Wladimir_K Опубликовано 12 марта, 2016 Share Опубликовано 12 марта, 2016 15 час назад, Ander сказал: Дивіться третю колонку промірів к.і. Перша колонка мала куб.ячейка,друга велика куб.ячейка. Тобто велику на малу 0.55 на 0.19=2,89 .Матка з Німеччини,Кірхайн. Карніка куб.індекс 2.4-3.0 Вибачте,трохи незрозуміло написав проміри,виправити на форумі уже мені неможливо.Всеж вираховано правильно. Виправити можна. Краще обробити проміри і виставити у вигляді діаграм, як у паспортах маток дають німці. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 апреля, 2016 Share Опубликовано 3 апреля, 2016 В 10.03.2016в22:32, Ander сказал: Дивіться третю колонку промірів к.і. Перша колонка мала куб.ячейка,друга велика куб.ячейка. Тобто велику на малу 0.55 на 0.19=2,89 .Матка з Німеччини,Кірхайн. Карніка куб.індекс 2.4-3.0 Вибачте,трохи незрозуміло написав проміри,виправити на форумі уже мені неможливо.Всеж вираховано правильно. На продаж неплідні будуть? Яка можлива ціна ? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 3 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 3 апреля, 2016 2 часа назад, Пахомич сказал: На продаж неплідні будуть? Яка можлива ціна ? Неплодкі будуть в травні,кінець місяця.Одпишусь в приват. Після пресовкі того що я тут подав, не боїтесь що змоєї сторони розвод?Може дождіться результатів?Всеж думаю домовимось. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 3 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 3 апреля, 2016 До уваги хто в темі,результати промірів морфометрії будуть, від незалежних експертів.Тобто тих,хто також відрізняють праву руку від лівої в бджільництві. Алеж аж ніяк від тих цікавлящихся імена яких є вище. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 апреля, 2016 Share Опубликовано 5 апреля, 2016 В 03.04.2016в20:26, Ander сказал: Неплодкі будуть в травні,кінець місяця.Одпишусь в приват. Після пресовкі того що я тут подав, не боїтесь що змоєї сторони розвод?Може дождіться результатів?Всеж думаю домовимось. Абсолютно ніякого страху . Міжіншим ви один хто показав матку роздіту, а це вже викликає довіру . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 5 апреля, 2016 Share Опубликовано 5 апреля, 2016 В ?03?.?04?.?2016в20:31, Ander сказал: До уваги хто в темі,результати промірів морфометрії будуть, від незалежних експертів.Тобто тих,хто також відрізняють праву руку від лівої в бджільництві. Алеж аж ніяк від тих цікавлящихся імена яких є вище. Чи відішлете зразки на морфометрію щоб підтвердити вище згадану інформацію. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 5 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 5 апреля, 2016 2 часа назад, Пахомич сказал: Абсолютно ніякого страху . Міжіншим ви один хто показав матку роздіту, а це вже викликає довіру . Отримаєте необхідну кількість,вказавши лінію карнікі. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 5 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 5 апреля, 2016 2 часа назад, Богдан1 сказал: Чи відішлете зразки на морфометрію щоб підтвердити вище згадану інформацію. Богдан,я знаю що Ви вирішили відродити карпатку( передбачувану).Обльотникі і тому подібне.Тому в Вашій окрузі є роботи і роботи.поперше позбутись карніку.Тому що куб.індекс 2.7 в карпатки це вже занадто.А в помісних що робиться?карпатка кі 2.4-2.6.По Губіну допускається навіть 2.3.Іменно проміри 77лінія 60х років 20ст. Десять років назад вучкіська бджола була середнє значення 2.42-2.55.по розмові з Пилипенком. А зараз кому вигідні вищі значення?Ви виставляєте не то пальто.Тому наведіть порядок в себе,Та своїй місцевості.А мої проби бджіл проміряють інші люди,результати пізніше взнаєте. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 5 апреля, 2016 Share Опубликовано 5 апреля, 2016 3 часа назад, Богдан1 сказал: Чи відішлете зразки на морфометрію щоб підтвердити вище згадану інформацію. Ви сами покажіте графічно бджіл і трутнів. Не будемо говорити про трутнів дочок . Такої породи ,як ви показали , то є немірено в усіх кінцях Укроїни. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 5 апреля, 2016 Share Опубликовано 5 апреля, 2016 8 часов назад, Пахомич сказал: Ви сами покажіте графічно бджіл і трутнів. Не будемо говорити про трутнів дочок . Такої породи ,як ви показали , то є немірено в усіх кінцях Укроїни. Якщо ви такий модний спец покажіть ви свої графіки а то збоку гарно розказувати якщо потрібно можу відіслати проби щоб ви поміряли по перше а по друге в моїй практиці зустрічались сімї з збалансованою бджолою але гко погані і толку тому потрібно шукати золоту середину за кг меду миролюбність вас похвалять а за морфометрію навряд.Денис скидував результати промірів а класу ви бaчили який розброс і всерівно шкода що людина з такою практикою такі речі пише. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 5 апреля, 2016 Share Опубликовано 5 апреля, 2016 9 часов назад, Ander сказал: Богдан,я знаю що Ви вирішили відродити карпатку( передбачувану).Обльотникі і тому подібне.Тому в Вашій окрузі є роботи і роботи.поперше позбутись карніку.Тому що куб.індекс 2.7 в карпатки це вже занадто.А в помісних що робиться?карпатка кі 2.4-2.6.По Губіну допускається навіть 2.3.Іменно проміри 77лінія 60х років 20ст. Десять років назад вучкіська бджола була середнє значення 2.42-2.55.по розмові з Пилипенком. А зараз кому вигідні вищі значення?Ви виставляєте не то пальто.Тому наведіть порядок в себе,Та своїй місцевості.А мої проби бджіл проміряють інші люди,результати пізніше взнаєте. Топто ви мені приписуєте що я підливаю кров карніки.Хочете парі я можу підняти результати промірів десятилітньої давності і середнє по вучковому 2,7 а деякі бджоли 4,12 є такі місця більше 1000м над рівнем моря де середнє 3 як ви це поясните може 40річний гуцул карніку завіз.А нарахунок ваших промірів мені один ваш клієнт обіцяв що відішле поміряю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ander Опубликовано 5 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 5 апреля, 2016 44 минуты назад, Богдан1 сказал: Топто ви мені приписуєте що я підливаю кров карніки.Хочете парі я можу підняти результати промірів десятилітньої давності і середнє по вучковому 2,7 а деякі бджоли 4,12 є такі місця більше 1000м над рівнем моря де середнє 3 як ви це поясните може 40річний гуцул карніку завіз.А нарахунок ваших промірів мені один ваш клієнт обіцяв що відішле поміряю. Нє, на точку є думка,що в Закарпаття Австріяки бджіл завезли,а 40річний гуцул користується карнікою,навіть в горах.Охолоньте,а то переростає в нездорову розмову,до бана не далеко.Відкрийте тему,обговорюйте що завгодно,в мене продажа бджоломаток.У вас був час придбати їх у мене,дай і міряйте на здоров'я.А не шукаєте по Україні хто зна що.Щоб потопить чужого корабля,потрібно врахувати свої сили,запитання для чого? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 5 апреля, 2016 Share Опубликовано 5 апреля, 2016 не моє то діло, але куплю я собі в тих панів по пару бджоломаток, і зроблю свій висновок,чесно говорячи, я їм міряти нічого не буду, маю на увазі бджолу, міряти я буду в бідонах від тих бджіл, а думати буду протих хто міряє Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 6 апреля, 2016 Share Опубликовано 6 апреля, 2016 10 час назад, Богдан1 сказал: Якщо ви такий модний спец покажіть ви свої графіки а то збоку гарно розказувати якщо потрібно можу відіслати проби щоб ви поміряли по перше а по друге в моїй практиці зустрічались сімї з збалансованою бджолою але гко погані і толку тому потрібно шукати золоту середину за кг меду миролюбність вас похвалять а за морфометрію навряд.