наша "селекційна наука" відносить маток ШО, і ізольованого облітника, до маток 1 класу, а це найвищий клас з якого автоматично формується племінне ядро пасіки-репродуктора. 44 минуты назад, TED сказал: а нормальные люди ищут пустые места ради Бога укажыте хоть пару доступных таких мест в Украине ... люди будут вам признательны.. а так все ети разговоры простая 33 минуты назад, Sanich сказал: А ты админ продажна шкура блокируешь пользователей..... Паланочке нужна репутация ... будет Санич ти мене вибач, за те що тобі приходиться читати таке приват від моїх "шанувальників" 5 минут назад, Wladimir_K сказал: Саш суть в тому, що це 3 бан однієї ж і тієї ж людини за останні якщо не помиляюсь 4 дні, якщо дивитися на стиль писанини. теж про це подумав.. правда я не знав що банили когось. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudla14 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Бер еги нервы и здоровье. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Артем, на мою думку, продає своїх маток природнього спаровування задешево! Там, у нього в окрузі , такий набір породового трутня, що ніякий острів не зрівняється! По великому рахунку, дочки які він виводить ( F1) з перевірених сімей, я так думаю,і не можуть мати поганих наслідкових ознак. Не прогнозовані матимуть характеристики, то ж і ціна відповідна, ! Едине, що не годяться для подальшого розмноження. Але то не репродукційні матки, репродукційні мають відповідну ціну. При тому розкладі пасічницьких справ як в Україні, ще не скоро можна буде купити матку облітану на пасіці з прогнозованими показниками. Що маємо , те маємо. , Link to comment Share on other sites More sharing options...
zava Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 27 минут назад, Паланочка сказал: Я так понимаю вы думаете что гдето у когото скажем матководов степной (как правило приводят в пример Леонида Ратмировича) трутневый фон контролируется ? И то могут быть сомнения, всего трутня в контролировать Леонид Ратмирович никак не может. Только на изолеваной пасике КОТОРОЙ К СОЖАЛЕНИЮ НАВЕРНОЕ НА УКРАИНЕ НЕТ.Остается только ИО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шульц Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 15 минут назад, Іван Михайлович сказал: Едине, що не годяться для подальшого розмноження. В нас переважна більшість пасічників РОЗМНОЖУЄ те що має, в тому числі і я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 4 минуты назад, Шульц сказал: В нас переважна більшість пасічників РОЗМНОЖУЄ те що має, в тому числі і я Це точно,нашо тоді іХ купляти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шульц Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 3 минуты назад, Женя Циба сказал: Це точно,нашо тоді іХ купляти Щоб потім як Кравчук не казати "маємо те що маємо" Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 11 минуту назад, Женя Циба сказал: Це точно,нашо тоді іХ купляти Хто купує той знає навіщо. Тут же все добровільно ніхто нікого не примушує. 17 минут назад, Шульц сказал: В нас переважна більшість пасічників РОЗМНОЖУЄ те що має, в тому числі і я На наступний рік вам буде з чим порівняти. Можливо сподобається, а можливо і ні. Тут таке діло, що на смак і колір.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 22 часа назад, Іван Михайлович сказал: продає своїх маток природнього спаровування задешево! Та нормальна ціна, в окрузі, ще декілька соток сімей. Ставка робиться на ШО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 по матках ШО замовлення набрав.(за цих 8 днів записав 120 чоловік на ШО) якщо дасть Бог будуть на кінець літа зайві матки продам в живій черзі. По матках природнього обльоту і неплідках замовлення поки ще набираю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 2 минуты назад, Паланочка сказал: по матках ШО замовлення набрав.(за цих 8 днів записав 120 чоловік на ШО) якщо дасть Бог будуть на кінець літа зайві матки продам в живій черзі. По матках природнього обльоту і неплідках замовлення поки ще набираю. МолодчинаОце я розумію профі. Повірте, Бог дасть, бо буде потреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЖекаNL Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Видать Артём Вы кому то крепко перешли дорогу своим Бакфаст Карника УС Кордован Лигустика. Матки продаются значит не зря работаете и пчела достойна и работает(пчела) лучше других . Видать у кого то уходят клиенты по вполне понятным и справедливым причинам - вот решают идти на низость и ставят соломинки в колёса - но они лопаются сразу же. Вам здорового терпенья и трезвого ума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 19, 2016 Author Share Posted October 19, 2016 7 минут назад, Ляшенко сказал: Вам здорового терпенья и трезвого ума. СпасиБог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 В 14.10.2016 в 20:48, Yaroslav сказал: Та нормальна ціна, в окрузі, ще декілька соток сімей. Ставка робиться на ШО Ні це ціна не правильна,тому що Артем своєю ціною мішає другим які зробивши рекламний хід, заробляти гроші.