Андрей Тимошенко Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Заказывать не плодных, тоже сейчас или ближе к сезону? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 13 минуты назад, Андрей Тимошенко сказал: Заказывать не плодных, тоже сейчас или ближе к сезону? лучше сейчас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Адекватні ціни, приємно Link to comment Share on other sites More sharing options...
юрий черевичный Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Артем, когда немного освободитесь опишите свои наблюдения по качественным характеристикам маток карники которые будут у вас в 2017 году. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubis Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 4 минуты назад, юрий черевичный сказал: Артем, когда немного освободитесь опишите свои наблюдения по качественным характеристикам маток карники которые будут у вас в 2017 году. +1 тоже есть интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 Только что, кузя231 сказал: так может я "потенциальный", и карнинке расскажите (да ладно покупатель чи не покупатель (проверенно) деньги заплатил уже покупатель) спасибо мне таких покупателей даром не нужно. а деньги не проблема вернуть.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egen Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Оплатил жду номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 1 час назад, Egen сказал: Оплатил жду номера номер 37 по естественому облету. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrej8383 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 А чи можно поцікавитись: якщо номер приблизно 50 по ШЗ, то приблизно матки будуть в першій половині червня, чи в другій? (орієнтовно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 6 минут назад, andrej8383 сказал: А чи можно поцікавитись: якщо номер приблизно 50 по ШЗ, то приблизно матки будуть в першій половині червня, чи в другій? (орієнтовно) перші матки в мене виходять з 5 червня , а далі все залежить від того як іде процес чи сіють матки чи є брак і так далі. я не можу спрогнозувати кількість маток які зможу відправити за місяць, можу спрогнозувати кількість осіменінь за якийсь час. наприклад я може в середньому в день осіменяти по 5-10 маток за місяць це буде 150-300, але яка кількість поїде до замовника з цих 300 маток я не можу спрогнозувати з більш менш високою достовірністю. 50 чоловік це приблизно сотня маток з +, попереду. так що як піде справа, думаю що це буде червень... а літом побачимо як буде на ділі..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Напруга спала, можна і питання задати . Сам ще не знаю чи буду запліднювати тільки замовив станок на наступний рік та дособирую фінанси. Артем скільки буде коштувати запліднити моїх маток ? Потрібно 2-3 матки буде запліднити.(можна без перевірки) Від скількох маток сестер будеш брати трутня ? Яка доза ? Яку схему запліднення будеш використовувати ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Такие вопросы вроде спрашиваешь как правило делать ШО, а не интерес к оплодотворению маток)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 1 час назад, Хадзуми сказал: Артем скільки буде коштувати запліднити моїх маток ? 250 грн. без гарантій , я осіменив ти перевіряєш. 1 час назад, Хадзуми сказал: Від скількох маток сестер будеш брати трутня ? з трутнем я ще не визначився, точно буде група В21, з 10 сестер буде. також не факт що все буде від груп сестер, в залежності від того що мені потрібно я можу осіменяти і трутом від однієї сімї... 1 час назад, Хадзуми сказал: Яка доза ? 8 мкл. одноразово. 1 час назад, Хадзуми сказал: Яку схему запліднення будеш використовувати ? 8 мкл. одноразово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 26 минут назад, Jabar сказал: Такие вопросы вроде спрашиваешь как правило делать ШО, а не интерес к оплодотворению маток)))))) Мені матки потрібні для подальшої роботи з ними, а не для того щоб клепать від них маток, тому і задаю такі питання 7 минут назад, Паланочка сказал: 250 грн. без гарантій , я осіменив ти перевіряєш. Дякую за відповіді. на три матки мене запиши, а там видно буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 2 минуты назад, Хадзуми сказал: на три матки мене запиши, а там видно буде. для чого писати ? за пару неділь до бажаної дати осіменіння зателефонуєш і домовишся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 14 минуты назад, Паланочка сказал: для чого писати ? за пару неділь до бажаної дати осіменіння зателефонуєш і домовишся. Добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рій АНД Рій Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Артем яке походження Crd64 та пару слів про ХПП Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 7 минут назад, Рій АНД Рій сказал: Артем яке походження Crd64 та пару слів про ХПП матку отримав через нашого форумчанына @Саша@ ШО з США. Саша розповідав хто осіменяв, та я не запамятав, а перепитувати якось руки не дійшли.. матеріал заходив пізно тому з свого досвіду розповідати про хпп, не візьмусь . На вид матка має окрас "кордован" (жовтий хітин на грудці, голові і ніжках) сіяла багато і щільно. Про хпп розповідати зарано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша@ Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 http://www.pendellapiaries.com/ Матка с этого хозяйства. А осеменяли при институте по прозьбе трудящехся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 3 минуты назад, Саша@ сказал: http://www.pendellapiaries.com/ Матка с этого хозяйства. А осеменяли при институте по прозьбе трудящехся. Благодарю, Саша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 17 минут назад, Саша@ сказал: http://www.pendellapiaries.com/ Матка с этого хозяйства. Саня,моя(свободного) с какого хозяйства ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша@ Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 http://latshawapiaries.com Как тебе такое хозяйство? Ладно я шучу.Надо в этом году заработать в столярном цыху и на такую. Вот с этого хозяйства твоя Кузмич.http://www.mikesbeesandhoney.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 53 минуты назад, Саша@ сказал: http://latshawapiaries.com Как тебе такое хозяйство? Ладно я шучу.Надо в этом году заработать в столярном цыху и на такую. Вот с этого хозяйства твоя Кузмич.http://www.mikesbeesandhoney.com 54 минуты назад, Саша@ сказал: http://latshawapiaries.com Как тебе такое хозяйство? С Италией уже пошутили.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sashafart89 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Пусть Господь благословит вас ,в вашем деле! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 2 минуты назад, Sashafart89 сказал: Пусть Господь благословит вас ,в вашем деле! спасиБог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.