Денис скидував результати промірів а класу ви бaчили який розброс і всерівно шкода що людина з такою практикою такі речі пише. Обовязково покажу проміри бджіл сімї з якої виводились матки і породистих трутнів якими запліднювались матки. Якщо ви шукаєте золоту середину не в породі, то так потрібно і говорити , що це неконтрольована помісьЯкщо я роблю гібрид, то контрольований. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Богдан1 Опубликовано 6 апреля, 2016 Share Опубликовано 6 апреля, 2016 2 часа назад, Пахомич сказал: Обовязково покажу проміри бджіл сімї з якої виводились матки і породистих трутнів якими запліднювались матки. Якщо ви шукаєте золоту середину не в породі, то так потрібно і говорити , що це неконтрольована помісьЯкщо я роблю гібрид, то контроль Нехочу флудити колись переговорим на цю тему. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 В 05.04.2016в23:04, miro сказал: не моє то діло, але куплю я собі в тих панів по пару бджоломаток, і зроблю свій висновок,чесно говорячи, я їм міряти нічого не буду, маю на увазі бджолу, міряти я буду в бідонах від тих бджіл, а думати буду протих хто міряє я теж зацікавився бджолою Віктора. Сьогодні , при святі мав час , поміряв по 25 бджіл, від маток що Віктор надіслав. Хочу озвучити,з дозволу Віктора, що я наміряв ( середнє значення) : № 63 2.8 № 9 2.79 №38 2.88 № 76 2.76 найбільш сконсолідовані показники в № 63, 76, 38 Вимірював , електронним мікроскопом при збільшенні 200 крат, програма MC PRO. Для подальшої роботи замовив у Віктора маток від 63 та 76. Якби мав місце , то взяв би 40-50 неплідок від 63 для облітника. Поки будемо використовувати її трутнів для ШЗ. Думаю повинен бути хороший результат. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 9 минут назад, Іван Михайлович сказал: я теж зацікавився бджолою Віктора. Сьогодні , при святі мав час , поміряв по 25 бджіл, від маток що Віктор надіслав. Хочу озвучити,з дозволу Віктора, що я наміряв ( середнє значення) : № 63 2.8 № 9 2.79 №38 2.88 № 76 2.76 найбільш сконсолідовані показники в № 63, 76, 38 Вимірював , електронним мікроскопом при збільшенні 200 крат, програма MC PRO. Для подальшої роботи замовив у Віктора маток від 63 та 76. Якби мав місце , то взяв би 40-50 неплідок від 63 для облітника. Поки будемо використовувати її трутнів для ШЗ. Думаю повинен бути хороший результат. це так, вимірювання трохи різняться, але від використання типу обладнання різниця теж є Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Іван Михайлович Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 30 минуты назад, miro сказал: це так, вимірювання трохи різняться, але від використання типу обладнання різниця теж є це однозначно! хлопці міряють при збільшення 40 разів, я збільшую у 200 . Я можу точно поставити точки на пересічені осей жилок і більш точно вимірювати відношення, але це не є тим необхідним критерієм, тут не потрібна така точність. Бачу розгорілася дискусія " на рівному місці", хіба то так важно на скільки відсотків у нас відхилення у промірах кубітального індексу? Тут важливіше, як ці бджоли покажуть себе на медозборах та в користуванні. Як будуть зимувати, як швидко (повільно) будуть стартувати весною, як приймуть пасічника ? І що не менш важливо, яка буде стійкість до кліща, адже саме цей показник у цих маток домінуючий. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 27 минуты назад, Іван Михайлович сказал: я теж зацікавився бджолою Віктора. Сьогодні , при святі мав час , поміряв по 25 бджіл, від маток що Віктор надіслав. Хочу озвучити,з дозволу Віктора, що я наміряв ( середнє значення) : № 63 2.8 № 9 2.79 №38 2.88 № 76 2.76 найбільш сконсолідовані показники в № 63, 76, 38 Вимірював , електронним мікроскопом при збільшенні 200 крат, програма MC PRO. Для подальшої роботи замовив у Віктора маток від 63 та 76. Якби мав місце , то взяв би 40-50 неплідок від 63 для облітника. Поки будемо використовувати її трутнів для ШЗ. Думаю повинен бути хороший результат. Також планую взяти для ШЗ , якщо все буле добру з трутнями. Бджоли повністю відповідають стандарту краінки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 15 минуту назад, Іван Михайлович сказал: це однозначно! хлопці міряють при збільшення 40 разів, я збільшую у 200 . Я можу точно поставити точки на пересічені осей жилок і більш точно вимірювати відношення, але це не є тим необхідним критерієм, тут не потрібна така точність. Бачу розгорілася дискусія " на рівному місці", хіба то так важно на скільки відсотків у нас відхилення у промірах кубітального індексу? Тут важливіше, як ці бджоли покажуть себе на медозборах та в користуванні. Як будуть зимувати, як швидко (повільно) будуть стартувати весною, як приймуть пасічника ? І що не менш важливо, яка буде стійкість до варооа, адже саме цей показник у цих маток домінуючий. дискусія то файна річ, результат це те чого потребують, можливості зявились неабиякі, є досвід світових селекціонерів, є шанс відновити, дати свого ""бакфаста"", і є шанс поламати те,що заважає піти крок вперед,всім успіху,терпіння і хорошого результату, як нагороду за вкладену працю. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 4 минуты назад, Пахомич сказал: якщо все буле добру з трутнями. Бджоли повністю відповідають стандарту краінки. Питання в тому чи відповідають ваші трутні стандарту країнки, ми то пам'ятаємо як в минулому році ви доосіменяли маток. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 11 минуту назад, Хадзуми сказал: Питання в тому чи відповідають ваші трутні стандарту країнки, ми то пам'ятаємо як в минулому році ви доосіменяли маток. Відповідають по повні . Дозапліднені матки пропали десь під кінець зими , але є ще дві . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 2 минуты назад, Пахомич сказал: Відповідають по повні Це ще перевірити потрібно, ви крила міряли ? Графік будували ? 2 минуты назад, Пахомич сказал: Дозапліднені матки пропали десь під кінець зими , але є ще дві . я в цьому навіть не сумнівався, не факт що ті дві які осталися доживут до трутнів. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 9 апреля, 2016 Share Опубликовано 9 апреля, 2016 В 07.04.2016в22:40, Іван Михайлович сказал: це однозначно! хлопці міряють при збільшення 40 разів, я збільшую у 200 . Я можу точно поставити точки на пересічені осей жилок і більш точно вимірювати відношення, але це не є тим необхідним критерієм, тут не потрібна така точність. Бачу розгорілася дискусія " на рівному місці", хіба то так важно на скільки відсотків у нас відхилення у промірах кубітального індексу? Тут важливіше, як ці бджоли покажуть себе на медозборах та в користуванні. Як будуть зимувати, як швидко (повільно) будуть стартувати весною, як приймуть пасічника ? І що не менш важливо, яка буде стійкість до кліща, адже саме цей показник у цих маток домінуючий. Вроді так і не так . Невже ви не бачите , як біля культурного ростка вирлстає купа бкрянів. Тільки дискусія без ворогів і друзів Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Паланочка Опубликовано 9 апреля, 2016 Share Опубликовано 9 апреля, 2016 В 07.04.2016в22:14, Іван Михайлович сказал: що я наміряв ( середнє значення) : Іван Михайлович , з усією повагою до вас мушу сказати , що середні значення нічого в даному випадку не прояснюють, ніхто не сумнівається що матки у Андера чистопородна карніка (та що ШО) питання було в консолідованості промірів , бджоли для яких взяті зі слів Андера з зимового підмору..... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.