Тому і пишуть що ціна занижена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 19, 2016 Author Share Posted October 19, 2016 32 минуты назад, Черкасець сказал: Ні це ціна не правильна, ціну на ринку маток природнього обльоту встновлює не Артем. Найбільші гравці ринку Єгошин, Гайдар, тощо.. Затрати на вивід маток любої породи одні і тіж. Я просто рахую що для мене досить і середньої ціни на ринку... хоча в той же час на Українському ринку я продаю (пару десятків) і найдорожчі матки - це матки ШО зимувалі. Їх ціна на весну 2017 в мене вартує 60Є.(всі матки з пакетами викуплені) і я не знаю хто ще з матководів продасть (чи продавав) по такій ціні, пару десятків маток Українського виробництва в тому ж таки 17 році. Тому нікому я ціну не збиваю, за конкурентів нікого не маю, (товаришів маю за колег, Слава Богу є з ким порадитись) дорогу нікому не переходю. Всім бажаю успіхів. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 20 минут назад, Черкасець сказал: Ні це ціна не правильна,тому що Артем своєю ціною мішає другим які зробивши рекламний хід, заробляти гроші.Тому і пишуть що ціна занижена. Хто вам боронтить продавати матки дороще. Бог в помощь! Артем при бажанні, може і запропонувати і знижки як у цілому світі перед Новим Роком, як у цілому світі -10% матки по160 грн. А бо перед Пасхальні знижки(акція) при покупці 10 маток. Думаю також не погано, для покупця. Ви працюйте, а люди потянуться. Удачі! 4 минуты назад, Паланочка сказал: ціну на ринку маток природнього обльоту встновлює не Артем. Найбільші гравці ринку Єгошин, Гайдар, тощо.. Затрати на вивід маток любої породи одні і тіж. Я просто рахую що для мене досить і середньої ціни на ринку... хоча в той же час на Українському ринку я продаю (пару десятків) і найдорожчі матки - це матки ШО зимувалі. Їх ціна на весну 2017 в мене вартує 60Є.(всі матки з пакетами викуплені) і я не знаю хто ще з матководів продасть (чи продавав) по такій ціні, пару десятків маток Українського виробництва в тому ж таки 17 році. Тому нікому я ціну не збиваю, за конкурентів нікого не маю, (товаришів маю за колег, Слава Богу є з ким порадитись) дорогу нікому не переходю. Всім бажаю успіхів. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 8 часов назад, Yaroslav сказал: Хто вам боронтить продавати матки дороще. Бог в помощь! Пост Черкассца адресован был не Артему.:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мороз Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 9 часов назад, Yaroslav сказал: Хто вам боронтить продавати матки дороще. Бог в помощь! Артем при бажанні, може і запропонувати і знижки як у цілому світі перед Новим Роком, як у цілому світі -10% матки по160 грн. А бо перед Пасхальні знижки(акція) при покупці 10 маток. Думаю також не погано, для покупця. Ви працюйте, а люди потянуться. Удачі! Пане Ярославе! Артем і сам в змозі написати що він може заропонувати. З усією повагою до форумчан, такі дописи "адвокаторів, як казала моя бабуся" читаються не приємно, в крайньому разі для мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 9 часов назад, Yaroslav сказал: працюйте, а люди потянуться. Удачі! Правда на форуме , в этом поможет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 9 минут назад, Олег Мороз сказал: читаються не приємно, в крайньому разі для мене. Да ладно Вам,смотрите на такие вещи проще, Ярослав просто побывал в другой теме, вот и все. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 20, 2016 Author Share Posted October 20, 2016 1 час назад, кузмич сказал: Правда на форуме , в этом поможет! равда победит, но необходимо ей решительно помогать. Юлиус Фучик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 2 часа назад, кузмич сказал: Пост Черкассца адресован был не Артему.:-) Ну да, він просто жалівся на Артема,що матки дешево продає. Я покупець і мене влаштовує ціна, яку поставив Артем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 2 часа назад, Олег Мороз сказал: Пане Ярославе! Артем і сам в змозі написати що він може заропонувати. З усією повагою до форумчан, такі дописи "адвокаторів, як казала моя бабуся" читаються не приємно, в крайньому разі для мене. Я, покупець і зацікавлений купити по дешевше і якісніше. А мед ви по чому продавали чи продаєте?Наскільки він виріс в ціні?! Ми тут на форумі, як одна родина, ось і підкидую різні пропозиції Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мороз Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 7 часов назад, Yaroslav сказал: А мед ви по чому продавали чи продаєте?Наскільки він виріс в ціні?! Мед в ціні зовсім упав, але в моєму пості про ціни ні слова, хоча замовлення по маткам я давно відправив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.