ВАДОС Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Маточки з Маркена попали туди куди треба, вітаю Артемій з придбанням. Вдалої підсадки і зимівлі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted September 1, 2017 Author Share Posted September 1, 2017 3 часа назад, ORION сказал: Артем как их зовут? тільки приїхав додому. Сьогодні отримав 2 матки з Маркена від Pierre Koning. Матки Пьєр передав через своїх знайомих , вчора ще були в нього сьогодні вже в мене, "експрес доставка" Перша матка це B101MKN= 16. B26TR mkn B59MKN це одна із маток які в цьому році давали трутня на маркені. (One blue Queen is a breeder for next year, she is Born 2016.) і друга матка 2017 року ,(The other one is a Young Queen from this year our New Anatolica material.) її мама 158MKN = 15.- A12MKN mkn GR53MKK , а батько B26TR =13. - B77(TR) bal B47(MKK) _______________________ Дякую Вадим . якщо все буде добре на слідуючий сезон зможу мати трутня ідентичного до цьогорічного на маркені 29 минут назад, Вадим Василюк сказал: Маточки з Маркена попали туди куди треба, вітаю Артемій з придбанням. Вдалої підсадки і зимівлі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORION Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Артем планы по этим маткам? И.о. планируется? Особенно между ними? Если что меня пжл первого в очередь[emoji4] [emoji4] Лично приеду -заберу![emoji4] [emoji4] [emoji4] Отправлено с моего SM-G930F через Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 50 хвилин тому, Паланочка сказав: Перша матка це B101MKN= 16. B26TR mkn B59MKN це одна із маток які в цьому році давали трутня на маркені. Маю схожу матку штучного запліднення. http://bj.tochok.info/Pedigree/f57bcc46-0063-4e5c-82b0-5e5d551c466b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted September 1, 2017 Author Share Posted September 1, 2017 2 часа назад, ORION сказал: Артем планы по этим маткам? И.о. планируется? Особенно между ними? Если что меня пжл первого в очередь Лично приеду -заберу! конечно планируется, но между ними навряд ли все таки родственники. 1 час назад, Sanich сказал: Маю схожу матку штучного запліднення. непоганно ти "розковиряв" її родовід пару днів назад дивився начебто не було ще цього родоводу, це тільки написав ? Санич АКО це чія абрівіатура ? хто осіменняв матку ? отримав давно ? бджола змінилась ? миролюбність ? колір бджоли однорідний ? цікаво.... На рахунок родоводів в журналі, а чи не булоб доцільно додати на скорочення в родоводі пояснення що то значить, бо виходить щоб зрозуміти що таке наприклад TR треба перейти на інший ресурс. Як на рахунок такого доповнення по родоводах в пж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 6 хвилин тому, Паланочка сказав: пару днів назад дивився начебто не було ще цього родоводу, це тільки написав ? Так. Ми внесли багато змін та доповнень в побудову родоводу і я його, можна сказати, в бойовому режимі тестував і виправляв по ходу помилки чи недопрацювання. 7 хвилин тому, Паланочка сказав: Санич АКО це чія абрівіатура ? Анатолій Коняєв. Проживає в Голандії. 8 хвилин тому, Паланочка сказав: хто осіменняв матку ? Цього, на жаль, не знаю. Можливо Денис знає. 8 хвилин тому, Паланочка сказав: отримав давно ? Практично 2 місяці назад. 8 хвилин тому, Паланочка сказав: бджола змінилась ? мабуть що так, але є один ньюанс - матка поганенько сіє. Не знаю з чим це зв"язано - сім"я не набирає сили. Можливо це пов"язано з низькою життєздатністю лінії, або дефектом матки - не можу сказати. Дочок я від неї вивів - будемо по весні дивитися. Мене цікавлять Ф1 на місцевому фоні значно більше ніж сама мама. 11 хвилину тому, Паланочка сказав: миролюбність ? колір бджоли однорідний ? Ще завчасно про це говорити - буде видно по весні. 11 хвилину тому, Паланочка сказав: На рахунок родоводів в журналі, а чи не булоб доцільно додати на скорочення в родоводі пояснення що то значить, бо виходить щоб зрозуміти що таке наприклад TR треба перейти на інший ресурс. Як на рахунок такого доповнення по родоводах в пж. Можна подумати. Маю сумнів, що хтось буде те добавляти. Знаючі люди знають і без розшифрування, що bal - це скорочено назва острова. А незнаючим достатньо знати що isl -це ізольований. Але подумаю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 13 години тому, Паланочка сказав: Санич АКО це чія абрівіатура ? хто осіменняв матку ? Я хоть не Санич, але відповім АКО це абревіатура Анатолія Коняєва з Голандії. Осіменяє він сам, навчався ШО в Кірхайні. Це по крайній мірі інформація по матці яка в мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Граніт Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 18 часов назад, Sanich сказал: Маю схожу матку штучного запліднення. http://bj.tochok.info/Pedigree/f57bcc46-0063-4e5c-82b0-5e5d551c466b И мне наверное, повезло, имею от нее дочку В17(ОТ) fk В03(GBI). Хорошо червит, пока больше ничего сказать не могу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 В 01.09.2017 в 15:57, Паланочка сказал: вчора ще були в нього сьогодні вже в мене, "експрес доставка" в мене перший раз так в чужих матках, вчора в другій половині дня підсадив маток в сімї попередньо відібравши маток. на рамку під сіточку, сьогодні вже сіють. Матки по суті позавчора забрані з вуликів в Пьєра. я ще як підсаджував звернув увагу що матки розкормленні. Це я до того яка буває "експрес доставка" Підсаджував відразу після відбору матки з сімї, сьогодні дивився, є засів і на сіточках нуль агресії. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 10 часов назад, Паланочка сказал: в мене перший раз так в чужих матках, вчора в другій половині дня підсадив маток Неделю тому , подсадил твою ИОшку с нуклеуса в полностью отрутневевшую воспиталку . Семья полностью без расплода.(в сотах) Через сутки выпустил с колпачка . Семья полноценно работает . Link to comment Share on other sites More sharing options...
