Гурович Опубликовано 15 сентября, 2023 Share Опубликовано 15 сентября, 2023 7 часов назад, yu1986ra сказал: На точок в 30 сімей дав три мішки цукру відкритим способом. КВ на третій день показав +5,2кг. Поки виходить 1 кг цукру = 1 кг корму. Так і повинно бути - 20% іде на переробку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 сентября, 2023 Share Опубликовано 15 сентября, 2023 1 годину тому, Гурович сказав: Так і повинно бути - 20% іде на переробку. Я знаю, але тут хтось на форумі писав що скільки дав - стільки і влили. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Віталій Блінов Опубликовано 16 сентября, 2023 Share Опубликовано 16 сентября, 2023 В цьому році гірчиця і гречка липу спаскудила. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 16 сентября, 2023 Share Опубликовано 16 сентября, 2023 9 хвилин тому, Віталій Блінов сказав: В цьому році гірчиця і гречка липу спаскудила. а в когось в цьому році і липи не було 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 сентября, 2023 Share Опубликовано 16 сентября, 2023 4 години тому, СЄРЖ сказав: а в когось в цьому році і липи не було А в когось не було як завжди Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 сентября, 2023 Share Опубликовано 16 сентября, 2023 5 годин тому, СЄРЖ сказав: а в когось в цьому році і липи не було В цьому році взагалі не чув , що десь була липа. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 сентября, 2023 Share Опубликовано 16 сентября, 2023 55 минут назад, Конструктор сказал: В цьому році взагалі не чув , що десь була липа. У нас давно вже її нема. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 сентября, 2023 Share Опубликовано 18 сентября, 2023 Дав ще по 3,3 кг цукру. На контрольному вулику додалось 2,5 кг. Заглянув у КВ (сильна сім'я). Залились, все що не запечатаний мед - комірки залиті більш як на половину. Розплоду майже нема. В сусідній слабій сім'ї більше розплоду, менше печатного і більше не печатного корму. Загалом відкритий закорм рулить. Середня температура по палатах вирівнюється сама собою. Сильніші собі принесуть більше. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 19 октября, 2023 Share Опубликовано 19 октября, 2023 В 15.09.2023 в 11:57, yu1986ra сказал: На точок в 30 сімей дав три мішки цукру відкритим способом. КВ на третій день показав +5,2кг. Поки виходить 1 кг цукру = 1 кг корму. За скiльки днiв перенесли? 1:1,5? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 октября, 2023 Share Опубликовано 19 октября, 2023 4 години тому, Stol сказав: За скiльки днiв перенесли? 1:1,5? Точно не скажу. Це була перша роздача, до корита вони ще не прикормлені були. Перший день вилив сироп зранку, в обід бджіл не було зовсім, бо літали в поле. В обід розлив по коритах на солому літр гречаного меду. Через годину почався якийсь рух. На третій день після розливу, в обід вже все було сухо. Тобто пішло 1,5-2 дні. Сироп роблю 1:1,3 приблизно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 10 апреля, 2024 Share Опубликовано 10 апреля, 2024 За три дні +2.5 кг 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 апреля, 2024 Share Опубликовано 10 апреля, 2024 За три дні 1.3 кг. Зацвіла черешня. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 11 апреля, 2024 Share Опубликовано 11 апреля, 2024 + 1.8 кг за минулу добу. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 14 апреля, 2024 Share Опубликовано 14 апреля, 2024 Сьогодні +1кг 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 апреля, 2024 Share Опубликовано 14 апреля, 2024 В мене з четверга вже 0-і. Настав золотий час зимових запасів 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 Вчора, ріпак порадував- на вагах+ 5,5 кг. 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 22 хвилини тому, mits сказав: Вчора, ріпак порадував- на вагах+ 5,5 кг. Супер! В мене вчора 2кг. поки що більше не було. Правда тільки 5-6днів як розквіт , можливо далі піде краще, якщо погода дасть. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 9:00 , +15 . Має бути гарний + на вагах сьогодні . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 1 годину тому, Конструктор сказав: В мене вчора 2кг. У мене вчора лише почали нести в магазини... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 Сильні сім'ї вже по магазину ріпаку приперли , в другому магазі 50%, тільки середина цвітіння рапсу. Більше переживаю щоб виховалки маточники не забудували , а їх 300( маточників). Інкубатори прогріваються. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 1 час назад, В 361 сказал: Сильні сім'ї вже по магазину ріпаку приперли , в другому магазі 50%, тільки середина цвітіння рапсу. Більше переживаю щоб виховалки маточники не забудували , а їх 300( маточників). Інкубатори прогріваються. Міняєте маток що року ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 19 минут назад, Женя Ц. сказал: Міняєте маток що року ? Рекордистки дві зими бачать. Вони мені потрібні і для трут фону , і як виховалки. Інших по факту , якщо бачу що не робе те що я хочу то в димар зразу , не церемонюсь. Хороша Матка дає мед. Більше двух зим матку не тримаю . Ніколи не "вирівнюю" сім"ї ( не пічкаю каліч розплодом) -бо то дурня. 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 1 травня то пробна прививка . 7-8 травня буде основна- масова . Бо і трута готую , замітив що воно дає + 10 кг меду якщо норм породистий трут . Вивозив за 6 км від себе нуки якось , матки облітувались на дворнягах підвезяних на сонях то хорошого з того мало . Трута треба робити , воно того варте. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 9 годин тому, В 361 сказав: якщо бачу що не робе те що я хочу то в димар зразу , не церемонюсь. Шо, реально в димар пхаєте? 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 мая, 2024 Share Опубликовано 4 мая, 2024 8 годин тому, В 361 сказав: Сильні сім'ї вже по магазину ріпаку приперли , в другому магазі 50%, тільки середина цвітіння рапсу. Більше переживаю щоб виховалки маточники не забудували , а їх 300( маточників). Інкубатори прогріваються. Фігурна різьба по маточниках. Також кілька вирізав, але в мене об'єми на порядок менші. Та й взятку нема. Слабші і ослаблені в магазини бризкають темним медом. Де вони його беруть? Зараз доцвітає кульбаба, з неї мед темний? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.