ЮМос Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Оно то конечно, но если да, то желательно, а иначе никак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 постараюсь всем ответить. может кого пропущу и ві ен получите сегодня ответ, прошу завтра в теме тут напомнить что не получили ответ. потому как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег 76 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Тоже деньги отправил жду номер заказа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр071 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 написал в личку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр071 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Деньги отправил реквизиты тоже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег 76 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Всё миссия выполнена!!! Можна и поспать! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 1 минуту назад, Олег 76 сказал: Всё миссия выполнена!!! Можна и поспать! так начебто всім відповів. якщо кого пропустив відпишіться. на цю хвилину черга на 25 номері, по ШО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег 76 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 1 минуту назад, Паланочка сказал: так начебто всім відповів. якщо кого пропустив відпишіться. на цю хвилину черга на 25 номері, по ШО. Артем извини что отвлекаю но я о своей миссии (ура успел заказать) У меня № 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 1 час назад, sergeysn сказал: Матки ШО не перевіренні на яйцекладку Матки неперевірені вирішив не робити в 2017. проблема в тому що вони дешеві і їх беруть пасічники початківці, на пробу. в результаті того що матка по суті для бджіл стара неплідна матка прийом як правило нелегкий, при цьому частину пасічники просто не можуть підсадить взагалі, а частину бджоли пошкоджують. В результаті це впливає і на їхні враження... а винен оператор ШО... крім того існує і частина маток які не засіють. по великому рахунку відправляючи неперевірену матку я отримую головну біль, бо це "кіт в мішку" не тільки для отримувача але і для мене, як показує практика. Напроти матки перевірені набагато краще приймаються бджолами і вони вже 100% сіючі, тобто немає відбраковки незасіяла. Якщо перевірена матка не сіє то причина не в ній а в бджолах, некормлять і так далі. а при підсадці неперевіреної зостається лише гадати... Добре коли люди купуючи неперевірених маток по невисокій ціні , розуміють що разом з ціною беруть на себе і ризики... але практика показує що далеко не завжди... тому вибачаюсь, але я вирішив не брати замовлення на таких маток... 10 минут назад, Олег 76 сказал: У меня № 24 так точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Бачу люди ночами не сплять, щоб в першу п'ятірку попасти Атрем, в приват написав, чекаю номер карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valik1986 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Жду номера карточки По новым линиям карники есть отзывы или характиристики доступным языком? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olegx478 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Зробив заказ в приват, жду ваші реквізити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seos Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 31 минуту назад, ВАДОС сказал: Бачу люди ночами не сплять, щоб в першу п'ятірку попасти С того, що спостерігав особисто, то перша двадцятка була сформована за пів години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
datura01 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Сделал заказ жду реквизиты. Link to comment Share on other sites More sharing options...
о_О Андрій О_о Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Добрий день! Прийміть замовлення на одну В21(МАА)= imq .14 – В350(TR) mrk KB177 матку ШО перевіренні на яйцекладку до запечатаного розплоду - 1000 грн. Вишліть, будь ласка, реквізити для оплати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seos Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Артем Анатолійович, чи будете Ви цього року надавть послуги по заплідненню чужих маток? І якщо так, то по якій ціні? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stserjant Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 51 минуту назад, ВАДОС сказал: Бачу люди ночами не сплять, щоб в першу п'ятірку попасти Атрем, в приват написав, чекаю номер карти. , вагався замовляти, не замовляти - я фактично початківець . нещодавно взяв одну матку бакфаст, другу- карніку перевірених, в Артема. а тут іще чомусь в ощадбанк не зміг зайти, але всерівно цікавість взяла верх то і слідкував за темою як будуть проходити перегони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мороз Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Чи можна для резерву нимера черги зробити неваликий внесок через приват24, а на протязі дня доплатити, бо на карточці недостатньо коштів. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shatyn Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Заказ сделал, жду реквизиты. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Мужики , аааа шо вы с Артём ом там в личке сделали,трубку не берет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stserjant Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 3 минуты назад, кузмич сказал: Мужики , аааа шо вы с Артём ом там в личке сделали,трубку не берет... , .наверное будет спать до обеда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seos Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 5 минут назад, кузмич сказал: Мужики , аааа шо вы с Артём ом там в личке сделали,трубку не берет... То людині ж потрібно відіспатись. Він попереджав, що дзвінки буде приймать сьогодні з 9.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Только что, Seos сказал: То людині ж потрібно відіспатись. Він попереджав, що дзвінки буде приймать сьогодні з 9.00 Так я же, по спецсвязи....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 вчор ліг в 3 ночі. зараз на черзі 28 чоловік записано. в приваті бачу 21 лист зараз буду відповідати.... хлопці не пишіть в статус пишіть в приват. я в статусі можу і не помітити. кому не відповім через годину відпішіться в темі , бо можу десь і пропустити непомітивши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 відповідайте в приват будьласка . наведіть курсор мишки на нік Паланочка , і зачекайта пару секунд , в відкритому вікні в лівому нижньому вуглі нажміть кнопочку "сообщение" і пишіть ваше повідомленя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.