новичок Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 47 минут назад, Кузьмич сказал: Через сутки выпустил с колпачка . Семья полноценно работает . И зачем рисковать маткой,это просто случайность что её приняли. Приём больше зависит от состояния семьи ,чем от качества матки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша К. Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 В 02.09.2017 в 08:07, SASHA.OK сказал: Я хоть не Санич, але відповім АКО це абревіатура Анатолія Коняєва з Голандії. Осіменяє він сам, навчався ШО в Кірхайні. Це по крайній мірі інформація по матці яка в мене а у вас как она сеет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 2 години тому, Саша К. сказав: а у вас как она сеет? Сіє дуже гарно, можна їй присвоювати класність Це дочка B24(AKO) ins B3(VKO) Надіюсь Артем не образиться що в його темі Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 4 години тому, Кузьмич сказав: Неделю тому , подсадил твою ИОшку с нуклеуса в полностью отрутневевшую воспиталку . Семья полностью без расплода.(в сотах) Через сутки выпустил с колпачка . Семья полноценно работает . В мене недавно був випадок що матку, яка засіяла під ковпачком, бджоли вбили після того як я її випустив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 29 минут назад, SASHA.OK сказал: Надіюсь Артем не образиться що в його темі ага, зараз тільки сяду зручніше і почну ображатись Саша щільний розплід, гарна маточка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 1 година тому, SASHA.OK сказав: В мене недавно був випадок що матку, яка засіяла під ковпачком, бджоли вбили після того як я її випустив Аналогічно вийшло і у мене з однією з маток кордована від Паланочки. Вчора відбираю лишні рамки і розпочав день з цієї сімї. А там матку вбили гади, і на її розплоді (під ковпачком який засіяла) 2 маточника. Коли випускав вони ніякої агресії до неї не проявляли. Це друга маточка (рижа) яку не злюбили мої дворові у цьому році. Сказати що я розстроєний це нічого, я дуже і дуже був розстроєний. Радує що від Артема: 2 баків і 1 кордован- трудяться на славу і на мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 5 часов назад, новичок сказал: И зачем рисковать маткой,это просто случайность что её приняли. Приём больше зависит от состояния семьи ,чем от качества матки. Могу себе позволить. Паланочка так наосеменял , что все не проверенные засеяли , нечего и выбраковать Конечно без " танцев с бубном" не обошлось (каждые 10, 20, 40 мин и 2 часа) А если серьёзно, то именно состояние семьи и не смущало , при подсадке. 1 час назад, SASHA.OK сказал: В мене недавно був випадок що матку, яка засіяла під ковпачком, бджоли вбили після того як я її випустив То ,что матка засеяла под колпачком , для меня не показатель Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 В 03.09.2017 в 15:10, Кузьмич сказал: То ,что матка засеяла под колпачком , для меня не показатель В мене бува, що і в клітці сіють. Думаю, що теж не показатєль є такі "антогоністи", що з бубном біля них побігаєш, а вони все-одно замінюють, але це по підсадці в сім'ї. Зараз звертаю увагу на родовід матки, якщо мають спільних предків, то підсадка на ура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 1 година тому, Вадим Василюк сказав: Зараз звертаю увагу на родовід матки, якщо мають спільних предків, то підсадка на ура. Тим кому продаю своїх рижих маток наголошую на своє-образний прийом рижиків і щоб вели контроль за маточниками ТЗ аж поки не зміниться вся бджола. P.S. До-речі, Вадим, сімейка від Вашої матки спокійна, а сімейки дочок трішки подають шум при відкачці. Все ж таки мої трутні роблять свій "внесок". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 4 часа назад, Mihail-ves сказал: P.S. До-речі, Вадим, сімейка від Вашої матки спокійна, а сімейки дочок трішки подають шум при відкачці. Все ж таки мої трутні роблять свій "внесок". Так, зазвичай Ф2 вже нетакі спокійні, але ще з якими порівнювать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterden123 Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 На коли заводить будильник на Шо 2018 р?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masterden123 Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 44 минуты назад, Big Brother сказал: всем известно 10.10 Мг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rad Posted October 1, 2017 Share Posted October 1, 2017 В 03.09.2017 в 08:53, Кузьмич сказал: Неделю тому , подсадил твою ИОшку с нуклеуса в полностью отрутневевшую воспиталку . ... Семья полноценно работает . Во житуха пошла у людей, ИОшек уже столько, что ими трутовок исправляют Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.